- 11 Nisan 2018
- 1.922
- 3.805
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.621
Ucuzlamaya basladimi
Burda daha pek dusmedi
Muneye yazdım cnm bakalim cevap gelecekmiSordunmu abla
Ben almanyadayim burda sebzeler hep pahaliBiberin kilosu 10 tl di bizim burda orda nasıl
Ülkenin gidişi kötü maalesef canım ben hiç böyle sezon yaşamadım mesela işçiler 2 3 ay sadece oturdular
tutmak istiyorum inş gece kalkabilirim bilinçaltımı şartlandırayım bakalım :)
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kıymalı çorba
1 adet haşlanmış patates, yarım dolma
ara
3 hurma
saat 4 civarı
yarım dilim ekmek
peynir
gece
tarçınlı süt
su 2 litreye yakındır
buraya yazayım da akşam eve gidince sütten başka birşey içmiyeyim de yemiyeyim de
Abla yorumları oku istersen öyle biseymiş
Yeni Sürüme geçtik !
Keşke amacına uygun kullanılsa ama her zaman ki KK klasiği, nefret ettiği, sitede olmasından rahatsız olduğu herkese kullananlar olacak, eksi rep uygulamasında bolca tecrübemiz oldu, artı puanlamalarda kimsenin gıkı çıkmazdı ama eksi rep verenlerin çetelesi tutulur, aynı bombardıman yapılırdı...www.kadinlarkulubu.com
Allah sonumuzu hayır etsin, gördüğümüzden geri koymasın
Alarm kurabilirsin bence gece kalkmak ve oruç tutmak istiyorsan. Şimdiden Allah kabul etsin.
Menün biraz yetersiz, baharatlı yoğurt filan mı kondursaydın acaba? Acıkırsın bence ama sen bilirsin
Bence beğenilmeyen menülerde kullanmak amacına uygun oluyor. Sizce de öyle değil miMefkurem
Ben almanyadayim burda sebzeler hep pahali
aramıza hoşgeldin canım ben Bahar 33 yaşındayim bir oğlum var ve 3 sene sonunda oldu ki ne pko var ne başka bir hormon nede sperm eksikliği vs herşey normal ama ol demeden olmuyor relax ol ver kiloları bebekte gelirAdı:Cicito88
Yaşı:31
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayir
Meslek: Bankacı
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 1.72
Kilo: 73.6
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : Evlendiğimden beri kilo alıyorum, ayrıca pko hastasıyım.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Pko hastalığım var ve kilo aldıkça bu hastalık ilerliyor maalesefBirkaç kez diyet yapmayı denedim ama olmadı çünkü hayatımda hiç diyet yapmadım. 1-2 aydır bebek planımız var ve kilo vermeden pko azalmayacağı için diyet yapmam gerekli. Çok kararlıyım, eşim de çok destek. Bugün 1 saat normal tempoda yürüyüş ile başladık bu serüvene. 1 ayda 68 kiloya inip sonrasında evlendiğim kilo olan 60 kiloya inmek istiyorum.
Şov başlasın!
süper olmuşBugünkü menum
Kahvalti 08:00
Sahanda 2 yumurta
2 ceviz
Maydanoz+Dere otu
Aksam 17:30
Fırında sebzeli balık (300 gr kadar vardi)
Salata
Sadece 1 lokmalik ekmek (beyazdi)
3 litre su
2 kupa yeşil çay
1 fincan kuş burnu çayı
Spor
60 dk tempolu yürüyüş
4mil leslie*180 puan @Pnrrr-20 canım
ben buraya ne yazacaktımMerve menu harika gozukuyor, afiyet olsun canim, spor da su da sahane.
vuhuuu cok hafif bir gun olmus, afiyet olsun
afiyet olsun canim, bol eksi getirsin.
canim ben de 1 senedir is ariyorum. sana birkac oncerim var
1.si alman bir arkadasim CV sinde is tecrubelerini ikiye ayirmisti, basvurdugu ilanla alakali tecrubeler ve alakasiz olanlar, boylece arada bosluk gozukmemis oluyor.
