Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

DENGELİ BESLENME KURALLARI
Yiyeceklerinizi haftalık olarak planlayın. Böylece alışveriş yaparken, abur cubur satın almaktan kurtulabilirsiniz. Asla süpermarkete aç gitmeyin. Eğer insanlar tok karnına alışverişe giderlerse, besin değeri daha yüksek yiyecekler alıyorlar. Abur cuburdan da uzak duruyorlar.

Hayatınızda akılcı bir beslenme rejimi her zaman olmalı. Kilo vermeyi ertelemeyin. Eğer hızla kilo veremediyseniz, hayal kırıklığına uğramayın. Keza çok çabuk kilo kaybederseniz, yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz imkansız. Herhangi bir tatlıyı yemeden veya bisküvi paketini açmadan önce kendinize sorun, "Ben gerçekten aç mıyım" eğer cevabınız olumluysa, on dakika bekleyin ve bu soruyu tekrar sorun.

Daha hareketli olabilmek için hayatınızda, beslenme rejiminizde değişiklik yapmaktan kaçınmayın.
Bir günlük tutun. Hem ne yediğinizi, hem de ruh halinizi kaydedin. Eğer istemediğiniz halde yemek yiyorsanız, bir dakika sonra kendinizi kontrol altına alabilirsiniz. İradeyi kullanmak, dakikalarla başlar, saatlik, günlük, haftalık, aylık... sürelerle devam eder. Daima geriye dönüp kendinizi kontrol edin..

Geçmişi değiştiremeyebiliriz ama gelecek için şansımızı deneyebiliriz.

Hiçbir zaman neden kilo vermek istediğinizi unutmayın. Sıkıldığınızda veya diyet yapmaktan yorulduğunuzda eski fotoğraflarınıza göz atın. Ve her verdiğiniz kiloda kendinizi nasıl hissettiğinizi hatırlayın. Değişimin zamanla ve sabırla olacağını hep aklınızın bir köşesinde bulundurun.

Yeryüzündeki hiçbir yiyecek, sizin kendinizi zayıf hissetmenizden daha lezzetli olamaz.
Eğer istemediğiniz halde yemek yiyorsanız, bir dakika sonra kendinizi kontrol altına alabilirsiniz. İradeyi kullanmak, dakikalarla başlar, saatlik, günlük, haftalık, aylık... sürelerle devam eder.

Artık biliyorum ki, doğru seçimler yaparsam, zayıflayabilirim. Her an şu soruyu soruyorum: "Buna ihtiyacım var mı, gerçekten onu yemeyi istiyor muyum?

Sosyal zorunluluk olarak, bir partiye gidiyorsunuz, ne yiyeceğinizi de planlayın

Eğer yemek yemek istemiyorsanız, yemek yiyebileceğiniz bir yere gitmeyin.

Her zaman ölçülü olun. Porsiyonlarınız küçük olsun.

Eğer bir açık büfe ile yüz yüze iseniz, hemen salata bölümüne gidin ve tabağınızı salatayla doldurun. İkinci kez gittiğinizde kendinizi tok hissedeceksiniz ve daha fazla kontrol edebileceksiniz.

Yemeğe başlamadan önce bir bardak su için ve bu sırada düşünün, "Şu anda yemek yiyorum ama hedeflediğim kilodan uzaklaşıyorum." Kendi kendinizle yapacağınız tartışmalar işe yarayacak.

Bol sebze, Az yağ, Bardak bardak su... .

Her yemekten sonra dişleriniz fırçalayın. Ağzınızdaki temizlik duygusu sizin bir kaç saat acıkmanızı engelliyor.

Bilinçli bir şekilde yemek yiyin. Yavaş olun. Ağzınıza götürdüğünüz her lokmaya dikkat edin.

Son düzenleme:
Günaydın Ben geldim Sabah 7:30da kalktım normalde 7:00 kalkıyorum evde tost ekmegine benzer layt ekmegim vardı 2 dilim tost makinasında ısıtıp üzerinede peynir koyup yedim sonrada yeşilcaylı limon vardı 1,5lt 28 kl yazıyor üzrinde bir bardakta ondan içtim ara ögün yapacakmıyım Teşekkürler

Cnm banada fazla geldı bızım tas catlasın 60 70 gelıo gercı sehırden sehıre fark olabılır ama genede 150 cok aksamdan aksama ...Bıraz kemerlerı sıkın derım:

Cnm hos geldın oncelıkle...Dıyetınde basıralar dılerım sana sabahtan ıyı baslamıssın gune ara ogunlerde 1 portakal yada elma 1 subardagı kadar yagsız yourt 1avuc kadar leblebı yada 4 5 adet form bıskuvı yıyebılırsınn...

