Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablacım akşama kadar hiçç acıkmiyorum ve ara yapsam kendimi tutamıyorum o nedenle kendimi sartlandirdim akşama kadar bişey yemek yok diye yani kahvaltiyida dolu dolu yiyorum
Acikmiyorsan sorun yok cnm
Sonra saldirma olmasinda :))

Yok ablaa saldirma asla olmiycak hem listedeyim hemde yaza az kaldı kesinlikle çok katı olucam kendime tabi arada ufak ufak şeyler dışında
Yok kati olma, kendini sev ona iyi davran
Tabiki saglikli beslenerek kendine iyilik yapmis oluyorsun

Haklısın canım benim pek aktif olamadım kayinvalidem geldi onunla ilgileniyorum iste geçen yaz kp vefat etti daha bi yıl olmadi kv yalnız kaldi garibim
bi ay bizde bakalim beraber vakit gecirmeceler:)
Menü hafif olmuş demişssin artıdayım ya ben mümkün olsa hic yemiycemde
Cuma güzel bi sonuçla gelirim ins
Sen nasilsin buarada herşey yolundadır ins?

Basiniz sagolsun cnm
1 ay da baya uzunmus araniz iyimi bari

Sen haftasonu kacirdin heralde ondan oyle oldu
Hic yememek tabiki olmaz
Yinede yeterli dogru yemeye calis sonra patlama oluyor

Buarada Mefkurem tatlım ben bugün çarşıya çıktığımda spor salonuna uğradım baktim ortamı cok beğendim haftada 3 gün fitness var iste belirli saat aralıklarında zumba plates var (ona katılmayı özellikle istedim) yüzme havuzu da var aylık üyelik alcam bakalim eşimle konuştum 15nde yazdiralim seni de dedi eğer verim alırsam senelik üyelik alcam ins

Yuzme olmasi cok iyiymis gidersen süper olur cnm

Basiniz sagolsun cnm
1 ay da baya uzunmus araniz iyimi bari

Sen haftasonu kacirdin heralde ondan oyle oldu
Hic yememek tabiki olmaz
Yinede yeterli dogru yemeye calis sonra patlama oluyor
Saol canim ya aslında eskiden pek iyi değildi ama kp vefatından sonra biraz değişti sonuçta eşimin annesi elimden geldiğince saygılı davranmaya çalışıyorum
Haklısın tatlım haftaya spora da başlarsam biraz daha arttircam menuleri sonuçta kalori yakmak için almam da lazım yoksa düşer kalırım oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…