Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

offf sıkılıyorum yaaa, Şube acayip sakin

Ya çok yoğun oluyorum ya çok sakin ortası yok bugünler de ...

İnternetten araştırma işine girdim ama çok derine daldığımı farkedip ekranı kapadım. Kalkayım da az dolaşayım Şubede....

sağol abla cim hoşbulduk kapıdan kovsaniz bacadan gelirim Ramazan'a kadar heflerimizi tuturalim inşallah göz alışınca eskiyi arıyor kısa zamanda alisiriz diye umut ediyorum bende
sağol canım sen nasılsın

Bu hafta ilk oldu canim genelde yesil cay falan iciyorum
Oyle mıymış tamam bunu bildgm iyi oldu cnm dikkat ederim hafta da on gunde içerim artik bi iki tane kaldi zaten

Fena değil diyelim.az az veriyorum.69.1 i gördüm geçen hfta şükür.bakalım bu cuma nolacak.inşallah ramazan bayramını fit fit kutlaruz canım.
bende 69 u ucundan da olsa görmüştüm tekrar 7 lerdeyim bu 7 li rakamları insallah tarihe gomecegiz

Okurken suratıma şamar yemiş gibi oldum annem de diyo biz biraz dayanıksızız kızım kabul edelim :) sanırım onla da alakalı ben yoruluyorum canım cidden ya, bende işyerinde spor olsun diye merdiven inip çıktım dediğin gibi ara öğün taşıdım yoğurt taşıdım iş yerimde de diyete uydurmayı çalışıyorum ama şuan yeni başlamanın etkisi de olabilir gerçekten yorgunda olabilirim inanılmaz baş ağrım var mesela şuan kulaklarım uğulduyor neden bilmem...

Bu hafta ilk oldu canim genelde yesil cay falan iciyorum

Oyle mıymış tamam bunu bildgm iyi oldu cnm dikkat ederim hafta da on gunde içerim artik bi iki tane kaldi zaten

çok alıştırma vücudu kuzum, zararı uzun vadeye yayılıyor maalesef. olabildiğince tüketme, aternatif bitki çayları var daha iyi.

tugcetugcem ben de bankaciyim, hadi calisalim

huu meslektaşım :)
bizim sektör ölü bu aralar nasıl çalışacaz

Sweety verdiğin kiloları ne kadar sürede ve nasıl bir yol izleyerek verdin? Ben de 7 lerden 6 lara geçiş yapmak istiyorum artık

Tqmam cnm saol form caylari icin mi gecerli yoksa diger liptonun var ya 5li bitki cayi onlarda mi sknt ki şimdi Evde biberiye ve yesil cay var

Bas agrisinin ilk sebeplerinden biri su az iciyor olabilirsin. Yaa ben dayaniksizimi da kabul etmiyorum. Cocukken sobali evde buyudum, surekli hasta olurdum, buyuyup universitede yurda ciktigimdan beri kendi yedigime ictigime ben bakiyorum o zamandan beri de yilda 1-2 kez ancak hasta olurum bu sene mesela 3 kere hasta oldum cok hasta oldum diyorum (ulke degisikliginden sanirim vucudum havalara uyum saglamaya calisiyor) . Cok alerjik bir bunyem vardir surekli agzim gozum akar ama hicbir zaman kendime dayaniksiz demedim. Kendine nasil yaklasirsan oyle olursun. Tabiki benim de halsiz hissettigim uykulu oldugum gunler oluyor ama dinlenip sonra onume bakiyorum. En yogun sporlari da yapiyorum hayatimin en kilolu halindeyim suan ve zayif zamanlarima gore kondusyonum cok daha iyi durumda. Ozetle bakis acini degistir, zayifim, halsizim, yapamam dersen yapamazsin. Vitamin eksikliginde olabilir, bir kan degerlerine baktir. Kulak uguldamasi ve bas agrisi bir de ruzgarda kaldiysan, ruzgar yediysen olabilir. Kafani sar, gerekirse bereyle otur :) benim bankada bayagi orme yelekle oturmuslugum var omirilik sorunumdan dolayi ozetle kendine bak, kendini sev, senden daha degerli hic bir sey yok. Onceligin sen ol

Sevmediğim için unutuyorum aklıma gelincede çok içiyorum dengesiz terazi

Ben normalde günde 1 bardak suyu zor içip sonra da aramıyordum. 2 gündür yeniden 2lt su içmeye başlayınca daha çok susuzluk hissediyorum, ihtiyaç duyuyorum. Vücudum sevindi daha ver daha ver diyo herhalde ..

Tqmam cnm saol form caylari icin mi gecerli yoksa diger liptonun var ya 5li bitki cayi onlarda mi sknt ki şimdi Evde biberiye ve yesil cay var
Canim form caylarinda genelde sinameki oluyor. Sinameki uzun vadede bagirsak tembelligine sebep oluyor. Ilk basta mushil etkisi yapip rahatlatiyor yan etkisi uzun vadede ortaya cikiyor. Etiketleri iyice oku, sinameki ve ya baska laksatif etkisi olan bitki yoksa sorun olmaz. Tabi ayni cayi yine surekli icmek de iyi degil, vucut alisiyor bu seferde. Mesela bir hafta yesil cay ictiysek sonraki hafta kirmizi cay, beyaz cay degistirmek lazim.

Sweety verdiğin kiloları ne kadar sürede ve nasıl bir yol izleyerek verdin? Ben de 7 lerden 6 lara geçiş yapmak istiyorum artık
Burda 10 kilo verdim canım burda olmasam kilo veremedim Mefkurem ablamın sopasından korka korka verdim
Burda aktif olup düzenli menü yazarsan herkes sana yardımcı olur ve Menülerin düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…