- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.641
canim haftada 3 gun 1er saat spor yaparsan heryerin orantili cok guzel kilo verirsin, ne sporu yaptiginin bile cok onemi yok aslinda yeter ki kalp atimini arttiran ve seni terleten birsey olsun, terlemeden olmuyor yag yakimi falan dogru duzgunBirşey sormak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama dogru sporuda yapmak istiyorum vücudum orantılı kilo verirken fizigim bozulmadan orantılı kilo vermek istiyorum 48-50 arası olsun istiyorum kilomun suan57 teşekkürler
Offfff kızlarrrr acil yardımınıza ihtiyacım var...
Bildiğiniz üzere bundan 3 ay önce spora yazıldım ama toplasam 1 ay gitmedim gidemedimmm.Çünkü 1 hafta yıllık ızıne cıktım sonra 1 hafta kadar tembellık yaptım arkasından zam geldı sıgaralara.1 hafta onun younlugu vardı sonra fıyatı gerı cektıler 1 hafta o surdu hemen pesınden bıdaha zam sonra bı daha fıyat dususu derken spor felan yalan oldu sızın znlıyacagınız...
Aslında ben giderdimde takım arkadaslarım ıyı deıldı bıde eve uzak sırketede uzak spor salonu gıdıp gelmek ıcın arac sorun oldu...3 aylık yazıldım toplasan 1 ay gıtmemısımdır.150 tlde cope gıttı tabı dogal olarak...
Ben bu 8 9 kıloyu verdım ama kollarım felan fena sarktı ...Şimdi sporsuz zayıflamak ıstemıyorum acıkcası.,uzzun lafın kısası akıllanmadım.Bu sefer baska bı yol buldum.(bılıyorsunuz kı evdede bı suru spor aletım var ama yapılmıyor)
Şirketin alt sokagında bı spor salonu var.;Aslında ben ılk basta ona kayıt olacaktım ama ofıstekı arkadasları bozmıyım dedıım...Neyse bu yer b-fit die bi yermiş.Türkiye çapında bir çok şbesi varmış ve sadece bayanların gıttıgı bı spor salonu...Grup halınde calısmalar yaptırıyorlarmıs ve sadece haftanın 3 gunu 30 dk :)
Bana çok cazıp ve uygun geldı.Hem sırkete yurume mesafesıyle 5 dk da hemde zaman cok az 30 dk sıyesıne gırdım gerı don usler cok ıyı b-fit - Üyelerimizden Başarı Öyküleri
Bu aralar butcem cokmus durumda ama onumuzdekı ay ıcın dusunebılırım.Gun ıcınde 1 saat ogle yemegı hakkımı orda kullanabılırım...30 dk spor 30 dk dus gıyın soyun gıt gel derken sorun olacagını sanmıyorum....
ZUMBA dene ozmn hayatımda hiç okdr ter atmadım 10 dakikada
selam kizlarTemizlik yaptim anca bitti regl olunca da hic cekilmiyor tembel tembel yatasim vardi aslinda ama ne yapayim hafta ici elimi hicbir ise suremiyorum
ruzgardan camasir astigimiz koca demir yikilmis esim de su an bahcede onu yapmaya ugrasiyor. Ne bicim esmisse artikyerle bir olmus hersey..
Haftasonu ya in cin top oynuyor topikte, yarin duzelir artik
fulya ben burdayım ama kimse yok birazdan misafilerim gelcekler mamalar hazırladım ALLAH BOL İRADE VERSİN BANA 5 KİŞİ GELCEK BİZDE 6 KİŞİYİZ BİDE KEDİMİZ VAR ASLINDA 7 KİŞİYİZ KEDİYLE BERABER
regl olduysan bu hafta çok kilo
MERHABA kızlar...
Sabah : 2 dilim kepek ekmek
küçük peynir
1 fincan yeşil çay
1 salatalık
Ara : Kayısı 3 tane
Öğle:Et sote
1 bardak ayran
2 tane küçük kornişon turşu
Ara: 1 portakal 1mandalina
Akşam : Çorba (sütlü)
Salata
Ara : Yulaflı form bisküvi
1 fincan yeşilçay çilekli
Kızlar bu arada bilgisayarımı üst kata vermiştim gece lazımmış ufak yeğenim geldi 3 yaşında oynadık falan dedi anneme çıkayım gel götüreyim dedim nerden götürdüm. Bilgisayarımı aldım tam iniyordum oda benle geri inmek istedi o arada ayağı kaydı arkasındaki merdiven çiçeğine takıldı. Tutamadım elimden kaydı 4 kere aşağı kadar kafasını çarparak yuvarlandı şok oldum. Yengemi sakinleştiremedim çok ağladı. Çok kötü oldum bugün ben :2: Giremem bugün bunun dışında k.bakmayın herkese iyi pazarlar
MERHABA kızlar...
Kızlar bu arada bilgisayarımı üst kata vermiştim gece lazımmış ufak yeğenim geldi 3 yaşında oynadık falan dedi anneme çıkayım gel götüreyim dedim nerden götürdüm. Bilgisayarımı aldım tam iniyordum oda benle geri inmek istedi o arada ayağı kaydı arkasındaki merdiven çiçeğine takıldı. Tutamadım elimden kaydı 4 kere aşağı kadar kafasını çarparak yuvarlandı şok oldum. Yengemi sakinleştiremedim çok ağladı. Çok kötü oldum bugün ben :2: Giremem bugün bunun dışında k.bakmayın herkese iyi pazarlar
ayy kiyamam ya iyidir umarim, cok gecmis olsunmenun de cok guzel bu arada canim
canım benim nasıl şimdi bişey olmadı dimi
hastaneye götürüp bi film çektirseydiniz kafasından
kafasını vurduysa
bideolurda midesi bulanırsa sakın hemen kaldırın acile..
MERHABA kızlar...
küçük peynir
1 fincan yeşil çay
1 salatalık
1 bardak ayran
Salata
canım geçmiş olsun inşallah daha iyidir eczaneden krem al çok iyi geliyor şişligeMERHABA kızlar...
küçük peynir
1 fincan yeşil çay
1 salatalık
1 bardak ayran
Salata
MERHABA kızlar...
küçük peynir
1 fincan yeşil çay
1 salatalık
1 bardak ayran
Salata
selam millet
nasılsınız napıyonuz
topik boş kalmış yemekmi yiyonuz yoksa
edoş yemek yedim geldim birazdan yeşil çay demleyip içicem sonra 30 dakikalık yürüyüşe çıkıcam dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?