- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.521
çocukları da yaverlerin yardımcıların yap görev ver biri özel nedimense diğeri baş kahyan olsun yapabilecekleri görevler ver mesela atıyorum saç fırçanı getirici saçının iyi olup olmadığına karar verecek stilistin ya da el kremleyicin olsun, hem eğlenin beraber hem de bakım yapınAy bende evdeyim ama şöyle duş alıp saçlarımı yapıp prenses gibi olmak istiyorum ama çocuklar
Haklısın canim genelde herkes doğruyu yanlısı az çok biliyor da önemli olan uygulamakEvet canım aslında doğrusunu biliyorum ama yapmıyorum gibi bişiev tam takır eşim gececi diye pazarlık yapmadım tek başıma markete gitmeye üşeniyorum, işten çıkıp hemen eve girmem lazım evi kaçırıyorlar çünkü
Teşekkürler canımÇok iyi canim bu hafta çok iyi ekşi göreceksin gibi
aramıza hoş geldin tatlım bende sevgi 36 yaşındayım burada düzenli bi şekilde menü paylaşılır yediklerine dikkat edersen çocuk oyuncağı gibi gelir kilo vermek zamanla ne demek istediğimi anliycaksun zaten
çok iyi canim a
harika
seninki de güzel canim afiyet olsun
herkes uyarmış zaten zamanla düzene girer menülerin canim
o bir lokma reçelli simidi görmemiş sayıyorum super olmuş
güzl olmuş canim
supersin tatlim yeseydin cok pisman olacaktin iyuki yememisin
gecmis olsun canim hava gexisleri etkilemistir sicak bi cay veye sut ic istersen
1 avuc borek ne kizbörekleri hayatımızdan çıkarıyoruz ancak ve ancak ay sonunda guzel kilo vermişsek kendimize ödül gibi verebiliriz
Kuzunun iyi olmasına sevidim canım.Hayırlı sabahlar kızlar artik aranıza tekrar geri dönmek istiyorum.oglumun koluda bir iki gün oldu açılali yine bir hafta daha dikkat edecegiz şuan iyi durumu.sizlerde ne var ne yok.site değişmiş şuan hiç hoşuma gitmedi alışırım umarım
Teşekkürler canım bol bol sıcak cay falan içtim toparladim şüküradim merve 29 yasindayim 5 senelik evliyim çalışmayan diplomali öğretmenim 2 kizim var biri 4 yaşında biri 9 aylik 103 kilo ile başladım al ver al ver derken daha buralardayim canim
sağol canım
valla menu spor 41 kere maşallah
Afiyet olsun canım
canim takmayacaksin kafaya arkadaslarin dediği gibi herseyi yaz eminim bir kapi acilacaktir ben suan calismaya hic cesaret edemiyorum mezun olunca keske calisma imkanim olsaydi
güzel lakin nohutta dikkat sisirmesin
Afiyet olsun canım
güzel canim karnabahar sislik yapmazsa
Hoşgeldin tatlim sahne senin tatlim eminim gidecek o kilolar
bütün kasları birlikte calistirmak canim
Afiyet olsun canım
ekmek bugday olmali onun dışında güzel olmuş
ıspanakta Bulgur kullansan daha iyi olur canım
yeni baslanguc için guzel gekdi bana
iyi olmuş
Afiyet olsun kuzum
günaydın canım
günaydın canım geçmiş olsun nane limon ic
günaydın canım plan güzel
günaydın canım o limonlu suyu bende alışkanlık haline getirmem lazim
kotu durmuyor dedigin kadsr
günaydın canım bugun uyusuk bir gün deyim bende
Afiyet olsun
günaydın canım
günaydın canım nasil oldu ufaklik
günaydın ablam
günaydın fıstık
Ben de hem su sevmem hem spor. Ama isteyince oluyoroturarak içtim canım ılık içtim 3 bardak üst üste içtim ara verdim şimdi çünkü su içmeyi sevmiyorum , spor sevmiyorum
Sağ ol kaptanım daha iyiyimgecmis olsun cnm bisey dokunmadiysa usutmusundur
Nane ihlamur papatya falan iyi gelir
