- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.241
O nerden çıktı kız kadına şiddete karşıyım
Birbirimizin kilosuna degil de oncelikle menusune yorum yapiyoruz :) menu kotu oldugu icin kilo alinmissa o zaman uyariyoruz. Ben pztsi regl oldum onun artisi o, ama sen hic dert etme benim kilomu ben cumaya her turlu eksi olurum. Neticede burasi birbirimizle yaristigimiz bir platform degil, birbirimize bu yolda destek olmak icin bulundugumuz bir platform. Suana kadar menulerine yorum yapmamin sebebi beslenme aliskanligini duzeltmen ve farkina varman icindi. Ama senin bu yaptigin yorumun kime nasil bir katki saglamak amaciyla yapildigini inan anlayamadim.Ya ben sana ne diyim +1 cikan sensin
Neyse yavas yavas duzelecek diye dusunuyorum, ha gayret :)Guuunaaydıııınnn hanımlaaarGçründüğü üzere beyaz bayrakla gelıyorum pardon sutyenlee
dün 12 ye kadar siteye giremedim sonra da ben yoktum gece gel cocukları yatır sonra kuyruk düştü tabi.
Göründüğü üzere beyaz bayrakla geliyorum 2 adet vukuatım var.
Sabah 10
2yk salcalı yumurta * çok az peynır * tırnak kadar helva *yarım dilim beyaz ekmek (bugday alıcam bugun,,)
Ara : 1 dılım elma
Öğle : 4yk makarna yoğurtlu ( mısafırden sonra bı bıtmedı gıttı sukur o zaman bıttı )
Aksam : 5 adet ıstavrıt - salata / 2 koparmalık ekmek
Babamın yas gunu Yarım dilim pasta
Kızlar yavas yavas kopuyorum normalde 2500 kaloriden asagı beslenen bı ınsan degılım dısarıdaydık hıc canım bısey ıstemedı yavasca olacak galiba.Mefkurem dunku buu
Afiyet olsun canim fena bigun olmamisMenüm
Sabah 2 .5 sahanda yumurta 1 d tbe 4 kiraz domates 5 zeytin 2 ceviz 1 kk peynir
Öğlen 1 d tbe pirinçli ıspanak yemeği yoğurt
Akşam18.30 öğlenim aynısı
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun guzel olmus canimSabah 10.00
Kıymalı 1.5 yumurta ile yumurta
Peynir zeytin
Taze biber domates
Çeyrek muz
Akşam 18.30
1 küçük kase domates çorbası
1 büyük tabak ton balıklı yeşil mercimekli salata
Salata içinde 10 badem 10 fındık vardı
Su 2.5 lt
Spor 30 Dk egzersiz
Afiyet olsun fena olmamis canimKahvaltı 8:00
5 siyah zeytin
5 tk yoğurt
4 dilim sucuk
1 dilim tbe
Açık çay
Öğle 14:00
Bi kase kısır (6 kaşık kadar)
Lahana salatası
Yesillik
Aksam 20:00
Salata
Kuru biber kavurması (4 kaşık)
2 kaşık yoğurt
Yemeğin üstüne bi sekersiz kahve içeriz
Su 2 litre anca olur
Spor
3 mil leslie 135 puanPnrrr-12
MART HEDEFLERİ
Üye 01 Mart 31 Mart Fark Nanekekik 69,8 66 -3,8 Fatlady 99.7 93.6 -6 Gulbe seker 105.5 101.5 -4 Ahsen 84.4 80.9 -4,4 Buse8 100.6 95 -5.6
cok memnun oldum Meliscim
Bu azimle kesin hedefine ulasacaksin
Evden cikmadan yiyip aksami yogurtla gecirmen lazim bu durumlarda cnm
Gec vakit meyvede olmuyor
Tatlim diyet diye kendini sartlandirma saglikli beslenip fit olacam de
Bi aynaya ciplak bak bakalim halinden memnunmusun :)))
hadi insallah cnm
Duzenli gelirsen motivasyonunda artacaktir
Olduuuu cnm baska derdin varmiydi
Once bi guvenimizi kazan bakalim
Menunde yeterli su gorecem ve kacamak gormucem tatlim yoksa civciv mivciv dinlemem iskence aletlerimi cikariririm :)))
Hapi kullandigin zamandan sonra dikkat ettigin halde kilo aldiysan hapi sucluyabiliriz cnm
ooooo sporcu gelmis hanimmmmm
meyveli kuruyemisli yulaf lapasi yesen arada cnm
ben tam şiddet yanlısıyım...