[kızlar faceden kk yı takip ediyomusunuz?..kk mutfak diye foto paylaşmışlar ama ben anlamadım..kk nın ofisimi varmış??

cnmm baktım sımdı ben ...Ofıslerı mutlaka vardır ana serverlerı kontrol edecek bı ekıp vardır elbette...Çokta guzel bı calısma ortamları varmıs...

bu hafta sıkıyoruz kemerleri spor yeşil çay su yarışına giriyoruz birbirimizi destekliyoruz

aferım aferımm cnm bu hafta guzel olacak ınss

Kızlar gunaydın herkese mutlu bı hafta sonu dılıyorummm...

Ne zamandır gecmıse donup okuyamıyordum bugun okudum...Masallah baya kaytnatmıssınız....Bu hafta hersey cok guzel olacak ıns...

Dunku menum:

Sabah:

Kepeklı ekmekten peynırlı sand.

Öğle;

Tavuk doner
bol salata
ayran

Akşam;

1 kupa yesıl cay
1dılım kepeklı ekmek
1 parca helva

Spor;

20 dk tempolu yuruyus

Ben cok acıktımmı 5 badem alıyordum badem yasakmı

Ben cok acıktımmı 5 badem alıyordum badem yasakmı

Bugün Yemekte kızartma corba ve puding var ben sadece corbamı içeyim Arkadaşlar??

badem ara ogun olarak atıstırabılırsın cnmm..Ama hergun olmaması gerek....Offf kızarmamııı en zararlısııı ... Benımde cnm cok fena patates kızartması ıstıyo hafta sonu fırına elma dılımlı patates atcam yaglı kagıtla en azından kızartmadan ıyıdır...

Aşcı amcamızda yemeklerini yemeyince cok kızıyor Ama ben genede yemiyeceğim sadece corba cok acıkırsam badem yerim 4 gibi birde ben for bisküfü degilde kepekli galta bulunduruyordum yanımda ama form bisküvi dahamı iyi acaba

gunaydin kizlar :) 13 saat uyumusum! butun hafta ne kadar yorulmusum demek.
canlarim spor sonrasi protein olayi, sporda calistirdiginiz kaslari beslemek icin. diyet yaparken kastan da eriyor biliyorsunuz. ayrica vucutta ne kadar cok kas varsa dakikada yaktiginiz kalori o kadar artiyor. yani siz gunde 1400 kalori ile zayiflarken, sizin kilonuzda ama daha cok kasi olan biri gunde 1700-1800 kalori ile zayiflayabiliyor. ve bu kisinin sizin diyet listenizi yaptigini dusunun, o zaman sizden daha hizli daha cok zayiflayacaktir. cunku kaslar daha cok enerji harcar. kilo verdikce kas kutlesi azaldigindan (ozellikle dusuk kalori diyetler direkt kaslari erittiginden) ve sporla caistirdigimiz kaslarin beslenebilmesi ve gelisebilmesi icin protein gerektiginden spor sonrasi protein alinmalidir yani bu kilo koruma degil bilakis kilo vermeye cok ama cok yardimci. yemezseniz olmaz demiyorum bu arada, veya illa yiyin de demiyorum. ama kas kutlesinin azalmasini istemiyorsaniz benim gibi yani, o zaman yemelisiniz. ben her spordan sonra 200 ml sutun icine 30 gram protein tozu katip icerim fikstir. cunku ben gece spor yaparim 11 gibi, sonra yemek yemek istemem sadece bu protein icecegini iciyorum. kendisi gayet 200 kalori. bu arada ben 90 kiloyum ama oyle gorunmuyorum, bir de diyetisyenler mesela o yagi kasi olctukleri tartiya ciktigimda hep sasirirlar kas kutlem fazla diye. ben de eski voleybolcuyum bu arada ben her antrenmandan sonra protein yerdim o zamanlar vejeteryan degildim biftek yapardi annem hazir olurdu eve gelir gelmez onu yerdim. iste o yuzden ben hergun kacamak yapsam da kilo veriyorum cunku 2000 kalori yedigim hafta bile kilo vermisim. bence kizlar bu dediklerimi yapmasaniz bile unutmayin belki birgun ne dedigimi anlarsiniz ben cunku zayiflayinca soyle gorunmek istemiyorum:

skinny-fat dedikleri bu iste ince ama aslinda yumusak yumusak hala yagli cunku kilosu azicik kas bol yagdan olusuyor zayif olmasina ragmen. boyle olmaktansa dumduz sImsIkI olmayalim mi :26: acikcasi benim hedefim yalnizca tartida daha az gorunmek degik, disaridan bakildiginda tas gibi gorunmek bak simdi spor yapasim geldi kendi kendimi gaza getirdim

Birşey sormak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama dogru sporuda yapmak istiyorum vücudum orantılı kilo verirken fizigim bozulmadan orantılı kilo vermek istiyorum 48-50 arası olsun istiyorum kilomun suan57 teşekkürler

