Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım kilo veremiyorum diyorsun. Menülerini biraz daha düzene oturtman lazım. Sıfır kaçamak olsun bir hafta mesela
Doğru söylüyorsun Melis bende sadece yorgunluk var oğlum 1 yaşına girecek zaten istemeyerek aldığım 30 kilo gebelik zehirlenmesi
Dolayısı ile 9 ay hamilelik boyunca diyet sonra hiç kilo gitmemesi üzerine birde tiroid problemi olmuş ben oğlum 50 günlük olduğunda ben yine diyet aylarca kilo veremedim benim ki artık yorgunluk bıkkınlık canım anlatamam sana kendimi bildim bileli hep diyet yapmak normal insanlar gibi yemek istiyorum yıllardır meyve bile özlemim

Günaydın güzeller ❤ bol diyetli günler

Gunaydin canim

Gunaydin bazen spor siskinlik yapar derler bana kalirsa bugun ara verebillirsin cnm

Günaydın kızlar
Gunaydınlar hepinize
günaydın canparelerimmm:)

Gunaydin kizlarrr

GÜNAYDIN KIZLAR
Sahura kalktım bakalım :) inş çok güzel geçer günüm ...

Gunaydin cnm Allah kabul etsin insallah

Günaydın kızlar ay ben menümü yazmıştım gönderdim sanıyorum şimdi girdim baktım halen mesaj kutusunda duruyo
Neyse hazırmışız güne bugün kimler neler yapiyo detoks günü muz bugun

Gunaydin canimm, hadi bakalim muzlarini kuşat ozaman

Günaydın kızlar

Gunaydin kuzumm

Hayırlı kandiller hanımlar
Hayirli kandiller canim

Gunaydın , hayırlı kandiller herkese oruö tutanlar var Allah kabul etsin benim de niyetim vardı ama midem cok kötü dün geceden beri evdeki ilacı bulamıyorum o da ayrı delirme sebebi

Gunaydin canim, gecmis olsun cok mide agrisida berbat oluyor be

Herkese günaydınlaaaarrrr

Alıntılarım kaybolmazsa inşallah birazdan cevaplayacağım, kafam biraz dumanlı... Toparlanıp tüm enerjimle geleceğim yenideennnn

Gunaydin canimm, noldu umarim kotu bisey yoktur

Benim esim aksamlari, haftasonlari 10 km civari yuruyo acik havada. Benim oyle bi vaktim yok zaten, ev isleri kalir yoksa esim yardim eder ama efor sarfeden benim ama surekli kilo alan da benim
tatlım akşamları olmasa da hafta sonu birlike yuruyebilirsin 10 olmazda senin ki basta 5 olur
Hadi insallah olucak canimmm
oo pınarcım takvimin gelmiş hayırlı olsun

11:30
Eki Görüntüle 2242533

18:20
Eki Görüntüle 2242535

Su:2lt
Spor = p90x 2. Gun cardio x 45dk 202.5 Pnrrr-12
merve emziriyorsun doydun mu canım peki arada süt meyveli liste sana daha iyi olmaz mı
Ssssss o nazar boncuğu merve sessiz ol kimse duymasın.regliyim ben hafifletici sebeplerim var.gerçi beni ağırlaştırıyor ama...
bitter yeseydin ya
sagol canım malesef oyleler
süperrrr olmuş herseyiyle
özelden atsana abla adını
Oğlum okuldan geldi başım ağrıyor dedi. Sarılıp uzandık . 1 saat uyumuşuz . Bize çok iyi geldi. Fakat gece nasıl uyutacağım kara kara düşünmekteyim
biz de bugun aynı seyi yaptık ve sonuç olarak gece yatamadım sabahta esim oglum derken suan iptalim
Eki Görüntüle 2242621
If deniyorum kızlar bakalim ne kadar uzatabilicem merak ediyorum 24 saat yapanlar var
avy programı da varmış
çok güzel bana diyetisyen ikindi arasında vermşti azcık simit onun için hergun olmadıgı sürece sıkıntı yok
Kızlar su sut tarcin kahveyle yapilan yag yakan kahveyi ne aralıkla iciyorsunz
içmiyorum tarcını kahvede hiç sevemedim tereyagı bile daha iyi yakısıyor
süper canım
Teşekkürler canim inşallah

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Canım o kahveyi 1 hafta boyunca akşam yemeklerinden önce 4- 5 gibi içmen gerekiyor

Güzel canım afiyet olsun
etkisini gördün mü kuzum
süpersin fıstık
Sabah : yarim kalip peynir
Oglen :6 kasik bulgur pilavi, 3 kasik sebze yemegi, 1 kase yogurt
Aksam: 1 kucuk kaseye yakin kuru yemis ve 2 incir

