Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mrb Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum adım Hicran 26 yaşındayım 57 lerde gezip duran bir kiloya sahibim ve nasipse Agustosta dügünümde 50 kilo olmak istiyorum ÇokGüzel bir gelin olmak hayalım

Mrb Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum adım Hicran 26 yaşındayım 57 lerde gezip duran bir kiloya sahibim ve nasipse Agustosta dügünümde 50 kilo olmak istiyorum ÇokGüzel bir gelin olmak hayalım

Teşekkürederim Hoş Bulduk:))
kızlar hicranı ben davet ettim..inşallah beraber güzel paylaşımlarda bulunuruz..hicran 1 hafta deneme süren var..her gelen yarışmacının bir hafta yaptığı paylaşıma bakılır, ondan sonra takıma dahil edilir veya edilmez..bütün takımlarda kural böyledir..ama sen eminim aktif bir yarışmacı olucan ..e elin mahkum bi yerde demiiişin içinde gelinliğin içinde güzel görünmek var..

kocamın çayına uyku ilacı atıp gelecem totoşlar..bekleyin beniii

puahahahah çok güldüm gel bacım bekleriz de adamcağıza yazık

hoşgeldin aramıza. Bende yeniyim cnm ama kolay alışırsın 50 kilo aynı hedef valla

hoşgeldinn
inşallah olacaksın
boyun kaç
57 kilo zaten harşka bi kilo ahh ahhhh

iyi yaptın kuşumm
güzel paylaşımlı topikimize bizim gibi iyi arkadaşlar hoş gelsin sefa getirsinler

CokKararlıyım inşallah başaracagım Spor malzemeleri bile aldı bugün step tahtam ve 2 vcd geldi yarıda kalan spor malzemelerim gelecek zor kilo veren birisiyim insallah sizinle başaraçagım cok tesekkürler iş saatim doldu şimdi cıkıyorum aksam görüsürüz:)

takım kurallarını bulursam eklicimm:))..şimdi ben gidiyorum sonaa görüşürüz canlar..

ticker hazırlatın hicrana ben uraştım sıra onda

buarada bugünümü yazayım es geçtim yine...

sabah : 2dilim kepek ekmeğe az yağlı peynir sürdüm 1 fincan yeşilçayla yaptım kahvaltımı

ara : 2 kuru kayısı

Öğlen : 1 kase sebze çorba
1 dilim kepek ekmek

ara : Meyve 1 porsiyon

Akşam : 1 kase sebze çorba
3 kaşık bezelye (patatesli ve havuçlu)

Ara : 2 bisküvi form
1fincan yeşilçay

bende plates istiyorum da nette malzemeler hakkında kötü yorumlar var güvenip sipariş veremedim ama zumba dene süper bişey

menün güzel canım
hiç yağ yok
evde birazda spor yaparsan harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…