- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.301
Sayfanin sol en altinda kadinlar kulubune tikla orda yine kadinlar klubunu secnasıl yap dedi bende yapayım
Nasil aynisi kizzz sen 60 larda ben 90 latdaBende tıpkısından aynıyım beni bitiren maalesef kış geceleri tv karşısında bayılıyorum tüketmeye
Sayfanin sol en altinda kadinlar kulubune tikla orda yine kadinlar klubunu sec
Nasil aynisi kizzz sen 60 larda ben 90 latda
En dogrusu cnmdiyeti bırakıp geri alan kısmı aynısı dedim , ama her zaman en iyi yaptıgım şey kilo almaya başladımı kendimi durdurmak yoksa 66 da iken önlem almasam şuan rahat 75 timannelikte kendimi gaza getirmek için en önemli sebebim
En dogrusu cnm
Bakiyon rakam yukari cikiyor hemen onlem almak gerekli
Ben yarin baslarim diye diye bi bakmisim 20 kilo almisim
Yapabilen icin iyi bisey aslinda ama belirli listeleri yapamiyorumBenimde koşup geldiğim yer hemen burası diyetisyene gitsem sürekli mesaj mı atacak yapma etmemi dicek bana o yüzden güzel insanlarla güzel gruplarda motive olmak en güzeli 7 8 yıldır buralardayım aslında
Yapabilen icin iyi bisey aslinda ama belirli listeleri yapamiyorum
Motivasyon acisindan tabiki burasi daha farkli
Hepimiz ayni dertten muzdarip olunca birbirimizi anliyoruz
Bide isin icine yarisma heyecani girince farkli bi boyut aliyor :))
ne güzel yazmışsın canım ellerine gözlerine sağlıkCanim oncelikle karisimlarin ise yaramis olmasina sevindim, alintilamistim ama ucmus sanirim o. Lohusalik hic yasamadim ama etrafimda cok gozlemledim, ozellikle kilona dikkat edemeyip, kisir donguye girdigin zaman lahusaligin yan etkileri daha da artiyormus. O yuzden bir an evvel aramiza gel, kaptanimin dedigi gibi kuru meyvelerle seker ihtiyacini karsila suan zaten emzirdigin icin yediklerini azaltmana gerek yok, onemli olan dogru yiyeceklerden bol bol yemen. Her ogun bol yesillik tuket, bol su ic hatta normal su icmekte zorlaniyosan icine bir dilim limon 1 kabuk tarcin at karnarmis su ic, ilik ilik, hem bogazina iyi gelir. Ben 1 kabuk tarcinla aksama kadar uzerine su ekleye ekleye arada limon dilimini degistirip iciyorum.
Annenle ilgili konuya gelince, annenin de kendi hayat deneyimi ve bir bakis acisi var. Onu oldugu gibi kabul et, onunde egil, Allah a sukret, onun evladi oldugun icin, ona tesekkur et seni dunyaya ve bugune getirdigi icin (bunu illa o karsindayken yapman gerekmiyor kendi icinde bunu yapman yeterli). Insan atasinin karsisinda egilmeli ve sukretmelidir, atasi nasil bir insan olursa olsun. Onlari oldugu gibi kabul edemezsek farkinda olmadan kibre duseriz. (Ben olsam onun gibi davranmazdim demek bile kibirdir, senin ondan daha iyi olacacigini iddia etmis olursun).
Anneni oldugu gibi kabul et ve kendine odaklan. Suan sana en iyi gelecek sey kendine odaklanman olacak. Insan kendine odaklanip kendini maddi ve manevi besleyecek seyler yaptigi zaman zaten kendini iyi hissetmeye ve etrafini da olumlu anlamda degistirmeyi basliyor. Sen iyi hissedersen, etrafinda seninle beraber o olumlu enerjiye girecektir, odagin kendin olsun.
Cok saglikli bir gun olmus afiyet olsun.
Afiyet olsun, gayet guzel olmus canim.
Mefkurem ben Aysun İstanbuldayım İşsiz Muhasebeciyim 2 çocuk annesiyim 4*1,5 yaş.. öncesinde 2 ayda baska bı bıreysel takımla 7 kılo vermıslığım var Yaş 30 olacak
Pinar beni yazmayi unutmus
Cok spor yapinca gorme yapmayinca hemen laf at
Daha da tanıt o zaman kendini canım evli bekar çoluklu çocuksuz55 kg bilgisi yavan kalmaz o zaman
Kv gil yan tarafta gorumcedeler
Sabahtan buraya geldiler kahvalti hazirladim vs. Onlar gitti cocuklar ugradi
Yeni ciktilar ama 5 gibi gelip cocuklari birakacaklar
Onlarin biraz isi varmis
Bi rahat birakmiyolar beni yaaa
eee bu işler böyle ablacımmm :)
genel olarak insanlar yaptığını değil yapmadığını görürmüş
15 gün sonra 35 olacam, bekar dolayısıyla çocuksuz ( müstakbel adayımı artık arıyorum), bankacı ve Adanada ikamet eden bir hatunum
cidden neden sürekli senle haşır neşir olmaya başladılar :)
bu kadar fit bir bayan nasıl tek olur aklım almıyorşoklardayım şuan
ne güzel yazmışsın canım ellerine gözlerine sağlık
o kadar haklısın ki aslında son 1 sene öncesine kadar annem çok daha farklı bi kadındı, fedakardır çok da iyiniyetlidir ne olduysa son bi senedir oldu
belki başka şeylerin birikiminin patlamasını ben yaşıyorum bilemiyorum
onu üzmek kırmak son isteyeceğim şeydir hep, hatta babamla bu konuları konuştuğumuzda bana dedi ki kendisi sevgi görmediği için size de gösteremiyor, bu lafa öyle bi cızladı ki içim kıyamıyorum ona
tam da bu sebepten kırgınlığım bu kadar fazla çok sevdiğim için
ama şükürler olsun ki beni bu yaşıma getirdi hala da uzaktan da olsa bi elini çekmiyor üzerimden
onun fitlikle alakası yok yaa...
kader kısmet işi valla
4 yıldır yalnızım, son 3-5 aydır yokluk hissetmeye başladım
muhakkak vardır ama bu raddeye gelecek kadar büyük ne yapmış olabilirimCanım mesela evlatlar olarak bizde de hata olabilir, benim tanıdığım var uzakta annesini çok arayıp sormaz haftada bir onbeşte bir, yılda bir kere gelir çok kalmaz ama annesinin görüşmedikleriyle can ciğer bilmiyorum anne kız ilişkileri farklı geliyor bana, sürekli suçluyormuş sen ayrımcısın diye ne bilim kimi dinlesen o haklı..
muhakkak vardır ama bu raddeye gelecek kadar büyük ne yapmış olabilirim
yaptıysam da keşke söylese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?