Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bunu annem bana öksürük için yapıyor ama acayip bi direnç hissediyosun vücudunda enerji topluyorsun elma zaten hazmı kolaylaştırıyor ysp cnm zararı yok ilaç niyetine içiyorum ben

aynı anda yazmışız benim kg 69,6 300 gr fazla yazılmış neyse haftaya kardayım
bol yağ kayıplı haftalar diliyorum biz haftaya fadimeyle birlikte hızlı giricez hadi kızlar sizde katılın

Siz fadimeyle ne yapıyorsunuz ? kaçırmışım sanırım :44: bende katılayım :26:

evdeki pc bozuk format bekler canlarım haftasonu giremem sanıyorum herkese iyi tatiller diliyorum
beslenmeyi bozmayın dicem ama ben haftasonları acık kaçırıyorum öpüyorum herkesi

Son düzenleyen: Moderatör:

kızlar topigin yüzkarası geldi misafirler vardı ama bana ciciler getirmiş kızkardeşlerim yediler içtiler gittiler mutfak çok karışık size bakıp mutfaga geçicem

kızlar geldim nöbete
murchh bacım sabah kilo bildirimimi 69,3 olarak yaptım ama akşam tartıldıgım kilomu(70,2) yazmışsın kusum
neyse haftaya insallah dahada verirsem (ki bunu yapcam yemin ederimm )
artılarda olacam inşallahh

Bugünkü menüm kızlar

Sabah kahvaltıda

2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
3 yeşil zeytin
çay

ara 1 fincan yeşil çay

öğle saat 2.30 da
tavuk sote
yarım dilim ekmekle
1 bardak kola

ara yok

akşam birşey yemiycem

Son düzenleme:
fadişşşşşş..nerdeydin bacım???bak bu hafta dökülmüşüz , bi dahaki haftaya toparlanalım olmamı...

kızlar topigin yüzkarası geldi misafirler vardı ama bana ciciler getirmiş kızkardeşlerim yediler içtiler gittiler mutfak çok karışık size bakıp mutfaga geçicem
ooo seninde hergün misafirle işin zor fadime..mecbur misafire bişeyler yapıcan , e arada atıştırıcan..zor yani..

hadi bakalım kuşum..

ooo seninde hergün misafirle işin zor fadime..mecbur misafire bişeyler yapıcan , e arada atıştırıcan..zor yani..

hadi bakalım kuşum..

hoppiş sende ihmal etme bizi bu hafta tememmi kuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…