Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

siyamumcanım bana yarım saat spor yaz :))
zıpla zıpla terden su oldum :)))

acayip tuvalet sorunum var buarada

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltı
sucuklu yumurta
yarım domates
1 ince yeşil biber
1 dilim ekmek
2 yeşil zeytin
birazcık fındık ezmesi
3 bardak çay

ara yok

öğle 1 aşure

ara yok

akşam
tavuk sote
2 kaşık makarna
salata
bol su

ara 1 avuç fındık

30dk spor + en az 1.5 litre su

Son düzenleme:
Birşey sormak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama dogru sporuda yapmak istiyorum vücudum orantılı kilo verirken fizigim bozulmadan orantılı kilo vermek istiyorum 48-50 arası olsun istiyorum kilomun suan57 teşekkürler
canim haftada 3 gun 1er saat spor yaparsan heryerin orantili cok guzel kilo verirsin, ne sporu yaptiginin bile cok onemi yok aslinda yeter ki kalp atimini arttiran ve seni terleten birsey olsun, terlemeden olmuyor yag yakimi falan dogru duzgun

canim ben gitmedim ama 90+ topiginden bir arkadas gitti o ay kilo verememisti ama belden 6 cm incelmisti, ise yariyor gibi gorunuyor bir denemekte fayda var derim madem yakinmis

ZUMBA dene ozmn hayatımda hiç okdr ter atmadım 10 dakikada

evett ben gorumcemle birkac ay gittim her carsamba :) 1 guncuk gidebildim cok pahali diye ama 60 dk yaptiriyorlardi resmen yuzumuz morariyordu artik ziplamaktan hem de 100 kisi bir spor salonunda
bu da benim sinifimdi 100 tane kadinin ayni anda ziplayip hopladigini dusunun artik ilk gidiste utanip en arkaya gecmistim sonra utangacligi astim en onden hocanin dibinde yapmaya basladim bir de popo falan sallatiyor acayip komik gorunuyor herkes neyse uzun lafin kisasi evet bu kadar terleten baska bir spor bilmiyorum :26: ben de indirdim bu arada 4 tane zumba videosu evde yaparim artik diye ama bu indirdiklerim daha da zormus ya o kadar hizli yapiyorlar ki basim donuyor resmen yetiscem diye cebellesirken

Günaydın cancanlarr
nasılsınız bugün

Sabah kalktım kahvaltımı 1 dilim kepek ekmekle yaptım
su içmeye çalışıyorum.. :)
midem bulanana kadar suya devam

selam kizlar temizlik yaptim anca bitti regl olunca da hic cekilmiyor tembel tembel yatasim vardi aslinda ama ne yapayim hafta ici elimi hicbir ise suremiyorum
ruzgardan camasir astigimiz koca demir yikilmis esim de su an bahcede onu yapmaya ugrasiyor. ne bicim esmisse artik yerle bir olmus hersey..
haftasonu ya in cin top oynuyor topikte, yarin duzelir artik

fulya ben burdayım ama kimse yok birazdan misafilerim gelcekler mamalar hazırladım ALLAH BOL İRADE VERSİN BANA 5 KİŞİ GELCEK BİZDE 6 KİŞİYİZ BİDE KEDİMİZ VAR ASLINDA 7 KİŞİYİZ KEDİYLE BERABER

regl olduysan bu hafta çok kilo

oiy kediyi de mi saydiniz ya kiyamam ben ona benim de kedim var biliyorsun degil mi, cok seviyorum hayvanlari ya simdi de mikro-pig diye kucuk pembe domuzcuklar var. Cay fincani boyutundalar. Dun resimlerine bakiyordum o kadar tatlilar ki... Insanlar, yunuslar, maymunlardan sonra en zeki 4. tur buymus. Kopeklerden bile daha kolay egitiliyorlarmis ve daha temizlermis. Tuyleri yokmus "sac"lari varmis yani alerji kesinlikle yapmiyormus. Mis mis mus mus yani O kadar sevimliler ki bir tane almayi ciddi ciddi dusunmeye basladim. Kucagina yatiyorlarmis gobeklerini kasitiyorlarmis mir mir oiy! yerim ben bunlari ya..

regl olduysan bu hafta çok kilo

eh evet hem de 4-5 gun gec geldi artik catlayacak gibiydim inecek ama birkac gune umarim :)

MERHABA kızlar...

