- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.601
Günaydın kızlar yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş
bizdede benim haberim olmaz eşim halleder biraz önce eşimle konuşuyoduk elektrik faturamız 140-150 nin altına düşmüyo dedi bana fazla geldi çünkü akşamdan akşama evdeyiz
oyüzden sordum acaba normalmi bizdemi fazla diye
Günaydın Ben geldim Sabah 7:30da kalktım normalde 7:00 kalkıyorum evde tost ekmegine benzer layt ekmegim vardı 2 dilim tost makinasında ısıtıp üzerinede peynir koyup yedim sonrada yeşilcaylı limon vardı 1,5lt 28 kl yazıyor üzrinde bir bardakta ondan içtim ara ögün yapacakmıyım Teşekkürler
[kızlar faceden kk yı takip ediyomusunuz?..kk mutfak diye foto paylaşmışlar ama ben anlamadım..kk nın ofisimi varmış??
bu hafta sıkıyoruz kemerleri spor yeşil çay su yarışına giriyoruz birbirimizi destekliyoruz
[
murçum vallahi bu hafta yemedim bak..günahımı aldın..ama sadece bir gün spor yaptığım için yerimde saydım..bütün mesele bu
bana gönder hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiiii...sen yemesende olurben bayılırım jelibonlara , çikilatalara.. bu arada seni iradenden dolayı kutluyorum ben olsam çoktaaann
yok kız..ne çıtırı85 kiloluk çıtırmı olur hiç
abbow..spordan ve yeşilçaydan sorumlu devlet bakanı sendin değilmisporda yok yeşilçayda .yazarken utanıyorum ama dün çok yorulduğum için bugün hiçbişey yapamadım..yarın inşallah şu koca popomu kaldırıcam..
Tmm kuzum ınanıyorum sana ıns bu hafta hepımız super olucaz...Bol motıvelı bol kılo vermelı
kızlar geldim nöbete
murchh bacım sabah kilo bildirimimi 69,3 olarak yaptım ama akşam tartıldıgım kilomu(70,2) yazmışsın kusum
neyse haftaya insallah dahada verirsem (ki bunu yapcam yemin ederimm )
artılarda olacam inşallahh
Bugünkü menüm kızlar
Sabah kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
3 yeşil zeytin
çay
ara 1 fincan yeşil çay
öğle saat 2.30 da
tavuk sote
yarım dilim ekmekle
1 bardak kola
ara yok
akşam birşey yemiycem
Cnmm aslında duzeltmıstım senın kılonu ama kaydetmedsen kapatmısım ecxelı ondan kaydetmemıs artık bu haftaya karlı baslamıs oldun....
Bu arada menun gayet duzenlı tebrıkler
Mrb Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum adım Hicran 26 yaşındayım 57 lerde gezip duran bir kiloya sahibim ve nasipse Agustosta dügünümde 50 kilo olmak istiyorum ÇokGüzel bir gelin olmak hayalım
Cnmm hayırlısı olsun ıns su gıbı gecen bı zaman olur senın ıcın hayırlısıyla evlenırsın...
Cok rahat bı sekılde verırsın 7 kılo netıcede zamanında var...
Teşekkürederim spordan sonra meyve varmı??:)
Cnm spordan sonra hıc bısey yemeyın dıolar...Spor oncesı 1 saat kadar once yemegını yıyıp oyle spor yapmalıymıssın ..En azından kılo vermek ısteyenler bole yapmalıymıs.Spor salonundakı hoca soylemıstı...
meyvenin fazlasıda zarar diye biliyorum ama tabiki yemek yemekten daha iyi..
kuralları alacagım pc de değilim şuan o yüzden yazamıyorum yarın kaptan yazar sana..
En önemli kurallar..
Her gün bol su içmek.. yeşil çay günde en az 1 fincan içmek..
yemeklerden sonra spor yapmak..
her sabah bir önceki gün neler yaptık ne yedik menülerimi paylaşıyoruz..
öğünlerimizi olabildigince kalkar kalkmaz az da olsa kahvaltı
ara öğünlerde süt yogurt yeşil çay şeklinde mutlaka yapmalıyız.. ara öğünler önemli ozaman tam öğü,nlerde fazla acıkılmıyo..
Aklıma şimdilik gelenler bunlar..