2. si de ulke degistirsigini, bunun kolay bir sey olmadigini, oncelikle tasindigin ulkeye alismaya ve yerlesmeye calistigini, bu surecte de dilini gelistirmeye calistigini soyleyip, artik yeniden is hayatina donmeye hazir hissettim diyebilirsin. yurtdisinda cok fazla insan bos yil birakiyor onemli olan sen o bos yillari nasil gecirdin ve karsiya nasil anlatiyorsun.
ohhh rahatlamana sevindim, afiyet olsun bence guzel menu olmus spor da guzel
afiyet olsun canim guzel bir gun olmus her seyiyle
afiyet olsun canim herseyiyle sahane bi gun olmus
hos geldin canim, ben de Berrin 32 yasindayim, Hollanda d ayasiyorum, evliyim, is ariyorum. Benim de pkos um var, ben de zayiflayinca artik bebis dusunuyoruz biz de. zamanla daha cok tanisir kaynasiriz zaten :)
guzel bi gun olmus canim afiyet olsun
akşam ki tost da beyaz ekmek mi öncelikle bunu değiştirmek işin, çorbalarin sıcak olmamasının bir özelliği mi var canımMenüler harikaa gençler yeminle yazmasam mı diye düşünüyorum benim ki bana göre gayet diyet menüsü iken sizinkileri görünce bütün mutfağı yemişim gibi oluyor
Gelsin bakalım hayırlısı
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta, 1 hindi füme, 1 zeytin, parmak yarısı peynir, 1,5 kızartılmış beyaz ekmek
Ara 12:30
Müslili (sekersiz) yoğurt
Yarım kase mercimek çorbası (sıcak değil)
öğle 16:00
Yarım kase balkabağı çorbası (sıcak değil)
Yağsız bi dilim tost
Akşam 19:00
Sezar salata
Leslie 45 puan, Zumba 35 Puan Etti mii bana 80 Puançocukları da sayarsak 500 puan da ordan kesin
afiyet olsun canan güzel olmuşMenüm
Sabah 1 d tbe 1 yumurtalı salata 1 kk peynir kiraz domates 1 tk bal
Öğlen 1 tabak pirinçli ıspanak yemeği yoğurt
Ara 1 portakal 1 kivi
Akşam 18.30 1 fırında levrek salata 1/2 d tbe
Su 2 lt
Spor yok
hakkında hayırlısı canım olur inşallah kısa süredeNorth River @gewezebidik
Zaten daha yüz yüze görüşme evresine geçemedik telefonda hımm ok biz size dnrz diyip kapatıyorlar. İçimi döküyorum aslında , aşama aşama anlatıyorum neden ara verdiğimi ama çok önemsemiyor sanki, güven vermiyorum
Alakalı ve alakasız işler olarak ayırma fikri epey hoşuma gitti açıkcası. Mühendislik tecrübesi ve ticaret tecrübesi diye ayırıp doldurursam daha mantıklı görünebilir.
Teşekkürler kelebekler, daha güçlü durcam bu konuda
10.00
3 adet küçük krep
1 tatlı kaşığı reçel
Peynir zeytin domates maydanoz çay
Öğlen
Yürürken farketmeden çok fazla kavrulmamış badem, kaju, kuru üzüm üçlüsü yedim hepsinden birer avuç diyebilirim. Bi De üstüne bir dilim yağsız tost, 1 tatlı kaşığı bal, 1 yk yoğurt yerken buldum kendimi. Pişmanım ama cipsten iyidir:,(
Akşam
5 adet kanat, 2 yk pirinç pilavı, 1 dilim kepek ekmeği, 2 yk yoğurt
2lt su ve umarım yarım saat eliptik olacak
Linç gelecek gibi hissediyorum
hataları bile bile yapmak malesef hepimiz bazen yapıyoruz , özelde misin atandin mi ben 8 yıl özelde çalıştım bizim bir muhendis daha vardı o ne oldu kızlarAaah ah o kadar haklısın ki.. itiraf etmek gerekirse gıda mühendisiyimama pratiğe dökerken ekmekle pilavı götürüvermişim...