uyarsan guzel cnm
formu sıkmi iciyorsun cnm
O enerji birazda bende olsa
Bahane kabul etmiyoruz :))) evden hazirlayip goturcen o zaman cnm
Hosgeldin cnm daha iyi olmaniza sevindim
Bizde alismaya calisiyoruz yeni siteye
aynen biz gibi güçlü varlik(kadın) kainatta yok:)
sen hep hep burda ol tatlım süpersin
takı tasarım kursları var hoşlanırsan gidebilirsin çok zevkli
çok haklısın zaman çok çabuk geçiyor
super afiyetolsun canm
Çok guzel canim afiyet olsun
Güzel olmuş canim
Çok iyi canim ama yargıya yaklaşıyoruz akşam yemeklerinde bakliyat olmasa daha iyi
Güzel olmuş canim afiyet olsun
beyaz ekmek :) aslında tam tahıllı alsam olacak geçen sefer almıştım hep,yeşillik alıcam pazardan inş biraz da kuru kayısı incir havaya giremedim tam bakalım ama giricem :)
Hosbuldum canim :) ben cok takip edemiyorum calisiyorum su an, o nedenle zamanla kaynasiriz :)
biz de her sene ne olacağı belli olmadan tayin durumu oluyor gülüm yaz kararnamesi kış kararnamesi arada bakanlık isterse ara kararnameler , bize mesaj gelmedi ama mesajsız da tayin çıkarıyorlar :))
ben bir yere gitmiyorum ama dur ben de kalkıp süslenip püsleneyim enerjim gelsin bir de müzik açayım uykum kaçsın :)))))
oturarak içtim canım ılık içtim 3 bardak üst üste içtim ara verdim şimdi çünkü su içmeyi sevmiyorum , spor sevmiyorum
gülüm suyu çiğneme sanatı diye bir şey var özetle yudum yudum hani çay içerken nasıl birden aktaramıyoruz (yanarızz::)) ya aynen onun gibi yudum yudum içmek lazım ve sürekli oturarak içmeliyiz ki direk bağırsağa gidip bedenimiz o suyu kullanmadan bağırsağa gidip mesaneyi doldurmasın :)
suyu çiğneme sanatıyla ilgili detaylı uzun bir yazı var az sonra paylaşırım vaktin olduğun da oku istersen
Afiyet olsn cnm
Ohh kolay gelsin cnm
Afiyet olsun canım güzel menü
Aynen cnm cumaya kadar artik hafif şeyler yemeye caliscam yarin niyetlenirim artik zatrn
Gunde bir iki uc güne arada iciyorum cnm
Slmmmmm guzeller
Nedense bende bazen site cikis yapiyor kendiliginden onun icin aksam aldigim alintilar gitmis
Menuler yorumlanmis zaten geriye donmeyim simdi :)))) haksizlik olmasin diye bugun yazilanlarada bisey demicem
Memnun oldum, azimle hedeflerimize ulasacagiz :) benimki pko yuzunden oldu ama hem folik asit takviyesi hem de sporla asacagim bu durumu. Kiyafetlerim olmuyor, uzuluyorum.
aydınlatıcı sabun krem var gülüm hem sonradan oluşan cilt lekeleri güneş lekeleri doğum sonrası lekeler için kullanılıyor koltuk altı ve genital için de kullanılıyormuş ben daha yeni yeni koltuk altına deniyorum ..Aydınlatıcı lrem ne ki.
Ayy ben hiç bilmem cilt bakımı falan.yaşım 34 oldu artık birşeyşer yapsam iyi olacak....napayım ekim.bi arada güksuyu sürerim.
İşlerimi hallederken acıktığım için yedim ama biraz fazla oldu... sonra da koyverdim. Krep kısmı sıkıntılı değildi aslında ama dediğim gibi sonradan coştumYok canım bu uyku hiç ama hiç kaçmıyor
Sabah bir ara hastayım deyip bankaya gitmesem mi diye düşündüm. Sonra dedim izinden yeni döndüm kızım kalk süslen püslen git
Şimdi ben şunu anlamadım? Yürürken farketmediğin yiyecekler var ya hani. Ne yürüyüşü? İşlerinin arasında koştururken öğle yemeği niyetine mi yedin yoksa spor amaçlı yürüyüş yaparken yanına kuruyemiş mi alıyorsun?