Cnmm benım cok guzel anlatmıssın klavyene saglık...
hahahaaa..iyi çalışmalar sanaabende hem ona hem atv ye bakıyorum..birde bu akşam nette okuduğum bişey beni tedirgin etti..güya bu akşam muğla taraflarında 6 üzeri deprem olacakmış..inşallah doğru değildir..
Cnm dun faceden msj gorunce cok guldum...Kuzu benı dusunmus msj atmıs bız muglaya yakınız dıe...ama ben boyle seylerın kader oldugunu dusunuyorum..Herseyın hayırlısı
kızlar ex ortim demoşumun bebğini gördünüzmüüü???çok tatlı yaa ben demete benzettim..zaten babasınıda görmedim ama:))
Ayy gordum hopıs valla ne guzel bı bebek masallah...Dedıgın gıbı kız gıttı gelecek bız hala aynı yerdeyız...
hoppişş güldürdün beniii demete yazdıgın oruma güldüm deliiiii
kız gitti 9 ay oldu gelecek wallaa topike girdiğim kilodayımm yazıklar olsun bana
Teşekkür ederimde şimdi çalışamıyorum dizi yüzünden
çilli kızılötesi yüzünden izleyesim gelmiyor ama olsun
Ahuhahauhahu kızıl otesı tutum bunu :)
kader utansın!!
ay ama hep öyle diye diye şiştim kaldım hoppiş ya(
dayanabildigim kadar dayanıyım bakım sabah nasılsa tıkınırım
cansu dimii gerizekalı
hele o seherr koco popolu saçımı başımı yol diyor :)))
eheheh bencede o cansu denen kızdan nefret edıyorum valla dızı mızı ama ınsan sınır oluyo sarı cıyan 1 kızıl otesı 2
selam topik :103: bugun isimi bitirip normal saatinde cikmayi basardim. maaslari da 1 hafta erken verdiler bugun oleyyarin alisverise cikiyoruz esimle (gecen haftadan ertelenen alisveris, gecen haftaya da ondan onceki haftadan ertelenmisti....) neyse yarin kesin gibi gorunuyor bir iki kazak hirka falan almam lazim. cok kalin bir hirka alip ofiste birakmayi dusunuyorum soyle battaniye gibi birsey o kadar sogudu ki hava birden anlatamam.. bir de isyerim hemen deniz kenarinda. otobusten inince de 15 dakika civari yurumem gerekiyor. o ara ruzgardan ucacak gibi oluyorum (evet bu kilodayken hem de..). yagmur da o ruzgarla beraber beni sagdan soldan islatiyor. bugun ofiste islak ve yapisik kotla oturdum zor kurudu ama ben de bu arada dondum resmen. gerci turkiye daha da sogukmus galiba, yani ankara en azindan..
eh girmisken menumu de yazayim sabah kahvaltilik gevrek
ara: kahve
ogle: peynirli minik bir sandvic, domates, salatalik, cay
aksam: 1 patates, bolca soganli yesil salata, 2 haslanmis yumurta (biri tum, birinin de sadece beyazi), biraz parmesan peyniri
bu kadaaar.. ogle yemegim biraz dandik oldu cunku sabahtan hazirlamaya usendim, ofiste herkes sandvicciye siparis verirken ben de alayim bir tane dedim ilk kez oluyor bu.
yesil caydan ben sinifta kalicam o kesin.. ayda 2 falan iciyorum en fazla o da
hosgeldin canim ben Fulya. eminim 57 kiloda da cok guzel bir gelin olurdun yine de hedef kilona bir an once inmen dilegiyle
geliyoruuummm :78:
hahah bu iyiydi
spordan sonra protein yenir canimcim cunku sporda kullandigin kaslari vucut beslemek icin protein kullanir o yedigin proteini de aninda yakar kesinlikle kilo yapmaz o ogun. o yuzden myveden falan vazgec et, sut, yumurta veya baklagil ye :)) yalniz spordan hemen sonra olmasi lazimmis beklemeden, 30 dakika icinde yani.
Cnmm buralarda sogudu baya...
Aaaa bak bunu yenı ogrenıyorum ama cnm o formul kılo korumak ıcın olmasın ben daha farklı sey duymustum spordan sonra hıc bısekılde beslenme yapm ayın meyve bıle almayın dıolar....
cnmm baktım sımdı ben ...Ofıslerı mutlaka vardır ana serverlerı kontrol edecek bı ekıp vardır elbette...Çokta guzel bı calısma ortamları varmıs...
aferım aferımm cnmbu hafta guzel olacak ınss
Tmm kuzum ınanıyorum sana ıns bu hafta hepımız super olucaz...Bol motıvelı bol kılo vermelı
Cnmm aslında duzeltmıstım senın kılonu ama kaydetmedsen kapatmısım ecxelı ondan kaydetmemıs artık bu haftaya karlı baslamıs oldun....