kafa göz dalmaya bayılıyorum
ama hiç leşim yok
Sen kaç kilosun boy hedef nedir canım
Birbirimizin kilosuna degil de oncelikle menusune yorum yapiyoruz :) menu kotu oldugu icin kilo alinmissa o zaman uyariyoruz. Ben pztsi regl oldum onun artisi o, ama sen hic dert etme benim kilomu ben cumaya her turlu eksi olurum. Neticede burasi birbirimizle yaristigimiz bir platform degil, birbirimize bu yolda destek olmak icin bulundugumuz bir platform. Suana kadar menulerine yorum yapmamin sebebi beslenme aliskanligini duzeltmen ve farkina varman icindi. Ama senin bu yaptigin yorumun kime nasil bir katki saglamak amaciyla yapildigini inan anlayamadim.
Neyse yavas yavas duzelecek diye dusunuyorum, ha gayret :)
Afiyet olsun canim fena bigun olmamis
Afiyet olsun guzel olmus canim
Afiyet olsun fena olmamis canim
Aa benmi sildimkız hedeften beni neden sildin sen
Dur duzeltcemkız hedeften beni neden sildin sen
MART HEDEFLERİ |
Üye | 01 Mart | 31 Mart | Fark |
Nanekekik | 69,8 | 66 | -3,8 |
Fatlady | 99.7 | 93.6 | -6 |
Gulbe seker | 105.5 | 101.5 | -4 |
Tugcetugcem | 58,6 | 56,6 | -2 |
Ahsen | 84.4 | 80.9 | -4.4 |
askrhpozitif | 77,6 | 70,9 | -6.7 |
Buse8 | 100.6 | 95 | -5.6 |
Yaa ben senin nickinlePekmez haric dediklerinden uyguladim sukurler olsun biraz duzeldim allah razi olsun sagol bala devam ediyorum bogaz agrim gecmedi
Super bi gun olmus, afiyet olsunKızlar ben bu yeni siteyi takip edemiyorum. Geçmişe gidemiyorum, alıntı yapamıyorum. Nasıl iş bu ya
Neyse menümm
07:10 3 yk yulaf ezmesi, küçük muz, bir bardak süt
10:00 sade türk kahvesi
12:40 120 gr ev yapımı kıyma köfte, salata
15:40 2 kuru kayısı, 10 çiğ badem
17:35 6 yk barbunya
3,5 litre su içildi
40 dk yürüyüş*2=80
60 dk pilates*3=180
260 pPnrrr-12
Bu menu oncekinden de guzel olmus, afiyet olsun. yakinda senin karbonlari epey kisitlicaz diye umuyorum :)Bugün kü menüm
Sabah 10:00
1 omlet, 3 hindi füme, parmak yarısı peynir, 1 adt zeytin, 1,5 dilim kızartılmış ekmek
Ara
Yulaflı Yoğurt
Öğlen 15:30
4 Adt ızgara köfte - 2yk pilav - yarım dilim ekmek
Akşam : 19:00
2 yk mantı - lahana salatası
Şimdi yoğurt yiyeceğim acıktım
Yalnız benim ciddi bağırsak problemim var elma kayısı dışında ne iyi gelir hanımlar
Super makarnadan kabaga gecmisiz harikansin, afiyet olsun guzel menu olmus12.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir küçük boy kepekli hamburger ekmeğinde beyaz peynirli tost
2 kaşık yoğurt
1-2 ceviz
Maydonoz,çay
19.30
Az Zeytinyağında pişmiş avuç içi kadar ızgara 6-7yemek kaşığı kavrulmuş kavrulmuş kabak
3 tl yoğurt
Canim her sey guzel olmus afiyet omsun. Sadece misir gevregi yerine yulaf tercih edersen daha iyi olur. Misir gevregi sirf nisasta, hic tok tutmaz, aklinda olsun.Menü
Sabah
Bi kase sütlü mısır gevrek
Öğle
Bi kase corba
1 dilim ekmk
Ara
3 kare bitter
Yeşilçay
Ara
1 elma
4 5 fındık
Akşam
1 tabak fırın karnabahar
Bol salata
Ara
1 elma
Su
2.5 lt civarı
Spor
20 dk yürüyüş
Canim bagirsak icin kur yazicam birazdna mesajlarimi takipte kal :)Zeytin yağıyla incir yok ama devam ederse alicam sanırım felaket kötüyüm iki gündür çıkamıyorum resmen.. Son çare kayısı kaynatcam
