Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben bide çocukken çok sevgisiz büyüdüm hep sevgiye aççım baba sevgisi hiç görmedim kız oldugumuz için bizi çok sevmezdi oda bende çok hasar bıraktı

ah bitanem bilmiyomki ama hamile oldugumu sanmıyorum çünkü bugün benim tam regl günüm olmadı daha ama olacak tahminen belirtilerim var
yüzüm sivilceler çıktı

şimdi tartıldım murchum 69.3 çıktım
yinede çok fazla ki bu hafta dikkat etmeme ragmen.. anormal yaa bu arada tuvalet sorunumda var ama bu kadar fark ondan değil kilodan karnım şişiyo hemen farkediyom midem löp löp çıkıyo ortaya
nöbete 3 te gitcem kalktımsabah evi süpürdüm şimdi kahvaltı yapıyorum önümde haşlanmış yumurta peynir ve çay
(
kendime ceza

anlıyom canım arada benimde oluyo işlerin yogun oldugu günler
geçer inşallah çünkü hep beraber topikimiz seninle hoppişle çok neşeli biliyosun
böy

ben bide çocukken çok sevgisiz büyüdüm hep sevgiye aççım baba sevgisi hiç görmedim kız oldugumuz için bizi çok sevmezdi oda bende çok hasar bıraktı

çocukken insanın yaşadıkları unutulmuyoı..
şimdi senin kendi çocukların var geçmişi hiç düşünmemeye çalış onları sev eksik olan yerleri onların sevgileri ile doldur ablacım

slm zor girdim kızlar bugün nette sorun var kilom 77.7 herkeze hayırlı cumalar bu hafta paylaşımda yapamadım netten dolayı üzgünüm bilginize arkadaşlar

iyi günler kardeş takım ben naz 1. takımın yeni kaptan yardımcısıyım rica etsem listemizi kontrol edebilirmisiniz

1. TAKIM 235. ETAP

aylin90_(82,7/ 83,5 / -0,8 / - 0,97 % )
Naz_(62,6/ 61,2 / 1,4 / 2,24 % )
hepbera_(70,7/ 70,5 / 0,2 / 0,28 % )
bal10_(54,6/ 53,9 / 0,7 / 1,28 % )
sinem866_(81,0/81,0 / 0,00 / 0,00 % ) izine ayrildi
T_N_(73,3/ 72,6 / 0,7/ 0,95 % )
MINEL3478_(68/ 68,00 / 0,00 / 0,00 % )
qarden_(94,9/ 93,2 / 1,7 / 1,79 % )
imeldaguney_(73,7/ 73,1 / 0,6 / 0,81 % )

1. TAKIM YÜZDE ORTALAMA / 0,68 %

az önce tartıldım 59.6 çıktım :26: bi gariplik var bunda ama ne ? neyse ben yine 60.1 sayılayım haftaya değişir bu durum umarım :44:

selam topiğim..şükür kavuşturana diyorum kendime..dün herkese cevap yadım hop " kk da bakım var " dedi..bu sabah hiç giremedim..Allah tan face varda ....oradan murça ulaştım..

*** 9. Takım 235. Etap ***

Edda198568,7/70,2/-1,5/%-2,18)
Fadime02100,3/103,4/-3,1 /%-3,09)
Hoppidicik(85,5/85,5/0,0/%0,00)
Mursh: (79,1/79 /0,1/%0,13)
fitsema: (77,8/77,7/0,1/%0,13)
TrulyScrumptious90,2/90,7/-0,5/%-0,55)
Yenibirumut90,1) kilo bildirimi yapmadı
Siyamum (61,9/60,1/1,8/%2,91) yeni üye hedefi 50
Nagieymen(72/69,9/2,1/%2,92) yeni üye hedefi 60

