- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.321
Sagolasin cnm yazinca hatirladim :))Mefkurem ben Aysun İstanbuldayım İşsiz Muhasebeciyim 2 çocuk annesiyim 4*1,5 yaş.. öncesinde 2 ayda baska bı bıreysel takımla 7 kılo vermıslığım var Yaş 30 olacak
Daha iyi olacak yoksa tiksinti geldicok memnun oldum Meliscim
Bu azimle kesin hedefine ulasacaksin
Evden cikmadan yiyip aksami yogurtla gecirmen lazim bu durumlarda cnm
Gec vakit meyvede olmuyor
Tatlim diyet diye kendini sartlandirma saglikli beslenip fit olacam de
Bi aynaya ciplak bak bakalim halinden memnunmusun :)))
hadi insallah cnm
Duzenli gelirsen motivasyonunda artacaktir
Olduuuu cnm baska derdin varmiydi
Once bi guvenimizi kazan bakalim
Menunde yeterli su gorecem ve kacamak gormucem tatlim yoksa civciv mivciv dinlemem iskence aletlerimi cikariririm :)))
Hapi kullandigin zamandan sonra dikkat ettigin halde kilo aldiysan hapi sucluyabiliriz cnm
ooooo sporcu gelmis hanimmmmm
meyveli kuruyemisli yulaf lapasi yesen arada cnm
Menu bugun yazilacak fitim civcivim :)))aynen öyle aslında bugünkü menüm çok güzel değil ama yarın yazcam ama kısa sürede full sağlıklı listelerle gelirim bende
simdi bizde kalmiyolarda yakin olunca ugruyolarcidden neden sürekli senle haşır neşir olmaya başladılar :)
Menu bugun yazilacak fitim civcivim :)))
simdi bizde kalmiyolarda yakin olunca ugruyolar
Beni cok seviyolar heralde
Krep turude iyi olur cnmDaha iyi olacak yoksa tiksinti geldi
Heee ben yarin yazmaya baslicam anladim :))Akşamki menüm belli olmadığı için yarın yazıcam canım şimdilik su içiyorum menü yazcam artık :)
Heee ben yarin yazmaya baslicam anladim :))
Isten kacta cikiyosun
Evden giremiyon heralde
Ben biraz is guc yapayim cocuklar gelene kadar
Sonra grsuruz
Tmm cnm bizim icin sorun degilYok canım evden giremiyorum eşim bilmiyor üyeliği kızıyor 6 gibi evdeyim, mesai saatleri içerinde sizinleyim akşam ve pazar günleri burda olamıcam sadece
bendeniz Zühal 47 yassenin çocukların yaş kaç bakalım
Tmm cnm bizim icin sorun degil
Niye kiziyor ifsa oldum demistin onun icinmi
Ben ilk uye olurken soylemistim
Herseyimide yazdim ama
Ben hic bdv ye okumak icin bile bakmam
Sadece diyet sayfalarindayim
bendeniz Zühal 47 yas
3 cocuk 2 torun var
Buyuk oglum evli minikler 1-3yayindalar almanyadayim
2015 de gelmistim bu takima
Burdan uzak kalinca kilolari geri alip geldim :))
kalpler de samimi sevgi olunca aklından geçen ya arar ya bir yerde görürsün ya da böyle mesaj mesajgülümmmŞimdi aklımdan seni geçiriyordum ki, mesajını gördüm :)
Hepimiz çok çok enerjikizzzz maşallah bize..
Sana iyi uykular ablacım
hamam yolu teee çarşı da hayatta yürüyerek gitmem :)sabaha doğru 4 buçuktan sonra yattım hemen de dalamadım hortlak gibiydim yatmasam tüm gün öyle boş boş dolanırdım :)Haydaaa niye yatıyon? yatma
Kilo vercez bu saatte yatarsan nasıl vercez ekinmm ????
Kalk bi hamamyolu yap stresini at.ödemini at.kilonu at .hızlı hızlı tempolu ama.
enerji yanlış adrese gitti zannımca ben horul horul uyudum kiEkim uyuyamaman içşn sana enerjinş gönderiyom.
Düşünce gücümle dürtüyom seni.
Kalk ekşm kalkekim2009
Haklısın canım herşey nasip neyse hayırlısı o olsun hakkında
Menu bugun yazilacak fitim civcivim :)))
simdi bizde kalmiyolarda yakin olunca ugruyolar
Beni cok seviyolar heralde
şu an hissizim gülüm benim hisler arada bir o da geceleri açılıyor biliyorsun , o kadar çalıştın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah geçersin sınavı
şu an hissizim gülüm benim hisler arada bir o da geceleri açılıyor biliyorsun , o kadar çalıştın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah geçersin sınavı
Canim babaninda soylediklerinden cikarttigim, annenin suan kendine karsi sevgisi azalmis olabilir, insan kendini sevmedigi zaman etrafina karsi da hircinlasir. Sana karsi tavrinin belki %20si seninle ilgili %80 i kendisiyle ilgilidir. Annenin yasini bilmiyorum ama menapoz doneminde olabilir ya da menapozla ilgisi olmasa bile bazi donemler insan kendini cok sorgular oyle bir donemden geciyoe olabilir. Mesela benim annem surekli kendine soyle cumleler kurar, Allah im ben bu kizlari nasil ytistirdim bunlar nasil oldular, hic bir sey ogretemedim ben bunlara dermuhakkak vardır ama bu raddeye gelecek kadar büyük ne yapmış olabilirim
yaptıysam da keşke söylese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?