- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.481
Evet canım fena değil yavas yavaş alışıyor sen nasılsın bademcimNasıl rahat kullanabiliyor mu yavrucak?
Hayırlı sabahlar kızlar artik aranıza tekrar geri dönmek istiyorum.oglumun koluda bir iki gün oldu açılali yine bir hafta daha dikkat edecegiz şuan iyi durumu.sizlerde ne var ne yok.site değişmiş şuan hiç hoşuma gitmedi alışırım umarım
bu günü evde olan hanımlar için bakım günü ilan ediyoruuuummmmmmm
cilt temizliği bakım yapalım evde ürünü maskesi olanlar onları yapsın ben yaptım bile sıkılaştırıcı maske sürdü kurumasını bekliyorum , hazır da maskesi olmayanlar az bir patatesi rendeleyip suyunu yüzlerine sürsün kurumasını beklesin yıkasın, arada elini atmayın nişasta dökülmesin her yerinize:)) hindistan cevizi yağınız varsa sonrada azıcık ondan sürüverin yada herhangi bir nemlendirici krem
adim merve 29 yasindayim 5 senelik evliyim çalışmayan diplomali öğretmenim 2 kizim var biri 4 yaşında biri 9 aylik 103 kilo ile başladım al ver al ver derken daha buralardayim canimsende tanıtır mısın canım kendini
sağol canımAfiyet olsun canım gayet güzel
valla menu spor 41 kere maşallahMenüm
Sabah 12.00
2 kaşık lor salatası(İçinde lor, taze soğan,kapya,maydanoz,ceviz,pulbiber,karabiber ve zeytinyağı vardı)
1 dilim hellim
3 zeytin
Ara 15.00
1 ceviz
Akşam 18.15
Soğanlı,biberli 2 yumurta
1 dilim süzme peynir
Su:3 lt
Spor:20 dk yürüyüş=60 puan
4 mil leslie=180 puan
25 dk bantta yürüyüş =75 puan
Toplam =315 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canımMenümü yazıp spora kaçıyorum hanımlar
Gelince de geçmiş yapacağım
07:15 1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor peyniri, 2 yeşil zeytin, kurutulmuş domates, 1 dil çavdar ekmeği
10:20 sade türk kahvesi, 10 çiğ badem
12:35 salata, 130 gr kadar et ve tavuk fırında pişirilmiş
16:00 6 çiğ badem, 2 kuru kayısı, sade nescafe
19:00 4 yk mercimekli bulgur pilavı, salata
3,5 litre su
Sporu gelince yazarım, napacağıma karar vermedim
canim takmayacaksin kafaya arkadaslarin dediği gibi herseyi yaz eminim bir kapi acilacaktir ben suan calismaya hic cesaret edemiyorum mezun olunca keske calisma imkanim olsaydiKızlar, gruba katılma yazımda bahsettiğim gibi iş arıyorum. Başvuruma dönen herkes 2 senedir neden çalışmadın diyip üzüyor beni yaaa
Evlendim, ameliyat oldum, yurtdışına taşındım hatta şimdi gene başka bi yere taşındım. Arada da ufak tefek mesleğimden bağımsız iki iş yaptım kısa süreli ama onları alakasız diye cvme yazmadım. Şimdi beni sektörün dışında kalmış biri olarak görüyorlar ve moralim bozuldu epey. Böyle anlarda yeme isteğim epey artıyor
güzel lakin nohutta dikkat sisirmesinİyi geceler kizlar iyice gecikmeden menumu yazayım
Kahvaltı 11:30
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
3 çeri domates
Yarım yumurta
Yarım dilim tbe
Marul maydanoz
Öğle 14:00
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
6 kaşık yeşil fasulye yemeği (susuz)
15:40
Yarım cay bardağı sarı leblebi
Yag yakan kahve
Aksam 19:00
3 kaşık nohut yemeği (susuz yedim onu da)
Bol salata
3 çatal biber kavurması dünden kalma
21:00
Bi bardak tarçınlı süt
Bi mandalina
Su 1.5 litre 2 ye tamamlarim
Çok şükür tuvalet sıkıntım hallolducok mutluyum cok hafiflemis hissediyorum
Spor 3 mil leslie+100 squat
155 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canımMenü
Sabah (10:00)
1.5 yumurta
2 kk peynir
Yeşillik
Ara(15:00)
2 glisini
Kahve
Akşam (17:00)
200 g tavuk ızgara
Salata
Su: 2 lt Spor : 30 dk Leslie 20 dk eliptikPnrrr-12 170 puan
güzel canim karnabahar sislik yapmazsaSabah 11.00
Menemen
Yarım dilim tbe ( yumurtadan tiksindiğim için yedim )
Peynir zeytin
Yarım portakal
Akşam 18.30
1 tabak haşlanmış karnabahar
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Hoşgeldin tatlim sahne senin tatlim eminim gidecek o kilolarAdı:Cicito88
Yaşı:31
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayir
Meslek: Bankacı
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 1.72
Kilo: 73.6
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : Evlendiğimden beri kilo alıyorum, ayrıca pko hastasıyım.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Pko hastalığım var ve kilo aldıkça bu hastalık ilerliyor maalesefBirkaç kez diyet yapmayı denedim ama olmadı çünkü hayatımda hiç diyet yapmadım. 1-2 aydır bebek planımız var ve kilo vermeden pko azalmayacağı için diyet yapmam gerekli. Çok kararlıyım, eşim de çok destek. Bugün 1 saat normal tempoda yürüyüş ile başladık bu serüvene. 1 ayda 68 kiloya inip sonrasında evlendiğim kilo olan 60 kiloya inmek istiyorum.