Hem pilav hem mantı var ama Allah tan az yemişsin afiyet olsun canım
Saol cnm
insAllah kisa sürede ideal kilona ulaşırsın canım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Once bi kendinizi her turlu ispat edin canikom :)))aaahh ahhh gönlğmü okudun sankiiiii
CumaHerkese selam fıstıklar nasılsınız?
Sitenin yeni haline alışmak biraz zor olacak ama hayırlısı
Özel bi durumdan cumadan beri giremedim
durumuMefkurem ile de paylaştım sağolsun anaç kollarıyla sahip çıktı bana
Inş bundan sonra utandırmam onu da hep burdayım sizler nasılsınız iyisinizdir umarım buarada ben tartiya da çıktım sabah 85 zuhalcim
Cumaya kadar toparliycam söz
bencede bastan cok yuklenme cnmSporumu yaptım kahve keyfi yapıyorum başta çok yuklenmeyecegim bayadir yapmadığım için resmen ayaklarım bile pof pof ciddi ödem var orası belli bu perşembe olmasa da haftaya perşembe detox sart
insan bemen bi hantallasiyorspor can valla abla spor olamayınca benim listeler düzene girmiyor
Sabah biraz az aksam guzel cnmDünkü menüm
Kahvalti 12:00
Kk kadar peynir
4 zeytin
1 domates
2 ceviz
Ara
Lipton soguk çay
Akşam 18:00
Has. Tavuk (1 baget 1 parça göğüs)
Salata
3 kaşık yogurt
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
1 bardak kiraz sapı çayı
Spor
3mil leslie*135 puanPnrrr-12
Mecburrr alisacaz cunku degismicekAlışamadım siteye ya alışamadım beğenmedim sevmedim
espri yapmis bitanem bunda alinacak bisey yokBirbirimizin kilosuna degil de oncelikle menusune yorum yapiyoruz :) menu kotu oldugu icin kilo alinmissa o zaman uyariyoruz. Ben pztsi regl oldum onun artisi o, ama sen hic dert etme benim kilomu ben cumaya her turlu eksi olurum. Neticede burasi birbirimizle yaristigimiz bir platform degil, birbirimize bu yolda destek olmak icin bulundugumuz bir platform. Suana kadar menulerine yorum yapmamin sebebi beslenme aliskanligini duzeltmen ve farkina varman icindi. Ama senin bu yaptigin yorumun kime nasil bir katki saglamak amaciyla yapildigini inan anlayamadim
Tatli yememem lazim diye degildeEvet düzenli katılım çok önemli öyle öyle motive artar canım biliyorum, evet şartlandırmayayım kendimi ama dikkat edeyim sıfır tatlı yemem lazım, önceden bol bol şeker orucu yapmıştım 15 20 gün hiç tatlı yemedim
Bitanecimmmmm
puanini toplu olarak yazda pinar ugrasmasin cnmSporumu da yaptım Leslie 1 mil : 15 dk 45 puan (hatta bşkaç dakika geçik).. Zumba 10 dk : 35 puanPnrrr-12 ben şimdiden bildireyim unuturum Bide karın çalıştım azcık.. Önce bi dışarıda düzgün tartınayım sonrası ise MART Sonu 70 Olacağım
Bu takimda seni coooook seviyorrrrrben korumadayım canım
163 boy 55 kiloydum, sınav derdinden 2 kilo aldım, tek hedefim onu geri vermek
korumada olduğum için pek menü yazmıyorum
sizleri motive amaçlı burdayım ve bu takımı çok seviyorum
ben korumadayım canım
163 boy 55 kiloydum, sınav derdinden 2 kilo aldım, tek hedefim onu geri vermek
korumada olduğum için pek menü yazmıyorum
