- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.401
Guzelim ekmegin turunude yazalim
Zayiflamak istiyorsak buna yardimci besinler tuketmeliyiz
Manti pilav bunlara dahil degil :))
bugunun artisi anlasildi
kendinde yapsan borek olmamis cnm hemde 2 taneustune bide cig kofte gelmis
Aksam guzel
Saatler yazilmamis ve ogun aralarinda bosluk birakki kolay okuyalim cnm
Sabaha gevrekle baslayip kendine seker yuklemesi yapmisin hemde tok tutmaz
Oglen ne corbasi? Corba ve ekmek turude yazilsin
Ikiside karbon olunca biraz yetersiz
Aksam guzel
3 kare bitter fazla
Bazen 2 kare olabilir
Son arada yogurt yada sut daha dogru tercih
sabah aksam guzel
Cumaya kadar tartilmamayi pek dogru bulmuyorum
Persembe kontrol edinki ona gore onleminizi alin
Ozellikle listedekiler
Seyrekyağmur
Günlük dalgalanmalar olur hep.
Mesela ben kaçamak yapsam ertesi gün tartıda fark olmaz ama bir sonrakş gün +500 700 şak diye geliverir.çok dikkat etsem de olur.hapları bilmem kullanmıyorum.geçen cuma kaçtın bu cuma kaö olacaksın o öbemli canım.
Yaa ben senin nickinle @_Rosebud_ un nickini karistirdim ona yazdim, isine yaramasina sevindim diyeisine yaramasina sevindim canim. Pekmezde iyi gelir ama tahtakasik kullan yaparken agzini yakma :)
Super bi gun olmus, afiyet olsun
Bu menu oncekinden de guzel olmus, afiyet olsun. yakinda senin karbonlari epey kisitlicaz diye umuyorum :)
Bagirsak problemine birazdan bir kur yazicam takipte kal :)
Super makarnadan kabaga gecmisiz harikansin, afiyet olsun guzel menu olmus
Canim her sey guzel olmus afiyet omsun. Sadece misir gevregi yerine yulaf tercih edersen daha iyi olur. Misir gevregi sirf nisasta, hic tok tutmaz, aklinda olsun.
Canim bagirsak icin kur yazicam birazdna mesajlarimi takipte kal :)
Kaptanim ben her turlu bu haftayi hep arti olarak dusunup yiyecegim icin tartilmicam, cars ve persembe gunu odem suyu yapicam kendime. Bu hafta bol sebze ve pro agirlikli gidicem bakalim :), gerci tartilmicam dedim ama dayanamayip pers tartilabilirim ben. beni biliyosun, tartilmayin deyip deyip sonra tartiyla ask yasiyan insanim
Aksam gec saate kalmis ama yine d eguzel gecmis canim, bi gun gece kalinca bir sey olmaz sonraki gunlerde dikkat et ama
Gel gel fiticivciv gell, gel seni seviyoruz geell, gel gel aramiza gel, gel bizimle diyete gell ( gel gel sarisinim sarkisi melodisiyle oku olur mu )biraz motive geldi mi?
Canim bende polikistikover var o yuzden mecbur kullaniyorum kontrol hapi. Siskinlik yapar, odem yapiyor ilaclar. Ama bol su ic, spor yap, ozellikle yapabiliyosan yuruyus yap. Odem attirici cay falan ic arada. Vucut su tutar ilaclardan.
