- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.741
Gece sahur yaparsan sabah biraz beklesen iyi olur cnmMefkurem ben cuma günü oruç tutacağım inşallah. Oruç tutunca aynı saatte mi tartılıyoruz?
Acikmiyorsan sorun yok cnmAblacım akşama kadar hiçç acıkmiyorum ve ara yapsam kendimi tutamıyorum o nedenle kendimi sartlandirdim akşama kadar bişey yemek yok diye yani kahvaltiyida dolu dolu yiyorum
Detoksun etkisini görmek için sahur yapmayı düşünmüyorum . Ramazanda nasıl olacak merak ettimGece sahur yaparsan sabah biraz beklesen iyi olur cnm
14.00gibi tartilsan
Senin azmin boyle devam ederse ramazandanda alninin akiyla cikarsin insallahDetoksun etkisini görmek için sahur yapmayı düşünmüyorum . Ramazanda nasıl olacak merak ettim
İnşallah ablacım ya. 30 umdan sonra bari biraz zayıf olayım. Yıllardır 80 in altına düsmedimSenin azmin boyle devam ederse ramazandanda alninin akiyla cikarsin insallah
Acikmiyorsan sorun yok cnm
Sonra saldirma olmasinda :))
Bugun benim imrenme gunum heraldeİnşallah ablacım ya. 30 umdan sonra bari biraz zayıf olayım. Yıllardır 80 in altına düsmedim
Yok kati olma, kendini sev ona iyi davranYok ablaa saldirma asla olmiycak hem listedeyim hemde yaza az kaldı kesinlikle çok katı olucam kendime tabi arada ufak ufak şeyler dışında
Senin nasıl gidiyor ablaBugun benim imrenme gunum heralde
Valla cok takdir ediyorum cnm cogunuzu
Haklısın canım benim pek aktif olamadım kayinvalidem geldi onunla ilgileniyorum iste geçen yaz kp vefat etti daha bi yıl olmadi kv yalnız kaldi garibimBu hafta baya iyi spor yaptin cnm menulerinde cok iyiydiinsallah detoksda işe yarar
Guzelim emzirirken aclik suresinin cok uzun olmasi iyi olmaz sanki
Guzel gorunuyor cnm
menu cok guzelde kahvaltiyi erken yapinca aksama kadar ara da yapmamisin baya süre uzun olmus cnm
cok cok guzel cnm da aksam biraz az olmus
baslangic icin guzel cnm
Kahvaltini biraz cesitlendirebilirsin
Kuruyemiside miktar olarak yazarsak iyi olur
nerelerdesin gizemcim pek gorunmuyon
Menu baya hafif olmus
guzel cnm
Spor listesine girmek icin pinari etiketlemen gerekiyor cnm gerci hafta bitti sayilir cumadan itibaren oyle yaparsin
Menu guzel gorunuyor
Kepek ekmegi yerine tb yada cavdar tercih edersen daha doyurucu olur
Kuruyemiside miktar olarak yazarsak daha iyi anlariz
Bence sabah ekmek yedigin icin kuruyemisi ara da yesen daha iyi olurdu sanki
guzel olmus cnm
sabaha yesillik vs. Ilave edebilirsin cnm
Aksam kuru derken? Kuru fasulyemi miktar yazmamisin
Oyleyse pilavla beraber biraz fazla karbon olmus oluyor
Diger ogunler guzel
Pek iyi degilSenin nasıl gidiyor abla
Basiniz sagolsun cnmHaklısın canım benim pek aktif olamadım kayinvalidem geldi onunla ilgileniyorum iste geçen yaz kp vefat etti daha bi yıl olmadi kv yalnız kaldi garibim
bi ay bizde bakalim beraber vakit gecirmeceler:)
Menü hafif olmuş demişssin artıdayım ya ben mümkün olsa hic yemiycemde
Cuma güzel bi sonuçla gelirim ins
Sen nasilsin buarada herşey yolundadır ins?
Yuzme olmasi cok iyiymis gidersen süper olur cnmBuaradaMefkurem tatlım ben bugün çarşıya çıktığımda spor salonuna uğradım baktim ortamı cok beğendim haftada 3 gün fitness var iste belirli saat aralıklarında zumba plates var (ona katılmayı özellikle istedim) yüzme havuzu da var aylık üyelik alcam bakalim eşimle konuştum 15nde yazdiralim seni de dedi eğer verim alırsam senelik üyelik alcam ins
Saol canim ya aslında eskiden pek iyi değildi ama kp vefatından sonra biraz değişti sonuçta eşimin annesi elimden geldiğince saygılı davranmaya çalışıyorumBasiniz sagolsun cnm
1 ay da baya uzunmusaraniz iyimi bari
Sen haftasonu kacirdin heralde ondan oyle oldu
Hic yememek tabiki olmaz
Yinede yeterli dogru yemeye calis sonra patlama oluyor
Aynen canim adamlar baya olimpik havuz yapmış tek zevk aldığım aktivite yüzmek zaten ins iyi olur yaaYuzme olmasi cok iyiymis gidersen süper olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?