Krep beyaz undan mı yapılmış ve boyutu ne kadar küçük?
Akşam hem pirinç pilavı hem ekmek olmamış. Menülerinde protein ve sebzeye biraz daha ağırlık vermen gerekiyor :)
Günaydın canım benim
Günaydın canım, muhtemelen üşütmüşsündür. Ilık su iç gün içerisinde. Çok geçmiş olsun
Canım kayısılı form çayını neden içiyorsun ve ne kadar sıklıkla tüketiyorsun
tavada yumurta, yağla kızartılandan mı
ekmeklerin türü nedir onu da belirtir misin?
ekmek yiyebilirsin ölçüsünü bilmek koşuluyla. ekmek yedin diye üzülme. vücudun ekmeğe de ihtiyacı var :)
öğlen lahana yemeğinin yanına ayran ya da yoğurt kondurabilirdin, sabah börek olmamış ama sabah olduğu için tölere edilebilir, yanına yeşillik yiyebilirdin. Akşam yumurtanın yanında yine yeşillik ya da salata yiyebilirdin.
günaydın
maşallah tatlım enerjin bol olsun
Evet linçe hazırdım ama gene de ağır geldiÇok iyi canim bu hafta çok iyi ekşi göreceksin gibi
aramıza hoş geldin tatlım bende sevgi 36 yaşındayım burada düzenli bi şekilde menü paylaşılır yediklerine dikkat edersen çocuk oyuncağı gibi gelir kilo vermek zamanla ne demek istediğimi anliycaksun zaten
çok iyi canim a
harika
seninki de güzel canim afiyet olsun
herkes uyarmış zaten zamanla düzene girer menülerin canim
o bir lokma reçelli simidi görmemiş sayıyorum super olmuş
güzl olmuş canim
supersin tatlim yeseydin cok pisman olacaktin iyuki yememisin
gecmis olsun canim hava gexisleri etkilemistir sicak bi cay veye sut ic istersen
1 avuc borek ne kizbörekleri hayatımızdan çıkarıyoruz ancak ve ancak ay sonunda guzel kilo vermişsek kendimize ödül gibi verebiliriz
adim merve 29 yasindayim 5 senelik evliyim çalışmayan diplomali öğretmenim 2 kizim var biri 4 yaşında biri 9 aylik 103 kilo ile başladım al ver al ver derken daha buralardayim canim
sağol canım
valla menu spor 41 kere maşallah
Afiyet olsun canım
canim takmayacaksin kafaya arkadaslarin dediği gibi herseyi yaz eminim bir kapi acilacaktir ben suan calismaya hic cesaret edemiyorum mezun olunca keske calisma imkanim olsaydi
aslın da yazı çok daha uzundu ben kısalttım :)onlarda gelir yakında canim ilk adımı attin artik kaçışlari yok
ne guzel iste yaglar gidiyor
cok faydali vir bir yazi olmus abla sagolasin
sukur canim iyiyiz bizde
eşin nasıl oldu, iyi mi şimdiGecmis okurken kahvalti fasli girdi araya
Esim evde
Alayım bari.aktarda mı oluyor.aydınlatıcı sabun krem var gülüm hem sonradan oluşan cilt lekeleri güneş lekeleri doğum sonrası lekeler için kullanılıyor koltuk altı ve genital için de kullanılıyormuş ben daha yeni yeni koltuk altına deniyorum ..
