Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

nezamannn kim bişey demedi kızz ??
mantar sote çok severim domatesli biberli
kızzz bebişmi geliyo yoksa kaç gün geçtii :)) al al bak

aferin kız sen çok becerikli birine benziyorsun mutfak fotoların çok güzel .ay bebişmi gelicek sen hemen testi al meraklandım şimdi

beni dövün ben 2 kibrit kutusu kadar börek 5 sarma yedim gelen misafirler diyetteymiş birazcık sarma yediler 1 er çay içtiler gittiler 2 kişiydiler kızımın dershane hocalarıydı gelenler

Sarma 5 tane biraz fazla olmuş ama moral bozma yarın cuma p.tesiye kadar yap diyetini... Evde olunca sarma börek gayet normal...

hadi bakalım topiğe bi bebiş gelsin

bu hopiş nerde anca geziyor .yarında bizim kızlar bana gelcekler aralık 12 sinde dogum günümdü ben evde yoktum bana süpriz yapıcaklarmış kısmet yarına artık

düşünsene arnold schwarzeneggergibi oluyomuşum

dumbel evde bi 5 er kiloluk var eşim çalışıyo diye
2-3 kiloluk alsam aslında
ben kollarım sarkmasın ve kollarda sıkınca selülüt oluyo yukarlarda olmasın sıkılaşsın diye yapıyom

poff yaziyorum yaziyorum kabul etmiyor ya bu isyerinin interneti malesef bir tuhaf nasil ayarlamislarsa alinti yaptigimda mesajlar cikmiyor hata veriyor acmiyor sayfayi >< grrrrrr
neyse soyle ortadan cevap yazayim o zaman
edda bence o 5 kiloluklara bidaha elini surme su resmi gorunce hepten korktum
bebek icin de cok erken yani oyle bisey olmussa duser bayilirim hic hazir degilim, o performansi ben edda'dan bekliyorum zaten kendimden degil henuz

deme öyle kızz ne güzel olurr
ama egerki içinde şüphe olacak bi durum yoksa korkma çünkü mevsimlerden veya stresten dönem dönem gecikmeler olabilir

Son düzenleme:

cnm hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin inş zamanı değil diyosan değildir ama evde bir bebiş çok keyifli zor ama keyifli :)

bu hopiş nerde anca geziyor .yarında bizim kızlar bana gelcekler aralık 12 sinde dogum günümdü ben evde yoktum bana süpriz yapıcaklarmış kısmet yarına artık

fadimecim doğum günün kutlu olsun yeni yaşında 60lı kglere düşesin inş bunlar sana

sagol canım inşallah 60 hiç olmadımki evlendigimde 65 kiloydum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…