- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.781
Yarın fırın balık salata düşünüyorum sadece ablacımBende ayni sekilde
Hala moral bozunca yemeyi saldirmayi onliyemiyorum
Hirsimi kizginligimi kendimden cikariyorum
Tabi sonucu daha kotu oluyor
Yarin aksam sifir karbon yaparsan sorun olmaz cnm
Derler ya insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapmazmis diyeYarın fırın balık salata düşünüyorum sadece ablacım
Bizim en kötü yanımız bu her türlü kendimize zarar veriyoruz maalesef
Bu haftayı artı görmeden bitireyim kiDerler ya insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapmazmis diye
Bizimki de o hesap
Yarinki planda guzel
Sende oyle cnmBu haftayı artı görmeden bitireyim ki
Haftaya eksi olsun
İyi ki varsınız
Çok şükür baharcim iyiyiz çok sağolasınaramıza hoşgeldin canım ben Bahar 33 yaşındayim bir oğlum var ve 3 sene sonunda oldu ki ne pko var ne başka bir hormon nede sperm eksikliği vs herşey normal ama ol demeden olmuyor relax ol ver kiloları bebekte gelir
[
süper olmuş
ben buraya ne yazacaktımunuttum
akşam ki tost da beyaz ekmek mi öncelikle bunu değiştirmek işin, çorbalarin sıcak olmamasının bir özelliği mi var canım
afiyet olsun canan güzel olmuş
hakkında hayırlısı canım olur inşallah kısa sürede
hataları bile bile yapmak malesef hepimiz bazen yapıyoruz , özelde misin atandin mi ben 8 yıl özelde çalıştım bizim bir muhendis daha vardı o ne oldu kızlar
güzel olmuş canım bir lokma ile kendini koreltmissin daha ne olsun
tamamdır canlar bekleyeceğim
Berrin rezeneyi ilk defa duydum ne değişik şeyler yiyorsun kız nasıl birşey bu rezene
öğlen dolu dolu olmuş akşam yoğurt yetmiştir pro tok tutuyor ve evdekilere uymamissin tebrikler
geçmiş olsun canım dikkat et havalarda aldatıcı
zaten taslanmissin ben birşey deneyimama sağlıklı menüler bekliyoruz iyi ki demedim :)
güne geç başlamışsin güzel olmuş
olur canım önemli olan kafanı rahat tutmak ki zor biliyorum , benim kafa çok rahat ama bak ikinci yine olmuyorki olsun diye de uğraşmıyorum bana doktorum demişti ki sadece tadını çıkar evet çatlaktir kendisi gerisini boşver "ol derse olur "
nasıl oldu Ayşenur baya toparladı mi tekrar gelmis geçmiş olsun
sürpriz yanitaşınmakta zor iş ya
süper tam ihtiyacım şuan
ben birşey sürünce bol suurup üzerine havlu kağıt koyuyorum hazır maske gibi bir bloggerdan görmüştüm
bu gerçekten işe yarıyor mu , daha önce duydum ama pek emin olamamistim göğüs üstünde bir kaç tane güneş lekesi kaldı bu yaz
sağol canım inşallah
ben bunu hazırlayim beklesin sağol canım ama şimdi birisi önerdi balık başı taşı varmış parçalanmasına sebep olup dokuyormus oda limonla kullanılıyor yine
aminnnn
hiç sorma abla ben olsam gitmem
hem dolma hemde patates sadece patates daha iyiymiş aslında
yeterli enerjiyi aldıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum abla soncta bu 16 saat boyunca su ve kalorisiz icecekler serbest denicem bakalim herhangibbir sıkıntıda birakirimGuzelim emzirirken aclik suresinin cok uzun olmasi iyi olmaz sanki
2 gun mu tutacaksin canimMefkurem ben cuma günü oruç tutacağım inşallah. Oruç tutunca aynı saatte mi tartılıyoruz?
inşallah Berrincim ya hepimiz emeklerimizin karşılığını alirizcanim mide koruyucular beni genelde kabiz yapar, oyle seyler olursa dikkat et, sabah ac karna kuru meyve falan ye gerekirse. aklinda olsun yani
isten gec cikma ihtimaline karsi is yerine yulaf ezmesi ve kucuk kutu sutlerden alip koy canim. gerekirse yulafla karnin doyar en azindan. kucuk sutler disarda bozulmuyor, dolapta durmasi gerekmiyor onlarin.
