- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.561
Bide birini etiket gördüğümde o kişi yazmış sanıyorum alışamadım alışamadım
Dengelemek icin en onemlisi aksam yememek zaten
Bende tam tersini yapiyorum
Biri beni oturdugum yerden kazisin
sağol abla cim hoşbulduk kapıdan kovsaniz bacadan gelirim Ramazan'a kadar heflerimizi tuturalim inşallah göz alışınca eskiyi arıyor kısa zamanda alisiriz diye umut ediyorum bendegecmis olsun cnm bisey dokunmadiysa usutmusundur
Nane ihlamur papatya falan iyi gelir
uyarsan guzel cnm
formu sıkmi iciyorsun cnm
O enerji birazda bende olsa
Bahane kabul etmiyoruz :))) evden hazirlayip goturcen o zaman cnm
Hosgeldin cnm daha iyi olmaniza sevindim
Bizde alismaya calisiyoruz yeni siteye
sağol canım sen nasılsınHaklısın canim genelde herkes doğruyu yanlısı az çok biliyor da önemli olan uygulamak
Teşekkürler canım
Kuzunun iyi olmasına sevidim canım.
Teşekkürler canım bol bol sıcak cay falan içtim toparladim şükür
Ben de hem su sevmem hem spor. Ama isteyince oluyor
Sağ ol kaptanım daha iyiyim
Bu hafta ilk oldu canim genelde yesil cay falan iciyorumgecmis olsun cnm bisey dokunmadiysa usutmusundur
Nane ihlamur papatya falan iyi gelir
uyarsan guzel cnm
formu sıkmi iciyorsun cnm
O enerji birazda bende olsa
Bahane kabul etmiyoruz :))) evden hazirlayip goturcen o zaman cnm
Hosgeldin cnm daha iyi olmaniza sevindim
Bizde alismaya calisiyoruz yeni siteye
Oyle mıymış tamam bunu bildgm iyi oldu cnm dikkat ederim hafta da on gunde içerim artik bi iki tane kaldi zaten
beyaz ekmek gi i yüksek olduğu için çabuk acıktırır, ama havaya hemen girmen lazım lütfen :)
ben de çok müsait olamıyorum bankacı olduğum için, huzur vermiyorlar :):):)
kaynaşırız tabii ki de
tayin için hayırlısı olsun ablacımmm
ne müziği dinledin merak ettim:)
su sevmiyorum, spor sevmiyorum : ne seviyon canım sen
suyu çiğneme sanatı, yazı çok ilgimi çekti. ben kafasına dikenlerdenim :)
form çaylarının içindeki sinemaki alışkanlık yapıp, bağırsak floranı bozabilir. onun yerine farklı bitki çayları içsen
yavrum sen nerdesin ama yaaaaa
bende 69 u ucundan da olsa görmüştüm tekrar 7 lerdeyim bu 7 li rakamları insallah tarihe gomecegizFena değil diyelim.az az veriyorum.69.1 i gördüm geçen hfta şükür.bakalım bu cuma nolacak.inşallah ramazan bayramını fit fit kutlaruz canım.
Oooo masallah 47 yasinda 2 torun, Allah bagislasin :)Cicito88 hosgeldin cnm
Dikkatli beslenir sporunuda yaparsan pko engel degil kilo vermene
Buna kac senedir şahit oldum
Bende Zuhal yas 47 3 cocuk 2 torun var almanyadayim
Hangimiz sevmedik cilginlar gibi keki boregi
Canim, ben gunde min. 12 cogunlukla 15 saat calistigim donemlerde bile spor diye hic olmazsa metroya yurudum, bu calisma temposunda diyet yapip kilo verdim zamaninda. Hemde 3 ogunu nerdeyse iste yapmama ragmen diyet yaptim. O yuzden bahane ararsan her seye bahane bulursun. Yapmak istersen de hepsine cozum bulursun. Hayat secimlerden ibaret, bahaneleri secip magduru oynayabilirsin ya da cozumlere odaklanip hedefine ulasabilirsin.
