- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.561
hahahaaa..iyi çalışmalar sanaaMüdavimiyimelimde yeşilçay karşımda feriha kitaplarda bi taraftan bana bakıyor
Müdavimiyimelimde yeşilçay karşımda feriha kitaplarda bi taraftan bana bakıyor
dukan iyiydi ..taaki wc de tansiyonum düşene kadar...ferihaya bakan varmı kızlarrr
hahahaaa..iyi çalışmalar sanaabende hem ona hem atv ye bakıyorum..birde bu akşam nette okuduğum bişey beni tedirgin etti..güya bu akşam muğla taraflarında 6 üzeri deprem olacakmış..inşallah doğru değildir..
kızlar ex ortim demoşumun bebğini gördünüzmüüü???çok tatlı yaa ben demete benzettim..zaten babasınıda görmedim ama:))
edda faceden nikimi sillllll
kuşum şimdi kadir sütçü diye bir adam var..tv ye falan çıkmıştı..karıncalardan deprem tahmini yapıyo..birkaç yerde tutturmuş..sitesi var..orada yazmış..bende oradan okudum..
ay Sus Allah göstermesin kim dedi ??? nerde gördün
ayneeeenn..hoppişş güldürdün beniii demete yazdıgın oruma güldüm deliiiii
kız gitti 9 ay oldu gelecek wallaa topike girdiğim kilodayımm yazıklar olsun bana
kızlar saat 3 de yemiştim acık tavuk sote
çok acıktımmm
inat ettim yemiycem ama dayanamıyom üfff(((
hahahaaa..iyi çalışmalar sanaabende hem ona hem atv ye bakıyorum..birde bu akşam nette okuduğum bişey beni tedirgin etti..güya bu akşam muğla taraflarında 6 üzeri deprem olacakmış..inşallah doğru değildir..
ben bi gün bu feriha yüzünden kal krizi geçircem zatennnnn :2::2:
kuşum şimdi kadir sütçü diye bir adam var..tv ye falan çıkmıştı..karıncalardan deprem tahmini yapıyo..birkaç yerde tutturmuş..sitesi var..orada yazmış..bende oradan okudum..
ayneeeenn..kız gitti gelecek biz aynı yerde sayıyoruz..
aaaa..öyle olmaz ..aç kalınarak zayıflamak nerde görülmüş..ye bişeylernasılolsa geç uyursun, o zaman kadarda yediklerin erimiş olur..
Teşekkür ederimde şimdi çalışamıyorum dizi yüzünden
çilli kızılötesi yüzünden izleyesim gelmiyor ama olsun
kızlar saat 3 de yemiştim acık tavuk sote
çok acıktımmm
inat ettim yemiycem ama dayanamıyom üfff(((
aaaa..öyle olmaz ..aç kalınarak zayıflamak nerde görülmüş..ye bişeylernasılolsa geç uyursun, o zaman kadarda yediklerin erimiş olur..
kader utansın!!
ay ama hep öyle diye diye şiştim kaldım hoppiş ya(
dayanabildigim kadar dayanıyım bakım sabah nasılsa tıkınırım
cansu dimii gerizekalı
hele o seherr koco popolu saçımı başımı yol diyor :)))
[kızlar faceden kk yı takip ediyomusunuz?..kk mutfak diye foto paylaşmışlar ama ben anlamadım..kk nın ofisimi varmış??
[kızlar faceden kk yı takip ediyomusunuz?..kk mutfak diye foto paylaşmışlar ama ben anlamadım..kk nın ofisimi varmış??
beğendim bak bi..ofisten ziyade testere nin mahzenine benziyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?