Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o zaman benim karnımın adriana lima dan bir farkı olmaması gerkir kuşum..çünkü ben yoğurdu kiloyla yerim yaw..bir oturuşta 1 kilo yerim yani..

o zaman benim karnımın adriana lima dan bir farkı olmaması gerkir kuşum..çünkü ben yoğurdu kiloyla yerim yaw..bir oturuşta 1 kilo yerim yani..

ciddimisin sennn
hiç yiyemiyorum sadece kızartma olacakta onunla yiycem
karnıbaharlı yogurt biberli patlıcanlı kabak kızartmalı yogurt sadece o şekilde yerim

ben bu hafta dukan yapcam yapabilirsem inşallah hoppiş ama işte dukana adapte olmak çok zor ((
bi ilk gün geçse gerisi geliyo amaa kararlıyım inşallah pazartesi salı çarşamba dukan yapcam yapabilirsen uzatcam da

bende plates istiyorum da nette malzemeler hakkında kötü yorumlar var güvenip sipariş veremedim ama zumba dene süper bişey

Ben 11 malzeme aldım bugün 3 deldi yarında digerlerigelecekiçinde plates topuda var ip dambı twistr 3 plates vcd step tahtası 25cm plates topu plates bandı hepsi gelsin ben memnun kalırsam sana fikrimi söyleye bilirim hepsiburadan aldım hepsine sadece139 tl verdim kargodadahil

Ben de tarhana corbasıyla salata yedim salata baya coktu ama Şimdi spor yapacagım step yapsam olurmu hemdenemiş olurum

Teşekkürederim spordan sonra meyve varmı??:)

meyvenin fazlasıda zarar diye biliyorum ama tabiki yemek yemekten daha iyi..
kuralları alacagım pc de değilim şuan o yüzden yazamıyorum yarın kaptan yazar sana..
En önemli kurallar..
Her gün bol su içmek.. yeşil çay günde en az 1 fincan içmek..
yemeklerden sonra spor yapmak..
her sabah bir önceki gün neler yaptık ne yedik menülerimi paylaşıyoruz..

öğünlerimizi olabildigince kalkar kalkmaz az da olsa kahvaltı
ara öğünlerde süt yogurt yeşil çay şeklinde mutlaka yapmalıyız.. ara öğünler önemli ozaman tam öğü,nlerde fazla acıkılmıyo..

Aklıma şimdilik gelenler bunlar..

tamam canım bende hepsiburadaya baktımda işte yorumlar düşündürdü :26:

Ben de tarhana corbasıyla salata yedim salata baya coktu ama Şimdi spor yapacagım step yapsam olurmu hemdenemiş olurum

Olur bence ısınma ile başla benim gibi birden yüklenirsen çiğ olursun yeni atlattım.

Birde Ticker var bu kilomuzu belirten onu yap görelim 1.58sin bende 1.55 50 hedefim....

Buarada menümden diyet bisküviyi istemedende olsa çıkartıp yerine piko ekledim napıyım 2 haftadır çikolatadan uzak kalmak zor oldu bari meyve parçalı olsun dedim

Kurallara uycagım sporum bitti30 dakka stepyaptım ilk gün olundugu için cok yoruldum ilerleyen günlerde dahada cok yapmaya gayret edecegim iyi aksamlar.

dukan iyiydi ..taaki wc de tansiyonum düşene kadar...ferihaya bakan varmı kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…