- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.181
canım hareketlerde zorlanmmam hamılelıkte vucudun agırlık merkezının degısmesınden kaynaklı amın ınsallh canmAma ne kadar cok buyur cikarsa o kadarda comelmek yatip kalkmak guclesir diye dusunuyorum komsu vardi 8 ayi geciyordu baya sivriydi artik keske erken dogsa saga sola bile zor donuyorum diyordu kisiden kisiye degisiyor kesinlikle insallah her anne adayi rahatlikla saglikla gecirir bu sureci basta saglik olsjnda hayirla dogsun yavrularimiz
Ohh ev yogurdu gibisi yok afiyet olsun canim sizede :)
Supersinn şifa olsunn
Aynen cnm cok guzel bi duygu karnin cikmasi, artik takmiyorum ilk solediginde takmistim ama ne yalan soliym :)
Ay bende artik tamamen hissedeym goreyim Istiyorm tabi onlar icin cok erken ama heycanla bekliyorum vallahi
ayyy ınsalllah hep bırlıkte ulasırız hedefeMesajın pozitif enerji saçıyor, 31 Mayıs’ta hedefini süper şekilde tutturacağını hissettim!
Günaydın kızlar
Günaydın Günaydın Günaydın
Çok mutlu ve huzurlu ❤❤kaçamaksız ve booolllll sporlu bir salı olsun
Gunaydinlarr
Günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dınnnn dınnnnn
bu sefer bankadaki çayımla selamlıyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın kızlar
maşallah süt içenler , çayıyla selamlayanlar , spor programı yapıp mezuniyet tarihi ayarlayanlar çook enerjiksinizzz tüm gününüz böyle enerjik olsun inşallah
ben gidip geri yatışa geçicem :)))
Günaydınlar kızlar bugün başladım bakalım artık diyete beni motive edin nolur hiç başlayasım yokama tedavime başlıcam Eyül Ekim gibi zayıf olmam lazım
günaydınn hatunlar
2 dilim elma bi sek kahve ile selamlıyorumm sizleriii
Ya özel olacak ama korunma hapı kullanan ya da kullanmış olan var mı ben de bi şişkinlik var anlatamam 20 gündür kullanıyorum daha da.. buna pararlel olarak kilomda fazla çıkıyor 75 gördüm bu sabahta..
gunaydınnnn canlarGünaydınlar
Ben çoktandır buralardayım canım.ama listede değilim.kendi hızımca vermeye çalışıyorum
Ya sen?
Nerden düştün buralara
guzel afiyetler olsun tatlimHemen menumu yazayim. Yeme faslim bitti.
Kahvalti :06.45
2 haslanmis yumurta
2 kucuk ince dilim peynir.
7 8 tane zeytin
Ara: sekersiz cay 1 tane portakal
Oglen 12.00
Kapuska ve ayran
Aksam 17.45
3 kasik kurufasulye
Salata
1 kase yogurt
Su 3 litre olur.
Sekersiz Türk Kahvemi 19.00 gibi icerim
Keşke ekmek yemeseydin pirinçli yemeğin yanindaMenüm
Sabah 2 .5 sahanda yumurta 1 d tbe 4 kiraz domates 5 zeytin 2 ceviz 1 kk peynir
Öğlen 1 d tbe pirinçli ıspanak yemeği yoğurt
Akşam18.30 öğlenim aynısı
Su 2 lt
Spor yok
guzel canım afiyet olsunSabah 10.00
Kıymalı 1.5 yumurta ile yumurta
Peynir zeytin
Taze biber domates
Çeyrek muz
Akşam 18.30
1 küçük kase domates çorbası
1 büyük tabak ton balıklı yeşil mercimekli salata
Salata içinde 10 badem 10 fındık vardı
Su 2.5 lt
Spor 30 Dk egzersiz
Lahana salatasıysa mayonez yoktur diye umuyorumKahvaltı 8:00
5 siyah zeytin
5 tk yoğurt
4 dilim sucuk
1 dilim tbe
Açık çay
Öğle 14:00
Bi kase kısır (6 kaşık kadar)
Lahana salatası
Yesillik
Aksam 20:00
Salata
Kuru biber kavurması (4 kaşık)
2 kaşık yoğurt
Yemeğin üstüne bi sekersiz kahve içeriz
Su 2 litre anca olur
Spor
3 mil leslie 135 puanPnrrr-12
masallah tatlim süpersin
E iyi o zaman yabancılık çekmezsin canım.Ben buraların müdaviniyim
Allah düşürmesin kizBen çoktandır buralardayım canım.ama listede değilim.kendi hızımca vermeye çalışıyorum
Ya sen?
Nerden düştün buralara
Amin bacım.Allah düşürmesin kiz
Haklısın tatlım :)Günaydın kızlar bugün baya sıkı tutuyoruz salı deyipte sallamayalım:)
Canım suan 78 lerdeyim ama 70 olmak istyrm ilk olarak.boy 170 canım
kararların hayırlı olsun canım bende spora baslamaliyimn bırakınca tam bırakıyorum
arada iki tane yersin canım yada iki eşin yesin :)
evet canım ilaçları hiç düzenli kullanmadım yarın başlayacağım
bu durumda vücudunda ortalama 38 kg yag var demektir ki 26kg normali ise fazla olarak 12 kg var yani senin hedef 65 miydi
masallah
daha düzenli beslenmen gerekli ,ben gidiyorsun sanıyordum karıştırdım galiba
operadan gir ve en üstte okunmamış mesaja git var onu tıkla kaldığın yere götürüyor
afiyet olsun güzel olmuş yaptığın sporu ve içtiğim suyu da memnuun sonuna eklersin canım
bebekten bebeğe değişiyor bazı bebekler belli saatlerde daha aktif oluyor yeğenim gece 11 12 arası hareket ederdi gün içinde neredeyse hiç kuzey hiç durmazdi herkes görürdü o kadar yani dışarda da uslu olur işte seninki ne güzel karnında nasılsa dışarda da öyle oluyor
sen listedesin canım şimdi demez mi bugün hem artı çıktın hemde börek yedin diye
gevrek yerine yulaf tercih etmelisin , çorba ile ekmek yeme canım çorba zaten iki dilim ekmek yerine salata yoğurt et vs daha iyi
börek mi yedin bugün de
Haydaaa niye yatıyon? yatmagünaydın kızlar
maşallah süt içenler , çayıyla selamlayanlar , spor programı yapıp mezuniyet tarihi ayarlayanlar çook enerjiksinizzz tüm gününüz böyle enerjik olsun inşallah
ben gidip geri yatışa geçicem :)))
Gunaydinlarrr
Günaydınlar :)))Günaydın güzel hatunlar
Ekim uyuyamaman içşn sana enerjinş gönderiyom.
Düşünce gücümle dürtüyom seni.
Kalk ekşm kalkekim2009
Boyun kaç fitcivciv cimbana da bişiler de kız yeter yediğin içtiğin yine 55 e düş falan yaz bana akıl ver bende beyin terk
Bir arkadaşım zaöanında demişti ki.biriyle ağız dalaşına girdiğim zaman diyecek birşey bulamazsam şöyle diyorum.bana da bişiler de kız yeter yediğin içtiğin yine 55 e düş falan yaz bana akıl ver bende beyin terk
Canim merhaba urfa da ogretmendim. 38 yasinda bir oglum vardi. Kendini hatirlartir misin demistin.günaydın pozitif :) bende buralardayım ama motive değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?