Şov başlasın!
çok şükür canım
ohh miss ama aradaki çay olmasaydı malum tatlandırıcı vs
şuan 10 :)
tayin durumu mu var abla
kız millete ne keyfine göre girdiğin sınav ki keyfi olmasa bile millete ne adı üstünde elalemmm
sinerjik ne ki ? Menü güzel
güzel olmuş sporda menü de
güzel olmuş canım
canım onlar işleri gereği soracaklar seni neden mutsuz ediyor bu durum , sektör dışı dersen ben şuan 2014 den beri evdeyim ama önemli olan kendini ifade etmek bence kendine güven başarılı geçecek görüşmeler
takımdaki herkes canım aylık hedef
güzel olmuş canım
bütün kasları birlikte calistirmak canimsinerjik ne ki ? Menü güzel
Afiyet olsun canımBugünkü menum
Kahvalti 08:00
Sahanda 2 yumurta
2 ceviz
Maydanoz+Dere otu
Aksam 17:30
Fırında sebzeli balık (300 gr kadar vardi)
Salata
Sadece 1 lokmalik ekmek (beyazdi)
3 litre su
2 kupa yeşil çay
1 fincan kuş burnu çayı
Spor
60 dk tempolu yürüyüş
4mil leslie*180 puanPnrrr-12 canım
ekmek bugday olmali onun dışında güzel olmuşMenüler harikaa gençler yeminle yazmasam mı diye düşünüyorum benim ki bana göre gayet diyet menüsü iken sizinkileri görünce bütün mutfağı yemişim gibi oluyor
Gelsin bakalım hayırlısı
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta, 1 hindi füme, 1 zeytin, parmak yarısı peynir, 1,5 kızartılmış beyaz ekmek
Ara 12:30
Müslili (sekersiz) yoğurt
Yarım kase mercimek çorbası (sıcak değil)
öğle 16:00
Yarım kase balkabağı çorbası (sıcak değil)
Yağsız bi dilim tost
Akşam 19:00
Sezar salata
Leslie 45 puan, Zumba 35 Puan Etti mii bana 80 Puançocukları da sayarsak 500 puan da ordan kesin
ıspanakta Bulgur kullansan daha iyi olur canımMenüm
Sabah 1 d tbe 1 yumurtalı salata 1 kk peynir kiraz domates 1 tk bal
Öğlen 1 tabak pirinçli ıspanak yemeği yoğurt
Ara 1 portakal 1 kivi
Akşam 18.30 1 fırında levrek salata 1/2 d tbe
Su 2 lt
Spor yok
yeni baslanguc için guzel gekdi bana10.00
3 adet küçük krep
1 tatlı kaşığı reçel
Peynir zeytin domates maydanoz çay
Öğlen
Yürürken farketmeden çok fazla kavrulmamış badem, kaju, kuru üzüm üçlüsü yedim hepsinden birer avuç diyebilirim. Bi De üstüne bir dilim yağsız tost, 1 tatlı kaşığı bal, 1 yk yoğurt yerken buldum kendimi. Pişmanım ama cipsten iyidir:,(
Akşam
5 adet kanat, 2 yk pirinç pilavı, 1 dilim kepek ekmeği, 2 yk yoğurt
2lt su ve umarım yarım saat eliptik olacak
Linç gelecek gibi hissediyorum
iyi olmuşİyi geceleerrrr
Menü
Sabah10.35
Bi avuc lor salatası
3 4 kücük dilim beyaz peynir
1 haslanmıs yumurta
Salatalık
1 kepkli ekmk
Bir lokma reçelli simit
Öğle15.00(okulda corba cıkmadı;( )
1 kupa yesilcay
Bi avuc fındık
1 mandalina
Ara
1 elma
Akşam19.00
Bi tabak karnabahar
Bol salata
Ara 23.00
1 bardak sütlü nescafe
Su
2.5 lt civarı
Spor
Yaklasık 40 dk yürüyüş
@nanekekik @mefkurem
Afiyet olsun kuzumkizlar ben de menumu yazayim
saat 9:30
sebzeli omlet (150 gr kadar pirasa, havuc, karnabahar,kisnis karisimi)
1kk peynir
