- 27 Kasım 2018
- 490
- 749
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.581
O da dogru :) ben firmalara bakiyorum, ivir zivir istekleri bitmiyor masallah ama sonuc yokçok alıştırma vücudu kuzum, zararı uzun vadeye yayılıyor maalesef. olabildiğince tüketme, aternatif bitki çayları var daha iyi.
huu meslektaşım :)
bizim sektör ölü bu aralar nasıl çalışacaz
Canim form caylarinda genelde sinameki oluyor. Sinameki uzun vadede bagirsak tembelligine sebep oluyor. Ilk basta mushil etkisi yapip rahatlatiyor yan etkisi uzun vadede ortaya cikiyor. Etiketleri iyice oku, sinameki ve ya baska laksatif etkisi olan bitki yoksa sorun olmaz. Tabi ayni cayi yine surekli icmek de iyi degil, vucut alisiyor bu seferde. Mesela bir hafta yesil cay ictiysek sonraki hafta kirmizi cay, beyaz cay degistirmek lazimTqmam cnm saol form caylari icin mi gecerli yoksa diger liptonun var ya 5li bitki cayi onlarda mi sknt ki şimdi Evde biberiye ve yesil cay var
Gecmis olsun canim taş düşürmek çok zor bende bir kere dusurnustum kısa zamanda kurtulur inşallahHerkese merhaba gelemedim çünkü eşim yine taş düşüruyor her yıl yaşıyoruz bu durumugece boyunca ağrısı vardı acile filan gittik ama iğne de bana mısın demedi yola girmiş gelecek , kusma ağrı derken sabahladim ve o inadından ise gitti
Bende kuzey uyuyunca yanına uzandım ancak bakabildim uyumayinca modu düşük oluyor insanın
Canim vucuttaki her turlu taslar ve hatta damar tikanikliklari icin bir kür var, babamin kuzeni azerbaycanda ogrenmis bu tarifi. Taslari tamamen eritiyor, bizim ailede halam, dayilarim, annemler denedi hepsinde cok ise yaradi. Ayrica bagisikligi da guclendirdigi icin grip olma sikliginida dusuruyor. Doktorlar dayimin tasi cok buyuk bunu balonla bile kiramayiz demislerdi bu kuru yaptiktan sonra tamamen tas kayboldu doktoru bile inanamadi.Herkese merhaba gelemedim çünkü eşim yine taş düşüruyor her yıl yaşıyoruz bu durumugece boyunca ağrısı vardı acile filan gittik ama iğne de bana mısın demedi yola girmiş gelecek , kusma ağrı derken sabahladim ve o inadından ise gitti
Bende kuzey uyuyunca yanına uzandım ancak bakabildim uyumayinca modu düşük oluyor insanın
Ama amacina uygun kullanılması gerekiyormuş müne ve kazen uyarmış :)Begenmeme tusuda gelmis haberiniz olsun
Bundan sonra iyi olmayan menulere onu basicam
Beğendim tusunda emojiler cikiyorya orda
Bankacılara da mı iş yok ee millette para olmazsa bankalar da boşalır tabi
Tqmam cnm saol form caylari icin mi gecerli yoksa diger liptonun var ya 5li bitki cayi onlarda mi sknt ki şimdi Evde biberiye ve yesil cay var
O da dogru :) ben firmalara bakiyorum, ivir zivir istekleri bitmiyor masallah ama sonuc yok ☺
Herkese merhaba gelemedim çünkü eşim yine taş düşüruyor her yıl yaşıyoruz bu durumugece boyunca ağrısı vardı acile filan gittik ama iğne de bana mısın demedi yola girmiş gelecek , kusma ağrı derken sabahladim ve o inadından ise gitti
