Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese selam fıstıklar nasılsınız?
Sitenin yeni haline alışmak biraz zor olacak ama hayırlısı
Özel bi durumdan cumadan beri giremedim
durumu Mefkurem ile de paylaştım sağolsun anaç kollarıyla sahip çıktı bana
Inş bundan sonra utandırmam onu da hep burdayım sizler nasılsınız iyisinizdir umarım buarada ben tartiya da çıktım sabah 85 zuhalcim
Cumaya kadar toparliycam söz

hava sogutmadan çıkar gelince toparlarsin canım , benimki de toplu sayilmaz çarşafları vs yıkadım havayı güzel görünce öyle olunca da bana is bitmeden toplu gibi gelmiyor
aynı şey benim içinde geçerli
Ciddi bir sorun yoktur inşallah canım

hava sogutmadan çıkar gelince toparlarsin canım , benimki de toplu sayilmaz çarşafları vs yıkadım havayı güzel görünce öyle olunca da bana is bitmeden toplu gibi gelmiyor
aynı şey benim içinde geçerli
Ciddi bir sorun yoktur inşallah canım

spor can valla abla spor olamayınca benim listeler düzene girmiyor

Iyiyim çok şükür canım daha iyi olacam sen nasilsin herşey yolundadır umarim

Afiyet olsun canım güzel olmuş
Günaydın kızlar bugün baya sıkı tutuyoruz salı deyipte sallamayalım:)
Çok sıkı tutalım hem de
guzel afiyetler olsun tatlim

Keşke ekmek yemeseydin pirinçli yemeğin yaninda
guzel canım afiyet olsun

Lahana salatasıysa mayonez yoktur diye umuyorum
masallah tatlim süpersin
Teşekkürler canım
Gunaydinlarrrr

Coook dikkatli salilar insallah :))

Kizlar aksamki yazdigim kazenin mesajina gore degisiklik yapin alintilar cevaplar karisik gorunmuyor boyle eskisine cok yakin
Teşekkürler kaptanım. Değişiklikte süper oldu

Canim oncelikle karisimlarin ise yaramis olmasina sevindim, alintilamistim ama ucmus sanirim o. Lohusalik hic yasamadim ama etrafimda cok gozlemledim, ozellikle kilona dikkat edemeyip, kisir donguye girdigin zaman lahusaligin yan etkileri daha da artiyormus. O yuzden bir an evvel aramiza gel, kaptanimin dedigi gibi kuru meyvelerle seker ihtiyacini karsila suan zaten emzirdigin icin yediklerini azaltmana gerek yok, onemli olan dogru yiyeceklerden bol bol yemen. Her ogun bol yesillik tuket, bol su ic hatta normal su icmekte zorlaniyosan icine bir dilim limon 1 kabuk tarcin at karnarmis su ic, ilik ilik, hem bogazina iyi gelir. Ben 1 kabuk tarcinla aksama kadar uzerine su ekleye ekleye arada limon dilimini degistirip iciyorum.
Annenle ilgili konuya gelince, annenin de kendi hayat deneyimi ve bir bakis acisi var. Onu oldugu gibi kabul et, onunde egil, Allah a sukret, onun evladi oldugun icin, ona tesekkur et seni dunyaya ve bugune getirdigi icin (bunu illa o karsindayken yapman gerekmiyor kendi icinde bunu yapman yeterli). Insan atasinin karsisinda egilmeli ve sukretmelidir, atasi nasil bir insan olursa olsun. Onlari oldugu gibi kabul edemezsek farkinda olmadan kibre duseriz. (Ben olsam onun gibi davranmazdim demek bile kibirdir, senin ondan daha iyi olacacigini iddia etmis olursun).
Anneni oldugu gibi kabul et ve kendine odaklan. Suan sana en iyi gelecek sey kendine odaklanman olacak. Insan kendine odaklanip kendini maddi ve manevi besleyecek seyler yaptigi zaman zaten kendini iyi hissetmeye ve etrafini da olumlu anlamda degistirmeyi basliyor. Sen iyi hissedersen, etrafinda seninle beraber o olumlu enerjiye girecektir, odagin kendin olsun.
Menü
Sabah (8:00)
2 yumurta
Biraz peynir

Öğle
Ayran
1 dilim peynir

Akşam(17:30)
200 g tavuk ızgara
Ayran

Şu: 2 lt
Cok saglikli bir gun olmus afiyet olsun.
Afiyet olsun, gayet guzel olmus canim.

Cokgüzel olmuş canim
7 tane misafirimiz varmış. Buyrun canlar gelin size çay ikram edeyim
Bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…