- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.441
Afiyrt olsun simdiden menü guzelGünaydınlar
Son 2 gün
Kahvaltım idare eder
Öğle yum salatası yapıcam
Akşama da ıspananak kökünden az yağlı az tuzlu bir yemek ( yanına meecimek çorbası yapıcam evdekiler için bana yok )yanına salata ve yoğurt
İnşallah uyarım :)) planım bu .
UnuttumGünaydııınnnnn limonlu ılık suları lık lık mideye yolladık mı şöyle yağ çöz etkisiii yapsııın
Olsuunn İlk aç olduğunda yapabilirsinAfiyrt olsun simdiden menü guzelbende dusuneyim bari
Unuttumya gun icinde icecem artik bende
Günaydın günaydın günaydın bugün bi enerjigimki sormayın evde bir sürü iş var hazır enerjim varken yapayım
Memnun oldum, azimle hedeflerimize ulasacagiz :) benimki pko yuzunden oldu ama hem folik asit takviyesi hem de sporla asacagim bu durumu. Kiyafetlerim olmuyor, uzuluyorum.HoşgeldinCicito88
Ben de yenilerdenim, bugün ikinci günüm. Duygusal yeme ve gece yeme alışkanlıklarım yüzünden çılgınca kilo aldım, bu hafta itibariyle vermeye çalışıyorum. 28 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, 1 senedir İngiltere’de yaşıyorum ve iş arıyorum.
Umarım istediğimiz hedeflere ulaşırız!
:) Bu pko nasil bir belaysa bizi sisirdi de sisirdi. 17 subat dogumlu oldugum icin ben artik 31 :)Günaydın kızlarCicito88 bende sendenim pkolu çocuksuz yaş 30 31 karar veremedim :)
Bi kısmını vereyim bana lazım olacak çünküSat bana enerji ölü gibiyim :) okuyayım kendime
:) Bu pko nasil bir belaysa bizi sisirdi de sisirdi. 17 subat dogumlu oldugum icin ben artik 31 :)
:) Bu pko nasil bir belaysa bizi sisirdi de sisirdi. 17 subat dogumlu oldugum icin ben artik 31 :)
Dikkat etmeyince hemen kilo olarak donuyor maalesef canim. Ben bu ay bebis olmaz ise sogan kurune baslayacagim, cok iyi geldigi soyleniyor.Aynen canım Ağustos ta 56,5 a kadar indim daha kaç ay geçti üstünden hop 61 oldum, çok çabuk kilo aldırıyor
Günaydınlaaaaaarrrr
Nasılsınız bakemmm? Kısa bir geçmiş yaptım, alıntıladım ama hala kopuk kopuğum :)
Dikkat etmeyince hemen kilo olarak donuyor maalesef canim. Ben bu ay bebis olmaz ise sogan kurune baslayacagim, cok iyi geldigi soyleniyor.
aynen biz gibi güçlü varlik(kadın) kainatta yok:)Amin bacım.
Ama düştük bi kere
Düştüysek kalkmasını da biliriz hıh
sen hep hep burda ol tatlım süpersinben korumadayım canım
163 boy 55 kiloydum, sınav derdinden 2 kilo aldım, tek hedefim onu geri vermek
korumada olduğum için pek menü yazmıyorum
sizleri motive amaçlı burdayım ve bu takımı çok seviyorum
takı tasarım kursları var hoşlanırsan gidebilirsin çok zevkliSınavdan sonra şunu yapacam bunu yapacam dedim yaaa
Hiçbir şey yapmıyorummm
Orjinal hobi arıyorum, önerisi olan var mı
çok haklısın zaman çok çabuk geçiyorzaman ne çabuk geçiyor bir bakıyorum hafta başı, sonra hopp hafta sonu gelmiş bile martın 5 bile oldu ramazana tam 2 ay kaldı sonra bayram sonra üniversite sınavı sonra tayin kararnamesi (biz var mıyız yok muyuz belli değil) derken yazı ortalıycaz , hava bu gün güzel akşam da çok serinlemezse ben ufaktan eşimle yürüyüşe başlıyayım 2 ayım var ramazandan önce o 79 u tekrar görmem lazım ki kurban bayramına kadar da 42 bedene düşeyim demi :)
super afiyetolsun canmMenum
10:30
Eki Görüntüle 2242064
Ara(15:30)
1 buyuk bardak ayran
5-6 tane çeri domates
