Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Niyeki kib gibimi algilaniyor
Abla yorumları oku istersen öyle biseymiş

Aaamiiiinnnnn
Menu kotu degil fakat bir yerlere yogurt, sut eklesen, sebze/salata falan eklesen cok daha doyurucu ve dengeli olur.

Ben öyleyim su içmeye başladım mı wc den gelemem
Evet canım kararlı bir şekilde başladım bakalım :)
ne guzel ben pek sık çıkmıyorum wc ye sıkıntı oluyor
Bankacılara da mı iş yok ee millette para olmazsa bankalar da boşalır tabi
valla durum gercekten vahim bu sene ne prim verdiler ne dogru duzgun bir zam yapildi ustune yetmez gibi departmandan isci cikarttilar
cok gecmis olsun canım
bende aldim ama cesaret edemedim tadi acimsi keten tohumu mu bezir yagimi bilemedigimdem içemiyorum duruyor öylece
safra tasindada ise yarar mi acaba merak ettim

Sordum simdi

Evet canim safrada da yariyormus. Tum taslar ve damarlardaki tikanikliklar icin etkiliymis. Genelde yilda iki kez bahar donumlerinde yapiyor annemler. Yani suan yaparsaniz tam mevsimi aslinda, bir de sonbahar baslarken yapiyor bizimkiler. Belki bende yaparim hatta bagisikligimi guclendirsin diye, bir malzemeleri alayim kavanozum yok o kadar buyuk

karbon miktarlari az ama hic sebze salata yogurt cnm
Heralde ekmeklerinde beyazdi

ay deme tamda muzdarip oldugum konu ameliyat fikri oldukca geriyordu beni limon alip yapayim hemen ilk firsatta
Bende bazen kalkamiyorum
sorma sevilay şükür gittin hallettim pazarı gene yapıştım spor icin kalkmam lazim ama once yemek mi yesem bilemedim
askrhpozitif üstünde yazmiyormu keten tohumu yağı canım organik bulabilirsen aktarlarda vardır daha iyi
yazıyor canim aktardan aldimda guvenilirligine emin olamadim

Yazın bolbol ayran içiyorum canım kışın soğuk ayran içesim gelmiyor , yeşiilik te alcam akşamları salata yerdim eskiden yine dönüş yapcam
Bugun yesilliklerin dibine vurdum ben tere, roka, kuzu kulagi, dereotu, taze sogan, ispanak, Maydanoz ucuza bulunca durduramadim kendimi

Maalesef beyazdı yoğurt çıkmadı bu öğlen ayran çıktı onu da ben içmedim canım istemedi canım
Biran önce tahıllı ekmek alayım yeşillik alayım bende zorlanıyorum böyle
Ekmegini yesilligini sebzeni ihmal etme cnm

Yanina kucuk kutu yogurtlardanda alabilirsin

askrhpozitif yaa suan fark ettim de bende zihnimde sanirim hep ailede bobrek tasi oldugundan, bu kuru sen safra kesesi tasindan bahsedince aklima gelmemis. Kendimi kotu hissettim neden daha once yazmadim diye. Ama ailede hep bobrek tasi oldugundan sen safra tasindan bahsedince hic aklima gelmedi kuzum, ozur dilerim, mahcup hissettim.

Sporu yemekten önce yapsan daha iyi canım yemek yedimi insan daha çok agirlasiyor kalkamiyor
Keten tohumu yağının içeriğine bak canım keten tohumu yediysen tadından anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…