- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.821
Doğru söylüyorsun Melis bende sadece yorgunluk var oğlum 1 yaşına girecek zaten istemeyerek aldığım 30 kilo gebelik zehirlenmesiCanım kilo veremiyorum diyorsun. Menülerini biraz daha düzene oturtman lazım. Sıfır kaçamak olsun bir hafta mesela
Günaydın güzeller ❤ bol diyetli günler
Günaydın kızlar ❤❤❤
Ben tartıda dünle aynı çıktım. Canım sıkıldı ya. Önceden yapınca 1 kilo gidiyordu. Bu gün de deneyeceğim eğer yine veremezsem detoks yapmam bir daha. Bugün spor yapmasam mı ? Belkide ondan veremedim
Günaydın kızlar
Gunaydınlar hepinize
GÜNAYDIN KIZLAR
Sahura kalktım bakalım :) inş çok güzel geçer günüm ...
Günaydın kızlar ay ben menümü yazmıştım gönderdim sanıyorum şimdi girdim baktım halen mesaj kutusunda duruyo
Neyse hazırmışız güne bugün kimler neler yapiyo detoks günü muz bugun
Günaydın kızlar
Hayirli kandiller canimHayırlı kandiller hanımlar
Gunaydın , hayırlı kandiller herkese oruö tutanlar var Allah kabul etsin benim de niyetim vardı ama midem cok kötü dün geceden berievdeki ilacı bulamıyorum o da ayrı delirme sebebi
Herkese günaydınlaaaarrrr
Alıntılarım kaybolmazsa inşallah birazdan cevaplayacağım, kafam biraz dumanlı... Toparlanıp tüm enerjimle geleceğim yenideennnn
tatlım akşamları olmasa da hafta sonu birlike yuruyebilirsin 10 olmazda senin ki basta 5 olurBenim esim aksamlari, haftasonlari 10 km civari yuruyo acik havada. Benim oyle bi vaktim yok zaten, ev isleri kalir yoksaesim yardim eder ama efor sarfeden benim ama surekli kilo alan da benim
oo pınarcım takvimin gelmiş hayırlı olsunHadi insallah olucak canimmm
Yemeğimi yidim
Menümğ yazam
Sabah 08.30 2 d tbe 1 kk peynir 4 kiraz domates 1 tk bal
Öğle 1 d tbe 2 yum lu salata
Ara 1 tk çikolata
Akşam 18.00 1 d tbe 1 tabak ıspanak (ve kuru biberden oluşan az yağlı tuzlu salçasız ) yemeği ve yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
merve emziriyorsun doydun mu canım peki arada süt meyveli liste sana daha iyi olmaz mı11:30
Eki Görüntüle 2242533
18:20
Eki Görüntüle 2242535
Su:2lt
Spor = p90x 2. Gun cardio x 45dk 202.5Pnrrr-12
Sssssso nazar boncuğu merve sessiz ol kimse duymasın.regliyim ben hafifletici sebeplerim var.gerçi beni ağırlaştırıyor ama.. .
sagol canım malesef oylelerTeşekkürler canım iyiyim çok şükür
Çok gecmiş olsun canım. Erkekler genelde sağlıklarini pek düşünmüyorlar
Hem dolma hem patates olmamıs canım . Salata olsun mutlaka menünde
Teşekkürler tatlım
Afiyet olsun canım çok güzel
süperrrr olmuş herseyiyleMenüm
Sabah 10.00
1 yumurta
1 dilim peynir
2 siyah, 1 yeşil zeytin
Maydanoz
12.00
14.00
16.00
18.00
20.00
Detoks çorbası
Su:3 lt
Spor:15 dk yürüyüş=45 puan
4 mil leslie=180 puan
40 dk cardio*3.5= 140 puan
Toplam puan=365 puanPnrrr-12
özelden atsana abla adınıaaaa ne güzel yöntemmiş bol sür kağıt havlu koy al sana maske şahane fikir iyiki paylaştın baharımm
valla düzenli kullananlardan resimli paylaşım yapanlar oldu çok güzel sonuçlar almışlar benim yüzümde göz çevresinin yanağa yakın yerde çil gibi lekelenmeler olmuştu ,üstelik gündüz güneş kremi kullanılması gerektiğini bilmeden sade sabun krem kullandım baya hafifledi büyüteçli aynayla bakınca belli oluyor sadece :)