güzel olmuş canım bir lokma ile kendini koreltmissin daha ne olsunİyi geceleerrrr
Menü
Sabah10.35
Bi avuc lor salatası
3 4 kücük dilim beyaz peynir
1 haslanmıs yumurta
Salatalık
1 kepkli ekmk
Bir lokma reçelli simit
Öğle15.00(okulda corba cıkmadı;( )
1 kupa yesilcay
Bi avuc fındık
1 mandalina
Ara
1 elma
Akşam19.00
Bi tabak karnabahar
Bol salata
Ara 23.00
1 bardak sütlü nescafe
Su
2.5 lt civarı
Spor
Yaklasık 40 dk yürüyüş
North River Mefkurem
Canımmmm ablam hedefim 75 inşNorth River
tamamdır canlar bekleyeceğim
Berrin rezeneyi ilk defa duydum ne değişik şeyler yiyorsun kız nasıl birşey bu rezenekizlar ben de menumu yazayim
saat 9:30
sebzeli omlet (150 gr kadar pirasa, havuc, karnabahar,kisnis karisimi)
1kk peynir
2 cherry domates
ceyrek dilim tbe
saat 12:00
sade turk kahvesi
saat 15:00
yarim rezeneuzerine azicik kasar
rezeneyi halka dilim kesip cok az yagda izgara gibi tavada cevirdim uzerine azicik kasar koydum
sonrasinda 1cb sutle 1 kupa nescafe
saat 17:00
yarim muz
1 hurma
1cb sut
1 yk chia
saat 19:00
3 tane hasanpasa kofte (firinda kofte)
3 yk salata
3 yk yogurt
su 2,5 lt
spor yarim saat bisiklet toplam 60 puan @Pnrrr-20
öğlen dolu dolu olmuş akşam yoğurt yetmiştir pro tok tutuyor ve evdekilere uymamissin tebriklerHerkese iyi geceler çok geç oldu farkındayım ama anca fırsat bulabildim kayinvalidem geldi şehir dışından onunla ilgilendim tüm gün pek fırsatım olmadi menümü yazıp gidip uyuycam hemen
Sabah 8.30 bir küçük muz bir bardak süt (kv karşılamaya gittik kahvaltı yapamadim)
Öğlen 13.00 (disardaydim)
Bir kase mercimek çorba
Karişik ızgara tabağı (2 köfte 3 4 parca kuzu sis 1 parca pirzola 1 küçük parca antrikot)
1 bardak ayran
Akşam 19.00 bir kase pul biber naneli yoğurt
(Pizza spariş etti insafsizlar tadına bile bakmadim)
3.5 litre su
Hepinizi opuyorum yarın görüşmek uzere
geçmiş olsun canım dikkat et havalarda aldatıcıGünaydın kızlar. Niye bilmiyorum mide bulantısıyla uyandım. Üşüttüm mü acaba
zaten taslanmissin ben birşey deneyimSABAH
1 AVUÇ BÖREK
ŞEKERSİZ ÇAY
ÖĞLEN
1 TABAK LAHANA YEMEĞİ
1 DİLİM EKMEK
ARA
3 HURMA
AKŞAM
TAVADA YUMURTA
YARIM DİLİM KADAR EKMEK
Suda 2 lt içmişimdir .Ekmekle aram iyi değil normaldeama yedim..Daha düzene girecek inş
güne geç başlamışsin güzel olmuşMenumi yazip gecmise uçayım
12.15
1 kase tarhana çorbası
15.30
1 kase çorba
1 kase Karnabahar salatası
1 parca haşlanmış tavuk budu
1 bardak ayran
18.10
1 elma 15 fındık
Su.2lt
Spor.3ml leslie 135 puan 50 zıplama yarim saat tempolu yürüyüş 90 puan @Pnrrr-20
olur canım önemli olan kafanı rahat tutmak ki zor biliyorum , benim kafa çok rahat ama bak ikinci yine olmuyorBen içemiyorum öyle herşeyi keşke içebilsembenim yıllardır bebiş olmadığı için...