2 cherry domates
ceyrek dilim tbe
saat 12:00
sade turk kahvesi
saat 15:00
yarim rezeneuzerine azicik kasar
rezeneyi halka dilim kesip cok az yagda izgara gibi tavada cevirdim uzerine azicik kasar koydum
sonrasinda 1cb sutle 1 kupa nescafe
saat 17:00
yarim muz
1 hurma
1cb sut
1 yk chia
saat 19:00
3 tane hasanpasa kofte (firinda kofte)
3 yk salata
3 yk yogurt
su 2,5 lt
spor yarim saat bisiklet toplam 60 puanPnrrr-12
günaydın canımGunaydinlaarrr CANLARR
günaydın canım geçmiş olsun nane limon icGünaydın kızlar. Niye bilmiyorum mide bulantısıyla uyandım. Üşüttüm mü acaba
günaydın canım plan güzelGünaydınlar
Son 2 gün
Kahvaltım idare eder
Öğle yum salatası yapıcam
Akşama da ıspananak kökünden az yağlı az tuzlu bir yemek ( yanına meecimek çorbası yapıcam evdekiler için bana yok )yanına salata ve yoğurt
İnşallah uyarım :)) planım bu .
günaydın canım o limonlu suyu bende alışkanlık haline getirmem lazimGünaydııınnnnn limonlu ılık suları lık lık mideye yolladık mı şöyle yağ çöz etkisiii yapsııın
kotu durmuyor dedigin kadsrSABAH
1 AVUÇ BÖREK
ŞEKERSİZ ÇAY
ÖĞLEN
1 TABAK LAHANA YEMEĞİ
1 DİLİM EKMEK
ARA
3 HURMA
AKŞAM
TAVADA YUMURTA
YARIM DİLİM KADAR EKMEK
Suda 2 lt içmişimdir .Ekmekle aram iyi değil normaldeama yedim..Daha düzene girecek inş
günaydın canım bugun uyusuk bir gün deyim bendeGünaydın günaydın günaydın bugün bi enerjigimki sormayın evde bir sürü iş var hazır enerjim varken yapayım
Afiyet olsunMenumi yazip gecmise uçayım
12.15
1 kase tarhana çorbası
15.30
1 kase çorba
1 kase Karnabahar salatası
1 parca haşlanmış tavuk budu
1 bardak ayran
18.10
1 elma 15 fındık
Su.2lt
Spor.3ml leslie 135 puan 50 zıplama yarim saat tempolu yürüyüş 90 puanPnrrr-12
günaydın canımGünaydınlaaaaaarrrr
Nasılsınız bakemmm? Kısa bir geçmiş yaptım, alıntıladım ama hala kopuk kopuğum :)
günaydın canım nasil oldu ufaklikHayırlı sabahlar kızlar artik aranıza tekrar geri dönmek istiyorum.oglumun koluda bir iki gün oldu açılali yine bir hafta daha dikkat edecegiz şuan iyi durumu.sizlerde ne var ne yok.site değişmiş şuan hiç hoşuma gitmedi alışırım umarım
günaydın ablam
günaydın fıstıkGunaydinn
adim merve 29 yasindayim 5 senelik evliyim çalışmayan diplomali öğretmenim 2 kizim var biri 4 yaşında biri 9 aylik 103 kilo ile başladım al ver al ver derken daha buralardayim canim
sağol canım
valla menu spor 41 kere maşallah
Afiyet olsun canım
canim takmayacaksin kafaya arkadaslarin dediği gibi herseyi yaz eminim bir kapi acilacaktir ben suan calismaya hic cesaret edemiyorum mezun olunca keske calisma imkanim olsaydi
güzel lakin nohutta dikkat sisirmesin
Afiyet olsun canım
güzel canim karnabahar sislik yapmazsa
Hoşgeldin tatlim sahne senin tatlim eminim gidecek o kilolar
bütün kasları birlikte calistirmak canim
Afiyet olsun canım
ekmek bugday olmali onun dışında güzel olmuş
ıspanakta Bulgur kullansan daha iyi olur canım