Birşey sormak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama dogru sporuda yapmak istiyorum vücudum orantılı kilo verirken fizigim bozulmadan orantılı kilo vermek istiyorum 48-50 arası olsun istiyorum kilomun suan57 teşekkürler

Bunun için sana önerebileceğim yürüyüş... Ama plates topun varmış o da hem sıkılaştırıyor hemde vücudunu orantılıyor. Ayrıca sen bi diyet listesi hazırla istersen her öğün sormak yerine listeni paylaşırsın yorumlarız öyle daha sağlıklı olur cvplar. 6 öğün yap aralarla. Tamam belki işyerinde önüne ne yemek koncak bilemezsin ama günün sebze yemeği de atıyorum... İlk haftan zaten sudan gidecek ödem atcaksın sonra verceksin umutsuzluğa kapılma...

Buarada mrb kızlar. Yeni uyandım yemek değilde uyku kilo aldıracak sabah 8de uyudum doğaldır Mideme bişeyler girsin gelirim yine

Offfff kızlarrrr acil yardımınıza ihtiyacım var...

Bildiğiniz üzere bundan 3 ay önce spora yazıldım ama toplasam 1 ay gitmedim gidemedimmm.Çünkü 1 hafta yıllık ızıne cıktım sonra 1 hafta kadar tembellık yaptım arkasından zam geldı sıgaralara.1 hafta onun younlugu vardı sonra fıyatı gerı cektıler 1 hafta o surdu hemen pesınden bıdaha zam sonra bı daha fıyat dususu derken spor felan yalan oldu sızın znlıyacagınız...

Aslında ben giderdimde takım arkadaslarım ıyı deıldı bıde eve uzak sırketede uzak spor salonu gıdıp gelmek ıcın arac sorun oldu...3 aylık yazıldım toplasan 1 ay gıtmemısımdır.150 tlde cope gıttı tabı dogal olarak...

Ben bu 8 9 kıloyu verdım ama kollarım felan fena sarktı ...Şimdi sporsuz zayıflamak ıstemıyorum acıkcası.,uzzun lafın kısası akıllanmadım.Bu sefer baska bı yol buldum.(bılıyorsunuz kı evdede bı suru spor aletım var ama yapılmıyor)

Şirketin alt sokagında bı spor salonu var.;Aslında ben ılk basta ona kayıt olacaktım ama ofıstekı arkadasları bozmıyım dedıım...Neyse bu yer b-fit die bi yermiş.Türkiye çapında bir çok şbesi varmış ve sadece bayanların gıttıgı bı spor salonu...Grup halınde calısmalar yaptırıyorlarmıs ve sadece haftanın 3 gunu 30 dk :)

Bana çok cazıp ve uygun geldı.Hem sırkete yurume mesafesıyle 5 dk da hemde zaman cok az 30 dk sıyesıne gırdım gerı don usler cok ıyı b-fit - Üyelerimizden Başarı Öyküleri

Bu aralar butcem cokmus durumda ama onumuzdekı ay ıcın dusunebılırım.Gun ıcınde 1 saat ogle yemegı hakkımı orda kullanabılırım...30 dk spor 30 dk dus gıyın soyun gıt gel derken sorun olacagını sanmıyorum....

Sana faydası olurmu düsüncemin bilmiyorum ama
Gecen sen ben b-Fite 3 aylık abone oldum haftada 3 gün gidiyordum işten 6da cıkıyordum oraya gitmem7 oluyordu 45 dakka spor yapıyorduk aletler var 3 tur onları yapıyorduk sonrada minderli haraketler yapıyorduk
Ben oradan cıkıncada eve yürüyordum tabi saat 8:30 ogle yemeginin üzerinden 8-9 saat gecmiş kendimi tutamayıp yiyordum sporda yapıyorumya ama45 günün sonunda kilo aldım biz ili arkadaş gittik ackarnına gittigimiz için ikimizde kilo aldık kilo almak degilde 45 günün sonunda annem omuzlarınmı kalınlastı senin dedi ve bende o günden sora gitmedim
Arkadaşımda gitmedi ama hata sanırım bizdeydı simdi evde yapmaya karar verdim eve gidip birseyler yiyorum sonra pc acık canım ne isterse onu yapıyorum bazande Mp3 takıp deli gibi dans ediyorum kendime plates topu aldım bugün geldi 3 adette plates vcd aldım orantılı kilo vermek için bunu yapacagım az önce bana buradan bir arkadaş söyledi internettende okumustum

Teşekkürederim normaldede yediklerime dikkateden birisiyim ama zor kilo veriyorum
çok zor terlerim kilo verememein sebebi ola bilirmi sauna esohman aldım oda bugün geldi insallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…