nasıl oldu Ayşenur baya toparladı mi tekrar gelmis geçmiş olsunHayırlı sabahlar kızlar artik aranıza tekrar geri dönmek istiyorum.oglumun koluda bir iki gün oldu açılali yine bir hafta daha dikkat edecegiz şuan iyi durumu.sizlerde ne var ne yok.site değişmiş şuan hiç hoşuma gitmedi alışırım umarım
sürpriz yanibiz de her sene ne olacağı belli olmadan tayin durumu oluyor gülüm yaz kararnamesi kış kararnamesi arada bakanlık isterse ara kararnameler , bize mesaj gelmedi ama mesajsız da tayin çıkarıyorlar :))
süper tam ihtiyacım şuan
ben birşey sürünce bol suurup üzerine havlu kağıt koyuyorum hazır maske gibi bir bloggerdan görmüştümbu günü evde olan hanımlar için bakım günü ilan ediyoruuuummmmmmm
cilt temizliği bakım yapalım evde ürünü maskesi olanlar onları yapsın ben yaptım bile sıkılaştırıcı maske sürdü kurumasını bekliyorum , hazır da maskesi olmayanlar az bir patatesi rendeleyip suyunu yüzlerine sürsün kurumasını beklesin yıkasın, arada elini atmayın nişasta dökülmesin her yerinize:)) hindistan cevizi yağınız varsa sonrada azıcık ondan sürüverin yada herhangi bir nemlendirici krem
bu gerçekten işe yarıyor mu , daha önce duydum ama pek emin olamamistim göğüs üstünde bir kaç tane güneş lekesi kaldı bu yazaydınlatıcı sabun krem var gülüm hem sonradan oluşan cilt lekeleri güneş lekeleri doğum sonrası lekeler için kullanılıyor koltuk altı ve genital için de kullanılıyormuş ben daha yeni yeni koltuk altına deniyorum ..
kız ben de anca 38 in de başladım kendime bakmaya bizim genler sağlam çabuk kırışmıyoruz 60-65 den önce göz kenarın da kaz ayağı bile olmaz bizim sülalenin hatunların da ama ben çok sigara içtiğim için mecbur sorun olmasa da başladım gerçi göz kapağım az aşağı indi yaaavf
sağol canım inşallahGecmis olsun canim taş düşürmek çok zor bende bir kere dusurnustum kısa zamanda kurtulur inşallah
ben bunu hazırlayim beklesin sağol canım ama şimdi birisi önerdi balık başı taşı varmış parçalanmasına sebep olup dokuyormus oda limonla kullanılıyor yineCanim vucuttaki her turlu taslar ve hatta damar tikanikliklari icin bir kür var, babamin kuzeni azerbaycanda ogrenmis bu tarifi. Taslari tamamen eritiyor, bizim ailede halam, dayilarim, annemler denedi hepsinde cok ise yaradi. Ayrica bagisikligi da guclendirdigi icin grip olma sikliginida dusuruyor. Doktorlar dayimin tasi cok buyuk bunu balonla bile kiramayiz demislerdi bu kuru yaptiktan sonra tamamen tas kayboldu doktoru bile inanamadi.
Deneyin belki size de sifa olur.
40 dis sarimsagi (ortaboy dis sarimsak cok iriyse 25 tane kullanman yeterli) tahta havanda eziyorsun iyice bunu 2 lt lik cam bir kavanoza aliyorsun. Uzerine 2 lt taze sikilmis limon suyu ekliyorsun, yani kavanozu doldurana kadar limon suyu sikip uzerine ekliyorsun. Kavanozun agzini kapatip gerekirse etrafinida sarabilirsin karanlik bir yerde sakliyorsun 20 gun boyunca her gun kavanozu alt us getirerek sallayip tekrar yerine koyuyorsun. 20 gunun sonunda o sarimsaklar icinde tamamen eriyor. Sonra Her sabah 1 kahve fincani ac karna bundan iciyorsun karisim bitene kadar devam ediyorsun. Sarimsaklari kesinlikle metal ezicilerde ezmiyoruz o kismi onemli, tahta kavan olacak, metal degmeyecek.
Bekleme suresini 20 gun diye hatirliyorum ama anneme tekrar sorup yine buraya yazarim canim. Kullanan herkeste olumlu sonuc verdi insallah esine de sifa olur.
