Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tunaydin kızlar bu yeni görüntüye hala alışamadım sanki başka forum sitesine tasinmisiz gibi geliyor :)
Mefkurem abla yiyip kilo almayanlara imreniyorum demişsin ben dengeledim için fazla arti değilim artiyim ama çok degil öğlen ekmek yersem akşam yemiyorum bu şekilde çok kilo almayı engelliyorum gece gündüz yemiş olsam şuan tekrar 70 kilo olurdum :) şuan hala +500 um iki günde sabitlerim inşallah mümkün olduğu kadar şekerden uzak durmaya çalışıyorum

İp atlıyordum bir ara günde yüz kere o kadar ...Canım çalışmak bahane gibi gözükse de bahane değil aslında spor yapana kadar gider evde ki işleri yaparım diyorum biraz iş yapıyorum hoop yorgunluk çökmüş

Ben yemeği seviyorum damak çatlatan lezzetleri

kuzum dun cocuklar vardiya
Aksam onlar gidincede cok yorugundum gelemedim
hepsi senin iyiligin icin disiplin olmazsa kilo verilmez tatlisim :))
sukur cnm daha iyi

Masallah sende bakimlara girişmişin :))
şükür iyileşmiş eşin
çok saldım 1-2 haftadır gece göz çevresi kremi v.s. onları aksatmıyorum da maske falan yapmadım kendime bakayım gari adam bana yine kocamışsın derse porsuk çayına atacamm yüzme de bilmiyor hihihihi
şaka bir yana kendime baktıkça ben daha iyi oluyorum yememe içmeme de daha iyi özen gösterdiğimi fark ettim hem içten hem dıştan güzelleşelimmm mefkuşummm

Gulbe sanki son zamanlarda hep sislik yapicak seyler yedin cnm
Ay Ablam karnabahar bende şişlik yapmıyor ben ilk Doğum sonrası Karatay yaptığımda sürekli bakliyat yiyordum gidiyordu bu sefer zorluyor beni bakalım et yediğimde protein daha mı hızlı gidiyor bakalım deneyelim

Dengelemek icin en onemlisi aksam yememek zaten
Bende tam tersini yapiyorum

Ay Ablam küçükler kzım anlarda oğlan anlamaz

Tatlim herseferinde bir olmuyorki

Eger kacamak yapmadigin halde tarti dusmuyorsa demekki sisiriyor
Heralde bulgur mercimek karnibahar arka arkaya oldu

Bu konuda sana imreniyorum cnm

Dengelemek icin en onemlisi aksam yememek zaten
Bende tam tersini yapiyorum
Aynen abla gündüz istediğini aşırıya kacmadan yiyip akşam yemesem dengeliyebiliyorum akşam çok şişkinlik yapacak karbon yememek lazım

imrenmeee bebemmm sen de yap epi topu yatmadan önce 5-6 dk ını alır :)
Gecenlerde gorumceme demistim iyi bi set alalim benim icin diye oyle kaldi kozmetkle ilgileniyorya
Carsidan aldigimiz cogu seye bosuna para veriyoruz hic bi ise yaramiyor

Hangimiz sevmedik cilginlar gibi keki boregi
Canim, ben gunde min. 12 cogunlukla 15 saat calistigim donemlerde bile spor diye hic olmazsa metroya yurudum, bu calisma temposunda diyet yapip kilo verdim zamaninda. Hemde 3 ogunu nerdeyse iste yapmama ragmen diyet yaptim. O yuzden bahane ararsan her seye bahane bulursun. Yapmak istersen de hepsine cozum bulursun. Hayat secimlerden ibaret, bahaneleri secip magduru oynayabilirsin ya da cozumlere odaklanip hedefine ulasabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…