- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.481
ben bide çocukken çok sevgisiz büyüdüm hep sevgiye aççım baba sevgisi hiç görmedim kız oldugumuz için bizi çok sevmezdi oda bende çok hasar bıraktıkizlar 1 haftalik cikolata, pizza kurunden sonra su anki olamadigim geciken regl siskinligi ile topu topu 500 gram almisimcok mutlu oldum. bu haftaki kilom 90.7. artilarda ciktigim icin uzulmeliyim ama uzulemiyorum cunku o kadar dikkatsiz yedim ki malesef dun aksam bile son yedigim sey koca bir cikolataydi. neyse bu hafta kendime gelicem artik kizlar 80leri gormeliyim artik olcumleri yine yapamadim sabah unutuyorum hep ya.. aksam yapayim yazayim soz. gecen hafta ayniydi sadece gobekten 1 cm incelmisti bakayim yine aynidir muhtemelen. aksam yazarim.
kilo veren herkesi de simdiden tebrik ederim
oiy kiyamam aglama
canim oyle soylesene bak psikolog var aranizda hu huuuhemen aciklayayim
antidepresanlar 10 kiloya kadar aldiriyor malesef bu bilinen bir gercek. bence kesin ondan fadime hem 1 aydir kullaniyormussun bilseydim daha once soylerdim bu kadar stres yapmazdin neden bu kilo artisi diye. ama bu kilo vermeni toptan engellemez sadece normalden daha iradeli olmalisin daha dikkatli uygulamalisin diyetini, o zaman yavas yavas gidecek o kilolar ilaca ragmen :))) hangisini kullaniyorsun ozelden yazsana canim ilacin ismini ve kac miligram oldugunu
Cnmmm bu mumkun deıl...Eger wc sorunun yoksa bence sen bı test yaptır.Hamıle olabılırsın.Bı arkadasımda devamlı kılo almaktan sıkayet edıyordu sonra hamıle oldugu cıktı cok sasırmıstık....Butun gun hastanedesın nasılsa gıdınce bı test yaptır derım...
Cnmm benım sana ıyı ıstırahatlar sımdıden...
Cnmm sabahtan gırme ımkanım oluyo gozumume ılısen seylerı cvplıyorum ama tam anlamıyla gecmısı okuma ve muhabbete dahıl olmam mumkun olmuyo.Çünkü işlerim youn ve cok fazla buraya zaman ayıramıyorum.Ama gecıcı bı durum elbette duzelır...
ben bide çocukken çok sevgisiz büyüdüm hep sevgiye aççım baba sevgisi hiç görmedim kız oldugumuz için bizi çok sevmezdi oda bende çok hasar bıraktı
ya minik kuşum ben dün akşamdan beri kk ya giremedim..senin haberin varmı bakiimmben işten çıktım eve geldim topik hala sessizzz
((
nerdesiniz kızlar özellikle murch ve hoppidick eskisi gibi neden girmiyosunuz((
bu topikin bekçileri bizdik
şimdi yeni gelenler oldu
kızlarrr wallaa dövcem sizi
ihmal etmeyin burayıııı kuşlarımmm
bu arada murch okursan burayı ben yarın nöbetçiyim saat 3 de iş başı yapcam eşim bilgisayarı götürmezsen sabah girerim yoksa msj atarım sana kuşum
olabilir canım..regl vakti 3 kiloya yakın vücut su tutuyomuş..çok üzülme..eğer regl olursan bir dahaki hafta 1 kilon garanti gider..ahhh ahhhh
biraz önce tartıldım 70.2 çıktımmm
bu ne yaa normalmi Allah aşkınaa
7 li rakamı gördüm
ben bu hafta tam dikkat ettim her akşam spor yaptım
walla atacam kendimi balkondan aşagı
ben boşuna uğraşıyorum herhalde(((((((((((((((((((
hahahaaaa...kimseyi tebrik etme bence..gördüğüm kadarıyla bu hafta hepimiz dökülmüşüz..ben senden ümitliydim amakizlar 1 haftalik cikolata, pizza kurunden sonra su anki olamadigim geciken regl siskinligi ile topu topu 500 gram almisimcok mutlu oldum. bu haftaki kilom 90.7. artilarda ciktigim icin uzulmeliyim ama uzulemiyorum cunku o kadar dikkatsiz yedim ki malesef dun aksam bile son yedigim sey koca bir cikolataydi. neyse bu hafta kendime gelicem artik kizlar 80leri gormeliyim artik olcumleri yine yapamadim sabah unutuyorum hep ya.. aksam yapayim yazayim soz. gecen hafta ayniydi sadece gobekten 1 cm incelmisti bakayim yine aynidir muhtemelen. aksam yazarim.
