Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın pozitif :) bende buralardayım ama motive değilim
gunaydin civcivcim daha seninle tanışmadık dimi dur benim ufaklık uyuyorken hizlica isleri bitireyim sonra kahvelerimizi alalım azicik muhabbet edelim o motivasyon bana da lazim kuzu bulursam yakasina yapiscam
Günaydın hanimlar
günaydın canım
Sabah çocuğun antibiyotiğini içirneyi unutmuşum.sabah sabaha anaokuluna gittim geldim.poff.
Bi kahvaltı edemm
gecmis olsun kuzucuga
Günaydın güzel hatunlar
gunaydin kizceler

Günaydın birileri motivasyon avına çıkmış durun ben de okumu aalıp geliyorum tam onikiden vururuz belki
Sabah kahvaltı uzun sürdü eş evde olunca onlar uyurken 20 dk eliptik yaptım , baba-oğul dışarı çıktı Kuzey bey sadece ikimiz annemin evde işi vardır dedi çok sevindim bu duruma zira evi toplayip leslie yapacağım

Afiyet olsun canım. Ben asla sıcak süt içemem

Teşekkür ederim

Günaydın kızlar bugün baya sıkı tutuyoruz salı deyipte sallamayalım:)

🖒

Evet ablam ya her günümüz böyle enerjik olsun

acaba telefondan mi ben zorluk çekmiyorum hiç ya
Kızlar yumurtadan tilsinti geldi sabah menemeni o kadar zor yedim ki bitirmek için yarım dilim tbe yedim ne yapacağım
muz ye canım bir süre yumurta yerine

Kızlar destek istiyorum nolur bana bişiler deyin

Canımm hemmen sirkele kendini önumuz yaz
Yapman gereken yasaklı şeylere yonelmemen daha sağlıklı olanlari tercih lütfen.

BU İŞİN SONUNDA MUTLULUK VAR

Sabah çocuğun antibiyotiğini içirneyi unutmuşum.sabah sabaha anaokuluna gittim geldim.poff.
Bi kahvaltı edemm

Gecmis olsun kuzuya benim kızada antibiyotik kullaniyordum yan etki yapinca dr iğne yazdı günde 1 tane' okuldan gelmesinı bekliyorum gelince sağlık gidicez bizde

Günaydın canım bebisimiz nasıl bugün

cok memnun oldum Meliscim
Bu azimle kesin hedefine ulasacaksin
Evden cikmadan yiyip aksami yogurtla gecirmen lazim bu durumlarda cnm
Gec vakit meyvede olmuyor
Günaydınlar kızlar bugün başladım bakalım artık diyete beni motive edin nolur hiç başlayasım yok ama tedavime başlıcam Eyül Ekim gibi zayıf olmam lazım
Tatlim diyet diye kendini sartlandirma saglikli beslenip fit olacam de
Bi aynaya ciplak bak bakalim halinden memnunmusun :)))
Dün çok yoğundum Mefkurem birde pazar günleri hariç hergün buradayım inş
hadi insallah cnm
Duzenli gelirsen motivasyonunda artacaktir
Keşke bende direkt listeden başlasam o zaman daha disiplinli olurdum
Olduuuu cnm baska derdin varmiydi
Once bi guvenimizi kazan bakalim
Mefkurem bana su içtin mi fitcivciv , tatlı seker yok dimi fitcivciv diye sık sık sorar mısın yalanda söyleyemem yaparsam kızarsın :)
Menunde yeterli su gorecem ve kacamak gormucem tatlim yoksa civciv mivciv dinlemem iskence aletlerimi cikariririm :)))
Hapi kullandigin zamandan sonra dikkat ettigin halde kilo aldiysan hapi sucluyabiliriz cnm

ooooo sporcu gelmis hanimmmmm
Kızlar yumurtadan tilsinti geldi sabah menemeni o kadar zor yedim ki bitirmek için yarım dilim tbe yedim ne yapacağım
meyveli kuruyemisli yulaf lapasi yesen arada cnm

MART HEDEFLERİ

Üye01 Mart 31 Mart Fark
Nanekekik69,866-3,8
Kuzey grip olmuş gece anlamıştım zaten tıkanıklığından ve inşallah ilaçsız hallederiz ki öyle gibi duruyor şimdilik
Cok gecmiş olsun tatlım
Benim emoji kutusu hala cok gec aciliyor
Orayi kullanamicam malesef
tmm abla sıradan geçmişlerine bakıyorum garanti olsun
Yaaa coklu alinti yapamamak cok kotu
Hep yarim yarim oluyor
Tumden okuyamadigim icin kopuk oluyor
Eki Görüntüle 2241598
Burda hava mis gibi tam bahar havasi
Zamanlama kotu olmus cnm ne diyim bilemedimki
Hissettigim annen pek geri adim atacak birisi degil heralde
O da onceden cok emek verdi kizina bakti
Senmi arayip gonlunu alsan acaba
@Pinkharleyquinn gizem nerdesin cnm

fitcivciv sende gorunmedin cnm
Yok canım daha önceden gitmişligim var ama şu an kendim çabalıyorum ay sonuna doğru gidebilirim..
Mefkurem tamam ablacım bugğnden itibaren daha dikkat ederim ve saatleride yazarım inş
Keşke bende direkt listeden başlasam o zaman daha disiplinli olurdum
fitcivciv aaahh ahhh gönlğmü okudun sankiiiii
Bi kahvaltı edemm
badem000 canm kac yasnda senn minnak?gecmiş olsn canım

günaydın canım ohh ne guzel bende evi toplayabilirsem inşallah kizlari parka cikarticam mutfakla hümanın odasi kaldi
valla haslamadan banada gina geliyorda sebzeli de sıkıntı olmuyor bir gün aralikli tuketmeye calis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…