Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Müdavimiyim elimde yeşilçay karşımda feriha kitaplarda bi taraftan bana bakıyor
hahahaaa..iyi çalışmalar sanaabende hem ona hem atv ye bakıyorum..birde bu akşam nette okuduğum bişey beni tedirgin etti..güya bu akşam muğla taraflarında 6 üzeri deprem olacakmış..inşallah doğru değildir..

kızlar ex ortim demoşumun bebğini gördünüzmüüü???çok tatlı yaaben demete benzettim..zaten babasınıda görmedim ama:))

hoppişş güldürdün beniii demete yazdıgın oruma güldüm deliiiii
kız gitti 9 ay oldu gelecek wallaa topike girdiğim kilodayımm yazıklar olsun bana

ay Sus Allah göstermesin kim dedi ??? nerde gördün
kuşum şimdi kadir sütçü diye bir adam var..tv ye falan çıkmıştı..karıncalardan deprem tahmini yapıyo..birkaç yerde tutturmuş..sitesi var..orada yazmış..bende oradan okudum..

hoppişş güldürdün beniii demete yazdıgın oruma güldüm deliiiii
kız gitti 9 ay oldu gelecek wallaa topike girdiğim kilodayımm yazıklar olsun bana
ayneeeenn..kız gitti gelecek biz aynı yerde sayıyoruz..

Teşekkür ederimde şimdi çalışamıyorum dizi yüzünden

ben bi gün bu feriha yüzünden kal krizi geçircem zatennnnn :2::2:

çilli kızılötesi yüzünden izleyesim gelmiyor ama olsun

kader utansın!!

aaaa..öyle olmaz ..aç kalınarak zayıflamak nerde görülmüş..ye bişeyler nasılolsa geç uyursun, o zaman kadarda yediklerin erimiş olur..

ay ama hep öyle diye diye şiştim kaldım hoppiş ya (
dayanabildigim kadar dayanıyım bakım sabah nasılsa tıkınırım

Teşekkür ederimde şimdi çalışamıyorum dizi yüzünden

çilli kızılötesi yüzünden izleyesim gelmiyor ama olsun

cansu dimii gerizekalı
hele o seherr koco popolu saçımı başımı yol diyor :)))

[kızlar faceden kk yı takip ediyomusunuz?..kk mutfak diye foto paylaşmışlar ama ben anlamadım..kk nın ofisimi varmış??

kızlar saat 3 de yemiştim acık tavuk sote
çok acıktımmm
inat ettim yemiycem ama dayanamıyom üfff (((

aaaa..öyle olmaz ..aç kalınarak zayıflamak nerde görülmüş..ye bişeyler nasılolsa geç uyursun, o zaman kadarda yediklerin erimiş olur..

ye bişeyler tok tutacak. hasta olursun allah korusun aç kalma diyeti sıkı tut ama ye

Aynen ya bide kendini güzel sanıyor ya çıldırtıyor gerçek değil ama insan kaptırıyor kendini

[kızlar faceden kk yı takip ediyomusunuz?..kk mutfak diye foto paylaşmışlar ama ben anlamadım..kk nın ofisimi varmış??

Face kullanmıyorum cnm bilemedim ben :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…