- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.461
sagol canım inşallah 60 hiç olmadımki evlendigimde 65 kiloydum
sagol canım inşallah 60 hiç olmadımki evlendigimde 65 kiloydum
ahhh ahhhh
biraz önce tartıldım 70.2 çıktımmm
bu ne yaa normalmi Allah aşkınaa
7 li rakamı gördüm
ben bu hafta tam dikkat ettim her akşam spor yaptım
walla atacam kendimi balkondan aşagı
ben boşuna uğraşıyorum herhalde(((((((((((((((((((
aynı sorun bende de var yemiyorum etmiyorum spor desen spor yeşilçay sevmediğim halde bol su bişeyler yanlış ama ne :44:
Ben şoklardayım bilmiyorum
boşuna demekki
bilmiyorum
sabah aç karnına tekrar tartılcam ama ümidim kırıldı yemin ederim
ahhh ahhhh
biraz önce tartıldım 70.2 çıktımmm
bu ne yaa normalmi Allah aşkınaa
7 li rakamı gördüm
ben bu hafta tam dikkat ettim her akşam spor yaptım
walla atacam kendimi balkondan aşagı
ben boşuna uğraşıyorum herhalde(((((((((((((((((((
ben işten çıktım eve geldim topik hala sessizzz
((
nerdesiniz kızlar özellikle murch ve hoppidick eskisi gibi neden girmiyosunuz((
bu topikin bekçileri bizdik
şimdi yeni gelenler oldu
kızlarrr wallaa dövcem sizi
ihmal etmeyin burayıııı kuşlarımmm
bu arada murch okursan burayı ben yarın nöbetçiyim saat 3 de iş başı yapcam eşim bilgisayarı götürmezsen sabah girerim yoksa msj atarım sana kuşum
günaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:
bel 104
basen 117
gögüs 118
kol 36
bacak 70
göbek 125
aa ben göğüs ve göbek ölçmemişim
bak şimdi fadimecim büşra bana spor için program hazırladı söyleyelim sanada atsın önümüzdeki haftadan itibaren (çünkü pc bozuk ve haftasonu kayganamı üst katımdan alt katıma taşıcam )seninle yarışalım hatta yarışmak isteyen herkesle spor+su+yeşil çay hee bu arada ben hergün spor yapamayabilirim oğlum küçük ilgi bekliyo bide önümüzdeki hafta kaybımıza bakarız ne dersin
tamam diyorum zaten yeni bir sayfa açtım artık eskileri silmek istiyorum seneye dogum günüme kadar 20 kilo vericem
günaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:
kizlar 1 haftalik cikolata, pizza kurunden sonra su anki olamadigim geciken regl siskinligi ile topu topu 500 gram almisimcok mutlu oldum. bu haftaki kilom 90.7. artilarda ciktigim icin uzulmeliyim ama uzulemiyorum cunku o kadar dikkatsiz yedim ki malesef dun aksam bile son yedigim sey koca bir cikolataydi. neyse bu hafta kendime gelicem artik kizlar 80leri gormeliyim artik olcumleri yine yapamadim sabah unutuyorum hep ya.. aksam yapayim yazayim soz. gecen hafta ayniydi sadece gobekten 1 cm incelmisti bakayim yine aynidir muhtemelen. aksam yazarim.
kilo veren herkesi de simdiden tebrik ederim
oiy kiyamam aglama
canim oyle soylesene bak psikolog var aranizda hu huuuhemen aciklayayim
antidepresanlar 10 kiloya kadar aldiriyor malesef bu bilinen bir gercek. bence kesin ondan fadime hem 1 aydir kullaniyormussun bilseydim daha once soylerdim bu kadar stres yapmazdin neden bu kilo artisi diye. ama bu kilo vermeni toptan engellemez sadece normalden daha iradeli olmalisin daha dikkatli uygulamalisin diyetini, o zaman yavas yavas gidecek o kilolar ilaca ragmen :))) hangisini kullaniyorsun ozelden yazsana canim ilacin ismini ve kac miligram oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?