- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.701
aramıza hoşgeldin canım ben Bahar 33 yaşındayim bir oğlum var ve 3 sene sonunda oldu ki ne pko var ne başka bir hormon nede sperm eksikliği vs herşey normal ama ol demeden olmuyor relax ol ver kiloları bebekte gelir
[
süper olmuş
ben buraya ne yazacaktımunuttum
akşam ki tost da beyaz ekmek mi öncelikle bunu değiştirmek işin, çorbalarin sıcak olmamasının bir özelliği mi var canım
afiyet olsun canan güzel olmuş
hakkında hayırlısı canım olur inşallah kısa sürede
hataları bile bile yapmak malesef hepimiz bazen yapıyoruz , özelde misin atandin mi ben 8 yıl özelde çalıştım bizim bir muhendis daha vardı o ne oldu kızlar
güzel olmuş canım bir lokma ile kendini koreltmissin daha ne olsun
tamamdır canlar bekleyeceğim
Berrin rezeneyi ilk defa duydum ne değişik şeyler yiyorsun kız nasıl birşey bu rezene
öğlen dolu dolu olmuş akşam yoğurt yetmiştir pro tok tutuyor ve evdekilere uymamissin tebrikler
geçmiş olsun canım dikkat et havalarda aldatıcı
zaten taslanmissin ben birşey deneyimama sağlıklı menüler bekliyoruz iyi ki demedim :)
güne geç başlamışsin güzel olmuş
olur canım önemli olan kafanı rahat tutmak ki zor biliyorum , benim kafa çok rahat ama bak ikinci yine olmuyorki olsun diye de uğraşmıyorum bana doktorum demişti ki sadece tadını çıkar evet çatlaktir kendisi gerisini boşver "ol derse olur "
nasıl oldu Ayşenur baya toparladı mi tekrar gelmis geçmiş olsun
sürpriz yanitaşınmakta zor iş ya
süper tam ihtiyacım şuan
ben birşey sürünce bol suurup üzerine havlu kağıt koyuyorum hazır maske gibi bir bloggerdan görmüştüm
bu gerçekten işe yarıyor mu , daha önce duydum ama pek emin olamamistim göğüs üstünde bir kaç tane güneş lekesi kaldı bu yaz
sağol canım inşallah
ben bunu hazırlayim beklesin sağol canım ama şimdi birisi önerdi balık başı taşı varmış parçalanmasına sebep olup dokuyormus oda limonla kullanılıyor yine
aminnnn
hiç sorma abla ben olsam gitmem
hem dolma hemde patates sadece patates daha iyiymiş aslında
Bak bunu ilk kez duyuyorum. Ama mantıklı geldi banarbaları diyetisyenim benim yasaklamıştı çünkü genelde sıcak içildiği için mide genişletme özelliği var sıvı olduğu için. Yani çay gibi şeyleri soğuk içmemiz gerekiyormuş. evet beyaz ekmekti ama kızımla bölüştüm bir de çok kızartmıştım şükür ki tam buğday aldım artık
Tamam canım haftaya deneyim insAllah o zmn tsk ederimMadem bugün icmemissin yarın da icemezsin başka bir hafta dene istersen
Ay insAllah eksi görürüm bende cumartesi yediğim etliekmekten sonra toparlayamadım bi tartı da sankiYok canım bildirim yapmıyoruz. Fakat tartı öncesi çok dikkat ediyoruz ki cuma süper eksiler görelim
İlk kez duydum bunu ben genelde çok sıcak yemek yemem ama eşim nerdeyse kaynar çorba severrbaları diyetisyenim benim yasaklamıştı çünkü genelde sıcak içildiği için mide genişletme özelliği var sıvı olduğu için. Yani çay gibi şeyleri soğuk içmemiz gerekiyormuş. evet beyaz ekmekti ama kızımla bölüştüm bir de çok kızartmıştım şükür ki tam buğday aldım artık
İnşALLAH öyle olacakKızlar yarına sıfır kaçamaklı menülerimiz olsun . Yediklerimizi de abartmıyoruz
Afiyet olsun canım güzelMenü yazıp kacacagim sabah geçmiş yaparım şarj yok
Sabah (10:00)
1/2 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 ck bal
Ara(14:30)
4 YK yoğurt
1yk chia
1 hurma
1 gün kurusu
Ara(16:30)
Kahve
2 kare bitter
Akşam (18:00)
2 YK pilav
Salata
3 YK tavuk sote
Su: 2 lt
Bitter candırGÜNÜN SORUSU
canınız çok çikolata çekti gündüz vakti olduğu için yemeye karar verdiniz ,illaki yiyeceksiniz tercihiniz sizce hangisi olmalı bir iki kare bitter çikolata mı
yoksa
sürülebilir çay kaşığı ile yenen kavanoz çikolata mı
|
MART HEDEFLERİ