Aralarda 3 fincan nescafe, 3 bardak cay

3 litre su

Bugunluk boyle, iyi geceler kizlar
ya herkes ii demiş ama yarım kalıp peynir bildigimiz bir kalıp 800 g gelen peynirin yarısı mı ben mi yanlış anladım bir tek oyle ise eger sadece sabah 1000 cal almış olmalısın
Iyi akşamlar kızlar menümü yazayım

Sabah 11.30 4 yk menemen
1 kk beyaz peynir çay

Ara 16.00 3 ceviz

Akşam 19.30 5 yk kıymalı yumurta bi kase yoğurt

Su 3 litre

2 saat yürüyüş (normal)
guzel olmuş cnm
gün geçmiyor ki yeni birsey öğrenmeyelim :)

güzel olmuş makarnacı
afiyet olsun guzel olmuş
hem bulgur hem ekmek olmasa daha iyi birde kuru bakiyatla birlikte bulgur bile olsa pilav öenerilmiyor canım
ufak kaçaklarda olsa iyi
aslında daha çok yemem lazım bizim ki orjinal kp yapıyor kestane balı baya acı tadı var ilk deneyen yemekte zorlanıyor ama alıştık şifa niyetine
Bugun benim imrenme gunum heralde
Valla cok takdir ediyorum cnm cogunuzu
abla menu de yazmıyorsun korkutma bizi
güzel olmuş canım
aramıza hoşgeldin canım ben bahar
tepsini seveyim ama sahurunu sevmedim
Yapmazdım regli öncesi eşim ile tartışınca daatak oluyor genelde yarın iftarı hafif geçireceğim abla
Birde sıkıntı şu bazen diyette yoruyor insanı maalesef
bu durumlar da bende öyleydim çokta baskılamış sayılmamm uykuda bu atagım sanırjm hatta yerken dusunurdum keske sıgara içen biri olsam bir sigara yakar siniirimi atardım diye yani o kadar demoralize yerdim yerken bile ama yerdim
ben adapte olamıyorum spor yaparken dişlerimi sıktıgımı fark ediyorum
sahura kalktın mı canım belki ondandır
lahanayı cuma yeseydin daha iyiydi ama miktar cok degil
Arkadaşlar yeşillik olarak neler alıyorsunuz yazar mısınız?
kuzu kulagı, roka , tere , maydonoz kahvaltı için
ben yönetemiyorum adamın tüm eşyalarını koridora fırlattıgm zamanlar olmuştur yemekten çıkarmamışsam eger birde hem fırlatıp hemde sayıyorum sonra sakinleşip geriye topluyorum

sagol canım kahvaltı bile xehir oldu bana

Haftasonu hava da guzel gorunuyor, yuruyebildigimiz kadar yuruyecegiz

görüşürüz kızlar yine gelirim anneme gidecegiz kuzeyi özlemişler yogun istek var bende de yogun uyku arabada esimde ama ne demişler sarı taksilerin hepsi bizim yaz gelse de yuruyerek gitsek spor olsa

Aynen canım bizde ev aldık ilk arabamız yoktu o zamanlar, taksi tutup gezerdik hatta bir kere biri dedi sizde araba yok neyle geziyorsunuz dolmuşla mı gittiğiniz şehirde ,hayır dedim taksi tutuyoruz bilmediğim şehirde niye dolmuş arıyayim

Harika menü ablam North River
İnşALLAH öyle olacak
Çok güzel menü pesto26
Aksam guzel diger ogunler cok ideal olmamis cnm

Sabah : yarim kalip peynir
Oglen :6 kasik bulgur pilavi, 3 kasik sebze yemegi, 1 kase yogurt
Aksam: 1 kucuk kaseye yakin kuru yemis ve 2 incir

Aralarda 3 fincan nescafe, 3 bardak cay

3 litre su

Bugunluk boyle, iyi geceler kizlar

yarım kalıp ne kalıbı canım :)
kasenin boyunu ne kadar
ve lütfen sabah kalvaltıya alıştır kendini. ben ağlaya ağlaya alıştırdım kendimi
zihnen çok yoruluyoruz ve dolayısıyla o yorgunluk açlık hissi oluşturuyoz biz bankacılarda. eziyet etme kendine tatlım

Pek iyi degil
Beni cuma konusuruz simdi kimsenin enerjisi dusurmek istemiyorum cnm
Siz hayirlisiyla yarini da bi atlatin da
Hepinize cok guveniyorum

kuzummm neden pek iyi değil

Arkadaşlar yeşillik olarak neler alıyorsunuz yazar mısınız?

deretu, dere, nane, maydonoz, kuzukulağı, roka

kaydettim, uygulamak için elimden geleni yapacam :)

Günaydın kızlar
Gunaydın , hayırlı kandiller herkese oruö tutanlar var Allah kabul etsin benim de niyetim vardı ama midem cok kötü dün geceden beri evdeki ilacı bulamıyorum o da ayrı delirme sebebi

Günaydın canlarımmmm

Dünkü bir konu bana eski şubemde olan ve beni çok üzen birşeyi hatırlattı. uzun süreli öfkeme yenik düştüm maalesef. şimdi de müthiş baş ağrısıyla cebelleşiyorum.