yeni baslanguc için guzel gekdi bana
iyi olmuş
Afiyet olsun kuzum
günaydın canım
günaydın canım geçmiş olsun nane limon ic
günaydın canım plan güzel
günaydın canım o limonlu suyu bende alışkanlık haline getirmem lazim
kotu durmuyor dedigin kadsr
günaydın canım bugun uyusuk bir gün deyim bende
Afiyet olsun
günaydın canım
günaydın canım nasil oldu ufaklik
günaydın ablam
günaydın fıstık
aferin kız şimdiden bak kendine , karın çatlakları olmadan başladın mı kremlere başlamadıysan aynısefa kremini bir araştır aklına yatarsa kullanırsın , ben sabahtan aydınlatıcı kremlerimi de kullandım :)Hosgeldin canimm naptin kilo durumun nedir :)
Oglunun iyi olmasina sevindim dahada iyi olur insallah
Ohhh supersinn bugun bende bakım yapicamm ama oncelikle kahvalti hazirlamam ve esimi ise gondermem gerekim
suyu nasıl içiyorsun gülüm ayakta mı oturarak mı yudum yudum gidip gelerek mi yoksa her defasın da bir bardak mıSu içiyorum wc ye gidip geliyorum :)
İnsallah cok tesekkur ederim, hosbuldum ,
suyu nasıl içiyorsun gülüm ayakta mı oturarak mı yudum yudum gidip gelerek mi yoksa her defasın da bir bardak mı
gülüm suyu çiğneme sanatı diye bir şey var özetle yudum yudum hani çay içerken nasıl birden aktaramıyoruz (yanarızz::)) ya aynen onun gibi yudum yudum içmek lazım ve sürekli oturarak içmeliyiz ki direk bağırsağa gidip bedenimiz o suyu kullanmadan bağırsağa gidip mesaneyi doldurmasın :)oturarak içtim canım ılık içtim 3 bardak üst üste içtim ara verdim şimdi çünkü su içmeyi sevmiyorum
İyiyim şükür canım.Evet canım fena değil yavas yavaş alışıyor sen nasılsın bademcim
Oy oySABAH
1 AVUÇ BÖREK
ŞEKERSİZ ÇAY
ÖĞLEN
1 TABAK LAHANA YEMEĞİ
1 DİLİM EKMEK
ARA
3 HURMA
AKŞAM
TAVADA YUMURTA
YARIM DİLİM KADAR EKMEK
Suda 2 lt içmişimdir .Ekmekle aram iyi değil normaldeama yedim..Daha düzene girecek inş
İnşallah kuzum ama tartı inmiyor beni çıldırtıyorÇok iyi canim bu hafta çok iyi ekşi göreceksin gibi
aramıza hoş geldin tatlım bende sevgi 36 yaşındayım burada düzenli bi şekilde menü paylaşılır yediklerine dikkat edersen çocuk oyuncağı gibi gelir kilo vermek zamanla ne demek istediğimi anliycaksun zaten
çok iyi canim a
harika
seninki de güzel canim afiyet olsun
herkes uyarmış zaten zamanla düzene girer menülerin canim
o bir lokma reçelli simidi görmemiş sayıyorum super olmuş
güzl olmuş canim
supersin tatlim yeseydin cok pisman olacaktin iyuki yememisin
gecmis olsun canim hava gexisleri etkilemistir sicak bi cay veye sut ic istersen
1 avuc borek ne kizbörekleri hayatımızdan çıkarıyoruz ancak ve ancak ay sonunda guzel kilo vermişsek kendimize ödül gibi verebiliriz
Ay bende evdeyim ama şöyle duş alıp saçlarımı yapıp prenses gibi olmak istiyorum ama çocuklarben bir yere gitmiyorum ama dur ben de kalkıp süslenip püsleneyim enerjim gelsin bir de müzik açayım uykum kaçsın :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?