Bas agrisinin ilk sebeplerinden biri su az iciyor olabilirsin. Yaa ben dayaniksizimi da kabul etmiyorum. Cocukken sobali evde buyudum, surekli hasta olurdum, buyuyup universitede yurda ciktigimdan beri kendi yedigime ictigime ben bakiyorum o zamandan beri de yilda 1-2 kez ancak hasta olurum bu sene mesela 3 kere hasta oldum cok hasta oldum diyorum (ulke degisikliginden sanirim vucudum havalara uyum saglamaya calisiyor) . Cok alerjik bir bunyem vardir surekli agzim gozum akar ama hicbir zaman kendime dayaniksiz demedim. Kendine nasil yaklasirsan oyle olursun. Tabiki benim de halsiz hissettigim uykulu oldugum gunler oluyor ama dinlenip sonra onume bakiyorum. En yogun sporlari da yapiyorum hayatimin en kilolu halindeyim suan ve zayif zamanlarima gore kondusyonum cok daha iyi durumda. Ozetle bakis acini degistir, zayifim, halsizim, yapamam dersen yapamazsin. Vitamin eksikliginde olabilir, bir kan degerlerine baktir. Kulak uguldamasi ve bas agrisi bir de ruzgarda kaldiysan, ruzgar yediysen olabilir. Kafani sar, gerekirse bereyle otur :) benim bankada bayagi orme yelekle oturmuslugum var omirilik sorunumdan dolayiozetle kendine bak, kendini sev, senden daha degerli hic bir sey yok. Onceligin sen ol
Allah kabul etsin canimYarın oruç tutmak istiyorum inş gece kalkabilirim
ülkenin gidişi kötü bankalar napsın
5li çayda da var diye biliyorum canım. içeriklerine bakıp al, elindekileri de çok sık tüketme. bamya çiçeği, yeşilçay, melisa çayı, rezene, beyaz çay filan tüket
ben de aynı şekildeyim canım :) zaman geçirmeye geliyorlar yanıma.
çok geçmiş olsun kuzum
Allah kabul etsin canim
amin cnm sagolasinOooo masallah 47 yasinda 2 torun, Allah bagislasin :)
icinde sinemaki olan caylarin sık tuketilmesi iyi degil cnmTqmam cnm saol form caylari icin mi gecerli yoksa diger liptonun var ya 5li bitki cayi onlarda mi sknt ki şimdi Evde biberiye ve yesil cay var
cok gecmis olsun cnm o halde nasil gitti işeHerkese merhaba gelemedim çünkü eşim yine taş düşüruyor her yıl yaşıyoruz bu durumugece boyunca ağrısı vardı acile filan gittik ama iğne de bana mısın demedi yola girmiş gelecek , kusma ağrı derken sabahladim ve o inadından ise gitti
aldinmi sonunda :)))Kızlar kabızlık için keten tohumu yagını tavsiye ederim ben iki gündür sabah 1 yk aç karna içiyorum üstüne su iciyorum benim aldığım organik doğal alırsanız daha iyu bazıları katkılı oluyor
Saat kur canım oruc tutmak istiyorsan :) şimdiden Allah kabul etsintutmak istiyorum inş gece kalkabilirim bilinçaltımı şartlandırayım bakalım :)
Bizim halkımız cahil olduktan sonra daha çok bu ülke yerlerde olurÜlkenin gidişi kötü maalesef canım ben hiç böyle sezon yaşamadım mesela işçiler 2 3 ay sadece oturdular
Aldım abla iyi geldi :)aldinmi sonunda :)))
Hergun icme vucut alismasin
Gayet güzel olmus canım afiyet olsun
Saat kur canım oruc tutmak istiyorsan :) şimdiden Allah kabul etsin
Bizim halkımız cahil olduktan sonra daha çok bu ülke yerlerde olur
celladına aşık olmuşsa bir millet,
ister ezan ister çan dinlet.
itiraz etmiyorsa sürü gibi illet,
müstehaktır ona her türlü zillet.
Ömer Hayyam
Niyeki kib gibimi algilaniyorAma amacina uygun kullanılması gerekiyormuş müne ve kazen uyarmış :)
Yarın oruç tutmak istiyorum inş gece kalkabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?