Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay bende evdeyim ama şöyle duş alıp saçlarımı yapıp prenses gibi olmak istiyorum ama çocuklar
çocukları da yaverlerin yardımcıların yap görev ver biri özel nedimense diğeri baş kahyan olsun yapabilecekleri görevler ver mesela atıyorum saç fırçanı getirici saçının iyi olup olmadığına karar verecek stilistin ya da el kremleyicin olsun, hem eğlenin beraber hem de bakım yapın

Haklısın canim genelde herkes doğruyu yanlısı az çok biliyor da önemli olan uygulamak
Teşekkürler canım
Kuzunun iyi olmasına sevidim canım.
Teşekkürler canım bol bol sıcak cay falan içtim toparladim şükür
oturarak içtim canım ılık içtim 3 bardak üst üste içtim ara verdim şimdi çünkü su içmeyi sevmiyorum , spor sevmiyorum
Ben de hem su sevmem hem spor. Ama isteyince oluyor
Sağ ol kaptanım daha iyiyim

beyaz ekmek :) aslında tam tahıllı alsam olacak geçen sefer almıştım hep,yeşillik alıcam pazardan inş biraz da kuru kayısı incir havaya giremedim tam bakalım ama giricem :)

beyaz ekmek gi i yüksek olduğu için çabuk acıktırır, ama havaya hemen girmen lazım lütfen :)

Hosbuldum canim :) ben cok takip edemiyorum calisiyorum su an, o nedenle zamanla kaynasiriz :)

ben de çok müsait olamıyorum bankacı olduğum için, huzur vermiyorlar :):):)
kaynaşırız tabii ki de

biz de her sene ne olacağı belli olmadan tayin durumu oluyor gülüm yaz kararnamesi kış kararnamesi arada bakanlık isterse ara kararnameler , bize mesaj gelmedi ama mesajsız da tayin çıkarıyorlar :))
ben bir yere gitmiyorum ama dur ben de kalkıp süslenip püsleneyim enerjim gelsin bir de müzik açayım uykum kaçsın :)))))

tayin için hayırlısı olsun ablacımmm
ne müziği dinledin merak ettim:)

oturarak içtim canım ılık içtim 3 bardak üst üste içtim ara verdim şimdi çünkü su içmeyi sevmiyorum , spor sevmiyorum

su sevmiyorum, spor sevmiyorum : ne seviyon canım sen

suyu çiğneme sanatı, yazı çok ilgimi çekti. ben kafasına dikenlerdenim :)

Afiyet olsn cnm

Ohh kolay gelsin cnm

Afiyet olsun canım güzel menü

Aynen cnm cumaya kadar artik hafif şeyler yemeye caliscam yarin niyetlenirim artik zatrn

Gunde bir iki uc güne arada iciyorum cnm

form çaylarının içindeki sinemaki alışkanlık yapıp, bağırsak floranı bozabilir. onun yerine farklı bitki çayları içsen

Slmmmmm guzeller

Nedense bende bazen site cikis yapiyor kendiliginden onun icin aksam aldigim alintilar gitmis

Menuler yorumlanmis zaten geriye donmeyim simdi :)))) haksizlik olmasin diye bugun yazilanlarada bisey demicem

yavrum sen nerdesin ama yaaaaa

Memnun oldum, azimle hedeflerimize ulasacagiz :) benimki pko yuzunden oldu ama hem folik asit takviyesi hem de sporla asacagim bu durumu. Kiyafetlerim olmuyor, uzuluyorum.

Ben de zayıflayınca giyerim diye aldığım kıyafetlerdeki karşılaşmamaya çalışıyorum. 3 farklı beden kıyafet, 3 farklı numara ayakkabıya sahibim geçmiş olsun, çözümü olmayan bir şey değil. İnatla yapılan sporla hallolacak

Aydınlatıcı lrem ne ki.
Ayy ben hiç bilmem cilt bakımı falan.yaşım 34 oldu artık birşeyşer yapsam iyi olacak....napayım ekim.bi arada güksuyu sürerim.
aydınlatıcı sabun krem var gülüm hem sonradan oluşan cilt lekeleri güneş lekeleri doğum sonrası lekeler için kullanılıyor koltuk altı ve genital için de kullanılıyormuş ben daha yeni yeni koltuk altına deniyorum ..
kız ben de anca 38 in de başladım kendime bakmaya bizim genler sağlam çabuk kırışmıyoruz 60-65 den önce göz kenarın da kaz ayağı bile olmaz bizim sülalenin hatunların da ama ben çok sigara içtiğim için mecbur sorun olmasa da başladım gerçi göz kapağım az aşağı indi yaaavf

İşlerimi hallederken acıktığım için yedim ama biraz fazla oldu... sonra da koyverdim. Krep kısmı sıkıntılı değildi aslında ama dediğim gibi sonradan coştum

Evet linçe hazırdım ama gene de ağır geldi

Anlıyorum seni, benim de cesaretim biraz azaldı zaten ara verince. Gene de böyle hissetmememiz lazım aslında, odaklanırsak elimizden kurtulmaz çok teşekkürler moral için kelebeğim

Alayım bari.aktarda mı oluyor.

Sevmediğim için unutuyorum aklıma gelincede çok içiyorum dengesiz terazi

pc den canlı radyo kanalı açtım sonra da girişte ki wc yi ardiye yapmıştım son zamanlar da pek elimi atmadım netten alışveriş yaptığımın koliler tepeme düşmeye başlıyacaktı oraya giriştim az önce de şükür bitirdim ama ne dinledim valla bilmiyorum pc mutfak masasın da ses geliyordu da sözleri anlayan kim :)))
gülüm suyu nasıl içtiğimiz çok önemli arada aynı şeyleri paylaşıyorum yeni gelenler için unutanlar için son dönem 9. takım motivasyon koçluğu görevimi sarsakladığımdan paylaşımları azaltmışım bu ara aklıma geldikçe böyle paylaşımları çoğaltayım ben en iyisi

gelmek zorundayım pkostan kurtulmam şart canım tedavim başlayana kadar dal gibi olmalıyım

Aslında çok haklısın tek suçlu pko değil , dikkat etmedim aslında, ilk başlar ettim bir gün kaçırdıysam ertesi gün telafi,sonra işin ucunu bıraktım. Bir oturuşta 3 4 kurabiye 2 3 dilim kek yiyebilen insanım abur cuburla aram yokama ev yapımı lezzetler beni benden alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…