- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.501
bende suda sıkıntı yokta bitki çayı bide şekersiz resmen öğüre öğüre içiyorum
bugün kkdan şöyle bir tarif buldum her yemekten sonra tok karna içiliyomuş
alıntıdır
1 kabuk tarçın
1tatlı kaşığı karanfil
1orta boy yeşil elma
1limon
1tatlı kaşığı zencefil
2lt su
bu malzemeler 2lt suda kaynatılır kaynayınca 10 dk kısık ateşte demlenir gerekiyosa 1hafta dolapta saklanabilir sıcak yada ılık içilmeliymiş vücutta yağ yakımını hızlandırıyomuş yapsammı yapmasammı bilemedim ama hepside doğal şeyler acaba denesekmi :44:
aynı anda yazmışız benim kg 69,6 300 gr fazla yazılmış neyse haftaya kardayım
bol yağ kayıplı haftalar diliyorum biz haftaya fadimeyle birlikte hızlı giricez hadi kızlar sizde katılın
Siz fadimeyle ne yapıyorsunuz ? kaçırmışım sanırım :44: bende katılayım :26:
bu hafta sıkıyoruz kemerleri spor yeşil çay su yarışına giriyoruz birbirimizi destekliyoruz
selam tontonlar............
[
murçum vallahi bu hafta yemedim bak..Hopişş senıde çok motıvesız goruyorum bılıyorum kı kendıne hakım olamıyorsun ve yıyorsun...
...günahımı aldın..ama sadece bir gün spor yaptığım için yerimde saydım..bütün mesele bu
bana gönder hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiiii...sen yemesende oluroh oh oh grupca surunmekteyiz iyi ki yeni arkadaslar gelmisler yoksa yanmistik
ama haftaya ben kesin eksilerdeyim bu hafta dikkat edicem. bu arada bir haberim var (benim icin harika bir haber de sizin icin hayalkirikligi olabilir) bugun regl oldum. Karnim catlayacak gibi sisti zaten sabah belliydi de yine de aklima dusmustu o hamilelik suphesi iste. Neyse kizlar yanlis alarmzaten 75e inmeden calismalara baslamicam bebis konusunda
fadimecim mesajini aldim aksam eve gelince cevap yazicam sana canim
bu arada bana gecen haftaya 145 dakika spor yazarsaniz sevinirim bu hafta sifir olacak cunku bellichristmas haftasi cok yogun olcam eve zaten 9-10da gidiyorum leslie falan yapacak halim olmuyor beni birazcik mazur gorun artik su bayram gecene kadar. sonra spora da tam gaz devam edicem.
bu arada bugun patronun masaya koyduklarini size sayayim. bir kase jelibon, bir kase sert sekerlerden, kocaman bir teneke kutu cikolata rengarenk, bir kutu bademli kek (minik minik parcalar bir suru), bir kutu de cikolatali citir citir findikli kurabiye. iste gozumun onunde bunlar var ve ben regl oldum. buyrun burdan yakin.. bu kadin beni iyice sismanlatmaya calisiyorofisi gorseniz gelen gecen avuc avuc kapiyor valla su bayrami bi atlatsaydik sag salim..... :18: gerci gecen hafta da boyleydi burasi ama ben kilo almamayi basarmisim (yarim kilo bence siskinliktir kizlar acikcasi almis gibi hissetmiyorum), bu hafta da kendimden ayni performansi bekliyorum (gerci 2 tane luplettim bile ama neyse).
aksam gorusuruz kizlar opuorum hepinizi ve de tebrik ediyorum kilo veren herkesi9. takimin gururlari ayh takim hareketlendi ya cok seviniyorum (cenem de dustu bu arada) ben bayılırım jelibonlara , çikilatalara.. bu arada seni iradenden dolayı kutluyorum ben olsam çoktaaann
yok kız..ne çıtırışşşşş çıtırlar demen lazım85 kiloluk çıtırmı olur hiç
abbow..spordan ve yeşilçaydan sorumlu devlet bakanı sendin değilmiMerhaba hoşgeldin. İyki geldin bildirim alayımspor yeşilçay su sporda yok yeşilçayda .yazarken utanıyorum ama dün çok yorulduğum için bugün hiçbişey yapamadım..yarın inşallah şu koca popomu kaldırıcam..
