Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaaa ne demek cnm her fıkır ve dusunceye acıgım ...Çok ta güzel bi tesadüf olmuş senın daha once denemen...Ben soyle dusundum ofıste 1 saat onceden yemegımı yerım ve sporumu yaparım ofıse donerım eve gıdıncede cok acıkırsam yourt meyve gıbı destek yaparım dedım.Bakalım sımdılık arasıtrma asamasındayım...Ama cıddı ıncelern ınsanlar var.Dogru sekılde yapılırsa ıse yarayacagına ınanıyoruma cıkcası.Bide sadece kadınların oldugu bı yer olması benı dahada rahatlattı acıkcasıı..

Benımde evde gereklı donanımım var evt ama ben ıs yerınden cok gec cıkıyorum ve yapma fırsatım olmuyor...Bana soyle gun ıcınce 1 saat kacabılecegım bı yer gereklı.Aksama kaldımı zor benın ıcın...

Başka fikri olan varmı kızlarrr. ????

Canım bizim gittigimiz b-fit salonun duvarında insanların kaç kilo verdigi kaç santim inceldigi vardı ugradıgında bak istersen

nerde oturduğunu bilmesemde ist.sporun yerleri var çok temiz bizim ordaki kapandı ama yengem ve kuzenler acayip kilo verdi almadı geri diyetisyen ve kilo kontrol koçlarıda var öneririm bi bak istersen

Sizdemi kullanıyorsunuz gercekten kilo vermeye yardımı oluyormu??
:18:

Zumba dans cnm hem alt bölgeni hem üst bölgeni aynı anda çalıştırıyor ve 10 dakikada tere boğuluyosun. bende zor ter atarım o eşofmanıda denedim bişey yapmadı yada ben farketmedim vücut ısımdan... videoları var link atabilirim istersen

Çok sevinirim Linkleri atarsanız.

Canım bizim gittigimiz b-fit salonun duvarında insanların kaç kilo verdigi kaç santim inceldigi vardı ugradıgında bak istersen

cok saol cnm deneme oluyomus 1 gun zaten o gun gıttıgımde bakarım...

nerde oturduğunu bilmesemde ist.sporun yerleri var çok temiz bizim ordaki kapandı ama yengem ve kuzenler acayip kilo verdi almadı geri diyetisyen ve kilo kontrol koçlarıda var öneririm bi bak istersen

cnm ben AYDINdayım burdada 2 sube var aylık 69 tl ıstıyorlarmıs.Çok faydasını goren olmus dıe duydum en azından once 1 aylık deneyıp bakıcam...Şöyle hesap yapıcam BURGER KING ten 4 defa menu yıyecegım para yemıyıverırım zaten zararlı :)

Evet zararlı yeme bizim burdada forum istanbulda varmış isim olarak bilmiyorum ama fiyat olarak 60 liraymış hiç bişey ya zaten forum istanbula 4 dakika uzaklıktayım biraz araştırayım bende başlıcam

Çok eglenceli görünüyor :) Teşekkürederim link için

Çok eğlenceli ufak yeğenimle yapıyorum evde bana bak orda öyle yapmıyorlar diye yönlendirme yapıyor ritimler çok zorlayıcı değil basit hareketler ama doğru hareketlerle ter atıyorsun. Bende burda öğrendim bunu. Birde Leslie var oda yürüyüş videoları

Evet zararlı yeme bizim burdada forum istanbulda varmış isim olarak bilmiyorum ama fiyat olarak 60 liraymış hiç bişey ya zaten forum istanbula 4 dakika uzaklıktayım biraz araştırayım bende başlıcam

bizimde sırketın alt sokagında var.ama bu basarısız spor macerasından sonra acıkcası cesaretım yok.Ama merkezın yakın olması ve spor zamanın az olması aklımı kurcalıyo...

bizimde sırketın alt sokagında var.ama bu basarısız spor macerasından sonra acıkcası cesaretım yok.Ama merkezın yakın olması ve spor zamanın az olması aklımı kurcalıyo...