Üye 01 Mart 31 Mart Fark Nanekekik 69,8 66 -3,8 Fatlady 99.7 93.6 -6 Gulbe seker 105.5 101.5 -4 Tugcetugcem 58,6 56,6 -2 Ahsen 84.4 80.9 -4.4 askrhpozitif 77,6 70,9 -6.7 Buse8 100.6 95 -5.6 bi prenses annesi 89.7 86.7 -3 pesto26 77,3 73,3 -4 elfkkk 75 Seyrekyagmur 74 70 -4
Ben bu yüzden ekstra bişey yememeye karar verdim. 1 gün yesem neredeyse 1 haftama mal oluyordu. Hiç gerek yokTamam canım haftaya deneyim insAllah o zmn tsk ederim
Ay insAllah eksi görürüm bende cumartesi yediğim etliekmekten sonra toparlayamadım bi tartı da sanki
İlk kez duydum bunu ben genelde çok sıcak yemek yemem ama eşim nerdeyse kaynar çorba sever
Afiyet olsun canımMenü yazıp kacacagim sabah geçmiş yaparım şarj yok
Sabah (10:00)
1/2 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 ck bal
Ara(14:30)
4 YK yoğurt
1yk chia
1 hurma
1 gün kurusu
Ara(16:30)
Kahve
2 kare bitter
Akşam (18:00)
2 YK pilav
Salata
3 YK tavuk sote
Su: 2 lt
Çok güzel canım afiyet olsun11.30
2 adet haşlanmış yumurta(tekinin sarısı yenmedi) 1 dilim tost makinesinde kurutulmuş kepek ekmeği, 4 zeytin, küçük bir parça peynir, 2 yk yoğurt,1 avuç kavrulmamış badem ve kuruüzüm karışımı, 1 çay kaşığı bal
19.40
1 kase mercimek çorbası
1 adet fırında balık
Salata
4 zeytin
Su 2 lt
Bir de 45 dk eliptik yapmayı düşünüyorum
Dün yapmıştım: 45x4=180
Kızlar dehşet bir
Tatlı krizim var regli yakın sanırım yemekse yapamadım daha be yapacağım
Menüm
Sabah 10.00
1 yumurta
1 dilim peynir
2 siyah, 1 yeşil zeytin
Maydanoz
12.00
14.00
16.00
18.00
20.00
Detoks çorbası
Su:3 lt
Spor:15 dk yürüyüş=45 puan
4 mil leslie=180 puan
40 dk cardio*3.5= 140 puan
Toplam puan=365 puan @Pnrrr-20
GÜNÜN SORUSU
canınız çok çikolata çekti gündüz vakti olduğu için yemeye karar verdiniz ,illaki yiyeceksiniz tercihiniz sizce hangisi olmalı bir iki kare bitter çikolata mı
yoksa
sürülebilir çay kaşığı ile yenen kavanoz çikolata mı
Menüm
Kahvaltı 8:30
4 zeytin
Bi yumurta yagsiz tavada pisirdim
1.5 kk beyaz peynir
1 dilim tbe
2 çeri domates
Marul maydanoz
Kayısılı form çayı icmistim artik haftada on gunde bir icerim icersem de
10:30
Bi su bardagi yogurt
Bi mandalina
15:30
Bi küçük parca (2 lokma kadar) simit
2 zeytin
1 yumurta
Akşam 19:00
4 yemek kaşığı sebzeli patlıcan yemeği
Salata
Bi küçük kase yoğurt
2-3 koy biberi köz
2.5 lt su
Spor: 3 mil leslie +100 squat = 155 puan @Pnrrr-20
Bugünkü menum
Kahvalti 08:00
1 has. Yumurta
1kk peynir
1 tane havuc
2 tane ceviz
Maydanoz+Dere otu
1 bardak. Tarcinli süt
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 17:30
Yoğurtlu kabak
1 servis kaşığı kavurma
Yarım avuç leblebi
Ara 21:00
2 y.k. yogurt
2 ceviz
2 litre su
1 litre detoks suyu
2 kupa yeşil çay
Spor
Leslie 3mil+3mil+1mil*315 puan
15 dk. Bölgesel hareketler*45 puan
Toplam 360 puan @Pnrrr-20 canım
Selamlaaar
Menücüğüm
07:10 1 kase yoğurt, bir elma, 2 tam ceviz
10:20 sase türk kahvesi, 10 çiğ badem
12:30 120 gr köfte, salata, 1 dilim tb ekmeği
15:30 sade nescafe, 2 kuru erik, 5 çiğ fındık 17:35 bir kse yoğurt 3 yk yulaf ezmesi
3 lt su içildi
60 dk pilates*3=180
40 dk yürüyüş*2=80
260 p @Pnrrr-20
Sabah : yarim kalip peynir
Oglen :6 kasik bulgur pilavi, 3 kasik sebze yemegi, 1 kase yogurt
Aksam: 1 kucuk kaseye yakin kuru yemis ve 2 incir
Aralarda 3 fincan nescafe, 3 bardak cay
3 litre su
Bugunluk boyle, iyi geceler kizlar
Iyi akşamlar kızlar menümü yazayım
Sabah 11.30 4 yk menemen
1 kk beyaz peynir çay
Ara 16.00 3 ceviz
Akşam 19.30 5 yk kıymalı yumurta bi kase yoğurt
Su 3 litre
2 saat yürüyüş (normal)
11.30
2 adet haşlanmış yumurta(tekinin sarısı yenmedi) 1 dilim tost makinesinde kurutulmuş kepek ekmeği, 4 zeytin, küçük bir parça peynir, 2 yk yoğurt,1 avuç kavrulmamış badem ve kuruüzüm karışımı, 1 çay kaşığı bal
19.40
1 kase mercimek çorbası
1 adet fırında balık
Salata
4 zeytin
Su 2 lt
Bir de 45 dk eliptik yapmayı düşünüyorum
Dün yapmıştım: 45x4=180
Iyi geceler canimIyi geceler kızlar yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?