Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En dogrusu cnm
Bakiyon rakam yukari cikiyor hemen onlem almak gerekli
Ben yarin baslarim diye diye bi bakmisim 20 kilo almisim

En dogrusu cnm
Bakiyon rakam yukari cikiyor hemen onlem almak gerekli
Ben yarin baslarim diye diye bi bakmisim 20 kilo almisim

Benimde koşup geldiğim yer hemen burası diyetisyene gitsem sürekli mesaj mı atacak yapma etmemi dicek bana o yüzden güzel insanlarla güzel gruplarda motive olmak en güzeli 7 8 yıldır buralardayım aslında uzun aralıklarla ama

Benimde koşup geldiğim yer hemen burası diyetisyene gitsem sürekli mesaj mı atacak yapma etmemi dicek bana o yüzden güzel insanlarla güzel gruplarda motive olmak en güzeli 7 8 yıldır buralardayım aslında
Yapabilen icin iyi bisey aslinda ama belirli listeleri yapamiyorum
Motivasyon acisindan tabiki burasi daha farkli
Hepimiz ayni dertten muzdarip olunca birbirimizi anliyoruz
Bide isin icine yarisma heyecani girince farkli bi boyut aliyor :))

Yapabilen icin iyi bisey aslinda ama belirli listeleri yapamiyorum
Motivasyon acisindan tabiki burasi daha farkli
Hepimiz ayni dertten muzdarip olunca birbirimizi anliyoruz
Bide isin icine yarisma heyecani girince farkli bi boyut aliyor :))

aynen öyle aslında bugünkü menüm çok güzel değil ama yarın yazcam ama kısa sürede full sağlıklı listelerle gelirim bende

ne güzel yazmışsın canım ellerine gözlerine sağlık
o kadar haklısın ki aslında son 1 sene öncesine kadar annem çok daha farklı bi kadındı, fedakardır çok da iyiniyetlidir ne olduysa son bi senedir oldu
belki başka şeylerin birikiminin patlamasını ben yaşıyorum bilemiyorum
onu üzmek kırmak son isteyeceğim şeydir hep, hatta babamla bu konuları konuştuğumuzda bana dedi ki kendisi sevgi görmediği için size de gösteremiyor, bu lafa öyle bi cızladı ki içim kıyamıyorum ona
tam da bu sebepten kırgınlığım bu kadar fazla çok sevdiğim için
ama şükürler olsun ki beni bu yaşıma getirdi hala da uzaktan da olsa bi elini çekmiyor üzerimden

Mefkurem ben Aysun İstanbuldayım İşsiz Muhasebeciyim 2 çocuk annesiyim 4*1,5 yaş.. öncesinde 2 ayda baska bı bıreysel takımla 7 kılo vermıslığım var Yaş 30 olacak

hem meslektaş hem yaşıtız , başarıların daim olsun canım ben isim ve şehir bilgisi vemiyorum ifşa olmuşluğum var daha temkinliyim

Pinar beni yazmayi unutmus

Cok spor yapinca gorme yapmayinca hemen laf at

eee bu işler böyle ablacımmm :)
genel olarak insanlar yaptığını değil yapmadığını görürmüş

Daha da tanıt o zaman kendini canım evli bekar çoluklu çocuksuz 55 kg bilgisi yavan kalmaz o zaman

15 gün sonra 35 olacam, bekar dolayısıyla çocuksuz ( müstakbel adayımı artık arıyorum), bankacı ve Adanada ikamet eden bir hatunum

Kv gil yan tarafta gorumcedeler
Sabahtan buraya geldiler kahvalti hazirladim vs. Onlar gitti cocuklar ugradi
Yeni ciktilar ama 5 gibi gelip cocuklari birakacaklar
Onlarin biraz isi varmis

Bi rahat birakmiyolar beni yaaa

cidden neden sürekli senle haşır neşir olmaya başladılar :)

bu kadar fit bir bayan nasıl tek olur aklım almıyor şoklardayım şuan

Canım mesela evlatlar olarak bizde de hata olabilir, benim tanıdığım var uzakta annesini çok arayıp sormaz haftada bir onbeşte bir, yılda bir kere gelir çok kalmaz ama annesinin görüşmedikleriyle can ciğer bilmiyorum anne kız ilişkileri farklı geliyor bana, sürekli suçluyormuş sen ayrımcısın diye ne bilim kimi dinlesen o haklı..

muhakkak vardır ama bu raddeye gelecek kadar büyük ne yapmış olabilirim
yaptıysam da keşke söylese

muhakkak vardır ama bu raddeye gelecek kadar büyük ne yapmış olabilirim
yaptıysam da keşke söylese

canım senin konunu bilmiyorum açıkçası geçmişi de okumadım ama benim tanıdığım anne çok fedakar yani , tamam uzakta diye gidip kalmıyor ama oda yüz bulamadığı için. hemde herkesin çocugu eşi var kendine göre düzeni var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…