Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol abla cim hoşbulduk kapıdan kovsaniz bacadan gelirim Ramazan'a kadar heflerimizi tuturalim inşallah göz alışınca eskiyi arıyor kısa zamanda alisiriz diye umut ediyorum bende
sağol canım sen nasılsın
Teşekkürler canım iyiyim çok şükür
Çok gecmiş olsun canım. Erkekler genelde sağlıklarini pek düşünmüyorlar
Hem dolma hem patates olmamıs canım . Salata olsun mutlaka menünde
geçmiş olsun canım dikkat et havalarda aldatıcı
Teşekkürler tatlım
11:30
Eki Görüntüle 2242533

18:20
Eki Görüntüle 2242535

Su:2lt
Spor = p90x 2. Gun cardio x 45dk 202.5 Pnrrr-12
Afiyet olsun canım çok güzel

aaaa ne güzel yöntemmiş bol sür kağıt havlu koy al sana maske şahane fikir iyiki paylaştın baharımm
valla düzenli kullananlardan resimli paylaşım yapanlar oldu çok güzel sonuçlar almışlar benim yüzümde göz çevresinin yanağa yakın yerde çil gibi lekelenmeler olmuştu ,üstelik gündüz güneş kremi kullanılması gerektiğini bilmeden sade sabun krem kullandım baya hafifledi büyüteçli aynayla bakınca belli oluyor sadece :)

Ellerine sağlık tatlım
Çikolatayı görmüyorum . Onun dışında güzel afiyet olsun

iyi akşamlar canlarrr akşam uykusuna yatmamak için direniyorum gece uykularını düzene sokmam lazımmm:)
bu gün kendimden çok memnunum gayet güzel sağlıklı ve dozunda beslendim kendime 10 üzerinden 9 puan veriyorum suyumu da biraz daha yudum yudum içersem aferinn banaaaa:)
aylık malum zaman da başladı ödem cumaya kadar gider inşallah

İyi iyi ablacım çok sevindim. Cumaya ödem kalmaz zannımca.

Mutlaka yiyeceksem sürülebilir çikolata bana hiç iyi gelmiyor. Hemen artı görüyorum. Bitter sevmiyorum. Bademli ,fındıklı çikolata tercih ederim.☺ Midem kazınırken de hiç olmadı

Mutlaka yiyeceksem sürülebilir çikolata bana hiç iyi gelmiyor. Hemen artı görüyorum. Bitter sevmiyorum. Bademli ,fındıklı çikolata tercih ederim.☺ Midem kazınırken de hiç olmadı
aaa aç mısın daha yemek yemedin mi gülüm saat iyice geç olmadan ye yemeğini
bitteri sevvvv hem mutluluk hormonu salgılatılıyor hem kadınlar için afrodizyak etkisi var hem de zayıflamak isteyenlerin haftada bir kaç kez 1-2 kare yemesi faydalı bile

Ssssss o nazar boncuğu merve sessiz ol kimse duymasın.regliyim ben hafifletici sebeplerim var.gerçi beni ağırlaştırıyor ama...
tarçın yada meyve ile geçiştirmeye calis canım
Afiyet olsun canım çok güzel
sağol canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Iki kare bitter bence

Biliyorum ama zorla yiyorum yiyince. En iyisi yemeyeyim diyorum
tarçın yada meyve ile geçiştirmeye calis canım
sağol canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş

Iki kare bitter bence
Teşekkür ederim canım
yoğurt yedir :)
1 saat sonra yedireyim . İnşallah uyur
Eki Görüntüle 2242621
If deniyorum kızlar bakalim ne kadar uzatabilicem merak ediyorum 24 saat yapanlar var
Konuya çok fransız kaldım. ☺If ne ki

Tabikide bitter hem abartmadikca saglikli bile :)
Ve ben nezaman sabah surulebillir cikolata yesem hep canim tatli seyler ister butun gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…