Bu arada menun gayet duzenlı tebrıkler
Cnmm hayırlısı olsun ıns su gıbı gecen bı zaman olur senın ıcın hayırlısıyla evlenırsın...
Cok rahat bı sekılde verırsın 7 kılo netıcede zamanında var...
Cnm spordan sonra hıc bısey yemeyın dıolar...Spor oncesı 1 saat kadar once yemegını yıyıp oyle spor yapmalıymıssın ..En azından kılo vermek ısteyenler bole yapmalıymıs.Spor salonundakı hoca soylemıstı...
Cnmm benım cok guzel anlatmıssın klavyene saglık...
Cnm dun faceden msj gorunce cok guldum...Kuzu benı dusunmus msj atmıs bız muglaya yakınız dıe...ama ben boyle seylerın kader oldugunu dusunuyorum..Herseyın hayırlısı
Ayy gordum hopıs valla ne guzel bı bebek masallah...Dedıgın gıbı kız gıttı gelecek bız hala aynı yerdeyız...
Ahuhahauhahu kızıl otesı tutum bunu :)
eheheh bencede o cansu denen kızdan nefret edıyorum valla dızı mızı ama ınsan sınır oluyo sarı cıyan 1 kızıl otesı 2
Cnmm buralarda sogudu baya...
Aaaa bak bunu yenı ogrenıyorum ama cnm o formul kılo korumak ıcın olmasın ben daha farklı sey duymustum spordan sonra hıc bısekılde beslenme yapm ayın meyve bıle almayın dıolar....
Teşekkür ederim Spordan sonra meyve yok:)
Cnm banada fazla geldı bızım tas catlasın 60 70 gelıo gercı sehırden sehıre fark olabılır ama genede 150 cok aksamdan aksama ...Bıraz kemerlerı sıkın derım:
Cnm hos geldın oncelıkle...Dıyetınde basıralar dılerım sana sabahtan ıyı baslamıssın gune ara ogunlerde 1 portakal yada elma 1 subardagı kadar yagsız yourt 1avuc kadar leblebı yada 4 5 adet form bıskuvı yıyebılırsınn...
Ben cok acıktımmı 5 badem alıyordum badem yasakmı
Bugün Yemekte kızartma corba ve puding var ben sadece corbamı içeyim Arkadaşlar??
badem ara ogun olarak atıstırabılırsın cnmm..Ama hergun olmaması gerek....Offf kızarmamııı en zararlısııı ... Benımde cnm cok fena patates kızartması ıstıyo hafta sonu fırına elma dılımlı patates atcam yaglı kagıtla en azından kızartmadan ıyıdır...
gunaydin kizlar :) 13 saat uyumusum! butun hafta ne kadar yorulmusum demek.
