Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam topik :103: bugun isimi bitirip normal saatinde cikmayi basardim. maaslari da 1 hafta erken verdiler bugun oley yarin alisverise cikiyoruz esimle (gecen haftadan ertelenen alisveris, gecen haftaya da ondan onceki haftadan ertelenmisti....) neyse yarin kesin gibi gorunuyor bir iki kazak hirka falan almam lazim. cok kalin bir hirka alip ofiste birakmayi dusunuyorum soyle battaniye gibi birsey o kadar sogudu ki hava birden anlatamam.. bir de isyerim hemen deniz kenarinda. otobusten inince de 15 dakika civari yurumem gerekiyor. o ara ruzgardan ucacak gibi oluyorum (evet bu kilodayken hem de..). yagmur da o ruzgarla beraber beni sagdan soldan islatiyor. bugun ofiste islak ve yapisik kotla oturdum zor kurudu ama ben de bu arada dondum resmen. gerci turkiye daha da sogukmus galiba, yani ankara en azindan..

eh girmisken menumu de yazayim sabah kahvaltilik gevrek
ara: kahve
ogle: peynirli minik bir sandvic, domates, salatalik, cay
aksam: 1 patates, bolca soganli yesil salata, 2 haslanmis yumurta (biri tum, birinin de sadece beyazi), biraz parmesan peyniri

bu kadaaar.. ogle yemegim biraz dandik oldu cunku sabahtan hazirlamaya usendim, ofiste herkes sandvicciye siparis verirken ben de alayim bir tane dedim ilk kez oluyor bu.

yesil caydan ben sinifta kalicam o kesin.. ayda 2 falan iciyorum en fazla o da

Mrb Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum adım Hicran 26 yaşındayım 57 lerde gezip duran bir kiloya sahibim ve nasipse Agustosta dügünümde 50 kilo olmak istiyorum ÇokGüzel bir gelin olmak hayalım
hosgeldin canim ben Fulya. eminim 57 kiloda da cok guzel bir gelin olurdun yine de hedef kilona bir an once inmen dilegiyle

tostumu yedimm.bekliyorum..hahahaaaayttt...
geliyoruuummm :78:

o zaman benim karnımın adriana lima dan bir farkı olmaması gerkir kuşum..çünkü ben yoğurdu kiloyla yerim yaw..bir oturuşta 1 kilo yerim yani..
hahah bu iyiydi

Teşekkürederim spordan sonra meyve varmı??:)
spordan sonra protein yenir canimcim cunku sporda kullandigin kaslari vucut beslemek icin protein kullanir o yedigin proteini de aninda yakar kesinlikle kilo yapmaz o ogun. o yuzden myveden falan vazgec et, sut, yumurta veya baklagil ye :)) yalniz spordan hemen sonra olmasi lazimmis beklemeden, 30 dakika icinde yani.

fulya menün harika
buarada akşamları yediğin abur cuburları bıraktın dimi

kalın hırka yada kazak ben hiç giyemiyorum
en soguk kar da bile ince giyerim montum kalın olur sadece :2:

bunu ben bilmiyodumm iyi oldu öğrendiğim

Akşam yumurtayı nasıl yedin ya kahvaltıda zor yerim akşam öğğğğ
bu gün 10 bardağa çıkarttım suyumu

Yeşil çay içmeye çalış suyu içiyosan onuda içersin bebişim

fulya menün harika
buarada akşamları yediğin abur cuburları bıraktın dimi

kalın hırka yada kazak ben hiç giyemiyorum
en soguk kar da bile ince giyerim montum kalın olur sadece :2:

biraktim canim artik gece acikmiyorum zaten bir alisinca artik gerisi geldi. basta cok asiri zorlaniyordum cunku cok acikiyordum simdi iyiyim :)) hatta aksam yemegimi 6bucukta yiyorum sonra baska birsey yemiyorum artik. iyi yani.. gun icinde kacamak yapiyorum ama malesef yani gecen hafta cok yaptim bu hafta daha dikkatli olcam.

