Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende eve gittim yemege
yeşil mercimek çorba içtim 1 kase :)
1 dilim ekmek

şimdide sütümü içiyorum :))
ve sabahtan beri en az 4-5 bardak su içtim

bende sabah 1 yumurta ekmek
öğlende tavuk yemeği 1 dilim ekmek salata
1 kaşıkta süt helvası yedim
ara öğünde 3 minik galeta
1,5 lt su içtim
bu hafta benden umut yok büşranın gönderdiği linki indirip cdye alamadım evdeki pc bozuk 2 gün daha gelmicek

selam kizlar,
berbat bir gun soguk, ruzgarli yagmurlu. moralim de yerlerde, niye bilmiyorum. aglayasim var ama aglayacak sebebim yok :26: boyle durumlarda zavalli kocise olan oluyor neyse ki evde degilim yoksa ona trip atiyor olacaktim saka bir yana icimden hicbirsey yapmak gelmiyor. dun aksam yemeginde biraz falzla kacirdim. sabah da tok karnina tartilayim dedim 2 gunde 2 kilo fazla ciktim valla nasil oluyorsa umarim adetim bitince gecer bir kismi eger siskinlikse yani.. 2 kilo alacak kadar yememisimdir o kadar da degil yani moralimi cok bozdu sabah sabah, ama aslinda iyi de oldu cunku su an onumde patronun cikolatalari duruyor ama yemeyi birakin gozumun ucuyla bile bakmiyorum nefret ettim cikolatadan su an o haldeyim. bir an once zayiflamak istiyorum artik yeter yedigim :/ 2 ileri 1 geri gidiyor artik duzene otursun istiyorum bakalim bu aksam spor yapmaya caliscam oglen de sadece sebze corbasi ictim ekmeksiz falan. aksama da sadece yumurta ve salata yemeyi planliyorum. biktim kendimi sisko gormekten

Bu sabah canım hiçbirsey yemek istemedi kendimi zorladım
Dünden kala bir pogcanın ucundan az yedim 3-4 yudum nescafe içtim öglen yeşil mercimek yedim çatal'la yedim suyunu yemedim ara ögünlerdede 1 portakal yarım muz 10-15 leblebi yedim

yazını okumadan sormusum hasta oldunmu diye sormuştum :))

Son düzenleme:

valla cnm sanki beni anlatmışsın tek bir farkla benim deli gibi yiyesim var başım ağrıyo bitik durumdayım

canım geçmiş olsun inşallah daha iyidir eczaneden krem al çok iyi geliyor şişlige

Çok Geçmiş olsun

Hepinize teşekkür ederim kızlar İyleşti çok şükür şişlikte indi kızarıklık kaldı. Şu merdivenlerde halıfileks kesinlikle olsun o kurtardı çocuğu. Ucuz atlattık. Gecede başında nöbet tuttuk sırayla 15 dakikada bir uyandırı sorduk miden bulanıyormu başında ağrı var mı diye. Allah korudu hiç bir belirtisi olmadı.
Buarada 59.9dan hiç inemiyordum 3 gündür tartılıp moral bozuyordum bugün çıktım 58.8 şok oldum Farkediyorum artık vücudumdan nerden gittiğini...

bunlar sana şekerim ben tartıya çıkmaya korkuyorum bırak vermeyi almış olabilirim bile
yeğeninin iyi olmasına sevindim çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın

Birde 1 bardak yeşil cay şimdi 2ciyi içecegim
8 bardak su içtim

Güzel gidiyosun. Ama bi menü oluştursana cnm. Öyle onu dikkate alarak ne kadar ne yediğini biliyorsun. Ben hazırladığım listeyi çıktı aldım dolabın üzerine yapıştırdım. Gün gün ne yaptıysam üzerine not alıyorum fazla kaçırdığım bişey olmuyor böylece

bunlar sana şekerim ben tartıya çıkmaya korkuyorum bırak vermeyi almış olabilirim bile
yeğeninin iyi olmasına sevindim çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın

Çok sıkı diyet yapıyorum kendimin kendim denetçisiyim resmen . Hiç yemiyorum değil ama ben böyle verirsem bi daha almam çünkü nasıl verilir konusunda zorluk çekerken alınır kısmı ağrıma gider Sen su spor yeşilçay yapyordun bugün ne oldu? yemen dikkatten kaçmış olabilir ama onları yap cnm...

su +yeşil çay ok ama 2 gündür spor yok tabi ev taşımayı 3.kat 1.kat bilmem kaç milyon kez inip çıkmamı saymazsak bu akşam içinde hiçç havamda değilim ama bakıcaz artık senin gönderdiğin maili indiremedim ki pc bozuk komşuma rica edicem bugün

Tamam cnm. Hepinize kolay gelsin. Benim çıkmam gerekiyor. Birdahaki girdiğimde listemi yazarım. Bi baş ağrısı tuttu felaket acı çekiyorum resmen :13:

Canım ben kendimi şartlandıramıyorum bugün illa bunu yiyecegim desemde olmuyor ya aşcı amca farklı setyler yapıyor.
Evdede babamın veya annemin ne yapacagı hiç belli olmuyor bende yedigimin oranına dikkat etmeye calısıyorum
Birde ben gün boyu işyerinde kendimi tutuyorum sorunum aksam eve gidince kendi sevdigim seyleri hiç üsenmeyip yapıp yeme gibi kötü huyum var
Bugün öyle yemeginden sonra tartıldım kilom 56:700
sürekli 56:300 ile 57:600 arasında değistigi için sevinemiyorum

daha cumaya çok var sen verirsin bol su iç

daha cumaya çok var sen verirsin bol su iç

Cok su içiyorum 8 bardak oldu bile spor yapıncada 3-4 bardakda öyle içiyorum 2 lt geciyor
yeşil çayıda hiç aksatmıyorum 2 bardak mutlaka hatta bugün Aşcı amca yemek alısverişinde bana yeşil cay almış çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…