- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.641
Hadi insallah olucak canimmmgelmek zorundayım pkostan kurtulmam şart canım tedavim başlayana kadar dal gibi olmalıyım
Canim ben calisiyorum, 12.30da zaten ogle tatili basliyor :) aksam cikisim belli olmadigi icin bazen 9a kadar uzayabiliyor aksam yemegi, bi bardak sut veya 1 kase yogurtla kapatacagim o gunlericanim bende saat 12 gibi yemeye başlıyorum en geç 18 e kadar bitirmiş oluyorum bazı günler kursa gittiğimde çok açsam saatim uzuyor sende geç kahvaltı yapabilirsin sorun olmuyor demk istedim
koruma evtesine gkrmis olabilirsin tatlim elbet vucut diréncin kirilacak yeterki pes etme
cok sukur daha iyiyim canim bazi zamanlar bende oyle gel gitler oluyo dr ye gittim bisey çıkmadı mide koruyucu verdi sadece
Kızlar dehşet bir
Tatlı krizim var regli yakın sanırım yemekse yapamadım daha be yapacağım
kuzum sacmalama ne mahcubiyeti canimsinaskrhpozitif yaa suan fark ettim de bende zihnimde sanirim hep ailede bobrek tasi oldugundan, bu kuru sen safra kesesi tasindan bahsedince aklima gelmemis. Kendimi kotu hissettim neden daha once yazmadim diye. Ama ailede hep bobrek tasi oldugundan sen safra tasindan bahsedince hic aklima gelmedi kuzum, ozur dilerim, mahcup hissettim.
yok ablada carsamba günleri pazarin sonunda bi amca oluyor onunkiler ucun dere otu, kuzu kulagi, tere, roka, maydanoz vs 1 tl taze sogan 2, 5 tl pazarin pahallıgi aynen devamUcuzlamaya basladimi
Burda daha pek dusmedi
yedigim tattan farkli kuzum sporu sonraya bıraktım malesef cok aciktimSporu yemekten önce yapsan daha iyi canım yemek yedimi insan daha çok agirlasiyor kalkamiyor
Keten tohumu yağının içeriğine bak canım keten tohumu yediysen tadından anlarsın
Yazıyor ablaUstunde oyle yaziyorsa dogrudur cnm
Yarın oruç tutmak istiyorum inş gece kalkabilirim
Herkese merhaba gelemedim çünkü eşim yine taş düşüruyor her yıl yaşıyoruz bu durumugece boyunca ağrısı vardı acile filan gittik ama iğne de bana mısın demedi yola girmiş gelecek , kusma ağrı derken sabahladim ve o inadından ise gitti
Bende kuzey uyuyunca yanına uzandım ancak bakabildim uyumayinca modu düşük oluyor insanın
süper olmuş
Kizlar bende bugun pazara gittim geldm sonra evi supurdm. Duşumu aldim ve bakım yaptim biraz suanda kendmi super hissediyorm miss gbi
Az sonrada yemek yapicam bugn yanlizim tavuk salata var menude
Canim form caylarinda genelde sinameki oluyor. Sinameki uzun vadede bagirsak tembelligine sebep oluyor. Ilk basta mushil etkisi yapip rahatlatiyor yan etkisi uzun vadede ortaya cikiyor. Etiketleri iyice oku, sinameki ve ya baska laksatif etkisi olan bitki yoksa sorun olmaz. Tabi ayni cayi yine surekli icmek de iyi degil, vucut alisiyor bu seferde. Mesela bir hafta yesil cay ictiysek sonraki hafta kirmizi cay, beyaz cay degistirmek lazim.
ülkenin gidişi kötü bankalar napsın
5li çayda da var diye biliyorum canım. içeriklerine bakıp al, elindekileri de çok sık tüketme. bamya çiçeği, yeşilçay, melisa çayı, rezene, beyaz çay filan tüket
ben de aynı şekildeyim canım :) zaman geçirmeye geliyorlar yanıma.
