Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zaman ne çabuk geçiyor bir bakıyorum hafta başı, sonra hopp hafta sonu gelmiş bile martın 5 bile oldu ramazana tam 2 ay kaldı sonra bayram sonra üniversite sınavı sonra tayin kararnamesi (biz var mıyız yok muyuz belli değil) derken yazı ortalıycaz , hava bu gün güzel akşam da çok serinlemezse ben ufaktan eşimle yürüyüşe başlıyayım 2 ayım var ramazandan önce o 79 u tekrar görmem lazım ki kurban bayramına kadar da 42 bedene düşeyim demi :)

canım sende tanıtır mısın kendini ben biraz balık hafızalıyım da

Benim hissim boyle 70le geciliyorsa eger sen 72-73 gibi bir notla gececekmissin gibi ama kesin gececeksin diye hissediyorum.

83-84 lerle filan atanılıyor kız
ahan da kaldım

yeterki sabah uyanmayagör abla, günler geçip gidiyor işte

Allah sana gayrımenkul zengini eş versin

önce gönlü vicdanı zengin biri olsun

olabilir canım ya keşke kafasının içine bi girebilsem
psikoloğa bile yönlendirmeyi düşündüm işin açığı bi ara gitmişti ilaç kullanıyordu ama şu an ne durumda bilmiyorum
ben söylesem de yanlış anlar babamın yönlendirmesi gerek ama onu da dinlemez

Ya aslında hiç umrumda değildi bu sınav. Yıllardır girmiyordum bile, Adana' dan ayrılmamak için. Birçoğunuz nedenlerini biliyorsunuz.

Psikolog ve hayata karşı bir adım atmak için sınava girme kararı aldım, çok boş olmamak için de elimden geldiğince çalıştım. Yine de kazanmak değildi niyetim.

Ama geçen haftadan beri ne olduysa acayip taktım kafaya. Kazanır mıyım, kazanmaz mıyım, kazanamazsam insanlar başarısız olduğumu mu düşünürler diye düşünmekten aklımı kaçıracam

Eline saglik cnm hic farketmemisim ayni anda yazdigimizi
tüp bebek canım zaten tedavi bitene kadar 2 3 kilo hormonlardan otomatik alıyorsun..o yüzden ben ne kadar zayıf olursam iyi tedavi başlarken 55 falan olsam çok iyi olur 2 kilo da opsiyonum olsun
Insallah hedefine ulasirsin, tedavinde olumlu gecer Allah gonlune gore versin canim

Oo hadi hayirli olsun listeyede girmissin ben gecen haftalar kv vardi bazi seyleri kacirdm. Evet cok sukur geldi yaz benimde bol bol yuruyuse cikmam gereek

Sayfanin sol en altinda kadinlarklubu yerini tikla orda yine kadinlar klubune basican

Buldum abla oldu cok sagol guzel oldu gercekten

Pinar beni yazmayi unutmus

Cok spor yapinca gorme yapmayinca hemen laf at

83-84 lerle filan atanılıyor kız
ahan da kaldım

yeterki sabah uyanmayagör abla, günler geçip gidiyor işte

önce gönlü vicdanı zengin biri olsun
Yok kuzum ben sey demek istedim, kac gerekiyorsa sen bikac puan uzeri alacakmissin gibi, 70 i ornek olarak yazmistim zaten :)
Hic canini sikma, yuregini ferah tut. Kim ne dusunurse dusunsun, sen her turlu basarili, becerekli bir insansin. Bu sinavlar sadece kisitli zamanda stres altinda nasil davraniyorsun onu olcuyor. Senin gercek bilgini, becerini olcemiyor asla. O yuzden guzel dusun guzel olsun, kimin ne dusundugune de takilma hic

Kv gil yan tarafta gorumcedeler
Sabahtan buraya geldiler kahvalti hazirladim vs. Onlar gitti cocuklar ugradi
Yeni ciktilar ama 5 gibi gelip cocuklari birakacaklar
Onlarin biraz isi varmis

Bi rahat birakmiyolar beni yaaa

seni cok iyi anliyorum abla insan yanlizliga alisinca onu ariyor ben bile şu 3 senede alistm. Almanyada gitsem bana misafir de gelse uzun sure olunca sessizligi yanlizligi ozluyorum sense soylemistin yanliz olmayi cok sevdigini :) benim icin sorun sadece geceleri

Menüm
Sabah 12.00
2 kaşık lor salatası(İçinde lor, taze soğan,kapya,maydanoz,ceviz,pulbiber,karabiber ve zeytinyağı vardı)
1 dilim hellim
3 zeytin

Ara 15.00
1 ceviz

Akşam 18.15
Soğanlı,biberli 2 yumurta
1 dilim süzme peynir

Su:3 lt

Spor:20 dk yürüyüş=60 puan
4 mil leslie=180 puan
25 dk bantta yürüyüş =75 puan
Toplam =315 puan @Pnrrr-20

MART HEDEFLERİ

Üye01 Mart 31 Mart Fark
Nanekekik69,866-3,8
Fatlady99.793.6-6
Gulbe seker105.5101.5-4
North River Mefkurem tugcetugcem gewezebidik listeye yazanlardan aklmda kalanlarbu mart ayı hedef listesine ben yazamıyom adımı?napcam;(
Wuuuuu süpersin...öncelikle baya yğksek bi kilodan düşmüşsün ve cok iyi bi forndasn suan tahminime göretebrik ederim amaa madem motiveler senden hadiii beni de motive ettt..bende verrmiyim hemn kilolarııı???

Menümü yazıp spora kaçıyorum hanımlar

Gelince de geçmiş yapacağım

07:15 1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor peyniri, 2 yeşil zeytin, kurutulmuş domates, 1 dil çavdar ekmeği
10:20 sade türk kahvesi, 10 çiğ badem
12:35 salata, 130 gr kadar et ve tavuk fırında pişirilmiş
16:00 6 çiğ badem, 2 kuru kayısı, sade nescafe
19:00 4 yk mercimekli bulgur pilavı, salata

3,5 litre su

Sporu gelince yazarım, napacağıma karar vermedim

Afiyet olsun canım gayet güzel

Super makarnadan kabaga gecmisiz harikansin, afiyet olsun guzel menu olmus

Yaaa evet makarnaya hayır dedim ama yolda yürüyüş yaparken habire kavrulmamış kuruyemiş atıştırdım, aşırı ayarı kaçırdım sanki ... teşekkürler gewezsbıdıkkk

İnsanın en büyük ikinci korkusu ölümmüş, ilki başarısızlık. Bazen başarısız olurum korkusuyla hiçbişeye el atasım gelmiyor benim de.. sonunu düşünmeden gelişine vurmak gerek galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…