Sabah : 2 dilim kepek ekmek
küçük peynir
1 fincan yeşil çay
1 salatalık

Ara : Kayısı 3 tane

Öğle:Et sote
1 bardak ayran
2 tane küçük kornişon turşu

Ara: 1 portakal 1mandalina

Akşam : Çorba (sütlü)
Salata

Ara : Yulaflı form bisküvi
1 fincan yeşilçay çilekli

Kızlar bu arada bilgisayarımı üst kata vermiştim gece lazımmış ufak yeğenim geldi 3 yaşında oynadık falan dedi anneme çıkayım gel götüreyim dedim nerden götürdüm. Bilgisayarımı aldım tam iniyordum oda benle geri inmek istedi o arada ayağı kaydı arkasındaki merdiven çiçeğine takıldı. Tutamadım elimden kaydı 4 kere aşağı kadar kafasını çarparak yuvarlandı şok oldum. Yengemi sakinleştiremedim çok ağladı. Çok kötü oldum bugün ben :2: Giremem bugün bunun dışında k.bakmayın herkese iyi pazarlar

ayy kiyamam ya iyidir umarim, cok gecmis olsun menun de cok guzel bu arada canim

canım benim nasıl şimdi bişey olmadı dimi
hastaneye götürüp bi film çektirseydiniz kafasından
kafasını vurduysa
bideolurda midesi bulanırsa sakın hemen kaldırın acile..

ayy kiyamam ya iyidir umarim, cok gecmis olsun menun de cok guzel bu arada canim

Teşekkür ederim cnm. Şuan daha iyi...

canım benim nasıl şimdi bişey olmadı dimi
hastaneye götürüp bi film çektirseydiniz kafasından
kafasını vurduysa
bideolurda midesi bulanırsa sakın hemen kaldırın acile..

Yok alnında şişlik oldu olayın sıcaklığıyla buz koyduk fayda etti. Ama mayışmaya başladı uyutmayalım diye çok uraştık. Gözleri kapanıyor. Şimdilik bişey yok doktorunu aradık o da nöbette bir sorun çıkarsa hemen götürcez. Bulantı falan olmadı... Teşekkür ederim.

cnm çok geçmiş olsun inş bişeyi yoktur
haftasonu diyet falan kalmadı sevgili kaynanamın evini taşıdık üst kattan alt kata in çık in çık bittim hala bacaklarım ağrıyo
benim evdeki bir takım koltuğu indirdik tabi benim evde oldu dandini pazarda kendi evimi temizledim ama bittim yani haftasonu hiç dinlenmedim sonra pcdeki oğlumun fotolarının bir kısmını kurtaramadık çok üzüldüm bakalım bugün çalışacakmı
sizler nasılsınız

canım geçmiş olsun inşallah daha iyidir eczaneden krem al çok iyi geliyor şişlige

bugün ne diyet yapasım ne su içesim var kendimi bakımsız paspal ve kötü hissediyorum canlarım enerjim sıfırın altında eksilerde vücudum dökülüyo wc yede gidemedim off offf karnım taş gibi öğlen arası gidip kendime bot almam lazım acilen

Çok Geçmiş olsun

Günaydın kızlar...

Herkese mutlu süper bir hafta olsun inş

B-fit aklımı çok kurcalıyor.İş yerine yakın olması ve yapılan sporun kısa sürüyor olması zaman açısından bana çok uyuyor bakalım daha kararımı vermiş deilim...

Siymum cum çok geçmiş olsun ucuz atlatmıssın...Fulyacım bende hayvanları çok severım hatta delısıyımdır ama domuzcuklar bana pek sevımlı gelmedı.Belkıde bılınc altıdır bılemedım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…