- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.521
onu bide ben başarsam ahh ahhhh... tamam yazdım cnm su yu
Hoşgeldin yeme onlardan mutafağı toplarken spor yapıyomuş gibi düşün gider gider kilocuklar
Menün çok güzel cnm... verirsin bu hafta düzene gir sende
artık yermiyim tam dünya olmuşum
haydin güle güle..kolay gelsin sana..kızlar ben kaçtım mutfak beni bekliyor hepinizi öpüyorum
kızlar nöbetçiyim
müsait olanlar gece sabaha kadar sohbete çaya beklerim topikimize
kocamın çayına uyku ilacı atıp gelecem totoşlarbende gece ders çalışıcam pc açık olcak gördükçe cvplarım sohbete varım :126:
hicran hoşgeldin canım...
Mrb Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum adım Hicran 26 yaşındayım 57 lerde gezip duran bir kiloya sahibim ve nasipse Agustosta dügünümde 50 kilo olmak istiyorum ÇokGüzel bir gelin olmak hayalım
kızlar hicranı ben davet ettim..inşallah beraber güzel paylaşımlarda bulunuruz..hicran 1 hafta deneme süren var..her gelen yarışmacının bir hafta yaptığı paylaşıma bakılır, ondan sonra takıma dahil edilir veya edilmez..bütün takımlarda kural böyledir..ama sen eminim aktif bir yarışmacı olucan ..e elin mahkum bi yerde demiiTeşekkürederim Hoş Bulduk:))
kocamın çayına uyku ilacı atıp gelecem totoşlar..bekleyin beniii
Mrb Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum adım Hicran 26 yaşındayım 57 lerde gezip duran bir kiloya sahibim ve nasipse Agustosta dügünümde 50 kilo olmak istiyorum ÇokGüzel bir gelin olmak hayalım
artık yermiyim tam dünya olmuşum
sen, ben bir de nagihan spor yeşilçay su moduna giriyoruz bu hafta sıkı denetim var unutma cnm. vercez bu kiloları...
kızlar hicranı ben davet ettim..inşallah beraber güzel paylaşımlarda bulunuruz..hicran 1 hafta deneme süren var..her gelen yarışmacının bir hafta yaptığı paylaşıma bakılır, ondan sonra takıma dahil edilir veya edilmez..bütün takımlarda kural böyledir..ama sen eminim aktif bir yarışmacı olucan ..e elin mahkum bi yerde demiiişin içinde gelinliğin içinde güzel görünmek var..
sen, ben bir de nagihan spor yeşilçay su moduna giriyoruz bu hafta sıkı denetim var unutma cnm. vercez bu kiloları...
:)))
hahaha
yeşil çay su spor katı kuralımız artık
kızlar hicranı ben davet ettim..inşallah beraber güzel paylaşımlarda bulunuruz..hicran 1 hafta deneme süren var..her gelen yarışmacının bir hafta yaptığı paylaşıma bakılır, ondan sonra takıma dahil edilir veya edilmez..bütün takımlarda kural böyledir..ama sen eminim aktif bir yarışmacı olucan ..e elin mahkum bi yerde demiiişin içinde gelinliğin içinde güzel görünmek var..
takım kurallarını bulursam eklicimm:))..şimdi ben gidiyorum sonaa görüşürüz canlar..
puahahahah çok güldüm gel bacım bekleriz de adamcağıza yazık
hoşgeldin aramıza. Bende yeniyim cnm ama kolay alışırsın 50 kilo aynı hedef valla
CokKararlıyım inşallah başaracagım Spor malzemeleri bile aldı bugün step tahtam ve 2 vcd geldi yarıda kalan spor malzemelerim gelecek zor kilo veren birisiyim insallah sizinle başaraçagım cok tesekkürler iş saatim doldu şimdi cıkıyorum aksam görüsürüz:)
ticker hazırlatın hicrana ben uraştım sıra onda
buarada bugünümü yazayım es geçtim yine...
sabah : 2dilim kepek ekmeğe az yağlı peynir sürdüm 1 fincan yeşilçayla yaptım kahvaltımı
ara : 2 kuru kayısı
Öğlen : 1 kase sebze çorba
1 dilim kepek ekmek
ara : Meyve 1 porsiyon
Akşam : 1 kase sebze çorba
3 kaşık bezelye (patatesli ve havuçlu)
Ara : 2 bisküvi form
1fincan yeşilçay
menün güzel canım
hiç yağ yok
evde birazda spor yaparsan harika olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?