Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

beyaz ekmek :) aslında tam tahıllı alsam olacak geçen sefer almıştım hep,yeşillik alıcam pazardan inş biraz da kuru kayısı incir havaya giremedim tam bakalım ama giricem :)

Gecmis olsun cnm olabilir havalar aldatıyor sicak gibi aslinda soguk gibi daha belli degil
Sağ ol canım olabilir
Ekmek yemende bir sakınca yok canım. Beyaz ekmek olmasın buna dikkat et. Akşam salata aradı gözlerim. Sabahları da doyurucu sağlıklı bir kahvaltı yap. Zamanla menülerin daha bir düzene girer canim
Güzel canım afiyet olsun
Teşekkürler tatlım
Öyle yapayım teşekkürler kuzum

Evet canım aslında doğrusunu biliyorum ama yapmıyorum gibi bişi ev tam takır eşim gececi diye pazarlık yapmadım tek başıma markete gitmeye üşeniyorum, işten çıkıp hemen eve girmem lazım evi kaçırıyorlar çünkü

Sabah 11.00
Menemen
Yarım dilim tbe ( yumurtadan tiksindiğim için yedim )
Peynir zeytin
Yarım portakal

Akşam 18.30
1 tabak haşlanmış karnabahar
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Çok iyi canim bu hafta çok iyi ekşi göreceksin gibi
aramıza hoş geldin tatlım bende sevgi 36 yaşındayım burada düzenli bi şekilde menü paylaşılır yediklerine dikkat edersen çocuk oyuncağı gibi gelir kilo vermek zamanla ne demek istediğimi anliycaksun zaten
çok iyi canim a
Spor
60 dk tempolu yürüyüş*135 puan sanırım doğru
4mil leslie*180 puan
Toplam 315 puan

Pnrrr-12
harika
seninki de güzel canim afiyet olsun
herkes uyarmış zaten zamanla düzene girer menülerin canim
o bir lokma reçelli simidi görmemiş sayıyorum super olmuş
güzl olmuş canim
supersin tatlim yeseydin cok pisman olacaktin iyuki yememisin
Günaydın kızlar. Niye bilmiyorum mide bulantısıyla uyandım. Üşüttüm mü acaba
gecmis olsun canim hava gexisleri etkilemistir sicak bi cay veye sut ic istersen
1 avuc borek ne kiz börekleri hayatımızdan çıkarıyoruz ancak ve ancak ay sonunda guzel kilo vermişsek kendimize ödül gibi verebiliriz

Evet canım minimum karbonhidrat bundan sonra inş kahvaltımı iş yerinde yapıyorum canım

buse8 aksam ne yediysem yazacagim, sabahlari midem almiyor zor yiyorum. Bir parca peynirle oglene kadar idare ediyorum genelde. Umarim istedigim kiloya ulasirim

biz de her sene ne olacağı belli olmadan tayin durumu oluyor gülüm yaz kararnamesi kış kararnamesi arada bakanlık isterse ara kararnameler , bize mesaj gelmedi ama mesajsız da tayin çıkarıyorlar :))

ben bir yere gitmiyorum ama dur ben de kalkıp süslenip püsleneyim enerjim gelsin bir de müzik açayım uykum kaçsın :)))))

bu ara ne oluyorsa yatıyorum yine uyuyamıyorum sabahın 4 ünü geçinceye kadar uyku yok , enerjin yanlış saatte mi geliyor ne
Demek biraz daha çalışmalıyım
Yatmadan spor yapmayı denesene.daha iyi uyırsun.ya da gündüz daha çok yürü yorul.ya da gece ge e kendine iş çıkar.mantı yapıp mutfak temizlemekten bahsetmiyorum

Nasıl rahat kullanabiliyor mu yavrucak?

Demek biraz daha çalışmalıyım
Yatmadan spor yapmayı denesene.daha iyi uyırsun.ya da gündüz daha çok yürü yorul.ya da gece ge e kendine iş çıkar.mantı yapıp mutfak temizlemekten bahsetmiyorum
şimdiye kadar neler denedim çok yorulunca uykuya dalması zor olanlardanım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…