- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.621
Teşekkürederim normaldede yediklerime dikkateden birisiyim ama zor kilo veriyorum
çok zor terlerim kilo verememein sebebi ola bilirmi sauna esohman aldım oda bugün geldi insallah işe yarar
Sana faydası olurmu düsüncemin bilmiyorum ama
Gecen sen ben b-Fite 3 aylık abone oldum haftada 3 gün gidiyordum işten 6da cıkıyordum oraya gitmem7 oluyordu 45 dakka spor yapıyorduk aletler var 3 tur onları yapıyorduk sonrada minderli haraketler yapıyorduk
Ben oradan cıkıncada eve yürüyordum tabi saat 8:30 ogle yemeginin üzerinden 8-9 saat gecmiş kendimi tutamayıp yiyordum sporda yapıyorumya ama45 günün sonunda kilo aldım biz ili arkadaş gittik ackarnına gittigimiz için ikimizde kilo aldık kilo almak degilde 45 günün sonunda annem omuzlarınmı kalınlastı senin dedi ve bende o günden sora gitmedim
Arkadaşımda gitmedi ama hata sanırım bizdeydı simdi evde yapmaya karar verdim eve gidip birseyler yiyorum sonra pc acık canım ne isterse onu yapıyorum bazande Mp3 takıp deli gibi dans ediyorum kendime plates topu aldım bugün geldi 3 adette plates vcd aldım orantılı kilo vermek için bunu yapacagım az önce bana buradan bir arkadaş söyledi internettende okumustum
ZUMBA dene ozmn hayatımda hiç okdr ter atmadım 10 dakikada
Aaaa ne demek cnm her fıkır ve dusunceye acıgım ...Çok ta güzel bi tesadüf olmuş senın daha once denemen...Ben soyle dusundum ofıste 1 saat onceden yemegımı yerım ve sporumu yaparım ofıse donerım eve gıdıncede cok acıkırsam yourt meyve gıbı destek yaparım dedım.Bakalım sımdılık arasıtrma asamasındayım...Ama cıddı ıncelern ınsanlar var.Dogru sekılde yapılırsa ıse yarayacagına ınanıyoruma cıkcası.Bide sadece kadınların oldugu bı yer olması benı dahada rahatlattı acıkcasıı..
Benımde evde gereklı donanımım var evt ama ben ıs yerınden cok gec cıkıyorum ve yapma fırsatım olmuyor...Bana soyle gun ıcınce 1 saat kacabılecegım bı yer gereklı.Aksama kaldımı zor benın ıcın...
Başka fikri olan varmı kızlarrr. ????
Aaaa ne demek cnm her fıkır ve dusunceye acıgım ...Çok ta güzel bi tesadüf olmuş senın daha once denemen...Ben soyle dusundum ofıste 1 saat onceden yemegımı yerım ve sporumu yaparım ofıse donerım eve gıdıncede cok acıkırsam yourt meyve gıbı destek yaparım dedım.Bakalım sımdılık arasıtrma asamasındayım...Ama cıddı ıncelern ınsanlar var.Dogru sekılde yapılırsa ıse yarayacagına ınanıyoruma cıkcası.Bide sadece kadınların oldugu bı yer olması benı dahada rahatlattı acıkcasıı..
Benımde evde gereklı donanımım var evt ama ben ıs yerınden cok gec cıkıyorum ve yapma fırsatım olmuyor...Bana soyle gun ıcınce 1 saat kacabılecegım bı yer gereklı.Aksama kaldımı zor benın ıcın...
Başka fikri olan varmı kızlarrr. ????
Sizdemi kullanıyorsunuz gercekten kilo vermeye yardımı oluyormu??
:18:
Zumba dans cnm hem alt bölgeni hem üst bölgeni aynı anda çalıştırıyor ve 10 dakikada tere boğuluyosun. bende zor ter atarım o eşofmanıda denedim bişey yapmadıyada ben farketmedim vücut ısımdan... videoları var link atabilirim istersen
Çok sevinirim Linkleri atarsanız.
Zumba Dansı İzle Zumba Dansı indir Zumba fitness video | Sağlık Kitabı
burda 4. videoyu uyguluyorum hergün artık vücudum alıştı ve resmen bedenim kendini spora adapte ediyor. 27 dakika netteki en uzun video
Canım bizim gittigimiz b-fit salonun duvarında insanların kaç kilo verdigi kaç santim inceldigi vardı ugradıgında bak istersen
nerde oturduğunu bilmesemde ist.sporun yerleri var çok temiz bizim ordaki kapandı ama yengem ve kuzenler acayip kilo verdi almadı geri diyetisyen ve kilo kontrol koçlarıda var öneririm bi bak istersen
cok saol cnm deneme oluyomus 1 gun zaten o gun gıttıgımde bakarım...
