- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.441
selam kizlar gecen yazdim yazdim kimse bisey demedi ben de sustum :26: bu aralar yogunum cok giremiyorum yine de hergun buradayim unutmayin beni
hergun artik 12 saat calisiyorum diyete de cok dikkat edemiyorum ama dun fena degildi, eve gelir gelmez mutfaga girip yagsiz bir mantarli soya etli sote pisirdim usenmedim yani 12 saatin yorgunlugundan sonra. sonra kendimle gurur duydum. bugun de fena degil, iyi gidiyor. umarim aksama da devam eder bu performans. regl olamadim bu arada gecikti bu kezolacak gibi hissediyorum ama olmuyor. hamile degilimdir umarim :18: aslinda cok istiyorum ama su an durum musait degil calismam lazim borclar vs. simdi aklima suphe dustu bu beni yiyip bitirecek gidip bir test alayim bari bugun
beni dövün ben 2 kibrit kutusu kadar börek 5 sarma yedim gelen misafirler diyetteymiş birazcık sarma yediler 1 er çay içtiler gittiler 2 kişiydiler kızımın dershane hocalarıydı gelenler
yinemi sarma offffff
kayınvalidemde istnbulda kim yapcak bana sarmaa
selam kizlar gecen yazdim yazdim kimse bisey demedi ben de sustum :26: bu aralar yogunum cok giremiyorum yine de hergun buradayim unutmayin beni
hergun artik 12 saat calisiyorum diyete de cok dikkat edemiyorum ama dun fena degildi, eve gelir gelmez mutfaga girip yagsiz bir mantarli soya etli sote pisirdim usenmedim yani 12 saatin yorgunlugundan sonra. sonra kendimle gurur duydum. bugun de fena degil, iyi gidiyor. umarim aksama da devam eder bu performans. regl olamadim bu arada gecikti bu kezolacak gibi hissediyorum ama olmuyor. hamile degilimdir umarim :18: aslinda cok istiyorum ama su an durum musait degil calismam lazim borclar vs. simdi aklima suphe dustu bu beni yiyip bitirecek gidip bir test alayim bari bugun
yinemi sarma offffff
kayınvalidemde istnbulda kim yapcak bana sarmaa
beni dövün ben 2 kibrit kutusu kadar börek 5 sarma yedim gelen misafirler diyetteymiş birazcık sarma yediler 1 er çay içtiler gittiler 2 kişiydiler kızımın dershane hocalarıydı gelenler
bu arada edda 5er kiloyla spor yaparsan sonra kollarin siser erkek gibi soyleyeyim. benim esimin omuz ve kollari oldukca siskin kasli ve o da 5 kilo ile calisiyor. zayiflayayim sikilasayim diye ustten kalinlasma da aman diyeyim bayan;arda pek iyi bir goruntu degil
bu hopiş nerde anca geziyor .yarında bizim kızlar bana gelcekler aralık 12 sinde dogum günümdü ben evde yoktum bana süpriz yapıcaklarmış kısmet yarına artık
bu hopiş nerde anca geziyor .yarında bizim kızlar bana gelcekler aralık 12 sinde dogum günümdü ben evde yoktum bana süpriz yapıcaklarmış kısmet yarına artık
siyamum bana dün için yarım saat spor yaz kuşum :)))
haftaya cuma toplayalım listeyi
poff yaziyorum yaziyorum kabul etmiyor ya bu isyerinin interneti malesef bir tuhaf nasil ayarlamislarsa alinti yaptigimda mesajlar cikmiyor hata veriyor acmiyor sayfayi >< grrrrrr
neyse soyle ortadan cevap yazayim o zaman
edda bence o 5 kiloluklara bidaha elini surme su resmi gorunce hepten korktum
Bebek icin de cok erken yani oyle bisey olmussa duser bayilirim hic hazir degilim, o performansi ben edda'dan bekliyorum zaten kendimden degil henuz
Doğum Günün kutlu olsun
hepiiiii börtdey fadikkkkk
niye demedinn
ben olsam anons ederdim
İYİKİ DOGDUN
canım benim artık dogum günlerimi kimse hatırlamıyor .odun bir kocam var 21 yıllık evliyiz ne dogum günümü nede evlilik yıldönümünü hatırlar
abowww 14 yaşında mı evlendin bacım sen
cnm hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin inş zamanı değil diyosan değildir ama evde bir bebiş çok keyifli zor ama keyifli :)
fadimecim doğum günün kutlu olsun yeni yaşında 60lı kglere düşesin inş bunlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?