9. Takım Toplam % Ort %-0.33

ya minik kuşum ben dün akşamdan beri kk ya giremedim..senin haberin varmı bakiimmyoksa sizi ihmal ettiğimden değil yanii

olabilir canım..regl vakti 3 kiloya yakın vücut su tutuyomuş..çok üzülme..eğer regl olursan bir dahaki hafta 1 kilon garanti gider..

hahahaaaa...kimseyi tebrik etme bence..gördüğüm kadarıyla bu hafta hepimiz dökülmüşüz..ben senden ümitliydim amamurç yapsın listeyide kposun dananın kuyruğu

slm zor girdim kızlar bugün nette sorun var kilom 77.7 herkeze hayırlı cumalar bu hafta paylaşımda yapamadım netten dolayı üzgünüm bilginize arkadaşlar
canım ben senin kilonu murça bildirdim faceden..

aynı anda yazmışız benim kg 69,6 300 gr fazla yazılmış neyse haftaya kardayım
bol yağ kayıplı haftalar diliyorum biz haftaya fadimeyle birlikte hızlı giricez hadi kızlar sizde katılın

Kızlar şuan itibariyle bildirimi paylaşım alanına yapıştırdım.Bir cuma daha geçti...

Bu hafta 2 yenı uye olmasına ragmen ve ben ıkı yenı uyenınde 2 hafta oncekı baslangıc kılolarını almama ragmen lıste '' - '' görmekten eksık kalmadı...

Kılo alan takım arkadaslarımı tebrık edıyorum ...Yerınde sayanlarıda ....

Fadime abla cıddı bı profesyonel destege ıhtıyacın var...Biz sana yetmıyoruz burda...Kesınlıkle bı diyetısyene danısmalısın....

Hopişş senıde çok motıvesız goruyorum bılıyorum kı kendıne hakım olamıyorsun ve yıyorsun...

Fulya cnm senınkı ıstısnaı bı durum senı es gecıyorum...

Eddacım sende butun gun hastanedesın sende mutlaka dedıgım gıbı bı doktora gorun...Gercı regl goreceksen onun sıslıgıde olabılır.2 kılo kadar fark ettırıyormus...

Murshhh ahh mursshh ahhh bende bu aralar cok duzensız beslenıyorum bıde sıfır spor olunca boyle oluyor.Ama ben bu yazı kılolu gecırmemeye nıyetlıyım sonucu ne olursa olsun...

Yenıbirumut cnmm senı lısteye aldık ama kac haftalardır kılo bıldırımı yapmıyorsun..Son kararını bıze azıklarsan sevınırız.Burdamısın deılmısın...

fıtsemayı da ıstıkrarı sebebıyle kutluyorum...

bu hafta inş grup olarak daha motive başlarız büşrayla benim kilo kayıplarımızda zamanla yavaşlar galiba (tabi inşallah zayıflamaz)

oh oh oh grupca surunmekteyiz iyi ki yeni arkadaslar gelmisler yoksa yanmistik
ama haftaya ben kesin eksilerdeyim bu hafta dikkat edicem. bu arada bir haberim var (benim icin harika bir haber de sizin icin hayalkirikligi olabilir) bugun regl oldum. Karnim catlayacak gibi sisti zaten sabah belliydi de yine de aklima dusmustu o hamilelik suphesi iste. Neyse kizlar yanlis alarm zaten 75e inmeden calismalara baslamicam bebis konusunda
fadimecim mesajini aldim aksam eve gelince cevap yazicam sana canim
bu arada bana gecen haftaya 145 dakika spor yazarsaniz sevinirim bu hafta sifir olacak cunku belli christmas haftasi cok yogun olcam eve zaten 9-10da gidiyorum leslie falan yapacak halim olmuyor beni birazcik mazur gorun artik su bayram gecene kadar. sonra spora da tam gaz devam edicem.
bu arada bugun patronun masaya koyduklarini size sayayim. bir kase jelibon, bir kase sert sekerlerden, kocaman bir teneke kutu cikolata rengarenk, bir kutu bademli kek (minik minik parcalar bir suru), bir kutu de cikolatali citir citir findikli kurabiye. iste gozumun onunde bunlar var ve ben regl oldum. buyrun burdan yakin.. bu kadin beni iyice sismanlatmaya calisiyor ofisi gorseniz gelen gecen avuc avuc kapiyor valla su bayrami bi atlatsaydik sag salim..... :18: gerci gecen hafta da boyleydi burasi ama ben kilo almamayi basarmisim (yarim kilo bence siskinliktir kizlar acikcasi almis gibi hissetmiyorum), bu hafta da kendimden ayni performansi bekliyorum (gerci 2 tane luplettim bile ama neyse).
aksam gorusuruz kizlar opuorum hepinizi ve de tebrik ediyorum kilo veren herkesi 9. takimin gururlari ayh takim hareketlendi ya cok seviniyorum (cenem de dustu bu arada)

