Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosgeldin canimm naptin kilo durumun nedir :)
Oglunun iyi olmasina sevindim dahada iyi olur insallah

Ohhh supersinn bugun bende bakım yapicamm ama oncelikle kahvalti hazirlamam ve esimi ise gondermem gerekim
hoşbulduk pinarcim yarin kilo durumumu bildireyim ama çok salmadim dikkat etmeye çalışıyorum ekmek yemeyince hamur işi de istetmiyor vücut buna dikkat etmeye çalışıyorum birde düzenli yemeye çalışıyorum sende durumlar nasıl
çok şükür mervecim bebiste iyi sen nasılsın
İyiyim şükür canım.
Yuvarlanıp gidiyoz.
Alıştık ya hedefe ulaşmadan gidince iyi olmuyor.toparlamak zor oluyor.hadi sen de dön artık .
döndüm canım Ramazan'a kadar hedefe ulaşılacak inşallah senin kilo durumun nasıl mefkus ablam da yok hayirdir

Basladim yaklasik 2 aydir suruyorm biraz erken basladim ben
Aynisefa arasdiraym isim olark duymustm sanki

Akşam zayıf olduğum fotoğraflarıma baktım

Ooo iyice gaza gelmissindir ozaman

Ay gebelik takvimi yok ne kadarlık oldun bakıyorduk ya ama bu olmadı

Aynen ya insallah gene gelir takvim. Suanda 20+6 canim yariyi gectik bakalim

Oh supersin genelde burdan kopunca saliniyor ama dedigin gbi ekmek hamurisi tatli kisir dongu yapiyor yedikce yiyesi geliyor insanin bende idare ediyorm biraz daha dikkat etmeliyim sanirim bu haftada yoksa artim cok olcak

oturarak içtim canım ılık içtim 3 bardak üst üste içtim ara verdim şimdi çünkü su içmeyi sevmiyorum , spor sevmiyorum
Canim suyu oyle 3 bardak birden icersen tabi sevmezsin :) limon sık ne bileyim nane falan ekle, aklina geldikce ic. Ben 1.5 litreye geldim bile, susuz yasayamam :) spor sevmiyorum ben de ama 6000 adimla dun basladim hafif tempo parkta. İnan daha iyi uyudum ve uyandim. Bugun misafirim var, yarin 7000 adim atacagim insallah. Sen de dene acik havayi

Fena değil diyelim.az az veriyorum.69.1 i gördüm geçen hfta şükür.bakalım bu cuma nolacak.inşallah ramazan bayramını fit fit kutlaruz canım.

Mefkurem zuhal ablaaaaaaaaa
Nirdesiiiiiiiin.
Ay bende evdeyim ama şöyle duş alıp saçlarımı yapıp prenses gibi olmak istiyorum ama çocuklar
O zaman accık pratik ol bacım.
Duş yapmadan da prenses gibi olabiliyorsan bi dene:)

Aydınlatıcı lrem ne ki.
Ayy ben hiç bilmem cilt bakımı falan.yaşım 34 oldu artık birşeyşer yapsam iyi olacak....napayım ekim.bi arada güksuyu sürerim.

Allah kızlarının bahtını açık etsin inş...Kötü değil menüm ama eski sağlıklı menülerimden de değil
onlarda gelir yakında canim ilk adımı attin artik kaçışlari yok
Su içiyorum wc ye gidip geliyorum :)
ne guzel iste yaglar gidiyor
cok faydali vir bir yazi olmus abla sagolasin
sukur canim iyiyiz bizde

Afiyet olsn cnm
Günaydın günaydın günaydın bugün bi enerjigimki sormayın evde bir sürü iş var hazır enerjim varken yapayım
Ohh kolay gelsin cnm
Afiyet olsun canım güzel menü
Aynen cnm cumaya kadar artik hafif şeyler yemeye caliscam yarin niyetlenirim artik zatrn
Gunde bir iki uc güne arada iciyorum cnm

Günaydın kızlar. Niye bilmiyorum mide bulantısıyla uyandım. Üşüttüm mü acaba
gecmis olsun cnm bisey dokunmadiysa usutmusundur
Nane ihlamur papatya falan iyi gelir
uyarsan guzel cnm
Kahvaltımı yaotim kayısılı form çayımı da içiyorum sonra temizliğe girisicrm kızlar gun içinde gelemesem dr aksama. Burdayım Allah in izniylr bol bol kalori yakalim insAllah
formu sıkmi iciyorsun cnm
Günaydın günaydın günaydın bugün bi enerjigimki sormayın evde bir sürü iş var hazır enerjim varken yapayım
O enerji birazda bende olsa
Evet canım minimum karbonhidrat bundan sonra inş kahvaltımı iş yerinde yapıyorum canım
Bahane kabul etmiyoruz :))) evden hazirlayip goturcen o zaman cnm
Hosgeldin cnm daha iyi olmaniza sevindim

Bizde alismaya calisiyoruz yeni siteye

Cicito88 hosgeldin cnm
Dikkatli beslenir sporunuda yaparsan pko engel degil kilo vermene
Buna kac senedir şahit oldum

Bende Zuhal yas 47 3 cocuk 2 torun var almanyadayim

Guzel olmus afiyet olsun
Yogurt ve salata da ekle menune canim. Sabah borek yerine 1 dilim ekmek 1 kk peynir payabilirsin ise giderken, yanina da azicik domates, salatalik, yesillik falan da koyabilirsin.
Guzel olmus canim, miden nasil oldu? Gecti mi tamamen ?
Aynen canım Ağustos ta 56,5 a kadar indim daha kaç ay geçti üstünden hop 61 oldum, çok çabuk kilo aldırıyor
Bende bir ara boyle dusunuyodum ama her sey icin de pko yu suclamamak lazim, dikkat etmeyince her ay 1 kilo cok rahatlikla alabilir normal bir insanda. 6 ay da 4.5 kilo almissin, eger cok dikkat ettim yine de aldim diyosan bir sey diyemem ama dikkat etmeyince herkes aliyor. Benimde pkom var, bende gecen sene pek dikkat etmedim ve haliyle aldim. Ben de senelerce kendime ay kolay alip zor veriyorum dedim sonra bakis acimi degistirdim, vericem ben bu kilolari dedim. Ocak ayinda 5 kilo verdim. Bir senede aldigimi 1 ayda verdim aslinda bence hic kotu degil :)

Ozetle pko evet etkiliyor, bende kendimde pek cok seyini hissediyorum, ilaclarda evet etkiliyor ama bakis acisini degistirip, elimizden geleni yapinca guzel sonuc alacagimiz da bir gercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…