[
murçum vallahi bu hafta yemedim bak..günahımı aldın..ama sadece bir gün spor yaptığım için yerimde saydım..bütün mesele bu
bana gönder hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiiii...sen yemesende olurben bayılırım jelibonlara , çikilatalara.. bu arada seni iradenden dolayı kutluyorum ben olsam çoktaaann
yok kız..ne çıtırı85 kiloluk çıtırmı olur hiç
olur neden olmasın aaaaa çok ayıp
abbow..spordan ve yeşilçaydan sorumlu devlet bakanı sendin değilmisporda yok yeşilçayda .yazarken utanıyorum ama dün çok yorulduğum için bugün hiçbişey yapamadım..yarın inşallah şu koca popomu kaldırıcam..
Evet o benmişim meğersem
Su olsun bari onu yapHadi p.tesi sendende alıcam bak not aldım buraya.
pardon suyu yazmamışım..ama su konusunda kimse elime su dökemez..diyet yapayım veya yapmayayım günlük 2lt. su içerim muhakkakEvet o benmişim meğersem
Su olsun bari onu yapHadi p.tesi sendende alıcam bak not aldım buraya.
ooo seninde hergün misafirle işin zor fadime..mecbur misafire bişeyler yapıcan , e arada atıştırıcan..zor yani..kızlar topigin yüzkarası geldi misafirler vardı ama bana ciciler getirmiş kızkardeşlerim yediler içtiler gittiler mutfak çok karışık size bakıp mutfaga geçicem
hadi bakalım kuşum..kızlar geldim nöbete
murchh bacım sabah kilo bildirimimi 69,3 olarak yaptım ama akşam tartıldıgım kilomu(70,2) yazmışsın kusum
neyse haftaya insallah dahada verirsem (ki bunu yapcam yemin ederimm )
artılarda olacam inşallahh
Bugünkü menüm kızlar
Sabah kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
3 yeşil zeytin
çay
ara 1 fincan yeşil çay
öğle saat 2.30 da
tavuk sote
yarım dilim ekmekle
ara yok
akşam birşey yemiycem
pardon suyu yazmamışım..ama su konusunda kimse elime su dökemez..diyet yapayım veya yapmayayım günlük 2lt. su içerim muhakkak
onu bide ben başarsam ahh ahhhh... tamam yazdım cnm su yu
kızlar topigin yüzkarası geldi misafirler vardı ama bana ciciler getirmiş kızkardeşlerim yediler içtiler gittiler mutfak çok karışık size bakıp mutfaga geçicem
Hoşgeldin yeme onlardan mutafağı toplarken spor yapıyomuş gibi düşün gider gider kilocuklar
kızlar geldim nöbete
murchh bacım sabah kilo bildirimimi 69,3 olarak yaptım ama akşam tartıldıgım kilomu(70,2) yazmışsın kusum
neyse haftaya insallah dahada verirsem (ki bunu yapcam yemin ederimm )
artılarda olacam inşallahh
Bugünkü menüm kızlar
Sabah kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
3 yeşil zeytin
çay
ara 1 fincan yeşil çay
öğle saat 2.30 da
tavuk sote
yarım dilim ekmekle
ara yok
akşam birşey yemiycem
Menün çok güzel cnm... verirsin bu hafta düzene gir sende
kızlar nöbetçiyim
müsait olanlar gece sabaha kadar sohbete çaya beklerim topikimize
ooo seninde hergün misafirle işin zor fadime..mecbur misafire bişeyler yapıcan , e arada atıştırıcan..zor yani..
hadi bakalım kuşum..
onu bide ben başarsam ahh ahhhh... tamam yazdım cnm su yu
Hoşgeldin yeme onlardan mutafağı toplarken spor yapıyomuş gibi düşün gider gider kilocuklar
Menün çok güzel cnm... verirsin bu hafta düzene gir sende
tamam yavrucuklar hepinisi bekliyom :)))
bende gece ders çalışıcam pc açık olcak gördükçe cvplarım sohbete varım :126:
ooo seninde hergün misafirle işin zor fadime..mecbur misafire bişeyler yapıcan , e arada atıştırıcan..zor yani..
hadi bakalım kuşum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?