- 11 Nisan 2018
- 1.922
- 3.805
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.601
Bende nasipse 3gün tutacağım ne yesek ki
Abla yorumları oku istersen öyle biseymişNiyeki kib gibimi algilaniyor
bende senin gibiyim iki tane haşlasak yanına da bol salatalık domates hem susatmaz hem tok tutaryumurta haşlasak tok tutar canım, kahvaltı türü yaparım ben genelde sahuru ama bilemicem bakalım
AaamiiiinnnnnDikkate alcam canım dediklerinikendime değer veriyorum aslında kendimi de seviyorum ama sayısız tedaviler artık sürekli olmayışı kendime itiraf etmesem de aslında takmadığımı sansam da , ki takıyorum bence,belki artık psikolojik olarak yoruldum , ben bu yaşa kadar baş ağrısı nedir bilmezdim Allah hepimizin gönlüne göre eş evlat mal mülk sağlık versin
Menu kotu degil fakat bir yerlere yogurt, sut eklesen, sebze/salata falan eklesen cok daha doyurucu ve dengeli olur.Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kıymalı çorba
1 adet haşlanmış patates, yarım dolma
ara
3 hurma
saat 4 civarı
yarım dilim ekmek
peynir
gece
tarçınlı süt
su 2 litreye yakındır
buraya yazayım da akşam eve gidince sütten başka birşey içmiyeyim de yemiyeyim de
ne guzel ben pek sık çıkmıyorum wc ye sıkıntı oluyorBen öyleyim su içmeye başladım mı wc den gelemem
Evet canım kararlı bir şekilde başladım bakalım :)
valla durum gercekten vahim bu sene ne prim verdiler ne dogru duzgun bir zam yapildi ustune yetmez gibi departmandan isci cikarttilarBankacılara da mı iş yok ee millette para olmazsa bankalar da boşalır tabi
cok gecmis olsun canımHerkese merhaba gelemedim çünkü eşim yine taş düşüruyor her yıl yaşıyoruz bu durumugece boyunca ağrısı vardı acile filan gittik ama iğne de bana mısın demedi yola girmiş gelecek , kusma ağrı derken sabahladim ve o inadından ise gitti
Bende kuzey uyuyunca yanına uzandım ancak bakabildim uyumayinca modu düşük oluyor insanın
bende aldim ama cesaret edemedim tadi acimsi keten tohumu mu bezir yagimi bilemedigimdem içemiyorum duruyor öyleceKızlar kabızlık için keten tohumu yagını tavsiye ederim ben iki gündür sabah 1 yk aç karna içiyorum üstüne su iciyorum benim aldığım organik doğal alırsanız daha iyu bazıları katkılı oluyor
safra tasindada ise yarar mi acaba merak ettimCanim vucuttaki her turlu taslar ve hatta damar tikanikliklari icin bir kür var, babamin kuzeni azerbaycanda ogrenmis bu tarifi. Taslari tamamen eritiyor, bizim ailede halam, dayilarim, annemler denedi hepsinde cok ise yaradi. Ayrica bagisikligi da guclendirdigi icin grip olma sikliginida dusuruyor. Doktorlar dayimin tasi cok buyuk bunu balonla bile kiramayiz demislerdi bu kuru yaptiktan sonra tamamen tas kayboldu doktoru bile inanamadi.
Deneyin belki size de sifa olur.
40 dis sarimsagi (ortaboy dis sarimsak cok iriyse 25 tane kullanman yeterli) tahta havanda eziyorsun iyice bunu 2 lt lik cam bir kavanoza aliyorsun. Uzerine 2 lt taze sikilmis limon suyu ekliyorsun, yani kavanozu doldurana kadar limon suyu sikip uzerine ekliyorsun. Kavanozun agzini kapatip gerekirse etrafinida sarabilirsin karanlik bir yerde sakliyorsun 20 gun boyunca her gun kavanozu alt us getirerek sallayip tekrar yerine koyuyorsun. 20 gunun sonunda o sarimsaklar icinde tamamen eriyor. Sonra Her sabah 1 kahve fincani ac karna bundan iciyorsun karisim bitene kadar devam ediyorsun. Sarimsaklari kesinlikle metal ezicilerde ezmiyoruz o kismi onemli, tahta kavan olacak, metal degmeyecek.
Bekleme suresini 20 gun diye hatirliyorum ama anneme tekrar sorup yine buraya yazarim canim. Kullanan herkeste olumlu sonuc verdi insallah esine de sifa olur.
Sordum simdiAbla yorumları oku istersen öyle biseymiş
Yeni Sürüme geçtik !
