- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.661
Afiyet olsun canım çok güzel11:30
Eki Görüntüle 2242533
18:20
Eki Görüntüle 2242535
Su:2lt
Spor = p90x 2. Gun cardio x 45dk 202.5Pnrrr-12
Kızlar dehşet bir
Tatlı krizim var regli yakın sanırım yemekse yapamadım daha be yapacağım
Kızlar bende tutucam inşallah..
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim
Ohh hep böyle miss gibi ol
Aksama tavuk salata çok guzel afiyet olsun simden bebisede yarasın
Teşekkürler canım iyiyim çok şükürsağol abla cim hoşbulduk kapıdan kovsaniz bacadan gelirim Ramazan'a kadar heflerimizi tuturalim inşallah göz alışınca eskiyi arıyor kısa zamanda alisiriz diye umut ediyorum bende
sağol canım sen nasılsın
Çok gecmiş olsun canım. Erkekler genelde sağlıklarini pek düşünmüyorlarHerkese merhaba gelemedim çünkü eşim yine taş düşüruyor her yıl yaşıyoruz bu durumugece boyunca ağrısı vardı acile filan gittik ama iğne de bana mısın demedi yola girmiş gelecek , kusma ağrı derken sabahladim ve o inadından ise gitti
Bende kuzey uyuyunca yanına uzandım ancak bakabildim uyumayinca modu düşük oluyor insanın
Hem dolma hem patates olmamıs canım . Salata olsun mutlaka menündeSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak kıymalı çorba
1 adet haşlanmış patates, yarım dolma
ara
3 hurma
saat 4 civarı
yarım dilim ekmek
peynir
gece
tarçınlı süt
su 2 litreye yakındır
buraya yazayım da akşam eve gidince sütten başka birşey içmiyeyim de yemiyeyim de
Teşekkürler tatlımgeçmiş olsun canım dikkat et havalarda aldatıcı
Afiyet olsun canım çok güzel11:30
Eki Görüntüle 2242533
18:20
Eki Görüntüle 2242535
Su:2lt
Spor = p90x 2. Gun cardio x 45dk 202.5Pnrrr-12
aaaa ne güzel yöntemmiş bol sür kağıt havlu koy al sana maske şahane fikir iyiki paylaştın baharımmaramıza hoşgeldin canım ben Bahar 33 yaşındayim bir oğlum var ve 3 sene sonunda oldu ki ne pko var ne başka bir hormon nede sperm eksikliği vs herşey normal ama ol demeden olmuyor relax ol ver kiloları bebekte gelir
[
süper olmuş
ben buraya ne yazacaktımunuttum
akşam ki tost da beyaz ekmek mi öncelikle bunu değiştirmek işin, çorbalarin sıcak olmamasının bir özelliği mi var canım
afiyet olsun canan güzel olmuş
hakkında hayırlısı canım olur inşallah kısa sürede
hataları bile bile yapmak malesef hepimiz bazen yapıyoruz , özelde misin atandin mi ben 8 yıl özelde çalıştım bizim bir muhendis daha vardı o ne oldu kızlar
güzel olmuş canım bir lokma ile kendini koreltmissin daha ne olsun
tamamdır canlar bekleyeceğim
Berrin rezeneyi ilk defa duydum ne değişik şeyler yiyorsun kız nasıl birşey bu rezene
öğlen dolu dolu olmuş akşam yoğurt yetmiştir pro tok tutuyor ve evdekilere uymamissin tebrikler
geçmiş olsun canım dikkat et havalarda aldatıcı
zaten taslanmissin ben birşey deneyimama sağlıklı menüler bekliyoruz iyi ki demedim :)
güne geç başlamışsin güzel olmuş
olur canım önemli olan kafanı rahat tutmak ki zor biliyorum , benim kafa çok rahat ama bak ikinci yine olmuyorki olsun diye de uğraşmıyorum bana doktorum demişti ki sadece tadını çıkar evet çatlaktir kendisi gerisini boşver "ol derse olur "
nasıl oldu Ayşenur baya toparladı mi tekrar gelmis geçmiş olsun
sürpriz yanitaşınmakta zor iş ya
süper tam ihtiyacım şuan
ben birşey sürünce bol suurup üzerine havlu kağıt koyuyorum hazır maske gibi bir bloggerdan görmüştüm
bu gerçekten işe yarıyor mu , daha önce duydum ama pek emin olamamistim göğüs üstünde bir kaç tane güneş lekesi kaldı bu yaz
sağol canım inşallah
ben bunu hazırlayim beklesin sağol canım ama şimdi birisi önerdi balık başı taşı varmış parçalanmasına sebep olup dokuyormus oda limonla kullanılıyor yine
aminnnn
hiç sorma abla ben olsam gitmem
hem dolma hemde patates sadece patates daha iyiymiş aslında
Ellerine sağlık tatlımSPOR LİSTESİ