ay ay ay ben dayanamazdım sanırım bide regl döneminde asla ihtimal yok o kadar tatlı besin gözümün önünde duracak ve ben yemicem (işte bu kadar da iradem zayıf )
bu arada fulyacım fotolarına baktım ne güzel hatunsun sen öyle maşallah maşallah kızın olursa şimdiden talibim ona göre ama oğlumu gurbete vermem kızını alırım onuda belirteyim

benim iradem de aslinda cok zayif canim ama elimden geleni yapiyorum yine de yiyorum hergun birkac tane dayanamiyorum. baslarda yemiyordum sonra bir tane tadayim dedim gerisi geldi malesef. ama iste ofiste cok hareket var kosturup duruyorum o sirada yakiyorum heralde o yediklerimi.
guzel yorumlarin icin de tesekkur ederim ^^ kizim olsun cok istiyorum gercekten de.. eh dusunuruz artik bu turkiye'ye gelin gitme olayini da daha sonra

bu hafta inş grup olarak daha motive başlarız büşrayla benim kilo kayıplarımızda zamanla yavaşlar galiba (tabi inşallah zayıflamaz)

Kilo kayıplarımız sudan çok yağdan gitmeye başladığında düzene gireceğiz. Ama iyi bakalım sen gayet güzel veriyorsun. Buarada listeyi hazırladım spor-yeşilçay-su olarak kime ne yazıyorum bi toparlayalım mı ?

şuan spor yok büşracım pazartesiden itibaren başlıyorum
ama hergün fix 3 fincan yeşil çayım ve minimum 1,5 lt suyum var (fazlası oluyo eksiği olmuyo)

şuan spor yok büşracım pazartesiden itibaren başlıyorum
ama hergün fix 3 fincan yeşil çayım ve minimum 1,5 lt suyum var (fazlası oluyo eksiği olmuyo)

Tamam canım sana bu cumalık bişey yazmayayım başladığında bildirirsin ozman gösteririm tabloda. Bu arada tb ediyorum şu suyu bi ben içemiyorum çay tamamda

Tamam canım sana bu cumalık bişey yazmayayım başladığında bildirirsin ozman gösteririm tabloda. Bu arada tb ediyorum şu suyu bi ben içemiyorum çay tamamda

bende suda sıkıntı yokta bitki çayı bide şekersiz resmen öğüre öğüre içiyorum
bugün kkdan şöyle bir tarif buldum her yemekten sonra tok karna içiliyomuş

alıntıdır
1 kabuk tarçın
1tatlı kaşığı karanfil
1orta boy yeşil elma
1limon
1tatlı kaşığı zencefil
2lt su
bu malzemeler 2lt suda kaynatılır kaynayınca 10 dk kısık ateşte demlenir gerekiyosa 1hafta dolapta saklanabilir sıcak yada ılık içilmeliymiş vücutta yağ yakımını hızlandırıyomuş yapsammı yapmasammı bilemedim ama hepside doğal şeyler acaba denesekmi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…