Keşke amacına uygun kullanılsa ama her zaman ki KK klasiği, nefret ettiği, sitede olmasından rahatsız olduğu herkese kullananlar olacak, eksi rep uygulamasında bolca tecrübemiz oldu, artı puanlamalarda kimsenin gıkı çıkmazdı ama eksi rep verenlerin çetelesi tutulur, aynı bombardıman yapılırdı...www.kadinlarkulubu.com
Evet canim safrada da yariyormus. Tum taslar ve damarlardaki tikanikliklar icin etkiliymis. Genelde yilda iki kez bahar donumlerinde yapiyor annemler. Yani suan yaparsaniz tam mevsimi aslinda, bir de sonbahar baslarken yapiyor bizimkiler. Belki bende yaparim hatta bagisikligimi guclendirsin diye, bir malzemeleri alayim kavanozum yok o kadar buyukne guzel ben pek sık çıkmıyorum wc ye sıkıntı oluyor
valla durum gercekten vahim bu sene ne prim verdiler ne dogru duzgun bir zam yapildi ustune yetmez gibi departmandan isci cikarttilar
cok gecmis olsun canım
bende aldim ama cesaret edemedim tadi acimsi keten tohumu mu bezir yagimi bilemedigimdem içemiyorum duruyor öylece
safra tasindada ise yarar mi acaba merak ettim
Bende bazen kalkamiyorumBiri beni oturdugum yerden kazisin
karbon miktarlari az ama hic sebze salata yogurt cnmSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kıymalı çorba
1 adet haşlanmış patates, yarım dolma
ara
3 hurma
saat 4 civarı
yarım dilim ekmek
peynir
gece
tarçınlı süt
su 2 litreye yakındır
buraya yazayım da akşam eve gidince sütten başka birşey içmiyeyim de yemiyeyim de
Aaamiiiinnnnn
Menu kotu degil fakat bir yerlere yogurt, sut eklesen, sebze/salata falan eklesen cok daha doyurucu ve dengeli olur.
ay deme tamda muzdarip oldugum konu ameliyat fikri oldukca geriyordu beni limon alip yapayim hemen ilk firsattaEvet canim safrada da yariyormus. Tum taslar ve damarlardaki tikanikliklar icin etkiliymis. Genelde yilda iki kez bahar donumlerinde yapiyor annemler. Yani suan yaparsaniz tam mevsimi aslinda, bir de sonbahar baslarken yapiyor bizimkiler. Belki bende yaparim hatta bagisikligimi guclendirsin diye, bir malzemeleri alayim kavanozum yok o kadar buyuk
sorma sevilay şükür gittin hallettim pazarı gene yapıştım spor icin kalkmam lazim ama once yemek mi yesem bilemedimBende bazen kalkamiyorum
yazıyor canim aktardan aldimda guvenilirligine emin olamadimaskrhpozitif üstünde yazmiyormu keten tohumu yağı canım organik bulabilirsen aktarlarda vardır daha iyi
karbon miktarlari az ama hic sebze salata yogurt cnm
Heralde ekmeklerinde beyazdi
Bugun yesilliklerin dibine vurdum ben tere, roka, kuzu kulagi, dereotu, taze sogan, ispanak, Maydanoz ucuza bulunca durduramadim kendimiYazın bolbol ayran içiyorum canım kışın soğuk ayran içesim gelmiyor , yeşiilik te alcam akşamları salata yerdim eskiden yine dönüş yapcam
Ekmegini yesilligini sebzeni ihmal etme cnmMaalesef beyazdı yoğurt çıkmadı bu öğlen ayran çıktı onu da ben içmedim canım istemedi canım
Biran önce tahıllı ekmek alayım yeşillik alayım bende zorlanıyorum böyle
Ucuzlamaya basladimiBugun yesilliklerin dibine vurdum ben tere, roka, kuzu kulagi, dereotu, taze sogan, ispanak, Maydanoz ucuza bulunca durduramadim kendimi
Sporu yemekten önce yapsan daha iyi canım yemek yedimi insan daha çok agirlasiyor kalkamiyoray deme tamda muzdarip oldugum konu ameliyat fikri oldukca geriyordu beni limon alip yapayim hemen ilk firsatta
sorma sevilay şükür gittin hallettim pazarı gene yapıştım spor icin kalkmam lazim ama once yemek mi yesem bilemedim
yazıyor canim aktardan aldimda guvenilirligine emin olamadim
Ustunde oyle yaziyorsa dogrudur cnmyazıyor canim aktardan aldimda guvenilirligine emin olamadim
Sordunmu ablaUstunde oyle yaziyorsa dogrudur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?