Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem ben Aysun İstanbuldayım İşsiz Muhasebeciyim 2 çocuk annesiyim 4*1,5 yaş.. öncesinde 2 ayda baska bı bıreysel takımla 7 kılo vermıslığım var Yaş 30 olacak
Sagolasin cnm yazinca hatirladim :))
Bireysel takim deyince free grub heralde bu yarismada bir takim degil dimi

Daha iyi olacak yoksa tiksinti geldi

Yok canım evden giremiyorum eşim bilmiyor üyeliği kızıyor 6 gibi evdeyim, mesai saatleri içerinde sizinleyim akşam ve pazar günleri burda olamıcam sadece
Tmm cnm bizim icin sorun degil

Niye kiziyor ifsa oldum demistin onun icinmi

Ben ilk uye olurken soylemistim
Herseyimide yazdim ama
Ben hic bdv ye okumak icin bile bakmam
Sadece diyet sayfalarindayim

Tmm cnm bizim icin sorun degil

Niye kiziyor ifsa oldum demistin onun icinmi

Ben ilk uye olurken soylemistim
Herseyimide yazdim ama
Ben hic bdv ye okumak icin bile bakmam
Sadece diyet sayfalarindayim

İfşa olduğumu bilmiyor zaten ifşa olmam çok normal arkadaşlarıma söyledim siteyi onlarda o zaman ki imzandan anlamış bana özgü bir sözdü çünkü onlar halen burda mı bilmiyorum , eşim komple karşı nete yoksa açtığım konu falan yok bir derdimi okurum sadece bende diyet gruplarında yazıyorum , ama burda değillerdir muhtemelen arkadaşlarım ama çok yıllarca önceydi belki 10 yıl oldu bu olay olalı sonra ben siteye ara verdim misafir olarak takip ettim geçen yıl tekrar üye oldum

Son düzenleme:
bendeniz Zühal 47 yas
3 cocuk 2 torun var
Buyuk oglum evli minikler 1-3yayindalar almanyadayim
2015 de gelmistim bu takima
Burdan uzak kalinca kilolari geri alip geldim :))

vaay bizim yaşımız kadar sizin tecrübeniz var mesela zamanında kayınvalidenden şikayet ettiğin şeyleri gelinine yapar mısın

Haydaaa niye yatıyon? yatma
Kilo vercez bu saatte yatarsan nasıl vercez ekinmm ????
Kalk bi hamamyolu yap stresini at.ödemini at.kilonu at .hızlı hızlı tempolu ama.
hamam yolu teee çarşı da hayatta yürüyerek gitmem :)sabaha doğru 4 buçuktan sonra yattım hemen de dalamadım hortlak gibiydim yatmasam tüm gün öyle boş boş dolanırdım :)

ekim2009

ablaaaa sınavımla ilgili hissiyatın var mıııııııııııııııııııııııııı
şu an hissizim gülüm benim hisler arada bir o da geceleri açılıyor biliyorsun , o kadar çalıştın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah geçersin sınavı

muhakkak vardır ama bu raddeye gelecek kadar büyük ne yapmış olabilirim
yaptıysam da keşke söylese
Canim babaninda soylediklerinden cikarttigim, annenin suan kendine karsi sevgisi azalmis olabilir, insan kendini sevmedigi zaman etrafina karsi da hircinlasir. Sana karsi tavrinin belki %20si seninle ilgili %80 i kendisiyle ilgilidir. Annenin yasini bilmiyorum ama menapoz doneminde olabilir ya da menapozla ilgisi olmasa bile bazi donemler insan kendini cok sorgular oyle bir donemden geciyoe olabilir. Mesela benim annem surekli kendine soyle cumleler kurar, Allah im ben bu kizlari nasil ytistirdim bunlar nasil oldular, hic bir sey ogretemedim ben bunlara der halbuki annem bize pek cok sey ogretti ve biz alasiyla onun dediklerini yapmisizdir ama kendini hep eksik hissettigi icin burda bile bir eksik gorur. Anneme en cok soyledigim soz, kendine parmak sallama annedir mesela surekli kendind ehata ve eksik bulup kendine kizar cunku. Kendine daha cok sevkat goster diyorum ona. Belki anneninde biraz sevkate ihtiyaci vardir. Cok ustune alinma soylediklerinj bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…