Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.541
Haklısın canim genelde herkes doğruyu yanlısı az çok biliyor da önemli olan uygulamak
Teşekkürler canım
Kuzunun iyi olmasına sevidim canım.
Teşekkürler canım bol bol sıcak cay falan içtim toparladim şükür
Ben de hem su sevmem hem spor. Ama isteyince oluyor
Sağ ol kaptanım daha iyiyim
Duşumu aldım kendime geldim saçlarımı yaptım kendime geldimMefkurem zuhal ablaaaaaaaaa
Nirdesiiiiiiiin.
O zaman accık pratik ol bacım.
Duş yapmadan da prenses gibi olabiliyorsan bi dene:)
beyaz ekmek gi i yüksek olduğu için çabuk acıktırır, ama havaya hemen girmen lazım lütfen :)
ben de çok müsait olamıyorum bankacı olduğum için, huzur vermiyorlar :):):)
kaynaşırız tabii ki de
tayin için hayırlısı olsun ablacımmm
ne müziği dinledin merak ettim:)
su sevmiyorum, spor sevmiyorum : ne seviyon canım sen
suyu çiğneme sanatı, yazı çok ilgimi çekti. ben kafasına dikenlerdenim :)
form çaylarının içindeki sinemaki alışkanlık yapıp, bağırsak floranı bozabilir. onun yerine farklı bitki çayları içsen
yavrum sen nerdesin ama yaaaaa
şükür iyileşmiş eşinkuzum dun cocuklar vardiya
Aksam onlar gidincede cok yorugundum gelemedim
hepsi senin iyiligin icindisiplin olmazsa kilo verilmez tatlisim :))
sukur cnm daha iyi
Masallah sende bakimlara girişmişin :))
Ay Ablam karnabahar bende şişlik yapmıyor ben ilk Doğum sonrası Karatay yaptığımda sürekli bakliyat yiyordum gidiyordu bu sefer zorluyor beni bakalım et yediğimde protein daha mı hızlı gidiyor bakalım deneyelimGulbe sanki son zamanlarda hep sislik yapicak seyler yedin cnm
Dengelemek icin en onemlisi aksam yememek zatenTunaydin kızlar bu yeni görüntüye hala alışamadım sanki başka forum sitesine tasinmisiz gibi geliyor :)
Mefkurem abla yiyip kilo almayanlara imreniyorum demişsin ben dengeledim için fazla arti değilim artiyim ama çok degil öğlen ekmek yersem akşam yemiyorum bu şekilde çok kilo almayı engelliyorum gece gündüz yemiş olsam şuan tekrar 70 kilo olurdum :) şuan hala +500 um iki günde sabitlerim inşallah mümkün olduğu kadar şekerden uzak durmaya çalışıyorum
ohhh misler gibi oldun kendini nasıl iyi hissediyorsun değil mi saçını yapınca :))Duşumu aldım kendime geldim saçlarımı yaptım kendime geldim
Ay Ablam küçükler kzım anlarda oğlan anlamazçocukları da yaverlerin yardımcıların yap görev ver biri özel nedimense diğeri baş kahyan olsun yapabilecekleri görevler ver mesela atıyorum saç fırçanı getirici saçının iyi olup olmadığına karar verecek stilistin ya da el kremleyicin olsun, hem eğlenin beraber hem de bakım yapın
sen de ver oğlanın eline bir saç fırçası bir de kızın bebeğini onun saçını taramaya uğraşsın sana bakıp :)))Ay Ablam küçükler kzım anlarda oğlan anlamaz
Tatlim herseferinde bir olmuyorkiAy Ablam karnabahar bende şişlik yapmıyor ben ilk Doğum sonrası Karatay yaptığımda sürekli bakliyat yiyordum gidiyordu bu sefer zorluyor beni bakalım et yediğimde protein daha mı hızlı gidiyor bakalım deneyelim
Bulguru cumartesiTatlim herseferinde bir olmuyorki
Eger kacamak yapmadigin halde tarti dusmuyorsa demekki sisiriyor
Heralde bulgur mercimek karnibahar arka arkaya oldu
Bu konuda sana imreniyorum cnmşükür iyileşmiş eşin
çok saldım 1-2 haftadır gece göz çevresi kremi v.s. onları aksatmıyorum da maske falan yapmadım kendime bakayım gari adam bana yine kocamışsın derse porsuk çayına atacamm yüzme de bilmiyor hihihihi
şaka bir yana kendime baktıkça ben daha iyi oluyorum yememe içmeme de daha iyi özen gösterdiğimi fark ettim hem içten hem dıştan güzelleşelimmm mefkuşummm
imrenmeee bebemmm sen de yap epi topu yatmadan önce 5-6 dk ını alır :)Bu konuda sana imreniyorum cnm
Aynen abla gündüz istediğini aşırıya kacmadan yiyip akşam yemesem dengeliyebiliyorum akşam çok şişkinlik yapacak karbon yememek lazımDengelemek icin en onemlisi aksam yememek zaten
Bende tam tersini yapiyorum
Gecenlerde gorumceme demistim iyi bi set alalim benim icin diye oyle kaldi kozmetkle ilgileniyoryaimrenmeee bebemmm sen de yap epi topu yatmadan önce 5-6 dk ını alır :)
Hangimiz sevmedik cilginlar gibi keki boregiAslında çok haklısın tek suçlu pko değil , dikkat etmedim aslında, ilk başlar ettim bir gün kaçırdıysam ertesi gün telafi,sonra işin ucunu bıraktım. Bir oturuşta 3 4 kurabiye 2 3 dilim kek yiyebilen insanımabur cuburla aram yokama ev yapımı lezzetler beni benden alıyor
Canim, ben gunde min. 12 cogunlukla 15 saat calistigim donemlerde bile spor diye hic olmazsa metroya yurudum, bu calisma temposunda diyet yapip kilo verdim zamaninda. Hemde 3 ogunu nerdeyse iste yapmama ragmen diyet yaptim. O yuzden bahane ararsan her seye bahane bulursun. Yapmak istersen de hepsine cozum bulursun. Hayat secimlerden ibaret, bahaneleri secip magduru oynayabilirsin ya da cozumlere odaklanip hedefine ulasabilirsin.İp atlıyordum bir ara günde yüz kere o kadar ...Canım çalışmak bahane gibi gözükse de bahane değil aslında spor yapana kadar gider evde ki işleri yaparım diyorum biraz iş yapıyorum hoop yorgunluk çökmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?