Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sagol canım inşallah 60 hiç olmadımki evlendigimde 65 kiloydum

bende hayatımda ilk defa 6lı rakamları görüyorum ilkokuldan ortaokula kadar 19-25 kilo arasındaydım okul kıyafetim S bedeni 3 beden büyük geliyordu lisede haplarla 45-50ye çıktım ve ufak diyetlerle birde voleybolda okul takımındayken verdim aldığımı üniversitede okulum evime 2buçuk saat uzaktı ve okulda kahvaltı saatinde bildiğin adana kebap yiyordum sınavlardı streslerdi derken 60'ı geçmişim ayhhhh en son nişandada o fotoğrafları görünce çıldırdım ipin ucunu tuttum ama sonum belli şişkoyum ben

ben işten çıktım eve geldim topik hala sessizzz
((
nerdesiniz kızlar özellikle murch ve hoppidick eskisi gibi neden girmiyosunuz ((
bu topikin bekçileri bizdik
şimdi yeni gelenler oldu
kızlarrr wallaa dövcem sizi
ihmal etmeyin burayıııı kuşlarımmm

bu arada murch okursan burayı ben yarın nöbetçiyim saat 3 de iş başı yapcam eşim bilgisayarı götürmezsen sabah girerim yoksa msj atarım sana kuşum

ahhh ahhhh
biraz önce tartıldım 70.2 çıktımmm
bu ne yaa normalmi Allah aşkınaa
7 li rakamı gördüm
ben bu hafta tam dikkat ettim her akşam spor yaptım
walla atacam kendimi balkondan aşagı
ben boşuna uğraşıyorum herhalde (((((((((((((((((((

aynı sorun bende de var yemiyorum etmiyorum spor desen spor yeşilçay sevmediğim halde bol su bişeyler yanlış ama ne :44:

Bugün ki menüm :
Sabah yok hastalıktan yiyemedim hiç bişey
ara :yok

Öğlen : 1 kase kıymalı taze fasülye
2 kaşık yoğurt
2 dilim kepek ekmek (midemi doldursunda ilaç içeyim dedim)

Ara : 3 kayısı kurusu
1 fincan çilekli yeşilçay

Akşam : 2 tavuk (yağsız haşlama)
3 çatal salata (yağsız)
1 kase mercimek çorba limonlu

Ara : 2 mandalina
1 fincan yeşilçay

bugün babam evdeydi su içme yarışı yaptık ben kazandım 7 bardakla geçtim onu

Ben şoklardayım bilmiyorum
boşuna demekki
bilmiyorum
sabah aç karnına tekrar tartılcam ama ümidim kırıldı yemin ederim

Tuvalete çıkamıyorum benimki biraz ondan gece yatmadan kayısı yiyip bol su içicem anca öyle olmadı bekunis alcam acayip şişkinlik yaptı.

Kızlar bu saate kadar ders çalıştım :126:
Kilo bildirimimi şimdiden yapıyorum 60.1 yani aynı kilomu korumuşum yada şişkinlik ve tuvalet sorunum var
Sabah gidip bi kayısılı activia almayı planlıyorum sonuç değişirse bildiririm ama sanmıyorum bu hafta beni mazur görün hastalıkla uraştım. Size bol kilo kayıpları diliyorum

Cnmmm bu mumkun deıl...Eger wc sorunun yoksa bence sen bı test yaptır.Hamıle olabılırsın.Bı arkadasımda devamlı kılo almaktan sıkayet edıyordu sonra hamıle oldugu cıktı cok sasırmıstık....Butun gun hastanedesın nasılsa gıdınce bı test yaptır derım...

Cnmm benım sana ıyı ıstırahatlar sımdıden...

Cnmm sabahtan gırme ımkanım oluyo gozumume ılısen seylerı cvplıyorum ama tam anlamıyla gecmısı okuma ve muhabbete dahıl olmam mumkun olmuyo.Çünkü işlerim youn ve cok fazla buraya zaman ayıramıyorum.Ama gecıcı bı durum elbette duzelır...

günaydınnn benim kaybımda çok az 69,6 kgyim neyse 6lı rakamları gördüm sabah kıyafetlerin üstünden ölçülerimi aldım bişey unuttun bişey unuttum diyorum göğüs ölçümü almayı unutmuşum neyse o olmadan yazayım yediklerime dikkat etmeme rağmen kaybım az olmuş haftaya sporla desteklemem şart
bel-86
kol-30
üst bacak-60,5
basen 108

günaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:

günaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:

günaydın cnm hiçbir bilgim yok kilo aldırırmı ama bozma moralini sonuçta o ilaçlarda sağlığın için veririz birlikte kiloları
bu arada edoşum topiği artık yeniler bekliyo demişsin bekleyen birileri olsun da yeni eski fark etmez değil mi ama eski arkadaşlarına sitem ederken bizide harcamışsın arada

bel 104
basen 117
gögüs 118
kol 36
bacak 70
göbek 125

aa ben göğüs ve göbek ölçmemişim
bak şimdi fadimecim büşra bana spor için program hazırladı söyleyelim sanada atsın önümüzdeki haftadan itibaren (çünkü pc bozuk ve haftasonu kayganamı üst katımdan alt katıma taşıcam )seninle yarışalım hatta yarışmak isteyen herkesle spor+su+yeşil çay hee bu arada ben hergün spor yapamayabilirim oğlum küçük ilgi bekliyo bide önümüzdeki hafta kaybımıza bakarız ne dersin

tamam diyorum zaten yeni bir sayfa açtım artık eskileri silmek istiyorum seneye dogum günüme kadar 20 kilo vericem

kizlar 1 haftalik cikolata, pizza kurunden sonra su anki olamadigim geciken regl siskinligi ile topu topu 500 gram almisim cok mutlu oldum. bu haftaki kilom 90.7. artilarda ciktigim icin uzulmeliyim ama uzulemiyorum cunku o kadar dikkatsiz yedim ki malesef dun aksam bile son yedigim sey koca bir cikolataydi. neyse bu hafta kendime gelicem artik kizlar 80leri gormeliyim artik olcumleri yine yapamadim sabah unutuyorum hep ya.. aksam yapayim yazayim soz. gecen hafta ayniydi sadece gobekten 1 cm incelmisti bakayim yine aynidir muhtemelen. aksam yazarim.
kilo veren herkesi de simdiden tebrik ederim

oiy kiyamam aglama
canim oyle soylesene bak psikolog var aranizda hu huuu hemen aciklayayim
antidepresanlar 10 kiloya kadar aldiriyor malesef bu bilinen bir gercek. bence kesin ondan fadime hem 1 aydir kullaniyormussun bilseydim daha once soylerdim bu kadar stres yapmazdin neden bu kilo artisi diye. ama bu kilo vermeni toptan engellemez sadece normalden daha iradeli olmalisin daha dikkatli uygulamalisin diyetini, o zaman yavas yavas gidecek o kilolar ilaca ragmen :))) hangisini kullaniyorsun ozelden yazsana canim ilacin ismini ve kac miligram oldugunu

kışın deprasyona giriyorum dr dedigine göre çok hasas bünyeye sahipsin dedi çok küçük şeylerden etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…