cnm ben AYDINdayım burdada 2 sube var aylık 69 tl ıstıyorlarmıs.Çok faydasını goren olmus dıe duydum en azından once 1 aylık deneyıp bakıcam...Şöyle hesap yapıcam BURGER KING ten 4 defa menu yıyecegım para yemıyıverırım zaten zararlı :)
Çok eglenceli görünüyor :) Teşekkürederim link için
Evet zararlı yemebizim burdada forum istanbulda varmış isim olarak bilmiyorum ama fiyat olarak 60 liraymış hiç bişey ya zaten forum istanbula 4 dakika uzaklıktayım biraz araştırayım bende başlıcam
bizimde sırketın alt sokagında var.ama bu basarısız spor macerasından sonra acıkcası cesaretım yok.Ama merkezın yakın olması ve spor zamanın az olması aklımı kurcalıyo...
Bence aklında kalmasın 1 aydene ama benim gibi uygunduye 3 ay yazılma bana 85 demişlerdi gecen yılbasından sonra 3 ay yazılırsam260 tl ben eskişehirdeyim bu arada
ben başlayalı 5 ay oldu 40 cm inceldim 5 kg verdim inanılmaz bir degişim var XL GİYİYORUDUM L GİYİYORUM hayatıma farklı bir boyut kattı sporu sevdirdi bana ve pisikoljik boyutu da ayrı tabi her yönden iyi geldi bana haftanın 6 günü gidiyorum çok sıcak bir ortam var herkese tavsiye ederim ben istanbul göktürk şubesinin üyesiyim :82:
arkadşalar bfitte 1 ayımı tamamladım, 1.7 kio verdim, basenden den 9cm, karın ve kalçadan 6şar cm inceldim sonuçtan gayet memnunum
merhaba pontus,
ben de 3 aydır b-fite gidiyorum. başta sözleşme imzalarken sakatlanma olması ve rapor getirilmesi halinde parayı iade edip ya da kaydı bir süre dondurma yoluna gidebileceklerini söylemişlerdi. Nitekim bir arkadaşım da ayağını incitti, rapor getirdi ve 2 haftalığına falan kaydını dondurdular. Sizin gittiğiniz şube yardımcı olmamış sanırım. Biraz da ordakilerin insiyatifine kalıyor tabi..
Bu arada ben zayıflamak için değil biraz sıkılaşmak için başladım b-fite. 3 ay sonunda sadece bir kilo aldım -acayip iştah açıyor çünkü, ben de bu konuda sıkıntım olmadığı için bol bol yiyiyordum =D - fakat toplamda 60 cm falan incelip, 2 kilo yağ verdim. Vücudum gerçekten farklı bir şekle girdi. Çok memnunum.
Benim gittiğim merkezde 30 dk aletlerden sonra 20 dkda karın ve bacak egzersizleri yapılıyor pilates gibi ayrı bir salonda. Özellikle bacaklarım şekle girdi bu yönden çok memnunum -ki ben de bacaklarımın şekle girmesi için başlamıştım zaten-
Bugün üyeliğim bitiyor, 3 aylık daha üyelik almayı düşünüyorum... Velhasıl gittiğiniz şubede hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olun derim...
selam arkadaşlar bende bir aydır b-fit e gidiyorum 32 aylık kaydoldum. son iki hafta çok düzenli gitmememe toplamda 20 cm inceldim. hidrolik fitnees yaptırıyrlar.şiddetle tavsiye ederim :)
bfitte 2. ayımı tamamladım. İlk ay 43 cm, ikinci ay 28 cm inceldim, İlk ay çok düzenli gittim ve yediklerime çok dikkat etmiştim iikinci ay çok düzenli gidemedim ve yememe de dikkat edemedim ama yinede fena değil :)
1 ay önce Bfit Yıldırım (Bursa) a başlamıştım. 1. ayın sonunda tüm bölgelerden toplam 27 cm inceldim.Kiloda farkeden bişey yok ama üst bedenim 2XL giyerken şimdi XL giyorum.Alt bedenimde 46 giyerken 44 giymeye başladım:)
Haftada 2 gün giderek bu sonucu aldım. Şimdi daha yoğun gitmeye çalışıyorum. İnşallah doğum günüme kadar 38 bedeni yeniden göreceğim :)
2 aydır gidiyorum haftada 4 gün gidiyorum şuan selulitlerim o kadar azaldı ki belli belirsizler tek sorunum çatlaklar ama o da kalcada allahtan çünkü çatlak hiç geçmez.
bence işe yarar. ben 5 aydır gidiyorum ve pek çok üye ile görüşüyoruz ordayken. kilo verme amacıyla gelenlerin hemen hemen hepsi kilo verip inceldi. ben o amaçla gitmediğim için vermedim. ama yemeğe dikkat etsem ben de veririm.
yalnız bölgesel zayıflama pek mümkün değil gibi. yani sadece basen bölgesi zayıflığı için gidecekseniz daha spesifik bir yere gidin. b-fit tüm vucudu çalıştırıyor, kişiye özgü bazı bölgelerde daha fazla incelme oluyor ama işte işinizi şansa bırakmayın yine de...
