- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.281
Sabah biraz az aksam guzel cnm
Soguk cay dedigin eistea heralde o olmamis
Sagol canimm cok iyiyiz yaz havasi var sanki bugun ruhumuz acildi sen nasilsin bakalimm :)
Ohh erisin yaglar cnm
Lipton sogukcay olmasaymis daha iyiymis, onlar hep seker canim. Onun disinda guzel
103,3 ten indim. çok geçmişlere dönebilirsen yazdığım hikayeler var yaşanmış hikayeler.
bu aralar beynen yorgunum, gerçek hayattan alınmış yani benim hayatımdaki hikayeleri yazacam yine sizlere motivasyon amaçlı❤
Halaylarla geliyorummmm, hazır mısınız
Esmerim Biçim Biçim Ölürem Esmer İçin....Âlem Bana Düşmandır Esmer Sevdiğim İçin. Hele Loy Loy Loy Kibar Yârim Esmerim Loyyyy
Arkadaslar WC sorunu yasayanlar icin paylasicam dedigim kur
3 kuru incir
3 kuru kayisi
3 kuru erik
Bunlari ince ince dograyip 1 bardak suda kisik ateste marmelat kivamina gelecek sekilde pisiriyoruz.
Baska bir kapta
2 kucuk yer elmasini kucuk kucuk dograyip 1 su bardagi suda kisik ateste pisiriyoruz pure kivamina getirene kadar gerekirse su ekleyip kaynatiyoruz.
Sonra bu iki karisimi birlestirip icine 1 yk zeytinyagi ve 1 yk chia koyup karidtiriyoruz.
Sabah ac karna 1 silme yemek kasigi yiyip uzerine 2 bardak mumkunse ilik su iciyoruz, degilse normalsu.
Sonra istediginiz zaman kahvaltimizi yapiyoruz.
3 gundur gecmisten geliyodum, sukur bitirdim
Mefkurem valla saol tatlım dediğin gibi yaptım temam düzeldi oh be
Ben Berrin, Hollanda d ayasiyorum, is ariyorum. 32 yasindayim, evliyim cocugum yok. Buraya 3 ocakta 74 kilo ile geldim. Ocak ayinda cok guzel kilo verdim. Subatta memlekete gittim 10 gun o arada al geri ver gibi gecti biraz :) cuma 67.7 idim. Hedefim 55 kilo, boyum 165. Insallah yazin tatile gidene kadar hedefe ulasmak istiyorum :)Grubuma ısınmaya başladım tanıdıkça daha iyi olacak daha motive olucam inş ama daha tam oturtamadım kiloları hedefleri kim ne iş yapıyor nerden arada sorarım tamam mıtugcetugcem aklımda 55 kilo o kadar
Ben Berrin, Hollanda d ayasiyorum, is ariyorum. 33 yasindayim, evliyim cocugum yok. Buraya 3 ocakta 74 kilo ile geldim. Ocak ayinda cok guzel kilo verdim. Subatta memlekete gittim 10 gun o arada al geri ver gibi gecti biraz :) cuma 67.7 idim. Hedefim 55 kilo, boyum 165. Insallah yazin tatile gidene kadar hedefe ulasmak istiyorum :)
Seni diyetimden sorumlu meleğim ilan ediyorumyani 2 kilo ödemdir zaten
Zaten o kilolardan gelmen çok hoşuma gidiyor. Merakla bekliyorum hikayelerini. Müsait bir zamanda geçmişe bakarim
tüp bebek canım zaten tedavi bitene kadar 2 3 kilo hormonlardan otomatik alıyorsun..o yüzden ben ne kadar zayıf olursam iyi tedavi başlarken 55 falan olsam çok iyi olur 2 kilo da opsiyonum olsun
Evet abla eistea
Allahım dahada iyi etsin inşallah canimm
Bende iyiyim listeye girdim diye çok heyecanlıyım' bende yeni yürüyüşten geldim artık yaz geldi havalar çok güzel☘
Aynen canım dün disardaydim icecek bişey bulamadım diğerlerine nazaran en masumu buydu
Canim masallah çok güzel vermişsin darısı bize inşallah. Eğer hikayeni yazarsan çok sevinirim takım arkadaşlarımla beraber motive oluruz
Ohh yandan yandan
Grubuma ısınmaya başladım tanıdıkça daha iyi olacak daha motive olucam inş ama daha tam oturtamadım kiloları hedefleri kim ne iş yapıyor nerden arada sorarım tamam mıtugcetugcem aklımda 55 kilo o kadar
Sayfanin sol en altinda kadinlarklubu yerini tikla orda yine kadinlar klubune basicanNasil yapicaz bunu abla bende istiyommm
Pinar beni yazmayi unutmus
Eeee hadi gel artik cnmMerhaba kızlar :) Hepinizi ayrı ayrı öperek merhaba demek istedim. Bugün güzel bir haber daha aldım, cumadan sonra aranızda olmayı planlıyorum. Ayrılık yeter :)
bu ev toplanmıyordubaktım toplanmıyor aldım kızları cıktık dısarı 1 saat oyalandık parklarda şimdi pc basına gectım bıseyler atıstırdım 4 gıbı sporumla bulusmayı planlıyorum sonrada aksam yemegı faslı
Sayfanin sol en altinda kadinlarklubu yerini tikla orda yine kadinlar klubune basican
1 hafta sonra herkesi tanir kaynasirsin cnmGrubuma ısınmaya başladım tanıdıkça daha iyi olacak daha motive olucam inş ama daha tam oturtamadım kiloları hedefleri kim ne iş yapıyor nerden arada sorarım tamam mıtugcetugcem aklımda 55 kilo o kadar
hadi bakalım öyle olsun
sağlıklı sağlıklı beslenip kilo verelim...
Yazarım canım, hatta bulursam daha önceki yazdıklarımı da paylaşırım.
Allah kolaylık versin kuzum, herşey güzel iyi sağlıklı olsun inşallah. öyle de olacak Allahın izniyle
kızın aklında kalana bak yaaa
1 hafta sonra herkesi tanir kaynasirsin cnm
Sonra kopamazsin :)))))
Ben eskiden hedefine ulasip sonra yine pis bogazligindan geri almis bir bedeviyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?