Sanirim 10 ip atlama 1 puani cnm yani 5 puanda ordan. Ilk sayfada puanlar vardi cnm ordanda bi bakarsin bidhakine
Canim hosgeldim biz senle tanisamadik sanirim motive olmak icin zayif oldugun bi resmi buzdolabina asabillirsn veyatta icine girmek istedign bi kiyafet alip onu goz onunde bulundur. Yazz da geliyor artik tombak tombak mi gezicezz hadi basarirsin istersen cnm bu arada ne tedavisi olucaksin
Cnm bazi korunma hesaplari kilo aldiriyor bende ilk evlendigm zaman 3 ay hap ile korundum hem kilo aldim hem istahim artti hemde kıl sorunu yasadim bence baska turlu korunmayi deneyin. Herkezde ayni etkileri yapmaz diyorlar ama
Kolay gelsin baharcim senin oglanda ne cok biliyor kiz
Sagol canimm cok iyiyiz yaz havasi var sanki bugun ruhumuz acildi sen nasilsin bakalimm :)
Nasil yapicaz bunu abla bende istiyommm
hem meslektaş hem yaşıtız , başarıların daim olsun canım ben isim ve şehir bilgisi vemiyorum ifşa olmuşluğum vardaha temkinliyim
Sagolasin cnm yazinca hatirladim :))
Bireysel takim deyince free grub heralde bu yarismada bir takim degil dimi
MART HEDEFLERİ
Üye 01 Mart 31 Mart Fark Nanekekik 69,8 66 -3,8 Fatlady 99.7 93.6 -6 Gulbe seker 105.5 101.5 -4 Tugcetugcem 58,6 56,6 -2 Ahsen 84.4 80.9 -4.4 askrhpozitif 77,6 70,9 -6.7 Buse8 100.6 95 -5.6 bi prenses annesi 89.7 86.7 -3 Seyrekyagmur 74 70 -4
Gayet güzel olmus canım afiyet olsunMenüler harikaa gençler yeminle yazmasam mı diye düşünüyorum benim ki bana göre gayet diyet menüsü iken sizinkileri görünce bütün mutfağı yemişim gibi oluyor
Gelsin bakalım hayırlısı
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta, 1 hindi füme, 1 zeytin, parmak yarısı peynir, 1,5 kızartılmış beyaz ekmek
Ara 12:30
Müslili (sekersiz) yoğurt
Yarım kase mercimek çorbası (sıcak değil)
öğle 16:00
Yarım kase balkabağı çorbası (sıcak değil)
Yağsız bi dilim tost
Akşam 19:00
Sezar salata
Leslie 45 puan, Zumba 35 Puan Etti mii bana 80 Puançocukları da sayarsak 500 puan da ordan kesin
Hosbulduk canim, umarim hepimiz pes etmeden hedefimize ulasirizCicito88 canım hoş geldin aramiza umarim kısa sürede hedefine ulasirsin
Saol cnmMerve menu harika gozukuyor, afiyet olsun canim, spor da su da sahane.
vuhuuu cok hafif bir gun olmus, afiyet olsun
afiyet olsun canim, bol eksi getirsin.
canim ben de 1 senedir is ariyorum. sana birkac oncerim var
1.si alman bir arkadasim CV sinde is tecrubelerini ikiye ayirmisti, basvurdugu ilanla alakali tecrubeler ve alakasiz olanlar, boylece arada bosluk gozukmemis oluyor.
2. si de ulke degistirsigini, bunun kolay bir sey olmadigini, oncelikle tasindigin ulkeye alismaya ve yerlesmeye calistigini, bu surecte de dilini gelistirmeye calistigini soyleyip, artik yeniden is hayatina donmeye hazir hissettim diyebilirsin. yurtdisinda cok fazla insan bos yil birakiyor onemli olan sen o bos yillari nasil gecirdin ve karsiya nasil anlatiyorsun.
