Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mantıpilav yok

Ge.en cuma yoktum ama ilk geldiğim gün 73,9 du yani 74 diye tartındım bugün 75 küsürdüm anlamadım ki

Gittikçe vedalaşıyoruz kendisiyle

Evet yapıyor ve gerçekten tatlı çok yediriyor ama yemem daha da.. Yarın maydonoz haşlicam o iyi geliyormuş

Yok bence de yapıyor hatta tartıya da yansıyor başka çözüm bulucam artık

hem meslektaş hem yaşıtız , başarıların daim olsun canım ben isim ve şehir bilgisi vemiyorum ifşa olmuşluğum var daha temkinliyim

Teşekkür ederim hepimizin inşaallah Valla olursun bende olmuştum hem de derdim var daaa

Sagolasin cnm yazinca hatirladim :))
Bireysel takim deyince free grub heralde bu yarismada bir takim degil dimi

Evet takım değil abla şuan o yüzden menüleri görünce nasıl bişeyin içine düştüm gibi bi his oluşuyor menümü yazmaya korkuyorum yarış fenaymış ama olcek bi de böyle deneyelimm

MART HEDEFLERİ

Üye01 Mart 31 Mart Fark
Nanekekik69,866-3,8
Fatlady99.793.6-6
Gulbe seker105.5101.5-4
Tugcetugcem58,656,6-2
Ahsen84.480.9-4.4
askrhpozitif77,670,9-6.7
Buse8100.695-5.6
bi prenses annesi89.786.7-3
Seyrekyagmur7470-4

Menüler harikaa gençler yeminle yazmasam mı diye düşünüyorum benim ki bana göre gayet diyet menüsü iken sizinkileri görünce bütün mutfağı yemişim gibi oluyor

Gelsin bakalım hayırlısı

Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta, 1 hindi füme, 1 zeytin, parmak yarısı peynir, 1,5 kızartılmış beyaz ekmek

Ara 12:30
Müslili (sekersiz) yoğurt
Yarım kase mercimek çorbası (sıcak değil)

öğle 16:00
Yarım kase balkabağı çorbası (sıcak değil)
Yağsız bi dilim tost

Akşam 19:00
Sezar salata

Leslie 45 puan, Zumba 35 Puan Etti mii bana 80 Puan çocukları da sayarsak 500 puan da ordan kesin

Gayet güzel olmus canım afiyet olsun

Saol cnm
Evet canim unutmuşum onu hatta farekttim ki telin şarjı bitti kapandi

gewezebidik tesekkurler, hosbuldum. İnsallah canim, zayiflayalim da kucalarimiz bebislerle dolsun :)
Amin insAllah cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Bende senin ki de gayet güzel canım afiyet olsun sıcak benim yazmışsın özellikle bunun ne gibi bi özelliği var bilmiyorum aydınlatırsan sevinirim
gewezebidik sağolasın tarif için fotosunu .ektim en yakın zamanda tedarik edeceğimm hala tık yok çünkü cuma yanarım
Ben bugün akşam yemeğinde ve sabah bol bol yesillik tüketim sanırım o mu etkidi bilemiyorum çok şükür rahatladım canım hakikaten kabızlık durumu bence çok vahim ya hiç olduğumu hatırlamzdm [/QUOTE]

hamam yolu teee çarşı da hayatta yürüyerek gitmem :)sabaha doğru 4 buçuktan sonra yattım hemen de dalamadım hortlak gibiydim yatmasam tüm gün öyle boş boş dolanırdım :)
Ahh canım zor olmuştur uykusuzluk.
E benim enerjilerim kime gitti. uykusu kaçan oldu mu bakem

North River gewezebidik
Zaten daha yüz yüze görüşme evresine geçemedik telefonda hımm ok biz size dnrz diyip kapatıyorlar. İçimi döküyorum aslında , aşama aşama anlatıyorum neden ara verdiğimi ama çok önemsemiyor sanki, güven vermiyorum
Alakalı ve alakasız işler olarak ayırma fikri epey hoşuma gitti açıkcası. Mühendislik tecrübesi ve ticaret tecrübesi diye ayırıp doldurursam daha mantıklı görünebilir.
Teşekkürler kelebekler, daha güçlü durcam bu konuda

Hoşgeldin Cicito88
Ben de yenilerdenim, bugün ikinci günüm. Duygusal yeme ve gece yeme alışkanlıklarım yüzünden çılgınca kilo aldım, bu hafta itibariyle vermeye çalışıyorum. 28 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, 1 senedir İngiltere’de yaşıyorum ve iş arıyorum.
Umarım istediğimiz hedeflere ulaşırız!

10.00
3 adet küçük krep
1 tatlı kaşığı reçel
Peynir zeytin domates maydanoz çay

Öğlen
Yürürken farketmeden çok fazla kavrulmamış badem, kaju, kuru üzüm üçlüsü yedim hepsinden birer avuç diyebilirim. Bi De üstüne bir dilim yağsız tost, 1 tatlı kaşığı bal, 1 yk yoğurt yerken buldum kendimi. Pişmanım ama cipsten iyidir:,(

Akşam
5 adet kanat, 2 yk pirinç pilavı, 1 dilim kepek ekmeği, 2 yk yoğurt

2lt su ve umarım yarım saat eliptik olacak

Linç gelecek gibi hissediyorum

Canim öncelikle aramıza hoş geldin

Ama menunde çok fazla karbonhidrat var
Daha çok proteine ve sebzeey ağırlık ver hem kuru yemisler çok kalorili ölçülü yemek lazım

Kuru yemiş toplmda en fazla bi avuç olsa bence yeterli olur kahvaltı da reçel görüyorum öğle yine bal ikisnden biri olabilirdi bi de bence pilav yiyorsan ekmek yeme naçizane tavsiyelerim

Canim öncelikle aramıza hoş geldin

Ama menunde çok fazla karbonhidrat var
Daha çok proteine ve sebzeey ağırlık ver hem kuru yemisler çok kalorili ölçülü yemek lazım

Hoşbulduk, merhaba :)

Evet bugün coştum ve dalgalandım gerçekten. Yarın daha mantıklı bi menü izleyeceğim umarım

Kuru yemiş toplmda en fazla bi avuç olsa bence yeterli olur kahvaltı da reçel görüyorum öğle yine bal ikisnden biri olabilirdi bi de bence pilav yiyorsan ekmek yeme naçizane tavsiyelerim

Aaah ah o kadar haklısın ki.. itiraf etmek gerekirse gıda mühendisiyim ama pratiğe dökerken ekmekle pilavı götürüvermişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…