Bence aklında kalmasın 1 aydene ama benim gibi uygunduye 3 ay yazılma bana 85 demişlerdi gecen yılbasından sonra 3 ay yazılırsam260 tl ben eskişehirdeyim bu arada

Bence aklında kalmasın 1 aydene ama benim gibi uygunduye 3 ay yazılma bana 85 demişlerdi gecen yılbasından sonra 3 ay yazılırsam260 tl ben eskişehirdeyim bu arada

yok bıdaha asla oyle bı hata yapmam zaten 1 aylık yazılcam eger faydasını gorursem 2 ay daha yapcam nısana kadar...Bu yaza sısko gırmek ıstemıyorum KK da arastırıyorum sabahtır %85 ıyı donusler

okumak ısteyenler ıcın

http://www.kadinlarkulubu.com/soru-cevap-bolumu/272364-b-fit-e-gidip-zayiflayan-var-6.html

arkadşalar bfitte 1 ayımı tamamladım, 1.7 kio verdim, basenden den 9cm, karın ve kalçadan 6şar cm inceldim sonuçtan gayet memnunum

selam arkadaşlar bende bir aydır b-fit e gidiyorum 32 aylık kaydoldum. son iki hafta çok düzenli gitmememe toplamda 20 cm inceldim. hidrolik fitnees yaptırıyrlar.şiddetle tavsiye ederim :)

2 aydır gidiyorum haftada 4 gün gidiyorum şuan selulitlerim o kadar azaldı ki belli belirsizler tek sorunum çatlaklar ama o da kalcada allahtan çünkü çatlak hiç geçmez.

bende 1ayımı doldurdum haftada 3gün gittim ve toplamda 18cm ınceldım en cok bel ve basen bölgesıınden inceldım basenden 6cm ıncelmiş inanamadım

3. ay ölçümüm 2 kasım da yapıldı. toplamda 70.5 cm inceldim ve 8.4 kg werdim. üstelik hashimato be pco luyum!!!

Kızlar KK da bunları yazmıslar tabi memnun kalmayanlarda var fakat kalanlar daha fazla.Ve bence sıkasıp kılo vermek daha mantıklı sarkmamak ıcın...Şimdi burdan yola cıkarak degerlendırmelerınızı beklıyorum....

selam kızlar bugün nöbe iznimdi sabah geldim eve
yattım uyudum
kahvaltı yaptım sonr eşimle dışarı çıktık eve geldik yemek yedik şimdi burdayım ):)))

geçmişi okumadım daha ama murch en son mesajda grdüğüm kadarıyla bfite gitmeyi düşünüyon
canım
ben b-fite 2 defa gittim
hiç hoşuma gitmedi bıraktım..

böyle bana göre değil.. nasıl diyim bi aletle istedigin kadar çalışamıyon
onlarda 7-8 tane alet var 14 kişi başlıyo..yuvarlak yapıyolar müzik çalıyo her 30 saniyede bi düdük çalıyo diger makinede geçiyon
diger düdükte 2 makine arasında kendi kendine zıplıyon değişik hareketler yapıyon.. yani 1 makinedesin 30sn sonra 30 sn ortada duran hocanın yaptıgı hareketleri yapıyon sonra tekrarmakşne böyle böyle 3 tur dönüyon..
beni sarmadı yanii
toplam yarım saatti yanlış hatırlamıyosam..
ve öyle dendiği kadarda çok fazala kilo veren yoktu gittiğimde duvara liste asmışlar işte ayşe şu tarihte başlamış sukadar cm azalmış şukadar kilo vermiş benim en fazla gördüğüm 3-4 kilo civarı idi..
oda diyetledir mutlaka..

yani spor tabiki hiç yapmamaktan iyidir
ama bence spora gitmek istiyosan kaliteli bi spor salaonuna git vede aletlerine bak..
bifitin aletleri şu belediyelerin sokaklara koyduklarına benziyo ne yürüyüş bandı ne mekik aleti ne kas aleti yoktu...

Son düzenleme:

nagieymen önceden burada murch ben hç ayrılmazdık topikten,Yanlış birşey dediğimi sanmıyorum sizler yeni değilmisiniz oyüzden sizden bahsederken öyle dedim..:)
keşke topikimiz boş kalmasın eskiler beklicek diye bir kural yok kurallar hepimiz için.. =)

fulya evet sen hiç 90 kilo durmuyosun..
bede senin gibi düşünüyorum yağlı sarkan bi vucuttansa sağlamsert taş gibi bi vücut çok daha güzel görünüyo..
şu eklediğin resim kendi vücut yapıma benzettim ama walla sadece benim göbüş daha fazla gibi ve gögüslerim bunun gibi sarkmıyo

Sabah : Geç uyandım
2 buçuk dilim kepek ekmek
1 domates
biraz peynir
1 tatlı kaşığı marmelat
1 Fincan yeşilçay

Ara : 3 kayısı

Öğle: YOK
ARa : YOK

Akşam : 1 kase sebzeli çorba
3 kaşık makarna salatası

7 bardak su + 20 dakika spor + 30 dakika yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…