Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya ben sana ne diyim +1 cikan sensin
Birbirimizin kilosuna degil de oncelikle menusune yorum yapiyoruz :) menu kotu oldugu icin kilo alinmissa o zaman uyariyoruz. Ben pztsi regl oldum onun artisi o, ama sen hic dert etme benim kilomu ben cumaya her turlu eksi olurum. Neticede burasi birbirimizle yaristigimiz bir platform degil, birbirimize bu yolda destek olmak icin bulundugumuz bir platform. Suana kadar menulerine yorum yapmamin sebebi beslenme aliskanligini duzeltmen ve farkina varman icindi. Ama senin bu yaptigin yorumun kime nasil bir katki saglamak amaciyla yapildigini inan anlayamadim.
Neyse yavas yavas duzelecek diye dusunuyorum, ha gayret :)
Menüm
Sabah 2 .5 sahanda yumurta 1 d tbe 4 kiraz domates 5 zeytin 2 ceviz 1 kk peynir

Öğlen 1 d tbe pirinçli ıspanak yemeği yoğurt

Akşam18.30 öğlenim aynısı

Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canim fena bigun olmamis
Afiyet olsun guzel olmus canim
Afiyet olsun fena olmamis canim

Evet düzenli katılım çok önemli öyle öyle motive artar canım biliyorum, evet şartlandırmayayım kendimi ama dikkat edeyim sıfır tatlı yemem lazım, önceden bol bol şeker orucu yapmıştım 15 20 gün hiç tatlı yemedim

Sen kaç kilosun boy hedef nedir canım

ben korumadayım canım

163 boy 55 kiloydum, sınav derdinden 2 kilo aldım, tek hedefim onu geri vermek
korumada olduğum için pek menü yazmıyorum
sizleri motive amaçlı burdayım ve bu takımı çok seviyorum

olmak zorunda oldurtmaya çalışıyorum

Pekmez haric dediklerinden uyguladim sukurler olsun biraz duzeldim allah razi olsun sagol bala devam ediyorum bogaz agrim gecmedi
Yaa ben senin nickinle Jasminium84 un nickini karistirdim ona yazdim, isine yaramasina sevindim diye isine yaramasina sevindim canim. Pekmezde iyi gelir ama tahtakasik kullan yaparken agzini yakma :)
Super bi gun olmus, afiyet olsun
Bu menu oncekinden de guzel olmus, afiyet olsun. yakinda senin karbonlari epey kisitlicaz diye umuyorum :)
Bagirsak problemine birazdan bir kur yazicam takipte kal :)
Super makarnadan kabaga gecmisiz harikansin, afiyet olsun guzel menu olmus
Canim her sey guzel olmus afiyet omsun. Sadece misir gevregi yerine yulaf tercih edersen daha iyi olur. Misir gevregi sirf nisasta, hic tok tutmaz, aklinda olsun.
Canim bagirsak icin kur yazicam birazdna mesajlarimi takipte kal :)

aaahh ahhh gönlğmü okudun sankiiiii
Once bi kendinizi her turlu ispat edin canikom :)))
Cuma
Pazartesi seklinde yazarsak farki anliyabiliriz cnm kilolar aklimizda degil
Heralde artidasin ama ben sana guveniyorum
Sporumu yaptım kahve keyfi yapıyorum başta çok yuklenmeyecegim bayadir yapmadığım için resmen ayaklarım bile pof pof ciddi ödem var orası belli bu perşembe olmasa da haftaya perşembe detox sart
bencede bastan cok yuklenme cnm
spor can valla abla spor olamayınca benim listeler düzene girmiyor
insan bemen bi hantallasiyor
Sabah biraz az aksam guzel cnm
Soguk cay dedigin eistea heralde o olmamis
Alışamadım siteye ya alışamadım beğenmedim sevmedim
Mecburrr alisacaz cunku degismicek
Dedigim gibi degistirsene eskisine yakin oluyor oyle
espri yapmis bitanem bunda alinacak bisey yok
Tatli yememem lazim diye degilde
Saglikli seyler yiyecem diye beynine telkin ver cnm
Bitanecimmmmm
puanini toplu olarak yazda pinar ugrasmasin cnm
Senden bisey rica etsem kafam cok dolu olunca hatirliyamadim
Adin yasin cocuk vs. Kisaca yazarmisin
ben korumadayım canım

Bu takimda seni coooook seviyorrrrr

ben korumadayım canım

Ne güzel canım keşke bende 55 olsam motive et beni de sık sık
Daha önce 66 kilo ile başladım 56,5 la mezun oldum Ağustos ta 6 7 ayda hemen 61 oldum şimdi yine 55 hedefim

Deneme süresi kaç hafta canım başlangıç kilom dün tartıldım 61 bu arada

Kaptanim ben her turlu bu haftayi hep arti olarak dusunup yiyecegim icin tartilmicam, cars ve persembe gunu odem suyu yapicam kendime. Bu hafta bol sebze ve pro agirlikli gidicem bakalim :), gerci tartilmicam dedim ama dayanamayip pers tartilabilirim ben. beni biliyosun, tartilmayin deyip deyip sonra tartiyla ask yasiyan insanim
Aksam gec saate kalmis ama yine d eguzel gecmis canim, bi gun gece kalinca bir sey olmaz sonraki gunlerde dikkat et ama
Günaydınlar kızlar bugün başladım bakalım artık diyete beni motive edin nolur hiç başlayasım yok ama tedavime başlıcam Eyül Ekim gibi zayıf olmam lazım
Gel gel fiticivciv gell, gel seni seviyoruz geell, gel gel aramiza gel, gel bizimle diyete gell ( gel gel sarisinim sarkisi melodisiyle oku olur mu ) biraz motive geldi mi?
Canim bende polikistikover var o yuzden mecbur kullaniyorum kontrol hapi. Siskinlik yapar, odem yapiyor ilaclar. Ama bol su ic, spor yap, ozellikle yapabiliyosan yuruyus yap. Odem attirici cay falan ic arada. Vucut su tutar ilaclardan.

ilahi bıdık maalesef ki sarışın değilim yaşar kumralım şarkısını bana yazdım desem atmış olurum

Sanirim 10 ip atlama 1 puani cnm yani 5 puanda ordan. Ilk sayfada puanlar vardi cnm ordanda bi bakarsin bidhakine

Günaydınlar kızlar bugün başladım bakalım artık diyete beni motive edin nolur hiç başlayasım yok ama tedavime başlıcam Eyül Ekim gibi zayıf olmam lazım

Canim hosgeldim biz senle tanisamadik sanirim motive olmak icin zayif oldugun bi resmi buzdolabina asabillirsn veyatta icine girmek istedign bi kiyafet alip onu goz onunde bulundur. Yazz da geliyor artik tombak tombak mi gezicezz hadi basarirsin istersen cnm bu arada ne tedavisi olucaksin

Cnm bazi korunma hesaplari kilo aldiriyor bende ilk evlendigm zaman 3 ay hap ile korundum hem kilo aldim hem istahim artti hemde kıl sorunu yasadim bence baska turlu korunmayi deneyin. Herkezde ayni etkileri yapmaz diyorlar ama

Kolay gelsin baharcim senin oglanda ne cok biliyor kiz

Sagol canimm cok iyiyiz yaz havasi var sanki bugun ruhumuz acildi sen nasilsin bakalimm :)

Nasil yapicaz bunu abla bende istiyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…