Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba hoşgeldin aramıza ancak nasıp olsu hoşgeldin demek
bende senin gibiyim gün boyu idare ediyorumda akşamları zorlanıyorum ilk 15 gün iyiydi 2.400 kaybettim bakalım bu hafta neler olacak :44:

merhaba hoşgeldin aramıza ancak nasıp olsu hoşgeldin demek
bende senin gibiyim gün boyu idare ediyorumda akşamları zorlanıyorum ilk 15 gün iyiydi 2.400 kaybettim bakalım bu hafta neler olacak :44:

Ne güzel 2:400 cok iyi bence ben 15 günde 1 veya 1,500 versem göbek atarım
Akşamlarıda tarhana corbasını cok sevdiğim için kendimi onunla kandırıyorum
İnşakkah başara bilirim 55 bi görsem daha cok gaza gelecegim ama İnşallah hep birlikte başarırız
Burası insana cesaret veriyor.

öyle bişe yok sadece grupta çok paylaşım yaparsan tabi düzenli ozaman alırlar seni

Ben cumaya 55,900 görmek istiyorum kendimi sanki 55 civarına düşersem beni guruba alırsınız gibi adapte ettim kendimi
Düzenli paylaşım yapmaya calısacagım Çok teşekkürler.

Ben cumaya 55,900 görmek istiyorum kendimi sanki 55 civarına düşersem beni guruba alırsınız gibi adapte ettim kendimi
Düzenli paylaşım yapmaya calısacagım Çok teşekkürler.

İlkten zaten su kaybediceksin şu kadar olayım diye düşünme. Ama spor yaptığın için vücudunda su da gitse inceldiğini farkedeceksin. benimde 15 günde 2.200 falan gitti fazlası gidemez zaten abartı ve sağlıksız olur ayda 4-6 arası vermek gerekiyor. Hadi bakalım kolay gelsin sana

Teşekkürederim Bende hızlı verip geri almak istemiyorum yavas vermek geri almamak istiyorum dügünüm agustosun sonunda ozaman kadar vaktim var ben zor kilo veren birisiyim ancak vere bilirim sanırım

Sabah : 1 dilim kepek ekmek
küçük peynir
1 fincan yeşilçay çilekli
3 tane patates kızartması

Ara : 2 kayısı kurusu

Öğle : çok mide bulantım oldu yemek istemedim ama 2 dilim kepek ekmekle bulantıyı durdurdum.

Ara : 1 elma

Akşam : 1 kaşık pilav
4 kaşık taze fasülye

Ara : Sütaş Tatlım 1 paket
1 fincan yeşilçay

Su 4 bardak...spor yok... Hasta yattım resmen...

Teşekkürederim Bende hızlı verip geri almak istemiyorum yavas vermek geri almamak istiyorum dügünüm agustosun sonunda ozaman kadar vaktim var ben zor kilo veren birisiyim ancak vere bilirim sanırım

Bende veremem diyordum verdiğimi farkettim. Burda her gün düzenli yazarsan motive oluyorsun veriyorsun. Terapi gibi geldi bana. Diyetisyene gidecektim çevremden iyi yorumlar almadım vazgeçtim. Birde zumba çok iyi geldi bütün vücudum çalışıyor.

mrb kaç gündür netten dolayı sıkıntı yaşıyorum giremedim kızlar girmişken menümü yazayım dedim

menüm

2011-12-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Elma 1 ADET 60
[2] Lahana Sarması 0.20 PORSİYON 46.4
[3] Balık Tava 0.25 PORSİYON 92.5
[4] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[5] Elma 1 ADET 60
[6] Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151
[7] Şekerpare 0.50 PORSİYON 235
[8] Karışık Tahıllı Ekmek 50 GRAM 136
[9] Keçiboynuzu Pekmezi 20 GRAM 55.8
[10] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[11] Köy Peyniri 20 GRAM 19.6

bol suu

Toplam : 995.3 kal.

gunaydin kizlar,
dun aksam esime kizip 8de yattigim icin bu sabah 4te hortladim. esim de 4te yatti anca. yani artik birbirimizi pek gormuyoruz
dun fazla mesai yaptim muhtemelen bugun de yapicam o yuzden bu hafta daha az paylasim yapabilcem artik beni biraz hosgorun bu aralar olur mu..
hazir kalkmisken biraz spor yapmayi dusunuyorum bakalim belki moralimi de biraz duzeltir

günaydınnnn
sabah kahvaltımı 2 d.tam bugday ekmeğine tostla otobüs durağına gidene kadar yedim :) şimdide yeşil çayımı içiyorum
dünki menüm
sabah
1 yumurta ekmek

ara
3 bisküvi

öğle
tavuk yemeği
1 d ekmek
1 kaşık süt helvası

ara
3 minik galeta

akşam
şehriye çorbası
1dilim ekmek

ara
birazcık fındık fıstık

ahh bu eşler bazen sinir ediyolar tabi bazende biz onları geçici kızgınlıklar bunlar neyse iyi yönden bakalım adamın sayesinde dinlenmiş oldun hadi bakalım inş sporunuda yapmışsındır bahaneyle

Sabah Sabah nasıl spor yapıyonuz :))
ben okdar üşeniyorumki sabah kalkıp çay bile demlemek ölüm geliyo :)))

Dünkü Menüm

Sabah
Beyaz Peynir
KAşar Peynir
domates
azcık kepek ekmek
çay

ara yok

öğle 1 tabak yeşil mercimek çorba
1 dilim beyaz ekmek
çoban salata

ara süt (200ml)

akşam sulu köfte
tavuk haşlama

ara polen+arısütü+bal karışımıni sütle karıştırdım içtim

Gün boyu 2 litre den fazla su :)

Günaydın Zumba gercekten cok eglenceli bana verdiginiz linkteki ilk 40 dakkayı yaptım cok hosuma gittiteşekkürler dün akşam 1 saat normal yürüyüş yaptım bugün de zumba yapmayı düsünüyorum teşekkürler.

GÜNAYDIN KIZLAR ....

Kötü bir salıya başladım.İnş sizin gününüz iyi geçer.Hastalandım sabah acayip bir karın ağrım var.Sıcak su torbasıyla oturuyorum ofiste o derece ağrıyor.

Dünkü Menüm ;

Sabah ;

1 dilim k ekmegi
1 dılım peynır
1 bardak çay

Öğle ;

1 porsiyon kepeklı makarna yagsız
1 kase yourt
1 parça baklava

Akşam;

2 adet Havuç

o canım benim ağrı kesici iç hemen
ARVELES tavsiye ederim iç saatine bak tam yarım saat sonra ağrıdan filan kalmaz

geçmiş olsun nedir biz kadınların çektiği ya her dert bizde

canım geçmiş olsun ayakların altına torbayı koy iyleştiriyor geçenlerde kızım hastalandı okuldan babası aldı ayyaklarını sıcak suda beklettim çabuk iyleşti

aa bugün kimseler yok sabahtan beri takipteyim
öğlen
3 köfte
salata
1 bardak ayran hüplettim
ara
2 minik galeta+2 yulaflı püskevit :)
4 yudum neskafe (çok cnm istedi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…