- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.661
bende eve gittim yemege
yeşil mercimek çorba içtim 1 kase :)
1 dilim ekmek
şimdide sütümü içiyorum :))
ve sabahtan beri en az 4-5 bardak su içtim
selam kizlar,
berbat bir gunsoguk, ruzgarli yagmurlu. Moralim de yerlerde, niye bilmiyorum. Aglayasim var ama aglayacak sebebim yok :26: Boyle durumlarda zavalli kocise olan oluyor neyse ki evde degilim yoksa ona trip atiyor olacaktim Saka bir yana icimden hicbirsey yapmak gelmiyor. Dun aksam yemeginde biraz falzla kacirdim. Sabah da tok karnina tartilayim dedim 2 gunde 2 kilo fazla ciktim valla nasil oluyorsa umarim adetim bitince gecer bir kismi eger siskinlikse yani.. 2 kilo alacak kadar yememisimdir o kadar da degil yani moralimi cok bozdu sabah sabah, ama aslinda iyi de oldu cunku su an onumde patronun cikolatalari duruyor ama yemeyi birakin gozumun ucuyla bile bakmiyorum nefret ettim cikolatadan su an o haldeyim. Bir an once zayiflamak istiyorum artik yeter yedigim :/ 2 ileri 1 geri gidiyor artik duzene otursun istiyorum bakalim bu aksam spor yapmaya caliscam oglen de sadece sebze corbasi ictim ekmeksiz falan. Aksama da sadece yumurta ve salata yemeyi planliyorum. Biktim kendimi sisko gormekten
selam kizlar,
berbat bir gunsoguk, ruzgarli yagmurlu. moralim de yerlerde, niye bilmiyorum. aglayasim var ama aglayacak sebebim yok :26: boyle durumlarda zavalli kocise olan oluyor neyse ki evde degilim yoksa ona trip atiyor olacaktim saka bir yana icimden hicbirsey yapmak gelmiyor. dun aksam yemeginde biraz falzla kacirdim. sabah da tok karnina tartilayim dedim 2 gunde 2 kilo fazla ciktim valla nasil oluyorsa umarim adetim bitince gecer bir kismi eger siskinlikse yani.. 2 kilo alacak kadar yememisimdir o kadar da degil yani moralimi cok bozdu sabah sabah, ama aslinda iyi de oldu cunku su an onumde patronun cikolatalari duruyor ama yemeyi birakin gozumun ucuyla bile bakmiyorum nefret ettim cikolatadan su an o haldeyim. bir an once zayiflamak istiyorum artik yeter yedigim :/ 2 ileri 1 geri gidiyor artik duzene otursun istiyorum bakalim bu aksam spor yapmaya caliscam oglen de sadece sebze corbasi ictim ekmeksiz falan. aksama da sadece yumurta ve salata yemeyi planliyorum. biktim kendimi sisko gormekten
cnm çok geçmiş olsun inş bişeyi yoktur
haftasonu diyet falan kalmadı sevgili kaynanamın evini taşıdık üst kattan alt kata in çık in çık bittim hala bacaklarım ağrıyo
benim evdeki bir takım koltuğu indirdik tabi benim evde oldu dandini pazarda kendi evimi temizledim ama bittim yani haftasonu hiç dinlenmedimsonra pcdeki oğlumun fotolarının bir kısmını kurtaramadık çok üzüldüm bakalım bugün çalışacakmı
sizler nasılsınız
canım geçmiş olsun inşallah daha iyidir eczaneden krem al çok iyi geliyor şişlige
Çok Geçmiş olsun
Günaydın kızlar...
Herkese mutlu süper bir hafta olsun inş
B-fit aklımı çok kurcalıyor.İş yerine yakın olması ve yapılan sporun kısa sürüyor olması zaman açısından bana çok uyuyor bakalım daha kararımı vermiş deilim...
Siymum cum çok geçmiş olsun ucuz atlatmıssın...Fulyacım bende hayvanları çok severım hatta delısıyımdır ama domuzcuklar bana pek sevımlı gelmedı.Belkıde bılınc altıdır bılemedım :)
Hepinize teşekkür ederim kızlarİyleşti çok şükür şişlikte indi kızarıklık kaldı. Şu merdivenlerde halıfileks kesinlikle olsun o kurtardı çocuğu. Ucuz atlattık. Gecede başında nöbet tuttuk sırayla 15 dakikada bir uyandırı sorduk miden bulanıyormu başında ağrı var mı diye. Allah korudu hiç bir belirtisi olmadı.
Buarada 59.9dan hiç inemiyordum 3 gündür tartılıp moral bozuyordum bugün çıktım 58.8 şok oldumFarkediyorum artık vücudumdan nerden gittiğini...
Bu sabah canım hiçbirsey yemek istemedi kendimi zorladım
Dünden kala bir pogcanın ucundan az yedim 3-4 yudum nescafe içtim öglen yeşil mercimek yedim çatal'la yedim suyunu yemedim ara ögünlerdede 1 portakal yarım muz 10-15 leblebi yedim
Birde 1 bardak yeşil cay şimdi 2ciyi içecegim
8 bardak su içtim
kızlar yürüdüm geldim şimdi yeşil çay 2 kuru incirli ara ögün yapıyorum
bunlar sana şekerim ben tartıya çıkmaya korkuyorum bırak vermeyi almış olabilirim bile
yeğeninin iyi olmasına sevindim çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın
Çok sıkı diyet yapıyorum kendimin kendim denetçisiyim resmen . Hiç yemiyorum değil ama ben böyle verirsem bi daha almam çünkü nasıl verilir konusunda zorluk çekerken alınır kısmı ağrıma giderSen su spor yeşilçay yapyordun bugün ne oldu? yemen dikkatten kaçmış olabilir ama onları yap cnm...
bunlarda sana fadimecim
süper gidiyosunuz kızlar bende bu akşam cd yi hazırlatayım yan komşuma bizim pc gelene kadar 5 kg almaktan iyidir
su +yeşil çay ok ama 2 gündür spor yok tabi ev taşımayı 3.kat 1.kat bilmem kaç milyon kez inip çıkmamı saymazsak bu akşam içinde hiçç havamda değilim ama bakıcaz artık senin gönderdiğin maili indiremedim ki pc bozuk komşuma rica edicem bugün
Güzel gidiyosun. Ama bi menü oluştursana cnm. Öyle onu dikkate alarak ne kadar ne yediğini biliyorsun. Ben hazırladığım listeyi çıktı aldım dolabın üzerine yapıştırdım. Gün gün ne yaptıysam üzerine not alıyorum fazla kaçırdığım bişey olmuyor böylece
Canım ben kendimi şartlandıramıyorum bugün illa bunu yiyecegim desemde olmuyor ya aşcı amca farklı setyler yapıyor.
Evdede babamın veya annemin ne yapacagı hiç belli olmuyor bende yedigimin oranına dikkat etmeye calısıyorum
Birde ben gün boyu işyerinde kendimi tutuyorum sorunum aksam eve gidince kendi sevdigim seyleri hiç üsenmeyip yapıp yeme gibi kötü huyum var
Bugün öyle yemeginden sonra tartıldım kilom 56:700
sürekli 56:300 ile 57:600 arasında değistigi için sevinemiyorum
daha cumaya çok var sen verirsin bol su iç
daha cumaya çok var sen verirsin bol su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?