- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.541
tostumu yedimm.bekliyorum..hahahaaaayttt...
ayy yemeğimi yedim geldim diyecektim ..yanlış oldu..
tostumu yedimm.bekliyorum..hahahaaaayttt...
ayy yemeğimi yedim geldim diyecektim ..yanlış oldu..
yok kızlar yaa..tost neyin yemedim..3 tane çiğköfte yanında 1 kase yoğurt yedim..
neyse zararlı şeyleri hatırlamayalım
dün bende ayran içtim zorlaa hiç sevmem yogurdu
aslında yogurt karın yağları eritmede faydalıymış
ama işte yararlıya sevmiyorum ahh ahhh nerde zararlı o içimde
o zaman benim karnımın adriana lima dan bir farkı olmaması gerkir kuşum..çünkü ben yoğurdu kiloyla yerim yaw..bir oturuşta 1 kilo yerim yani. .
bende plates istiyorum da nette malzemeler hakkında kötü yorumlar var güvenip sipariş veremedim ama zumba dene süper bişey
hoşgeldinn
inşallah olacaksın
boyun kaç
57 kilo zaten harşka bi kilo ahh ahhhh
iyi yaptın kuşumm
güzel paylaşımlı topikimize bizim gibi iyi arkadaşlar hoş gelsin sefa getirsinler
:)))
hahaha
yeşil çay su spor katı kuralımız artık
Teşekkürederim boyum 158:)
Ben de tarhana corbasıyla salata yedim salata baya coktu ama Şimdi spor yapacagım step yapsam olurmu hemdenemiş olurum
salata yiyebildigin kdar ye zararı olacagını sanmıyorum
bagırsakların da güzel çalışır salata ile :)
Teşekkürederim spordan sonra meyve varmı??:)
Ben 11 malzeme aldım bugün 3 deldi yarında digerlerigelecekiçinde plates topuda var ip dambı twistr 3 plates vcd step tahtası 25cm plates topu plates bandı hepsi gelsin ben memnun kalırsam sana fikrimi söyleye bilirim hepsiburadan aldım hepsine sadece139 tl verdim kargodadahil
Ben de tarhana corbasıyla salata yedim salata baya coktu ama Şimdi spor yapacagım step yapsam olurmu hemdenemiş olurum
meyvenin fazlasıda zarar diye biliyorum ama tabiki yemek yemekten daha iyi..
kuralları alacagım pc de değilim şuan o yüzden yazamıyorum yarın kaptan yazar sana..
En önemli kurallar..
Her gün bol su içmek.. yeşil çay günde en az 1 fincan içmek..
yemeklerden sonra spor yapmak..
her sabah bir önceki gün neler yaptık ne yedik menülerimi paylaşıyoruz..
öğünlerimizi olabildigince kalkar kalkmaz az da olsa kahvaltı
ara öğünlerde süt yogurt yeşil çay şeklinde mutlaka yapmalıyız.. ara öğünler önemli ozaman tam öğü,nlerde fazla acıkılmıyo..
Aklıma şimdilik gelenler bunlar..
Kurallara uycagım sporum bitti30 dakka stepyaptım ilk gün olundugu için cok yoruldum ilerleyen günlerde dahada cok yapmaya gayret edecegim iyi aksamlar.
tamam canım bende hepsiburadaya baktımda işte yorumlar düşündürdü :26:
canım buTickerne bilmiyorumben 30 dakka yaptım öldüm sandim normalde dans ediyorum yürüyorum ama step daha yorucuymuş
canım senin kilon kaç
tamam canım bende hepsiburadaya baktımda işte yorumlar düşündürdü :26:
canım buTickerne bilmiyorumben 30 dakka yaptım öldüm sandim normalde dans ediyorum yürüyorum ama step daha yorucuymuş
canım senin kilon kaç
61.9dum 60.1 e düştüm bugünde tartıda 59.6 çıktım gidiyor yavaş yavaş. Ticker kilo cetveli benim ki gibi kaçla başladın kaçsın belirtiyosun linkini yukarıda verdim yapmaya çalış istersen...
Gruba dahil olduğunda sporunu eklerim seninde bana bildirmen yeterli ismim Büşra...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burdanda çizelge hazırlayabilirsin
dukan iyiydi ..taaki wc de tansiyonum düşene kadar
ciddimisin sennn
hiç yiyemiyorum sadece kızartma olacakta onunla yiycem
karnıbaharlı yogurt biberli patlıcanlı kabak kızartmalı yogurt sadece o şekilde yerim
ben bu hafta dukan yapcam yapabilirsem inşallah hoppiş ama işte dukana adapte olmak çok zor((
bi ilk gün geçse gerisi geliyo amaa kararlıyım inşallah pazartesi salı çarşamba dukan yapcam yapabilirsen uzatcam da
dukan iyiydi ..taaki wc de tansiyonum düşene kadar...ferihaya bakan varmı kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?