canlarim spor sonrasi protein olayi, sporda calistirdiginiz kaslari beslemek icin. diyet yaparken kastan da eriyor biliyorsunuz. ayrica vucutta ne kadar cok kas varsa dakikada yaktiginiz kalori o kadar artiyor. yani siz gunde 1400 kalori ile zayiflarken, sizin kilonuzda ama daha cok kasi olan biri gunde 1700-1800 kalori ile zayiflayabiliyor. ve bu kisinin sizin diyet listenizi yaptigini dusunun, o zaman sizden daha hizli daha cok zayiflayacaktir. cunku kaslar daha cok enerji harcar. kilo verdikce kas kutlesi azaldigindan (ozellikle dusuk kalori diyetler direkt kaslari erittiginden) ve sporla caistirdigimiz kaslarin beslenebilmesi ve gelisebilmesi icin protein gerektiginden spor sonrasi protein alinmalidiryani bu kilo koruma degil bilakis kilo vermeye cok ama cok yardimci. yemezseniz olmaz demiyorum bu arada, veya illa yiyin de demiyorum. ama kas kutlesinin azalmasini istemiyorsaniz benim gibi yani, o zaman yemelisiniz. ben her spordan sonra 200 ml sutun icine 30 gram protein tozu katip icerim fikstir. cunku ben gece spor yaparim 11 gibi, sonra yemek yemek istemem sadece bu protein icecegini iciyorum. kendisi gayet 200 kalori. bu arada ben 90 kiloyum ama oyle gorunmuyorum, bir de diyetisyenler mesela o yagi kasi olctukleri tartiya ciktigimda hep sasirirlar kas kutlem fazla diye. ben de eski voleybolcuyum bu arada ben her antrenmandan sonra protein yerdim o zamanlar vejeteryan degildim biftek yapardi annem hazir olurdu eve gelir gelmez onu yerdim. iste o yuzden ben hergun kacamak yapsam da kilo veriyorum cunku 2000 kalori yedigim hafta bile kilo vermisim. bence kizlar bu dediklerimi yapmasaniz bile unutmayin belki birgun ne dedigimi anlarsiniz ben cunku zayiflayinca soyle gorunmek istemiyorum:
Eki Görüntüle 309151
skinny-fat dedikleri bu iste ince ama aslinda yumusak yumusak hala yagli cunku kilosu azicik kas bol yagdan olusuyor zayif olmasina ragmen. boyle olmaktansa dumduz sImsIkI olmayalim mi :26: acikcasi benim hedefim yalnizca tartida daha az gorunmek degik, disaridan bakildiginda tas gibi gorunmekbak simdi spor yapasim geldi kendi kendimi gaza getirdim
Birşey sormak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama dogru sporuda yapmak istiyorum vücudum orantılı kilo verirken fizigim bozulmadan orantılı kilo vermek istiyorum 48-50 arası olsun istiyorum kilomun suan57 teşekkürler
Offfff kızlarrrr acil yardımınıza ihtiyacım var...
Bildiğiniz üzere bundan 3 ay önce spora yazıldım ama toplasam 1 ay gitmedim gidemedimmm.Çünkü 1 hafta yıllık ızıne cıktım sonra 1 hafta kadar tembellık yaptım arkasından zam geldı sıgaralara.1 hafta onun younlugu vardı sonra fıyatı gerı cektıler 1 hafta o surdu hemen pesınden bıdaha zam sonra bı daha fıyat dususu derken spor felan yalan oldu sızın znlıyacagınız...
Aslında ben giderdimde takım arkadaslarım ıyı deıldı bıde eve uzak sırketede uzak spor salonu gıdıp gelmek ıcın arac sorun oldu...3 aylık yazıldım toplasan 1 ay gıtmemısımdır.150 tlde cope gıttı tabı dogal olarak...
Ben bu 8 9 kıloyu verdım ama kollarım felan fena sarktı ...Şimdi sporsuz zayıflamak ıstemıyorum acıkcası.,uzzun lafın kısası akıllanmadım.Bu sefer baska bı yol buldum.(bılıyorsunuz kı evdede bı suru spor aletım var ama yapılmıyor)
Şirketin alt sokagında bı spor salonu var.;Aslında ben ılk basta ona kayıt olacaktım ama ofıstekı arkadasları bozmıyım dedıım...Neyse bu yer b-fit die bi yermiş.Türkiye çapında bir çok şbesi varmış ve sadece bayanların gıttıgı bı spor salonu...Grup halınde calısmalar yaptırıyorlarmıs ve sadece haftanın 3 gunu 30 dk :)
Bana çok cazıp ve uygun geldı.Hem sırkete yurume mesafesıyle 5 dk da hemde zaman cok az 30 dk sıyesıne gırdım gerı don usler cok ıyı b-fit - Üyelerimizden Başarı Öyküleri
Bu aralar butcem cokmus durumda ama onumuzdekı ay ıcın dusunebılırım.Gun ıcınde 1 saat ogle yemegı hakkımı orda kullanabılırım...30 dk spor 30 dk dus gıyın soyun gıt gel derken sorun olacagını sanmıyorum....
Bunun için sana önerebileceğim yürüyüş... Ama plates topun varmış o da hem sıkılaştırıyor hemde vücudunu orantılıyor. Ayrıca sen bi diyet listesi hazırla istersen her öğün sormak yerine listeni paylaşırsın yorumlarız öyle daha sağlıklı olur cvplar. 6 öğün yap aralarla. Tamam belki işyerinde önüne ne yemek koncak bilemezsin ama günün sebze yemeği de atıyorum... İlk haftan zaten sudan gidecek ödem atcaksın sonra verceksin umutsuzluğa kapılma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?