cikolataya gozumuzu yumduk diyelim, kotu menu degil ama daha iyi olabilir
bu hafta super geliyorsun insallah tartida da karsiligini alacaksin canim, sahane olmus yine menun
bol eksi getirsin afiyet olsun
kotu bir menu degil daha iyi de olabilir ama :) simit yerken ceyrek simit 1 dilim ekmek demek, yedigim bir lokma muhtemelen yarim ekmege denk aklinda olsun
afiyet olsun bol eksi getirsin guzel olmus
afiyet olsun guzel bir gun olmus
bulgur cok olmus sanki, aksam yemek yok ama kuruyemis olmus sanirim ozel bi durum vardi, afiyet olsun yalniz saatleride yazarsan daha iyi olur.
guzel olmus az, oz afiyet olsun
bunu ilk kez duydum, kim ne derse desin cok kaynar degil ama ilik birseyler kisin her turlu soguktan iyidir bence. ben her bilir kisiyede guvenemiyorum artik :)
afiyet olsun guzel olmus
menuler giderek guzellesiyor, afiyet olsun
bulgur tartiya yakin siskinlik yapabilir ama onun disinda guzel olmus canim
biskuviye gerekyokmus sanki meyved evarmis sarma da var, ama kotu bi menu degil yine d eaciyet olsun
Yapmazdım regli öncesi eşim ile tartışınca daatak oluyor genelde yarın iftarı hafif geçireceğim abla
Birde sıkıntı şu bazen diyette yoruyor insanı maalesef
hanımlar o kızgınlığı, diyet yorgunlugunuzu yemekten cikarmak yerine o hirsi spordan cikartsaniz valla tarti oynamasa bile görüntü degisimi bile cok motive eder ben artik kizdikca yoruldukca daha cok spora asilmaya gayret ediyorum huma ile aciyoruz bir cocuklar icin olan zumba yapmaya çalışırken zaten butun ofke kriz kalmıyorBende ayni sekilde
Hala moral bozunca yemeyi saldirmayi onliyemiyorum
Hirsimi kizginligimi kendimden cikariyorum
Tabi sonucu daha kotu oluyor
Yarin aksam sifir karbon yaparsan sorun olmaz cnm
Günaydın canım insAllahGünaydın güzeller ❤ bol diyetli günler
Güzel canım afiyet olsunkizlar bende menumu yazayim sonra alintilari cevaplicam
saat 8:30
1 kasik yogurt
saat 10:30
sebzeli omlet 1 yumurtadan
1kk peynir
yarim dtbe
2 zeytin
saat 14:00
yarim armut
1 kasik yogurt
saat 18:00
2 izgara kofte
1 dilim ekmek
3 yk yogurt
1 kase yagsiz tuzsuz salata
su 2,5 lt
spor 20 dk bisiklet toplam 40 puan @Pnrrr-20
Teşekkürler tatlımbol eksi getirsin afiyet olsun
Canım kilo veremiyorum diyorsun. Menülerini biraz daha düzene oturtman lazım. Sıfır kaçamak olsun bir hafta meselaEki Görüntüle 2242710
Sabah 10.00 kahvaltım
Akşam 18.00
1 tarçınlı muz 2 kare bitter
1 küçük elma
Sahur 00.30
Çeyrekten biraz fazla simit
Peynir zeytin
Domates
Taze biber
Yarım haşlama patates
Berbat bir menü biliyorum yememe k için zor tuttum kendimi ama beceremedim
Su 2.5 lt
Spor görümcem geldi yapamadım
Hoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım. 1 oğlum varHosbulduk bebekten dolayi pek duzenim yok ama duzen oturtmaya calisiyorum vakit buldukca giricem insan yediklerini yazinca daha bir planli oluyor
Cuma sadece tutmayı düşünüyorum bakalım2 gun mu tutacaksin canim
Hosbulduk canim gunaydınlarHoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım. 1 oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?