- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.341
Benim hissim boyle 70le geciliyorsa eger sen 72-73 gibi bir notla gececekmissin gibi ama kesin gececeksin diye hissediyorum.aminnn ablam benimmmm
zaman ne çabuk geçiyor bir bakıyorum hafta başı, sonra hopp hafta sonu gelmiş bile martın 5 bile oldu ramazana tam 2 ay kaldı sonra bayram sonra üniversite sınavı sonra tayin kararnamesi (biz var mıyız yok muyuz belli değil) derken yazı ortalıycaz , hava bu gün güzel akşam da çok serinlemezse ben ufaktan eşimle yürüyüşe başlıyayım 2 ayım var ramazandan önce o 79 u tekrar görmem lazım ki kurban bayramına kadar da 42 bedene düşeyim demi :)
amin canım sağolasın :)
seni sevmeyen ölsün ölsün
Benim hissim boyle 70le geciliyorsa eger sen 72-73 gibi bir notla gececekmissin gibi ama kesin gececeksin diye hissediyorum.
zaman ne çabuk geçiyor bir bakıyorum hafta başı, sonra hopp hafta sonu gelmiş bile martın 5 bile oldu ramazana tam 2 ay kaldı sonra bayram sonra üniversite sınavı sonra tayin kararnamesi (biz var mıyız yok muyuz belli değil) derken yazı ortalıycaz , hava bu gün güzel akşam da çok serinlemezse ben ufaktan eşimle yürüyüşe başlıyayım 2 ayım var ramazandan önce o 79 u tekrar görmem lazım ki kurban bayramına kadar da 42 bedene düşeyim demi :)
Allah sana gayrımenkul zengini eş versin
olabilir canım ya keşke kafasının içine bi girebilsemCanim babaninda soylediklerinden cikarttigim, annenin suan kendine karsi sevgisi azalmis olabilir, insan kendini sevmedigi zaman etrafina karsi da hircinlasir. Sana karsi tavrinin belki %20si seninle ilgili %80 i kendisiyle ilgilidir. Annenin yasini bilmiyorum ama menapoz doneminde olabilir ya da menapozla ilgisi olmasa bile bazi donemler insan kendini cok sorgular oyle bir donemden geciyoe olabilir. Mesela benim annem surekli kendine soyle cumleler kurar, Allah im ben bu kizlari nasil ytistirdim bunlar nasil oldular, hic bir sey ogretemedim ben bunlara derhalbuki annem bize pek cok sey ogretti ve biz alasiyla onun dediklerini yapmisizdir ama kendini hep eksik hissettigi icin burda bile bir eksik gorur. Anneme en cok soyledigim soz, kendine parmak sallama annedir mesela surekli kendind ehata ve eksik bulup kendine kizar cunku. Kendine daha cok sevkat goster diyorum ona. Belki anneninde biraz sevkate ihtiyaci vardir. Cok ustune alinma soylediklerinj bence.
MART HEDEFLERİ
Üye 01 Mart 31 Mart Fark Nanekekik 69,8 66 -3,8 Fatlady 99.7 93.6 -6 Gulbe seker 105.5 101.5 -4 Tugcetugcem 58,6 56,6 -2 Ahsen 84.4 80.9 -4.4 askrhpozitif 77,6 70,9 -6.7 Buse8 100.6 95 -5.6 Pnrrr-20 69.2 71 +1.8 Gewezebidik 67.7 64 -3.7
@Pnrrr-20 ayni anda mesaji yazmisiz ben kendiminmini guncelledim seninkinin uzerinden :)
Insallah hedefine ulasirsin, tedavinde olumlu gecer Allah gonlune gore versin canimtüp bebek canım zaten tedavi bitene kadar 2 3 kilo hormonlardan otomatik alıyorsun..o yüzden ben ne kadar zayıf olursam iyi tedavi başlarken 55 falan olsam çok iyi olur 2 kilo da opsiyonum olsun
Evet abla eistea
Allahım dahada iyi etsin inşallah canimm
Bende iyiyim listeye girdim diye çok heyecanlıyım' bende yeni yürüyüşten geldim artık yaz geldi havalar çok güzel☘
Aynen canım dün disardaydim icecek bişey bulamadım diğerlerine nazaran en masumu buydu
Canim masallah çok güzel vermişsin darısı bize inşallah. Eğer hikayeni yazarsan çok sevinirim takım arkadaşlarımla beraber motive oluruz
Ohh yandan yandan
Sayfanin sol en altinda kadinlarklubu yerini tikla orda yine kadinlar klubune basican
Pinar beni yazmayi unutmus
Cok spor yapinca gorme yapmayinca hemen laf at