Ben ilk önce 1 aylık yazılmıştım. 26.5 cm incelince bir ay daha gitmeye karar verdim ve 1 ay daha yazıldım fakat şu anda yazıldığıma çok pişmanım.'. ayıma başlayalı yaklaşık 2 hafta falan oldu çok sıkıcı gitmenizi önermem.
1 ayımı bugün tamamladım ve toplamda 14,5 cm incelmişimen çok bel ve karın bölgem 4er cm incelmiş sonra da 2,5 cmle üst bacağım ama kilo kaybım çok az olsun yine de sıkılaşmışım önce sıkılaşıp sonra kilo vermek sarkmaların oluşmaması için daha iyi olur diye düşünüyorum
bende 1ayımı doldurdum haftada 3gün gittim ve toplamda 18cm ınceldım en cok bel ve basen bölgesıınden inceldım basenden 6cm ıncelmiş inanamadım
kçok çok kilo vermek istiyorsanız uzun uzadıya spor yapabileceğinziş bir yere gdin bence
ama hep sıkılaşmak istiyorsamnız yediklerinizede kendiniz dikkat ederseniz hem sıkılaşıp hem kilo verebileceğiniz bir yer ben başlayalı 20 gün kadar oldu çok gidemedim ama çok keyifli bir yer
3. ay ölçümüm 2 kasım da yapıldı. toplamda 70.5 cm inceldim ve 8.4 kg werdim.üstelik hashimato be pco luyum!!!
günaydın cnm hiçbir bilgim yok kilo aldırırmı ama bozma moralini sonuçta o ilaçlarda sağlığın için veririz birlikte kiloları
bu arada edoşum topiği artık yeniler bekliyo demişsin bekleyen birileri olsun da yeni eski fark etmez değil mi amaeski arkadaşlarına sitem ederken bizide harcamışsın arada
gunaydin kizlar :) 13 saat uyumusum! butun hafta ne kadar yorulmusum demek.
canlarim spor sonrasi protein olayi, sporda calistirdiginiz kaslari beslemek icin. diyet yaparken kastan da eriyor biliyorsunuz. ayrica vucutta ne kadar cok kas varsa dakikada yaktiginiz kalori o kadar artiyor. yani siz gunde 1400 kalori ile zayiflarken, sizin kilonuzda ama daha cok kasi olan biri gunde 1700-1800 kalori ile zayiflayabiliyor. ve bu kisinin sizin diyet listenizi yaptigini dusunun, o zaman sizden daha hizli daha cok zayiflayacaktir. cunku kaslar daha cok enerji harcar. kilo verdikce kas kutlesi azaldigindan (ozellikle dusuk kalori diyetler direkt kaslari erittiginden) ve sporla caistirdigimiz kaslarin beslenebilmesi ve gelisebilmesi icin protein gerektiginden spor sonrasi protein alinmalidiryani bu kilo koruma degil bilakis kilo vermeye cok ama cok yardimci. yemezseniz olmaz demiyorum bu arada, veya illa yiyin de demiyorum. ama kas kutlesinin azalmasini istemiyorsaniz benim gibi yani, o zaman yemelisiniz. ben her spordan sonra 200 ml sutun icine 30 gram protein tozu katip icerim fikstir. cunku ben gece spor yaparim 11 gibi, sonra yemek yemek istemem sadece bu protein icecegini iciyorum. kendisi gayet 200 kalori. bu arada ben 90 kiloyum ama oyle gorunmuyorum, bir de diyetisyenler mesela o yagi kasi olctukleri tartiya ciktigimda hep sasirirlar kas kutlem fazla diye. ben de eski voleybolcuyum bu arada ben her antrenmandan sonra protein yerdim o zamanlar vejeteryan degildim biftek yapardi annem hazir olurdu eve gelir gelmez onu yerdim. iste o yuzden ben hergun kacamak yapsam da kilo veriyorum cunku 2000 kalori yedigim hafta bile kilo vermisim. bence kizlar bu dediklerimi yapmasaniz bile unutmayin belki birgun ne dedigimi anlarsiniz ben cunku zayiflayinca soyle gorunmek istemiyorum:
Eki Görüntüle 309151
skinny-fat dedikleri bu iste ince ama aslinda yumusak yumusak hala yagli cunku kilosu azicik kas bol yagdan olusuyor zayif olmasina ragmen. boyle olmaktansa dumduz sImsIkI olmayalim mi :26: acikcasi benim hedefim yalnizca tartida daha az gorunmek degik, disaridan bakildiginda tas gibi gorunmekbak simdi spor yapasim geldi kendi kendimi gaza getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?