Bu hafta ilk oldu canim genelde yesil cay falan iciyorum
Oyle mıymış tamam bunu bildgm iyi oldu cnm dikkat ederim hafta da on gunde içerim artik bi iki tane kaldi zaten
çok alıştırma vücudu kuzum, zararı uzun vadeye yayılıyor maalesef. olabildiğince tüketme, aternatif bitki çayları var daha iyi.
huu meslektaşım :)
bizim sektör ölü bu aralar nasıl çalışacaz
Tunaydin kızlar bu yeni görüntüye hala alışamadım sanki başka forum sitesine tasinmisiz gibi geliyor :)
Mefkurem abla yiyip kilo almayanlara imreniyorum demişsin ben dengeledim için fazla arti değilim artiyim ama çok degil öğlen ekmek yersem akşam yemiyorum bu şekilde çok kilo almayı engelliyorum gece gündüz yemiş olsam şuan tekrar 70 kilo olurdum :) şuan hala +500 um iki günde sabitlerim inşallah mümkün olduğu kadar şekerden uzak durmaya çalışıyorum
Tqmam cnm saol form caylari icin mi gecerli yoksa diger liptonun var ya 5li bitki cayi onlarda mi sknt ki şimdi Evde biberiye ve yesil cay varçok alıştırma vücudu kuzum, zararı uzun vadeye yayılıyor maalesef. olabildiğince tüketme, aternatif bitki çayları var daha iyi.
huu meslektaşım :)
bizim sektör ölü bu aralar nasıl çalışacaz
Bas agrisinin ilk sebeplerinden biri su az iciyor olabilirsin. Yaa ben dayaniksizimi da kabul etmiyorum. Cocukken sobali evde buyudum, surekli hasta olurdum, buyuyup universitede yurda ciktigimdan beri kendi yedigime ictigime ben bakiyorum o zamandan beri de yilda 1-2 kez ancak hasta olurum bu sene mesela 3 kere hasta oldum cok hasta oldum diyorum (ulke degisikliginden sanirim vucudum havalara uyum saglamaya calisiyor) . Cok alerjik bir bunyem vardir surekli agzim gozum akar ama hicbir zaman kendime dayaniksiz demedim. Kendine nasil yaklasirsan oyle olursun. Tabiki benim de halsiz hissettigim uykulu oldugum gunler oluyor ama dinlenip sonra onume bakiyorum. En yogun sporlari da yapiyorum hayatimin en kilolu halindeyim suan ve zayif zamanlarima gore kondusyonum cok daha iyi durumda. Ozetle bakis acini degistir, zayifim, halsizim, yapamam dersen yapamazsin. Vitamin eksikliginde olabilir, bir kan degerlerine baktir. Kulak uguldamasi ve bas agrisi bir de ruzgarda kaldiysan, ruzgar yediysen olabilir. Kafani sar, gerekirse bereyle otur :) benim bankada bayagi orme yelekle oturmuslugum var omirilik sorunumdan dolayiOkurken suratıma şamar yemiş gibi oldumannem de diyo biz biraz dayanıksızız kızım kabul edelim :) sanırım onla da alakalı ben yoruluyorum canım cidden ya, bende işyerinde spor olsun diye merdiven inip çıktım dediğin gibi ara öğün taşıdım yoğurt taşıdım iş yerimde de diyete uydurmayı çalışıyorum ama şuan yeni başlamanın etkisi de olabilir gerçekten yorgunda olabilirim inanılmaz baş ağrım var mesela şuan kulaklarım uğulduyor neden bilmem...
Sevmediğim için unutuyorum aklıma gelincede çok içiyorum dengesiz terazi
Ben normalde günde 1 bardak suyu zor içip sonra da aramıyordum. 2 gündür yeniden 2lt su içmeye başlayınca daha çok susuzluk hissediyorum, ihtiyaç duyuyorum. Vücudum sevindi daha ver daha ver diyo herhalde ..
Canim form caylarinda genelde sinameki oluyor. Sinameki uzun vadede bagirsak tembelligine sebep oluyor. Ilk basta mushil etkisi yapip rahatlatiyor yan etkisi uzun vadede ortaya cikiyor. Etiketleri iyice oku, sinameki ve ya baska laksatif etkisi olan bitki yoksa sorun olmaz. Tabi ayni cayi yine surekli icmek de iyi degil, vucut alisiyor bu seferde. Mesela bir hafta yesil cay ictiysek sonraki hafta kirmizi cay, beyaz cay degistirmek lazim.Tqmam cnm saol form caylari icin mi gecerli yoksa diger liptonun var ya 5li bitki cayi onlarda mi sknt ki şimdi Evde biberiye ve yesil cay var
Burda 10 kilo verdim canım burda olmasam kilo veremedimSweety verdiğin kiloları ne kadar sürede ve nasıl bir yol izleyerek verdin? Ben de 7 lerden 6 lara geçiş yapmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?