biz de bugun aynı seyi yaptık ve sonuç olarak gece yatamadım sabahta esim oglum derken suan iptalimOğlum okuldan geldi başım ağrıyor dedi. Sarılıp uzandık . 1 saat uyumuşuz . Bize çok iyi geldi. Fakat gece nasıl uyutacağım kara kara düşünmekteyim
avy programı da varmışEki Görüntüle 2242621
If deniyorum kızlar bakalim ne kadar uzatabilicem merak ediyorum 24 saat yapanlar var
çok güzel bana diyetisyen ikindi arasında vermşti azcık simit onun için hergun olmadıgı sürece sıkıntı yokMenüm
Kahvaltı 8:30
4 zeytin
Bi yumurta yagsiz tavada pisirdim
1.5 kk beyaz peynir
1 dilim tbe
2 çeri domates
Marul maydanoz
Kayısılı form çayı icmistim artik haftada on gunde bir icerim icersem de
10:30
Bi su bardagi yogurt
Bi mandalina
15:30
Bi küçük parca (2 lokma kadar) simit
2 zeytin
1 yumurta
Akşam 19:00
4 yemek kaşığı sebzeli patlıcan yemeği
Salata
Bi küçük kase yoğurt
2-3 koy biberi köz
2.5 lt su
Spor: 3 mil leslie +100 squat = 155 puanPnrrr-12
içmiyorumKızlar su sut tarcin kahveyle yapilan yag yakan kahveyi ne aralıkla iciyorsunz
süper canımBugünkü menum
Kahvalti 08:00
1 has. Yumurta
1kk peynir
1 tane havuc
2 tane ceviz
Maydanoz+Dere otu
1 bardak. Tarcinli süt
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 17:30
Yoğurtlu kabak
1 servis kaşığı kavurma
Yarım avuç leblebi
Ara 21:00
2 y.k. yogurt
2 ceviz
2 litre su
1 litre detoks suyu
2 kupa yeşil çay
Spor
Leslie 3mil+3mil+1mil*315 puan
15 dk. Bölgesel hareketler*45 puan
Toplam 360 puanPnrrr-12 canım
etkisini gördün mü kuzumTeşekkürler canim inşallah
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Canım o kahveyi 1 hafta boyunca akşam yemeklerinden önce 4- 5 gibi içmen gerekiyor
Güzel canım afiyet olsun
süpersin fıstıkSelamlaaar
Menücüğüm
07:10 1 kase yoğurt, bir elma, 2 tam ceviz
10:20 sase türk kahvesi, 10 çiğ badem
12:30 120 gr köfte, salata, 1 dilim tb ekmeği
15:30 sade nescafe, 2 kuru erik, 5 çiğ fındık 17:35 bir kse yoğurt 3 yk yulaf ezmesi
3 lt su içildi
60 dk pilates*3=180
40 dk yürüyüş*2=80
260 pPnrrr-12
ya herkes ii demiş ama yarım kalıp peynir bildigimiz bir kalıp 800 g gelen peynirin yarısı mı ben mi yanlış anladım bir tek oyle ise eger sadece sabah 1000 cal almış olmalısınSabah : yarim kalip peynir
Oglen :6 kasik bulgur pilavi, 3 kasik sebze yemegi, 1 kase yogurt
Aksam: 1 kucuk kaseye yakin kuru yemis ve 2 incir
Aralarda 3 fincan nescafe, 3 bardak cay
3 litre su
Bugunluk boyle, iyi geceler kizlar
guzel olmuş cnmIyi akşamlar kızlar menümü yazayım
Sabah 11.30 4 yk menemen
1 kk beyaz peynir çay
Ara 16.00 3 ceviz
Akşam 19.30 5 yk kıymalı yumurta bi kase yoğurt
Su 3 litre
2 saat yürüyüş (normal)
gün geçmiyor ki yeni birsey öğrenmeyelim :)rbaları diyetisyenim benim yasaklamıştı çünkü genelde sıcak içildiği için mide genişletme özelliği var sıvı olduğu için. Yani çay gibi şeyleri soğuk içmemiz gerekiyormuş. evet beyaz ekmekti ama kızımla bölüştüm bir de çok kızartmıştım şükür ki tam buğday aldım artık
güzel olmuş makarnacı11.30
2 adet haşlanmış yumurta(tekinin sarısı yenmedi) 1 dilim tost makinesinde kurutulmuş kepek ekmeği, 4 zeytin, küçük bir parça peynir, 2 yk yoğurt,1 avuç kavrulmamış badem ve kuruüzüm karışımı, 1 çay kaşığı bal
19.40
1 kase mercimek çorbası
1 adet fırında balık
Salata
4 zeytin
Su 2 lt
Bir de 45 dk eliptik yapmayı düşünüyorum
Dün yapmıştım: 45x4=180