kilo veren herkesi de simdiden tebrik ederim
u
canım ben senin kilonu murça bildirdim faceden..slm zor girdim kızlar bugün nette sorun var kilom 77.7 herkeze hayırlı cumalar bu hafta paylaşımda yapamadım netten dolayı üzgünüm bilginize arkadaşlar
*** 9. Takım 235. Etap ***
Edda198568,7/70,2/-1,5/%-2,18)
Fadime02100,3/103,4/-3,1 /%-3,09)
Hoppidicik(85,5/85,5/0,0/%0,00)
Mursh: (79,1/79 /0,1/%0,13)
fitsema: (77,8/77,7/0,1/%0,13)
TrulyScrumptious90,2/90,7/-0,5/%-0,55)
Yenibirumut90,1) kilo bildirimi yapmadı
Siyamum (61,9/60,1/1,8/%2,91) yeni üye hedefi 50
Nagieymen(72/69,9/2,1/%2,92) yeni üye hedefi 60
9. Takım Toplam % Ort %-0.33
oh oh oh grupca surunmekteyiz iyi ki yeni arkadaslar gelmisler yoksa yanmistik
ama haftaya ben kesin eksilerdeyim bu hafta dikkat edicem. bu arada bir haberim var (benim icin harika bir haber de sizin icin hayalkirikligi olabilir) bugun regl oldum. Karnim catlayacak gibi sisti zaten sabah belliydi de yine de aklima dusmustu o hamilelik suphesi iste. Neyse kizlar yanlis alarmzaten 75e inmeden calismalara baslamicam bebis konusunda
fadimecim mesajini aldim aksam eve gelince cevap yazicam sana canim
bu arada bana gecen haftaya 145 dakika spor yazarsaniz sevinirim bu hafta sifir olacak cunku bellichristmas haftasi cok yogun olcam eve zaten 9-10da gidiyorum leslie falan yapacak halim olmuyor beni birazcik mazur gorun artik su bayram gecene kadar. sonra spora da tam gaz devam edicem.
bu arada bugun patronun masaya koyduklarini size sayayim. bir kase jelibon, bir kase sert sekerlerden, kocaman bir teneke kutu cikolata rengarenk, bir kutu bademli kek (minik minik parcalar bir suru), bir kutu de cikolatali citir citir findikli kurabiye. iste gozumun onunde bunlar var ve ben regl oldum. buyrun burdan yakin.. bu kadin beni iyice sismanlatmaya calisiyorofisi gorseniz gelen gecen avuc avuc kapiyor valla su bayrami bi atlatsaydik sag salim..... :18: gerci gecen hafta da boyleydi burasi ama ben kilo almamayi basarmisim (yarim kilo bence siskinliktir kizlar acikcasi almis gibi hissetmiyorum), bu hafta da kendimden ayni performansi bekliyorum (gerci 2 tane luplettim bile ama neyse).
aksam gorusuruz kizlar opuorum hepinizi ve de tebrik ediyorum kilo veren herkesi9. takimin gururlari ayh takim hareketlendi ya cok seviniyorum (cenem de dustu bu arada)
ay ay ay ben dayanamazdım sanırım bide regl döneminde asla ihtimal yok o kadar tatlı besin gözümün önünde duracak ve ben yemicem (işte bu kadar da iradem zayıf )
bu arada fulyacım fotolarına baktımne güzel hatunsun sen öyle maşallah maşallah kızın olursa şimdiden talibim ona göre ama oğlumu gurbete vermem kızını alırım onuda belirteyim
bu hafta inş grup olarak daha motive başlarız büşrayla benim kilo kayıplarımızda zamanla yavaşlar galiba (tabi inşallah zayıflamaz)
Kilo kayıplarımız sudan çok yağdan gitmeye başladığında düzene gireceğiz. Ama iyi bakalım sen gayet güzel veriyorsun. Buarada listeyi hazırladım spor-yeşilçay-su olarak kime ne yazıyorum bi toparlayalım mı ?
şuan spor yok büşracım pazartesiden itibaren başlıyorum
ama hergün fix 3 fincan yeşil çayım ve minimum 1,5 lt suyum var (fazlası oluyo eksiği olmuyo)
Tamam canım sana bu cumalık bişey yazmayayım başladığında bildirirsin ozman gösteririm tabloda. Bu arada tb ediyorum şu suyu bi ben içemiyorum çay tamamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?