Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah biraz az aksam guzel cnm
Soguk cay dedigin eistea heralde o olmamis

Evet abla eistea

Sagol canimm cok iyiyiz yaz havasi var sanki bugun ruhumuz acildi sen nasilsin bakalimm :)

Allahım dahada iyi etsin inşallah canimm

Bende iyiyim listeye girdim diye çok heyecanlıyım' bende yeni yürüyüşten geldim artık yaz geldi havalar çok güzel

Ohh erisin yaglar cnm

Lipton sogukcay olmasaymis daha iyiymis, onlar hep seker canim. Onun disinda guzel

Aynen canım dün disardaydim icecek bişey bulamadım diğerlerine nazaran en masumu buydu

Canim masallah çok güzel vermişsin darısı bize inşallah. Eğer hikayeni yazarsan çok sevinirim takım arkadaşlarımla beraber motive oluruz

Halaylarla geliyorummmm, hazır mısınız

Esmerim Biçim Biçim Ölürem Esmer İçin....Âlem Bana Düşmandır Esmer Sevdiğim İçin. Hele Loy Loy Loy Kibar Yârim Esmerim Loyyyy

Ohh yandan yandan

Favorilere ekledim canım çok sağol

Ben Berrin, Hollanda d ayasiyorum, is ariyorum. 32 yasindayim, evliyim cocugum yok. Buraya 3 ocakta 74 kilo ile geldim. Ocak ayinda cok guzel kilo verdim. Subatta memlekete gittim 10 gun o arada al geri ver gibi gecti biraz :) cuma 67.7 idim. Hedefim 55 kilo, boyum 165. Insallah yazin tatile gidene kadar hedefe ulasmak istiyorum :)

benimde hedef 55 ama boy 1,60 canım :) 55 e ineyim bakayım belki 52 koyarım yeni hedefi berrin hollanda geveze bıdık kodluyayım beynime

Seni diyetimden sorumlu meleğim ilan ediyorum yani 2 kilo ödemdir zaten

hadi bakalım öyle olsun
sağlıklı sağlıklı beslenip kilo verelim...

Zaten o kilolardan gelmen çok hoşuma gidiyor. Merakla bekliyorum hikayelerini. Müsait bir zamanda geçmişe bakarim

Yazarım canım, hatta bulursam daha önceki yazdıklarımı da paylaşırım.

tüp bebek canım zaten tedavi bitene kadar 2 3 kilo hormonlardan otomatik alıyorsun..o yüzden ben ne kadar zayıf olursam iyi tedavi başlarken 55 falan olsam çok iyi olur 2 kilo da opsiyonum olsun

Allah kolaylık versin kuzum, herşey güzel iyi sağlıklı olsun inşallah. öyle de olacak Allahın izniyle

kızın aklında kalana bak yaaa

1 hafta sonra herkesi tanir kaynasirsin cnm
Sonra kopamazsin :)))))

Ben eskiden hedefine ulasip sonra yine pis bogazligindan geri almis bir bedeviyim

Daha da tanıt o zaman kendini canım evli bekar çoluklu çocuksuz 55 kg bilgisi yavan kalmaz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…