Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ülkenin gidişi kötü maalesef canım ben hiç böyle sezon yaşamadım mesela işçiler 2 3 ay sadece oturdular
tutmak istiyorum inş gece kalkabilirim bilinçaltımı şartlandırayım bakalım :)

Allah sonumuzu hayır etsin, gördüğümüzden geri koymasın
Alarm kurabilirsin bence gece kalkmak ve oruç tutmak istiyorsan. Şimdiden Allah kabul etsin.
Menün biraz yetersiz, baharatlı yoğurt filan mı kondursaydın acaba? Acıkırsın bence ama sen bilirsin

Bence beğenilmeyen menülerde kullanmak amacına uygun oluyor. Sizce de öyle değil mi Mefkurem

Şimdiden açım

aramıza hoşgeldin canım ben Bahar 33 yaşındayim bir oğlum var ve 3 sene sonunda oldu ki ne pko var ne başka bir hormon nede sperm eksikliği vs herşey normal ama ol demeden olmuyor relax ol ver kiloları bebekte gelir
[
süper olmuş
ben buraya ne yazacaktım unuttum
akşam ki tost da beyaz ekmek mi öncelikle bunu değiştirmek işin, çorbalarin sıcak olmamasının bir özelliği mi var canım
Menüm
Sabah 1 d tbe 1 yumurtalı salata 1 kk peynir kiraz domates 1 tk bal

Öğlen 1 tabak pirinçli ıspanak yemeği yoğurt

Ara 1 portakal 1 kivi

Akşam 18.30 1 fırında levrek salata 1/2 d tbe

Su 2 lt
Spor yok
afiyet olsun canan güzel olmuş
hakkında hayırlısı canım olur inşallah kısa sürede
Aaah ah o kadar haklısın ki.. itiraf etmek gerekirse gıda mühendisiyim ama pratiğe dökerken ekmekle pilavı götürüvermişim...
hataları bile bile yapmak malesef hepimiz bazen yapıyoruz , özelde misin atandin mi ben 8 yıl özelde çalıştım bizim bir muhendis daha vardı o ne oldu kızlar
güzel olmuş canım bir lokma ile kendini koreltmissin daha ne olsun
Canımmmm ablam hedefim 75 inş North River
Yaaa beni de ekleyin lütfiiiin.
Kilom 77.3 31 Mart hedef kilom 73.3 North River
tamamdır canlar bekleyeceğim
Berrin rezeneyi ilk defa duydum ne değişik şeyler yiyorsun kız nasıl birşey bu rezene
öğlen dolu dolu olmuş akşam yoğurt yetmiştir pro tok tutuyor ve evdekilere uymamissin tebrikler
Günaydın kızlar. Niye bilmiyorum mide bulantısıyla uyandım. Üşüttüm mü acaba
geçmiş olsun canım dikkat et havalarda aldatıcı
zaten taslanmissin ben birşey deneyim ama sağlıklı menüler bekliyoruz iyi ki demedim :)
güne geç başlamışsin güzel olmuş
Ben içemiyorum öyle herşeyi keşke içebilsem benim yıllardır bebiş olmadığı için...
olur canım önemli olan kafanı rahat tutmak ki zor biliyorum , benim kafa çok rahat ama bak ikinci yine olmuyor ki olsun diye de uğraşmıyorum bana doktorum demişti ki sadece tadını çıkar evet çatlaktir kendisi gerisini boşver "ol derse olur "
nasıl oldu Ayşenur baya toparladı mi tekrar gelmis geçmiş olsun
biz de her sene ne olacağı belli olmadan tayin durumu oluyor gülüm yaz kararnamesi kış kararnamesi arada bakanlık isterse ara kararnameler , bize mesaj gelmedi ama mesajsız da tayin çıkarıyorlar :))
sürpriz yani taşınmakta zor iş ya
günayyydııınnnnnn 9. takımın güzel hatunlarııı
süper tam ihtiyacım şuan
ben birşey sürünce bol suurup üzerine havlu kağıt koyuyorum hazır maske gibi bir bloggerdan görmüştüm
bu gerçekten işe yarıyor mu , daha önce duydum ama pek emin olamamistim göğüs üstünde bir kaç tane güneş lekesi kaldı bu yaz
Gecmis olsun canim taş düşürmek çok zor bende bir kere dusurnustum kısa zamanda kurtulur inşallah
sağol canım inşallah
ben bunu hazırlayim beklesin sağol canım ama şimdi birisi önerdi balık başı taşı varmış parçalanmasına sebep olup dokuyormus oda limonla kullanılıyor yine
aminnnn
amin cnm sagolasin
icinde sinemaki olan caylarin sık tuketilmesi iyi degil cnm
cok gecmis olsun cnm o halde nasil gitti işe
aldinmi sonunda :)))
Hergun icme vucut alismasin
hiç sorma abla ben olsam gitmem
hem dolma hemde patates sadece patates daha iyiymiş aslında

MART HEDEFLERİ

Üye01 Mart 31 Mart Fark
Nanekekik69,866-3,8
Fatlady99.793.6-6
Gulbe seker105.5101.5-4
Tugcetugcem58,656,6-2
Ahsen84.480.9-4.4
askrhpozitif77,670,9-6.7
Buse8100.695-5.6
bi prenses annesi 89.786.7-3
pesto2677,373,3-4
elfkkk75

North River tesekkurler, hosbuldum :) kendim icin de istiyorum zayiflamayi, sirf bebek icin degil. Esim cok fittir, dikkat eder. Ben de onun yaninda sisko durmaya basladim hedefe ulasana kadar durmak yok

@gewezebidik tesekkurler, hosbuldum. İnsallah canim, zayiflayalim da kucalarimiz bebislerle dolsun :)
@Cicito88 hosgeldin sefalar getrdin canımm
pesto26 gosgeldşn canımcımmm
Cicito88

Canım ben atlamışım kusura bakma

Hoşgeldin aramıza
Aaahh ahh fit tugcetugcem beni de atladın sanki;((((

Bence bi sakincasi yok da ne diyecekler bakalim
Haber ederim

bence onlarca da bir sakıncası yok abla

Şimdiden açım

kendini öyle şartlama sakın

pesto26 gosgeldşn canımcımmm

Aaahh ahh fit tugcetugcem beni de atladın sanki;((((

ayy vallahi atlamışım. çok çok özür dilerim
hoşgeldin canım. ben tuğçe 34 yaşında bankacıyım
bol sağlıklı eksili günler diliyorum

buse8 aksam ne yediysem yazacagim, sabahlari midem almiyor zor yiyorum. Bir parca peynirle oglene kadar idare ediyorum genelde. Umarim istedigim kiloya ulasirim
canim bende saat 12 gibi yemeye başlıyorum en geç 18 e kadar bitirmiş oluyorum bazı günler kursa gittiğimde çok açsam saatim uzuyor sende geç kahvaltı yapabilirsin sorun olmuyor demk istedim
İnşallah kuzum ama tartı inmiyor beni çıldırtıyor
koruma evtesine gkrmis olabilirsin tatlim elbet vucut diréncin kirilacak yeterki pes etme
cok sukur daha iyiyim canim bazi zamanlar bende oyle gel gitler oluyo dr ye gittim bisey çıkmadı mide koruyucu verdi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…