aminnnnDikkate alcam canım dediklerinikendime değer veriyorum aslında kendimi de seviyorum ama sayısız tedaviler artık sürekli olmayışı kendime itiraf etmesem de aslında takmadığımı sansam da , ki takıyorum bence,belki artık psikolojik olarak yoruldum , ben bu yaşa kadar baş ağrısı nedir bilmezdim Allah hepimizin gönlüne göre eş evlat mal mülk sağlık versin
hiç sorma abla ben olsam gitmemamin cnm sagolasin
icinde sinemaki olan caylarin sık tuketilmesi iyi degil cnm
cok gecmis olsun cnm o halde nasil gitti işe
aldinmi sonunda :)))
Hergun icme vucut alismasin
hem dolma hemde patates sadece patates daha iyiymiş aslındaSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kıymalı çorba
1 adet haşlanmış patates, yarım dolma
ara
3 hurma
saat 4 civarı
yarım dilim ekmek
peynir
gece
tarçınlı süt
su 2 litreye yakındır
buraya yazayım da akşam eve gidince sütten başka birşey içmiyeyim de yemiyeyim de
BendeYarın oruç tutmak istiyorum inş gece kalkabilirim
MART HEDEFLERİ |
Üye | 01 Mart | 31 Mart | Fark |
Nanekekik | 69,8 | 66 | -3,8 |
Fatlady | 99.7 | 93.6 | -6 |
Gulbe seker | 105.5 | 101.5 | -4 |
Tugcetugcem | 58,6 | 56,6 | -2 |
Ahsen | 84.4 | 80.9 | -4.4 |
askrhpozitif | 77,6 | 70,9 | -6.7 |
Buse8 | 100.6 | 95 | -5.6 |
bi prenses annesi | 89.7 | 86.7 | -3 |
pesto26 | 77,3 | 73,3 | -4 |
elfkkk | 75 |
Hepimizin derdi aynı canım yeyip içip yatan esler fit ☠North River tesekkurler, hosbuldum :) kendim icin de istiyorum zayiflamayi, sirf bebek icin degil. Esim cok fittir, dikkat eder. Ben de onun yaninda sisko durmaya basladim hedefe ulasana kadar durmak yok
@gewezebidik tesekkurler, hosbuldum. İnsallah canim, zayiflayalim da kucalarimiz bebislerle dolsun :)
@Cicito88 hosgeldin sefalar getrdin canımm
HoşgeldinCicito88
Ben de yenilerdenim, bugün ikinci günüm. Duygusal yeme ve gece yeme alışkanlıklarım yüzünden çılgınca kilo aldım, bu hafta itibariyle vermeye çalışıyorum. 28 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, 1 senedir İngiltere’de yaşıyorum ve iş arıyorum.
Umarım istediğimiz hedeflere ulaşırız!
Aaahh ahh fit
Benim esim aksamlari, haftasonlari 10 km civari yuruyo acik havada. Benim oyle bi vaktim yok zaten, ev isleri kalir yoksaHepimizin derdi aynı canım yeyip içip yatan esler fit ☠
Bence bi sakincasi yok dane diyecekler bakalim
Haber ederim
Şimdiden açım
canim bende saat 12 gibi yemeye başlıyorum en geç 18 e kadar bitirmiş oluyorum bazı günler kursa gittiğimde çok açsam saatim uzuyor sende geç kahvaltı yapabilirsin sorun olmuyor demk istedimbuse8 aksam ne yediysem yazacagim, sabahlari midem almiyor zor yiyorum. Bir parca peynirle oglene kadar idare ediyorum genelde. Umarim istedigim kiloya ulasirim
koruma evtesine gkrmis olabilirsin tatlim elbet vucut diréncin kirilacak yeterki pes etmeİnşallah kuzum ama tartı inmiyor beni çıldırtıyor
cok sukur daha iyiyim canim bazi zamanlar bende oyle gel gitler oluyo dr ye gittim bisey çıkmadı mide koruyucu verdi sadeceGuzel olmus afiyet olsun
Yogurt ve salata da ekle menune canim. Sabah borek yerine 1 dilim ekmek 1 kk peynir payabilirsin ise giderken, yanina da azicik domates, salatalik, yesillik falan da koyabilirsin.
Guzel olmus canim, miden nasil oldu? Gecti mi tamamen ?
Bende bir ara boyle dusunuyodum ama her sey icin de pko yu suclamamak lazim, dikkat etmeyince her ay 1 kilo cok rahatlikla alabilir normal bir insanda. 6 ay da 4.5 kilo almissin, eger cok dikkat ettim yine de aldim diyosan bir sey diyemem ama dikkat etmeyince herkes aliyor. Benimde pkom var, bende gecen sene pek dikkat etmedim ve haliyle aldim. Ben de senelerce kendime ay kolay alip zor veriyorum dedim sonra bakis acimi degistirdim, vericem ben bu kilolari dedim. Ocak ayinda 5 kilo verdim. Bir senede aldigimi 1 ayda verdim aslinda bence hic kotu degil :)
Ozetle pko evet etkiliyor, bende kendimde pek cok seyini hissediyorum, ilaclarda evet etkiliyor ama bakis acisini degistirip, elimizden geleni yapinca guzel sonuc alacagimiz da bir gercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?