çok geçmiş olsun kuzum
Tamamdr canımcımlar saolunamin cnm sagolasin
icinde sinemaki olan caylarin sık tuketilmesi iyi degil cnm
cok gecmis olsun cnm o halde nasil gitti işe
aldinmi sonunda :)))
Hergun icme vucut alismasin
Burda 10 kilo verdim canım burda olmasam kilo veremedim @mefkurem ablamın sopasından korka korka verdim
Burda aktif olup düzenli menü yazarsan herkes sana yardımcı olur ve Menülerin düzene girer
aramıza hoşgeldin canım ben Bahar 33 yaşındayim bir oğlum var ve 3 sene sonunda oldu ki ne pko var ne başka bir hormon nede sperm eksikliği vs herşey normal ama ol demeden olmuyor relax ol ver kiloları bebekte gelir
[
süper olmuş
ben buraya ne yazacaktımunuttum
akşam ki tost da beyaz ekmek mi öncelikle bunu değiştirmek işin, çorbalarin sıcak olmamasının bir özelliği mi var canım
afiyet olsun canan güzel olmuş
hakkında hayırlısı canım olur inşallah kısa sürede
hataları bile bile yapmak malesef hepimiz bazen yapıyoruz , özelde misin atandin mi ben 8 yıl özelde çalıştım bizim bir muhendis daha vardı o ne oldu kızlar
güzel olmuş canım bir lokma ile kendini koreltmissin daha ne olsun
tamamdır canlar bekleyeceğim
Berrin rezeneyi ilk defa duydum ne değişik şeyler yiyorsun kız nasıl birşey bu rezene
öğlen dolu dolu olmuş akşam yoğurt yetmiştir pro tok tutuyor ve evdekilere uymamissin tebrikler
geçmiş olsun canım dikkat et havalarda aldatıcı
zaten taslanmissin ben birşey deneyimama sağlıklı menüler bekliyoruz iyi ki demedim :)
güne geç başlamışsin güzel olmuş
olur canım önemli olan kafanı rahat tutmak ki zor biliyorum , benim kafa çok rahat ama bak ikinci yine olmuyorki olsun diye de uğraşmıyorum bana doktorum demişti ki sadece tadını çıkar evet çatlaktir kendisi gerisini boşver "ol derse olur "
nasıl oldu Ayşenur baya toparladı mi tekrar gelmis geçmiş olsun
sürpriz yanitaşınmakta zor iş ya
süper tam ihtiyacım şuan
ben birşey sürünce bol suurup üzerine havlu kağıt koyuyorum hazır maske gibi bir bloggerdan görmüştüm
bu gerçekten işe yarıyor mu , daha önce duydum ama pek emin olamamistim göğüs üstünde bir kaç tane güneş lekesi kaldı bu yaz
sağol canım inşallah
ben bunu hazırlayim beklesin sağol canım ama şimdi birisi önerdi balık başı taşı varmış parçalanmasına sebep olup dokuyormus oda limonla kullanılıyor yine
aminnnn
hiç sorma abla ben olsam gitmem
hem dolma hemde patates sadece patates daha iyiymiş aslında
Hoş bulduk şekerim
Yemeğimi yidim
Menümğ yazam
Sabah 08.30 2 d tbe 1 kk peynir 4 kiraz domates 1 tk bal
Öğle 1 d tbe 2 yum lu salata
Ara 1 tk çikolata
Akşam 18.00 1 d tbe 1 tabak ıspanak (ve kuru biberden oluşan az yağlı tuzlu salçasız ) yemeği ve yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
tarcinli sut yada meyve kuru kayisi tuketKızlar dehşet bir
Tatlı krizim var regli yakın sanırım yemekse yapamadım daha be yapacağım
ordakiYemeğimi yidim
Menümğ yazam
Sabah 08.30 2 d tbe 1 kk peynir 4 kiraz domates 1 tk bal
Öğle 1 d tbe 2 yum lu salata
Ara 1 tk çikolata
Akşam 18.00 1 d tbe 1 tabak ıspanak (ve kuru biberden oluşan az yağlı tuzlu salçasız ) yemeği ve yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Bu aralar fazla su içemiyorum nedense yaHarika gorunuyo canım afiyet olsun spor cok guzel. Suyu biraz arttır sadece
Bu aralar fazla su içemiyorum nedense ya
Sssssstarcinli sut yada meyve kuru kayisi tuket
ordakine kız
Bu aralar fazla su içemiyorum nedense ya
Evet yaaCanim Afiyet olsun ama ekmek fazla olmus her öğünde var' ve sabah bal arada çikolata var pek olmamış sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?