- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.681
Canım ben kendimi şartlandıramıyorum bugün illa bunu yiyecegim desemde olmuyor ya aşcı amca farklı setyler yapıyor.
Evdede babamın veya annemin ne yapacagı hiç belli olmuyor bende yedigimin oranına dikkat etmeye calısıyorum
Birde ben gün boyu işyerinde kendimi tutuyorum sorunum aksam eve gidince kendi sevdigim seyleri hiç üsenmeyip yapıp yeme gibi kötü huyum var
Bugün öyle yemeginden sonra tartıldım kilom 56:700
sürekli 56:300 ile 57:600 arasında değistigi için sevinemiyorum
Guruba katıla bilmem için cumaya kadar kaç kilo vermem gerekiyor acaba
:18::18:
merhaba hoşgeldin aramıza ancak nasıp olsu hoşgeldin demek
bende senin gibiyim gün boyu idare ediyorumda akşamları zorlanıyorumilk 15 gün iyiydi 2.400 kaybettim bakalım bu hafta neler olacak :44:
öyle bişe yok sadece grupta çok paylaşım yaparsan tabi düzenli ozaman alırlar seni
Ben cumaya 55,900 görmek istiyorum kendimi sanki 55 civarına düşersem beni guruba alırsınız gibi adapte ettim kendimi
Düzenli paylaşım yapmaya calısacagım Çok teşekkürler.
İlkten zaten su kaybediceksin şu kadar olayım diye düşünme. Ama spor yaptığın için vücudunda su da gitse inceldiğini farkedeceksin. benimde 15 günde 2.200 falan gitti fazlası gidemez zaten abartı ve sağlıksız olur ayda 4-6 arası vermek gerekiyor. Hadi bakalım kolay gelsin sana
Teşekkürederim Bende hızlı verip geri almak istemiyorum yavas vermek geri almamak istiyorum dügünüm agustosun sonunda ozaman kadar vaktim varben zor kilo veren birisiyim ancak vere bilirim sanırım
gunaydin kizlar,
dun aksam esime kizip 8de yattigim icin bu sabah 4te hortladim. esim de 4te yatti anca. yani artik birbirimizi pek gormuyoruz
dun fazla mesai yaptim muhtemelen bugun de yapicam o yuzden bu hafta daha az paylasim yapabilcem artik beni biraz hosgorun bu aralar olur mu..
hazir kalkmisken biraz spor yapmayi dusunuyorum bakalim belki moralimi de biraz duzeltir
gunaydin kizlar,
dun aksam esime kizip 8de yattigim icin bu sabah 4te hortladim. esim de 4te yatti anca. yani artik birbirimizi pek gormuyoruz
dun fazla mesai yaptim muhtemelen bugun de yapicam o yuzden bu hafta daha az paylasim yapabilcem artik beni biraz hosgorun bu aralar olur mu..
hazir kalkmisken biraz spor yapmayi dusunuyorum bakalim belki moralimi de biraz duzeltir
Bende veremem diyordum verdiğimi farkettim. Burda her gün düzenli yazarsan motive oluyorsun veriyorsun. Terapi gibi geldi bana. Diyetisyene gidecektim çevremden iyi yorumlar almadım vazgeçtim. Birde zumba çok iyi geldi bütün vücudum çalışıyor.
GÜNAYDIN KIZLAR ....
Kötü bir salıya başladım.İnş sizin gününüz iyi geçer.Hastalandım sabah acayip bir karın ağrım var.Sıcak su torbasıyla oturuyorum ofiste o derece ağrıyor.
Dünkü Menüm ;
Sabah ;
1 dilim k ekmegi
1 dılım peynır
1 bardak çay
Öğle ;
1 porsiyon kepeklı makarna yagsız
1 kase yourt
1 parça baklava
Akşam;
2 adet Havuç
GÜNAYDIN KIZLAR ....
Kötü bir salıya başladım.İnş sizin gününüz iyi geçer.Hastalandım sabah acayip bir karın ağrım var.Sıcak su torbasıyla oturuyorum ofiste o derece ağrıyor.
Dünkü Menüm ;
Sabah ;
1 dilim k ekmegi
1 dılım peynır
1 bardak çay
Öğle ;
1 kase yourt
1 parça baklava
Akşam;
2 adet Havuç
canım geçmiş olsun ayakların altına torbayı koy iyleştiriyor geçenlerde kızım hastalandı okuldan babası aldı ayyaklarını sıcak suda beklettim çabuk iyleştiGÜNAYDIN KIZLAR ....
Dünkü Menüm ;
Sabah ;
1 dilim k ekmegi
1 dılım peynır
1 bardak çay
Öğle ;
1 kase yourt
1 parça baklava
Akşam;
2 adet Havuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?