sizleri motive amaçlı burdayım ve bu takımı çok seviyorum
Once bi kendinizi her turlu ispat edin canikom :)))
Cuma
Pazartesi seklinde yazarsak farki anliyabiliriz cnm kilolar aklimizda degil
Heralde artidasin ama ben sana guveniyorum
bencede bastan cok yuklenme cnm
insan bemen bi hantallasiyor
Sabah biraz az aksam guzel cnm
Soguk cay dedigin eistea heralde o olmamis
Mecburrr alisacaz cunku degismicek
Dedigim gibi degistirsene eskisine yakin oluyor oyle
espri yapmis bitanem bunda alinacak bisey yok
Tatli yememem lazim diye degilde
Saglikli seyler yiyecem diye beynine telkin ver cnm
Bitanecimmmmm ❤❤❤❤❤❤❤
puanini toplu olarak yazda pinar ugrasmasin cnm
Senden bisey rica etsem kafam cok dolu olunca hatirliyamadim
Adin yasin cocuk vs. Kisaca yazarmisin
Bu takimda seni coooook seviyorrrrr
Kaptanim ben her turlu bu haftayi hep arti olarak dusunup yiyecegim icin tartilmicam, cars ve persembe gunu odem suyu yapicam kendime. Bu hafta bol sebze ve pro agirlikli gidicem bakalim :), gerci tartilmicam dedim ama dayanamayip pers tartilabilirim ben. beni biliyosun, tartilmayin deyip deyip sonra tartiyla ask yasiyan insanimGuzelim ekmegin turunude yazalim
Zayiflamak istiyorsak buna yardimci besinler tuketmeliyiz
Manti pilav bunlara dahil degil :))
bugunun artisi anlasildi
kendinde yapsan borek olmamis cnm hemde 2 taneustune bide cig kofte gelmis
Aksam guzel
Saatler yazilmamis ve ogun aralarinda bosluk birakki kolay okuyalim cnm
Sabaha gevrekle baslayip kendine seker yuklemesi yapmisin hemde tok tutmaz
Oglen ne corbasi? Corba ve ekmek turude yazilsin
Ikiside karbon olunca biraz yetersiz
Aksam guzel
3 kare bitter fazla
Bazen 2 kare olabilir
Son arada yogurt yada sut daha dogru tercih
sabah aksam guzel
Cumaya kadar tartilmamayi pek dogru bulmuyorum
Persembe kontrol edinki ona gore onleminizi alin
Ozellikle listedekiler
Aksam gec saate kalmis ama yine d eguzel gecmis canim, bi gun gece kalinca bir sey olmaz sonraki gunlerde dikkat et amaMenumu yazayim hemen
Sabah 12.00
1 yumurta
5 dal roka
1domates
7 zeytin
15.00
1 elma
21.00
2 kasik türlü
1 biber
yarim ayva
1 mandalina
Su ölçemedim ama az içtim
Spor leslie3ml 135 puan 50 ip atlama bunun puanini nasil hesapliyodukPnrrr-12
Gel gel fiticivciv gell, gel seni seviyoruz geell, gel gel aramiza gel, gel bizimle diyete gell ( gel gel sarisinim sarkisi melodisiyle oku olur mu )Günaydınlar kızlar bugün başladım bakalım artık diyete beni motive edin nolur hiç başlayasım yokama tedavime başlıcam Eyül Ekim gibi zayıf olmam lazım
Canim bende polikistikover var o yuzden mecbur kullaniyorum kontrol hapi. Siskinlik yapar, odem yapiyor ilaclar. Ama bol su ic, spor yap, ozellikle yapabiliyosan yuruyus yap. Odem attirici cay falan ic arada. Vucut su tutar ilaclardan.günaydınn hatunlar
2 dilim elma bi sek kahve ile selamlıyorumm sizleriii
Ya özel olacak ama korunma hapı kullanan ya da kullanmış olan var mı ben de bi şişkinlik var anlatamam 20 gündür kullanıyorum daha da.. buna pararlel olarak kilomda fazla çıkıyor 75 gördüm bu sabahta..