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik 80 + -- + -- + -- + 170 + -- + --
Tugcetugcem 390 + -- + -- + 260 + 210 + -- + --
Ahsen2504 -- + -- + -- + 135 + 315 + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + 270 + -- + --
Gewezebidik 108 + 40 + -- + -- + 60 + -- + --
Seyrekyagmur -- + -- + -- + -- + 80 + -- + --
Fatlady 135 + 165 + 135 + 270 + 315 + -- + --
PrensesAnnesi 285 + 290 + -- + 135 + 155 + -- + --
Buse8 135 + 135 + 180 + 140 + 90 + -- + --
Badem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eki Görüntüle 2242520
Çikolatayı görmüyorum . Onun dışında güzel afiyet olsunYemeğimi yidim
Menümğ yazam
Sabah 08.30 2 d tbe 1 kk peynir 4 kiraz domates 1 tk bal
Öğle 1 d tbe 2 yum lu salata
Ara 1 tk çikolata
Akşam 18.00 1 d tbe 1 tabak ıspanak (ve kuru biberden oluşan az yağlı tuzlu salçasız ) yemeği ve yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
İyi iyi ablacım çok sevindim. Cumaya ödem kalmaz zannımca.iyi akşamlar canlarrr akşam uykusuna yatmamak için direniyorum gece uykularını düzene sokmam lazımmm:)
bu gün kendimden çok memnunum gayet güzel sağlıklı ve dozunda beslendim kendime 10 üzerinden 9 puan veriyorum suyumu da biraz daha yudum yudum içersem aferinn banaaaa:)
aylık malum zaman da başladı ödem cumaya kadar gider inşallah
inşallah kalmaz benim ki 10 gün sürüyor bazen biraz daha fazlaİyi iyi ablacım çok sevindim. Cumaya ödem kalmaz zannımca.
Mutlaka yiyeceksem sürülebilir çikolata bana hiç iyi gelmiyor. Hemen artı görüyorum. Bitter sevmiyorum. Bademli ,fındıklı çikolata tercih ederim.☺ Midem kazınırken de hiç olmadıGÜNÜN SORUSU
canınız çok çikolata çekti gündüz vakti olduğu için yemeye karar verdiniz ,illaki yiyeceksiniz tercihiniz sizce hangisi olmalı bir iki kare bitter çikolata mı
yoksa
sürülebilir çay kaşığı ile yenen kavanoz çikolata mı
Benim de bu aralar öyle. Genelde ilk günler ödem atılıyor sankiinşallah kalmaz benim ki 10 gün sürüyor bazen biraz daha fazla
aaa aç mısın daha yemek yemedin mi gülüm saat iyice geç olmadan ye yemeğiniMutlaka yiyeceksem sürülebilir çikolata bana hiç iyi gelmiyor. Hemen artı görüyorum. Bitter sevmiyorum. Bademli ,fındıklı çikolata tercih ederim.☺ Midem kazınırken de hiç olmadı
tarçın yada meyve ile geçiştirmeye calis canımSssssso nazar boncuğu merve sessiz ol kimse duymasın.regliyim ben hafifletici sebeplerim var.gerçi beni ağırlaştırıyor ama.. .
sağol canımAfiyet olsun canım çok güzel
Afiyet olsun canım güzel olmuşMenüm
Sabah 10.00
1 yumurta
1 dilim peynir
2 siyah, 1 yeşil zeytin
Maydanoz
12.00
14.00
16.00
18.00
20.00
Detoks çorbası
Su:3 lt
Spor:15 dk yürüyüş=45 puan
4 mil leslie=180 puan
40 dk cardio*3.5= 140 puan
Toplam puan=365 puanPnrrr-12
Iki kare bitter benceGÜNÜN SORUSU
canınız çok çikolata çekti gündüz vakti olduğu için yemeye karar verdiniz ,illaki yiyeceksiniz tercihiniz sizce hangisi olmalı bir iki kare bitter çikolata mı
yoksa
yoğurt yedir :)Oğlum okuldan geldi başım ağrıyor dedi. Sarılıp uzandık . 1 saat uyumuşuz . Bize çok iyi geldi. Fakat gece nasıl uyutacağım kara kara düşünmekteyim
Biliyorum ama zorla yiyorum yiyince. En iyisi yemeyeyim diyorumaaa aç mısın daha yemek yemedin mi gülüm saat iyice geç olmadan ye yemeğini
bitteri sevvvv hem mutluluk hormonu salgılatılıyor hem kadınlar için afrodizyak etkisivar hem de zayıflamak isteyenlerin haftada bir kaç kez 1-2 kare yemesi faydalı bile
Teşekkür ederim canımtarçın yada meyve ile geçiştirmeye calis canım
sağol canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Iki kare bitter bence
1 saat sonra yedireyim . İnşallah uyuryoğurt yedir :)
Konuya çok fransız kaldım. ☺If ne kiEki Görüntüle 2242621
If deniyorum kızlar bakalim ne kadar uzatabilicem merak ediyorum 24 saat yapanlar var
GÜNÜN SORUSU
yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?