ohhh rahatlamana sevindim, afiyet olsun bence guzel menu olmus spor da guzel
afiyet olsun canim guzel bir gun olmus her seyiyle
afiyet olsun canim herseyiyle sahane bi gun olmus
hos geldin canim, ben de Berrin 32 yasindayim, Hollanda d ayasiyorum, evliyim, is ariyorum. Benim de pkos um var, ben de zayiflayinca artik bebis dusunuyoruz biz de. zamanla daha cok tanisir kaynasiriz zaten :)
guzel bi gun olmus canim afiyet olsun
Evet canim unutmuşum onu hatta farekttim ki telin şarjı bitti kapandi
Amin insAllah cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahgewezebidik tesekkurler, hosbuldum. İnsallah canim, zayiflayalim da kucalarimiz bebislerle dolsun :)
Bende senin ki de gayet güzel canım afiyet olsun sıcak benim yazmışsın özellikle bunun ne gibi bi özelliği var bilmiyorum aydınlatırsan sevinirimMenüler harikaa gençler yeminle yazmasam mı diye düşünüyorum benim ki bana göre gayet diyet menüsü iken sizinkileri görünce bütün mutfağı yemişim gibi oluyor
Gelsin bakalım hayırlısı
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta, 1 hindi füme, 1 zeytin, parmak yarısı peynir, 1,5 kızartılmış beyaz ekmek
Ara 12:30
Müslili (sekersiz) yoğurt
Yarım kase mercimek çorbası (sıcak değil)
öğle 16:00
Yarım kase balkabağı çorbası (sıcak değil)
Yağsız bi dilim tost
Akşam 19:00
Sezar salata
Leslie 45 puan, Zumba 35 Puan Etti mii bana 80 Puançocukları da sayarsak 500 puan da ordan kesin
Ben bugün akşam yemeğinde ve sabah bol bol yesillik tüketim sanırım o mu etkidi bilemiyorum çok şükür rahatladım canım hakikaten kabızlık durumu bence çok vahim ya hiç olduğumu hatırlamzdmgewezebidik sağolasın tarif için fotosunu .ektim en yakın zamanda tedarik edeceğimm hala tık yok çünkü cuma yanarım
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Sabah 1 d tbe 1 yumurtalı salata 1 kk peynir kiraz domates 1 tk bal
Öğlen 1 tabak pirinçli ıspanak yemeği yoğurt
Ara 1 portakal 1 kivi
Akşam 18.30 1 fırında levrek salata 1/2 d tbe
Su 2 lt
Spor yok
Ahh canım zor olmuştur uykusuzluk.hamam yolu teee çarşı da hayatta yürüyerek gitmem :)sabaha doğru 4 buçuktan sonra yattım hemen de dalamadım hortlak gibiydim yatmasam tüm gün öyle boş boş dolanırdım :)
Afiyet olsun canım güzel olmuşMenüm
Sabah 1 d tbe 1 yumurtalı salata 1 kk peynir kiraz domates 1 tk bal
Öğlen 1 tabak pirinçli ıspanak yemeği yoğurt
Ara 1 portakal 1 kivi
Akşam 18.30 1 fırında levrek salata 1/2 d tbe
Su 2 lt
Spor yok
10.00
3 adet küçük krep
1 tatlı kaşığı reçel
Peynir zeytin domates maydanoz çay
Öğlen
Yürürken farketmeden çok fazla kavrulmamış badem, kaju, kuru üzüm üçlüsü yedim hepsinden birer avuç diyebilirim. Bi De üstüne bir dilim yağsız tost, 1 tatlı kaşığı bal, 1 yk yoğurt yerken buldum kendimi. Pişmanım ama cipsten iyidir:,(
Akşam
5 adet kanat, 2 yk pirinç pilavı, 1 dilim kepek ekmeği, 2 yk yoğurt
2lt su ve umarım yarım saat eliptik olacak
Linç gelecek gibi hissediyorum
Hosbulduk canim, umarim hepimiz pes etmeden hedefimize ulasiriz
Kuru yemiş toplmda en fazla bi avuç olsa bence yeterli olur kahvaltı da reçel görüyorum öğle yine bal ikisnden biri olabilirdi bi de bence pilav yiyorsan ekmek yeme naçizane tavsiyelerim10.00
3 adet küçük krep
1 tatlı kaşığı reçel
Peynir zeytin domates maydanoz çay
Öğlen
Yürürken farketmeden çok fazla kavrulmamış badem, kaju, kuru üzüm üçlüsü yedim hepsinden birer avuç diyebilirim. Bi De üstüne bir dilim yağsız tost, 1 tatlı kaşığı bal, 1 yk yoğurt yerken buldum kendimi. Pişmanım ama cipsten iyidir:,(
Akşam
5 adet kanat, 2 yk pirinç pilavı, 1 dilim kepek ekmeği, 2 yk yoğurt
2lt su ve umarım yarım saat eliptik olacak
Linç gelecek gibi hissediyorum
Canim öncelikle aramıza hoş geldin
Ama menunde çok fazla karbonhidrat var
Daha çok proteine ve sebzeey ağırlık ver hem kuru yemisler çok kalorili ölçülü yemek lazım
Kuru yemiş toplmda en fazla bi avuç olsa bence yeterli olur kahvaltı da reçel görüyorum öğle yine bal ikisnden biri olabilirdi bi de bence pilav yiyorsan ekmek yeme naçizane tavsiyelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?