Kaptanim ben her turlu bu haftayi hep arti olarak dusunup yiyecegim icin tartilmicam, cars ve persembe gunu odem suyu yapicam kendime. Bu hafta bol sebze ve pro agirlikli gidicem bakalim :), gerci tartilmicam dedim ama dayanamayip pers tartilabilirim ben. beni biliyosun, tartilmayin deyip deyip sonra tartiyla ask yasiyan insanim
Aksam gec saate kalmis ama yine d eguzel gecmis canim, bi gun gece kalinca bir sey olmaz sonraki gunlerde dikkat et ama
Gel gel fiticivciv gell, gel seni seviyoruz geell, gel gel aramiza gel, gel bizimle diyete gell ( gel gel sarisinim sarkisi melodisiyle oku olur mu )biraz motive geldi mi?
Canim bende polikistikover var o yuzden mecbur kullaniyorum kontrol hapi. Siskinlik yapar, odem yapiyor ilaclar. Ama bol su ic, spor yap, ozellikle yapabiliyosan yuruyus yap. Odem attirici cay falan ic arada. Vucut su tutar ilaclardan.
Menumu yazayim hemen
Sabah 12.00
1 yumurta
5 dal roka
1domates
7 zeytin
15.00
1 elma
21.00
2 kasik türlü
1 biber
yarim ayva
1 mandalina
Su ölçemedim ama az içtim
Spor leslie3ml 135 puan 50 ip atlama bunun puanini nasil hesapliyodukPnrrr-12
Günaydınlar kızlar bugün başladım bakalım artık diyete beni motive edin nolur hiç başlayasım yokama tedavime başlıcam Eyül Ekim gibi zayıf olmam lazım
günaydınn hatunlar
2 dilim elma bi sek kahve ile selamlıyorumm sizleriii
Ya özel olacak ama korunma hapı kullanan ya da kullanmış olan var mı ben de bi şişkinlik var anlatamam 20 gündür kullanıyorum daha da.. buna pararlel olarak kilomda fazla çıkıyor 75 gördüm bu sabahta..
Günaydın birileri motivasyon avına çıkmış durun ben de okumu aalıp geliyorum tam onikiden vururuz belki
Sabah kahvaltı uzun sürdü eş evde olunca onlar uyurken 20 dk eliptik yaptım , baba-oğul dışarı çıktı Kuzey bey sadece ikimiz annemin evde işi vardır dediçok sevindim bu duruma zira evi toplayip leslie yapacağım
Canımm hemmen sirkele kendini önumuz yaz
Yapman gereken yasaklı şeylere yonelmemen daha sağlıklı olanlari tercih lütfen.
BU İŞİN SONUNDA MUTLULUK VAR
Gecmis olsun kuzuya benim kızada antibiyotik kullaniyordum yan etki yapinca dr iğne yazdı günde 1 tane' okuldan gelmesinı bekliyorum gelince sağlık gidicez bizde
Günaydın canım bebisimiz nasıl bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?