İyi miyim evet iyiyim ama hala çok öfkeliyim. kendime çok kızgınım.

Neden hala geçmişi anıp üzülmeme izin veriyorum ?

Geçer illaki, bu öfke de diner illaki

Hayırdır inş canım tugcetugcem

Bir evlen canım, kaynana elti görümce geçmişten eser kalmaz

Canim kahvaltiya alisamiyorum bir turlu maalesef, midem almiyor daha kotu oluyorum zorladikca
1 kalip marketlerde satilan peynirin yarisi
Minik cerezlik kaselerden
Su an zaten asiri ac hissediyorum kendimi, yarin meyve getircem yanimda yoksa oglen yemegine deli gibi saldirmaktan korkuyorum

Ne olmustu ki tatlim? Ben oyle seylere hic takilmiyorum, 6 sene olcak artik alistim galiba. Aklima bile gelmiyor subede olan gerginlikler, tartismalar..

ben yargısız infazlardan hiç haz almam. hele müşterinin sözüyle hareket eden müdürden hiç almam
müşteri yurtdışında tahsil edemediği para için eleman yanlış gönderdi demiş, bizimki de inanıyor ona göre dik cümleler kuruyor.
olayın aslı müşteri western union anlaşması olan bir yere gitmediği için tahsil edemiyor.
kaldı ki hata yapılsa bile kurumu temsil eden bir müdürün çalışanına davranışı böyle olmamalı.

ben farklı olaylardan eski şubemdeki müdürle çok atıştım ve ciddi depresyon geçirdim. üzerimden atamıyorum hala en ufacık birşey orada yaşadıklarımı hatırlatıyor.

öyle işteee

Bir evlen canım, kaynana elti görümce geçmişten eser kalmaz

evlenince görecez o zaman şu an yapacak birşey yok

Ne olmustu ki tatlim? Ben oyle seylere hic takilmiyorum, 6 sene olcak artik alistim galiba. Aklima bile gelmiyor subede olan gerginlikler, tartismalar..

bari süt filan içsen mi yanında da
bir de çiğ kuru yemiş filan al yanına bence de öğlene saldırma

canım ben 11 yıllığım, ilk şubemde müdürle çok atıştım, haklı olduğum bilinmesine rağmen kimse birşey yapmadı
o nedenle çok öfkeliyim
yoksa salladığım yok, kapıdan çıktığım an banka biter bende

Cuma sadece tutmayı düşünüyorum bakalım
Sadece cuma tek gun tutulmuyor cnm
yukarda yazdim cnm bence devam etme bugunde spora ara ver
sonunda yapmisin lahanayi ama yanlis gunde
Insallah sislik olmaz
Ekmek alirken icendekileri okuyun cnm
Bazen tb deyip icine rengi koyu olsun diye farkli seyler koyuyolar
Ben en cok kendime kizip kendimi cezalandiriyorum
Sana hersey mustahak diye
Gunaydin kizlar, sabaha yine peynir ve kahve ile basladim. Midem ve bunyem alisik bu duruma. Kahve icmeden ayilamiyorum ogleni de tavuk veya izgara et ile bitirip aksam corba salata dusunuyorum, herkese kolay gelsin
Sabah kahve icmen kotu degil cnm midene dokunmuyorsa
Kesinlikle hindi füme canım yağı kalorisi çok düşük hemde hafif
paketli urunleri fazla tercih etmesek iyi olur cnm
niye tuttuki cnm
Ilik sut iyi gelmezmi acaba
Gunaydin kizlarrr
takvimin gelmis pinarcim :))
herkes ii demiş ama yarım kalıp peynir bildigimiz bir kalıp 800 g gelen peynirin yarısı mı ben mi yanlış anladım bir tek oyle ise eger sadece sabah 1000 cal almış olmalısın
yok yaaa okadar degildir heralde
kuzummm neden pek iyi değil
yine konsantrem bozuldu depresyona girdim heralde
Gecmisi degistiremicenki bitanem
Aslinda ormana yada sessiz biyere gidip avazin ciktigi kadar agaca, biseye icindeki butun kizginligini haykirsan rahatlarmisinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…