kız ben de anca 38 in de başladım kendime bakmaya bizim genler sağlam çabuk kırışmıyoruz 60-65 den önce göz kenarın da kaz ayağı bile olmaz bizim sülalenin hatunların da ama ben çok sigara içtiğim için mecbur sorun olmasa da başladım gerçi göz kapağım az aşağı indi yaaavf
Canim suyu oyle 3 bardak birden icersen tabi sevmezsin :) limon sık ne bileyim nane falan ekle, aklina geldikce ic. Ben 1.5 litreye geldim bile, susuz yasayamam :) spor sevmiyorum ben de ama 6000 adimla dun basladim hafif tempo parkta. İnan daha iyi uyudum ve uyandim. Bugun misafirim var, yarin 7000 adim atacagim insallah. Sen de dene acik havayi
pc den canlı radyo kanalı açtım sonra da girişte ki wc yi ardiye yapmıştım son zamanlar da pek elimi atmadım netten alışveriş yaptığımın koliler tepeme düşmeye başlıyacaktı oraya giriştim az önce de şükür bitirdim ama ne dinledim valla bilmiyorum pc mutfak masasın da ses geliyordu da sözleri anlayan kim :)))
beyaz ekmek gi i yüksek olduğu için çabuk acıktırır, ama havaya hemen girmen lazım lütfen :)
ben de çok müsait olamıyorum bankacı olduğum için, huzur vermiyorlar :):):)
kaynaşırız tabii ki de
tayin için hayırlısı olsun ablacımmm
ne müziği dinledin merak ettim:)
su sevmiyorum, spor sevmiyorum : ne seviyon canım sen
suyu çiğneme sanatı, yazı çok ilgimi çekti. ben kafasına dikenlerdenim :)
form çaylarının içindeki sinemaki alışkanlık yapıp, bağırsak floranı bozabilir. onun yerine farklı bitki çayları içsen
yavrum sen nerdesin ama yaaaaa
Basladim yaklasik 2 aydir suruyorm biraz erken basladim ben
Aynisefa arasdiraym isim olark duymustm sanki
Ooo iyice gaza gelmissindir ozaman
Aynen yainsallah gene gelir takvim. Suanda 20+6 canim yariyi gectik bakalim
Oh supersin genelde burdan kopunca saliniyor ama dedigin gbi ekmek hamurisi tatli kisir dongu yapiyor yedikce yiyesi geliyor insaninbende idare ediyorm biraz daha dikkat etmeliyim sanirim bu haftada yoksa artim cok olcak
onlarda gelir yakında canim ilk adımı attin artik kaçışlari yok
ne guzel iste yaglar gidiyor
cok faydali vir bir yazi olmus abla sagolasin
sukur canim iyiyiz bizde
kuzum dun cocuklar vardiyayavrum sen nerdesin ama yaaaaa
hepsi senin iyiligin icinlinçe hazırdım ama gene de ağır geld
sukur cnm daha iyieşin nasıl oldu, iyi mi şimdi
yok gülüm üye olduğum firmadan aldım başka yerde satılıyor mu bilmiyorum hiç araştırmadımAlayım bari.aktarda mı oluyor.
Guzel olmus afiyet olsun
Yogurt ve salata da ekle menune canim. Sabah borek yerine 1 dilim ekmek 1 kk peynir payabilirsin ise giderken, yanina da azicik domates, salatalik, yesillik falan da koyabilirsin.
Guzel olmus canim, miden nasil oldu? Gecti mi tamamen ?
Bende bir ara boyle dusunuyodum ama her sey icin de pko yu suclamamak lazim, dikkat etmeyince her ay 1 kilo cok rahatlikla alabilir normal bir insanda. 6 ay da 4.5 kilo almissin, eger cok dikkat ettim yine de aldim diyosan bir sey diyemem ama dikkat etmeyince herkes aliyor. Benimde pkom var, bende gecen sene pek dikkat etmedim ve haliyle aldim. Ben de senelerce kendime ay kolay alip zor veriyorum dedim sonra bakis acimi degistirdim, vericem ben bu kilolari dedim. Ocak ayinda 5 kilo verdim. Bir senede aldigimi 1 ayda verdim aslinda bence hic kotu degil :)
Ozetle pko evet etkiliyor, bende kendimde pek cok seyini hissediyorum, ilaclarda evet etkiliyor ama bakis acisini degistirip, elimizden geleni yapinca guzel sonuc alacagimiz da bir gercek
Ekimin dedigi gibi bardak bardak dikersen daha cok wc ye gidersin cnmBen öyleyim su içmeye başladım mı wc den gelemem
Evet canım kararlı bir şekilde başladım bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?