Yok kuzum ben sey demek istedim, kac gerekiyorsa sen bikac puan uzeri alacakmissin gibi, 70 i ornek olarak yazmistim zaten :)83-84 lerle filan atanılıyor kız
ahan da kaldım
yeterki sabah uyanmayagör abla, günler geçip gidiyor işte
önce gönlü vicdanı zengin biri olsun
Afiyet olsun canım gayet güzelMenum
10:30
Eki Görüntüle 2242064
Ara(15:30)
1 buyuk bardak ayran
5-6 tane çeri domates
18:15Eki Görüntüle 2242065
Su henüz 1 lt 2, 5 yaparim
Spor merkez sinerjik 60 dk 270 puanPnrrr-12
Kv gil yan tarafta gorumcedeler
Sabahtan buraya geldiler kahvalti hazirladim vs. Onlar gitti cocuklar ugradi
Yeni ciktilar ama 5 gibi gelip cocuklari birakacaklar
Onlarin biraz isi varmis
Bi rahat birakmiyolar beni yaaa
MART HEDEFLERİ
Üye 01 Mart 31 Mart Fark Nanekekik 69,8 66 -3,8 Fatlady 99.7 93.6 -6 Gulbe seker 105.5 101.5 -4
Yaa ben senin nickinleJasminium84 un nickini karistirdim ona yazdim, isine yaramasina sevindim diye isine yaramasina sevindim canim. Pekmezde iyi gelir ama tahtakasik kullan yaparken agzini yakma :)
Super bi gun olmus, afiyet olsun
Bu menu oncekinden de guzel olmus, afiyet olsun. yakinda senin karbonlari epey kisitlicaz diye umuyorum :)
Bagirsak problemine birazdan bir kur yazicam takipte kal :)
Super makarnadan kabaga gecmisiz harikansin, afiyet olsun guzel menu olmus
Canim her sey guzel olmus afiyet omsun. Sadece misir gevregi yerine yulaf tercih edersen daha iyi olur. Misir gevregi sirf nisasta, hic tok tutmaz, aklinda olsun.
Canim bagirsak icin kur yazicam birazdna mesajlarimi takipte kal :)
Wuuuuu süpersin...öncelikle baya yğksek bi kilodan düşmüşsün ve cok iyi bi forndasn suan tahminime göreneyse düzelttiğin için teşekkür ederim :)
nasıl hedef gazına geldiysen görmemişsin benihemencecik yok etmişsin
kilon çok değil, kolay verirsin.
yapman gerekeni zaten biliyorsundur.
un, tuz, şeker yok akşam geç saatte yemek yemek yok
bol su
2 aylık bile değil işin
motiveler benden hiç merak etmeyinnnn
Spor:20 dk yürüyüş=60 puan
4 mil leslie=180 puan
25 dk bantta yürüyüş =75 puan
Toplam =315 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım gayet güzelMenümü yazıp spora kaçıyorum hanımlar
Gelince de geçmiş yapacağım
07:15 1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor peyniri, 2 yeşil zeytin, kurutulmuş domates, 1 dil çavdar ekmeği
10:20 sade türk kahvesi, 10 çiğ badem
12:35 salata, 130 gr kadar et ve tavuk fırında pişirilmiş
16:00 6 çiğ badem, 2 kuru kayısı, sade nescafe
19:00 4 yk mercimekli bulgur pilavı, salata
3,5 litre su
Sporu gelince yazarım, napacağıma karar vermedim
Yaa ben senin nickinleJasminium84 un nickini karistirdim ona yazdim, isine yaramasina sevindim diye isine yaramasina sevindim canim. Pekmezde iyi gelir ama tahtakasik kullan yaparken agzini yakma :)
Super bi gun olmus, afiyet olsun
Bu menu oncekinden de guzel olmus, afiyet olsun. yakinda senin karbonlari epey kisitlicaz diye umuyorum :)
Bagirsak problemine birazdan bir kur yazicam takipte kal :)
Canim her sey guzel olmus afiyet omsun. Sadece misir gevregi yerine yulaf tercih edersen daha iyi olur. Misir gevregi sirf nisasta, hic tok tutmaz, aklinda olsun.
Canim bagirsak icin kur yazicam birazdna mesajlarimi takip
Ya aslında hiç umrumda değildi bu sınav. Yıllardır girmiyordum bile, Adana' dan ayrılmamak için. Birçoğunuz nedenlerini biliyorsunuz.
Psikolog ve hayata karşı bir adım atmak için sınava girme kararı aldım, çok boş olmamak için de elimden geldiğince çalıştım. Yine de kazanmak değildi niyetim.
Ama geçen haftadan beri ne olduysa acayip taktım kafaya. Kazanır mıyım, kazanmaz mıyım, kazanamazsam insanlar başarısız olduğumu mu düşünürler diye düşünmekten aklımı kaçıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?