18:15Eki Görüntüle 2242065
Su henüz 1 lt 2, 5 yaparim
Spor merkez sinerjik 60 dk 270 puanPnrrr-12
Çok guzel canim afiyet olsunMenüm
Sabah 12.00
2 kaşık lor salatası(İçinde lor, taze soğan,kapya,maydanoz,ceviz,pulbiber,karabiber ve zeytinyağı vardı)
1 dilim hellim
3 zeytin
Ara 15.00
1 ceviz
Akşam 18.15
Soğanlı,biberli 2 yumurta
1 dilim süzme peynir
Su:3 lt
Spor:20 dk yürüyüş=60 puan
4 mil leslie=180 puan
25 dk bantta yürüyüş =75 puan
Toplam =315 puan @Pnrrr-20
Güzel olmuş canimMenümü yazıp spora kaçıyorum hanımlar
Gelince de geçmiş yapacağım
07:15 1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor peyniri, 2 yeşil zeytin, kurutulmuş domates, 1 dil çavdar ekmeği
10:20 sade türk kahvesi, 10 çiğ badem
12:35 salata, 130 gr kadar et ve tavuk fırında pişirilmiş
16:00 6 çiğ badem, 2 kuru kayısı, sade nescafe
19:00 4 yk mercimekli bulgur pilavı, salata
3,5 litre su
Sporu gelince yazarım, napacağıma karar vermedim
Çok iyi canim ama yargıya yaklaşıyoruz akşam yemeklerinde bakliyat olmasa daha iyiİyi geceler kizlar iyice gecikmeden menumu yazayım
Kahvaltı 11:30
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
3 çeri domates
Yarım yumurta
Yarım dilim tbe
Marul maydanoz
Öğle 14:00
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
6 kaşık yeşil fasulye yemeği (susuz)
15:40
Yarım cay bardağı sarı leblebi
Yag yakan kahve
Aksam 19:00
3 kaşık nohut yemeği (susuz yedim onu da)
Bol salata
3 çatal biber kavurması dünden kalma
21:00
Bi bardak tarçınlı süt
Bi mandalina
Su 1.5 litre 2 ye tamamlarim
Çok şükür tuvalet sıkıntım hallolducok mutluyum cok hafiflemis hissediyorum
Spor 3 mil leslie+100 squat
155 puan @Pnrrr-20
Güzel olmuş canim afiyet olsunMenü
Sabah (10:00)
1.5 yumurta
2 kk peynir
Yeşillik
Ara(15:00)
2 glisini
Kahve
Akşam (17:00)
200 g tavuk ızgara
Salata
Su: 2 lt Spor : 30 dk Leslie 20 dk eliptikPnrrr-12 170 puan
Bi de bunu dene istersen tatlim, universitede yapmistim bana cok iyi gelmisti. Sogani kaynatip iciyorsun niye icemeyesin kiBen içemiyorum öyle herşeyi keşke içebilsembenim yıllardır bebiş olmadığı için...
Ahh canım zor olmuştur uykusuzluk.
E benim enerjilerim kime gitti.uykusu kaçan oldu mu bakem
10.00
3 adet küçük krep
1 tatlı kaşığı reçel
Peynir zeytin domates maydanoz çay
Öğlen
Yürürken farketmeden çok fazla kavrulmamış badem, kaju, kuru üzüm üçlüsü yedim hepsinden birer avuç diyebilirim. Bi De üstüne bir dilim yağsız tost, 1 tatlı kaşığı bal, 1 yk yoğurt yerken buldum kendimi. Pişmanım ama cipsten iyidir:,(
Akşam
5 adet kanat, 2 yk pirinç pilavı, 1 dilim kepek ekmeği, 2 yk yoğurt
2lt su ve umarım yarım saat eliptik olacak
Linç gelecek gibi hissediyorum
Gunaydinlaarrr CANLARR
Günaydın kızlar. Niye bilmiyorum mide bulantısıyla uyandım. Üşüttüm mü acaba
Kahvaltımı yaotim kayısılı form çayımı da içiyorum sonra temizliğe girisicrm kızlar gun içinde gelemesem dr aksama. Burdayım Allah in izniylr bol bol kalori yakalim insAllah
SABAH
1 AVUÇ BÖREK
ŞEKERSİZ ÇAY
ÖĞLEN
1 TABAK LAHANA YEMEĞİ
1 DİLİM EKMEK
ARA
3 HURMA
AKŞAM
TAVADA YUMURTA
YARIM DİLİM KADAR EKMEK
Suda 2 lt içmişimdir .Ekmekle aram iyi değil normaldeama yedim..Daha düzene girecek inş
Günaydın günaydın günaydın bugün bi enerjigimki sormayın evde bir sürü iş var hazır enerjim varken yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?