ben genelde hep cok usurum neden bilmiyorum kisin hele cok zor isinmam kansizlik da yok, neden oldugunu bilmiyorum. cocuklugumda normaldim yetiskinlikte basladi bu olay. esim beni almaya geliyor ya aksam bende kazak hirka palto atki bere var, esim tek tshirt.. yemin ediyorum bu aksam ustunde ince bir ceket bile yoktu. usumuyor bu millet hic isyerinde de kolsuz giyenler var bir suru. ben hirkalari kat kat giyiniyorum valla nasil is bu anlamadim.. gerci benim babam da aynen boyle

suya yeni yeni alisiyorum. gecen hafta 580 ml'lik buyuk bir bardak aldim. ofise goturdum artik hergun gider gitmez onu suyla dolduruyorum yavas yavas iciyorum bittikce dolduruyorum. gunde 1.5 litre civari icebiliyorum artik. eskiden 1 bardak bile icmezdim ben. 1 hafta hic su icmedigim cok olmustur mesela. artik iciyorum ama tuvaletten de cikamiyorum o ayri mevzu

bunu ben bilmiyodumm iyi oldu öğrendiğim

evet canim annem profesyonel sporcu(ydu) ya ben de onun bilgilerinden otlandiklarimi size iletiyorum

yumurta kırması zor olur ama haşlanmasını soguk gece gündüz yerim midem bulanana iğrenene kadar sorun yok

anaa hiç öyle değilim :)))
benim giydiklerimi görsen demekki incecik :))
mon altından tşirt , ince bluz , gömlek sadece :) kısa kol bile giyiyorum :2:

Bende yeni yeni alışıyorum sürahi koydum yanıma ona baktıkça içesim geliyor yarın Forum İStanbula ordanda İKEA'ya uğrayıp güzel farklı bi bardak almak istiyorum hemde yürüyüş olur

ben yumurtayi cok seviyorum ya ama hic soguk denemedim acikcasi hep kayisi hasliyorum karabiber dokuyorum ustune cok guzel oluyor asiri tok tutuyor bide protein iste ya kilo yapmadan tok tutan ama ayni zamanda tadi da guzel olan nadir seylerden biri iste

ay aman tanrim ben senin gibi giyinsem bildigin donarim ben gece bile kalin corapla, hirkayla yatiyorum yorganin altinda o vaziyette yani. esim de tam tersi ustunde tshirt bile olsa uyuyamaz sicak basiyormus. soba gibi zaten kendi

Bende yeni yeni alışıyorum sürahi koydum yanıma ona baktıkça içesim geliyor yarın Forum İStanbula ordanda İKEA'ya uğrayıp güzel farklı bi bardak almak istiyorum hemde yürüyüş olur

evet canim en iyisi o, buyukce bir bardak al surekli elin ona gitsin o bardaga baktikca al eline biraz ic. ben kendimi oyle oyle alistirdim

Bu konular direkt anneme yansıdığı için bilgim yok doğalgaza bakmıştım geçen 130du

bizdede benim haberim olmaz eşim halleder biraz önce eşimle konuşuyoduk elektrik faturamız 140-150 nin altına düşmüyo dedi bana fazla geldi çünkü akşamdan akşama evdeyiz
oyüzden sordum acaba normalmi bizdemi fazla diye

Fazla gibi bencede biz hep evdeyiz pc hiç kapanmaz tv de öyle sordum anneme 95 gelmiş en son :44:

kızlar alakasız bir konu olacak ama eve elektrik su faturalarınız ayda yaklaşık ne kadar geliyo ? :))
elentrik 100 su:50 geldi en son..

oooo..çok gelmiş kuşum yaa

tam kaciyordum cicis artik yarin konusuruz buralardaysan. bu feriha da neyin nesi iyice meraklandim herkes bunu izliyor
hadi sana iyi uykular canım..yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…