afiyet olsun guzel olmuşMerhabalar bugün dersten cok gec gelince henüz gecmise bakamadim ama burdayim
Bugün menüm
Kahvalti 06.45
1 kaynamis yumurta
Yarim kk peynir
3 5 zeytin
Maydanoz roka
Cok acik cay
Ara 2 ceviz 1 portakal
Oglen 12.15
Firinda et kavurma 3 kasik kadar
Salata
Bir dilim tam bugday ekmegi
Ayran
Aksam 19.00
Menemen
1 dilim kepek ekmegi
Ayran
Su 2 litre
Aralarda caylar sekersiz acik
hem bulgur hem ekmek olmasa daha iyi birde kuru bakiyatla birlikte bulgur bile olsa pilav öenerilmiyor canımbugün benden inciler
Sabah 10:30
Kaşarlı 1yumurtalı omletin 2/3 ü
azcık peynir
1 tbe
2 zeytin
3 hindi füme
Ara
Türk kahvesi
öğle 14:20
Kakaolu muzlu yulaf lapası
Akşam 18:00
1 porsiyon kuru
4 yk bulgur
yarım kase cacık
yarım dilim tbe
Ara
Kefirli yoğurt
Spor yapamadım ama hep ev topladım
ufak kaçaklarda olsa iyiİyi geceleeerr
Menü verip gecmişe gidiyom hoşçakalın
Menü
12.00
Bi kase domates corbası
1 dlm ekmek
14.30
2 tane sarma
1 yesilcay
1 mandalina
2 yulaflı bisküvi
17.00
1 elma
20.00
3,5 tane köfte
Bol salata
Su
2.5 lt civarı
Spor
20dk yürüyüş
aslında daha çok yemem lazım bizim ki orjinal kp yapıyor kestane balı baya acı tadı var ilk deneyen yemekte zorlanıyor ama alıştık şifa niyetineZaten kaynar herşey zararlı ama mide bu konuda ciddi etkileniyormuş ben de sıcak severim ama soğutuyorum artık
Bugün bal yiyen yiyeneAfiyet olsun gayet güzel
Ekmek her menüde el sallıyordu ama cuma + dan başka getirisi olmaz bu meretin
İyi geceler canım
Afiyet olsun gayet dengeli
abla menu de yazmıyorsun korkutma biziBugun benim imrenme gunum heralde
Valla cok takdir ediyorum cnm cogunuzu
güzel olmuş canımkizlar bende menumu yazayim sonra alintilari cevaplicam
saat 8:30
1 kasik yogurt
saat 10:30
sebzeli omlet 1 yumurtadan
1kk peynir
yarim dtbe
2 zeytin
saat 14:00
yarim armut
1 kasik yogurt
saat 18:00
2 izgara kofte
1 dilim ekmek
3 yk yogurt
1 kase yagsiz tuzsuz salata
su 2,5 lt
spor 20 dk bisiklet toplam 40 puanPnrrr-12
tepsini seveyim ama sahurunu sevmedimEki Görüntüle 2242710
Sabah 10.00 kahvaltım
Akşam 18.00
1 tarçınlı muz 2 kare bitter
1 küçük elma
Sahur 00.30
Çeyrekten biraz fazla simit
Peynir zeytin
Domates
Taze biber
Yarım haşlama patates
Berbat bir menü biliyorum yememe k için zor tuttum kendimi ama beceremedim
Su 2.5 lt
Spor görümcem geldi yapamadım
bu durumlar da bende öyleydim çokta baskılamış sayılmamm uykuda bu atagım sanırjm hatta yerken dusunurdum keske sıgara içen biri olsam bir sigara yakar siniirimi atardım diye yani o kadar demoralize yerdim yerken bile ama yerdimYapmazdım regli öncesi eşim ile tartışınca daatak oluyor genelde yarın iftarı hafif geçireceğim abla
Birde sıkıntı şu bazen diyette yoruyor insanı maalesef
ben adapte olamıyorum spor yaparken dişlerimi sıktıgımı fark ediyorumyeterli enerjiyi aldıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum abla soncta bu 16 saat boyunca su ve kalorisiz icecekler serbest denicem bakalim herhangibbir sıkıntıda birakirim
2 gun mu tutacaksin canim
Hoşgeldin canim mesleğin dikkatimi cekti hedefe ulasinca faydalanmak isterim hic becermem
inşallah Berrincim ya hepimiz emeklerimizin karşılığını aliriz
hanımlar o kızgınlığı, diyet yorgunlugunuzu yemekten cikarmak yerine o hirsi spordan cikartsaniz valla tarti oynamasa bile görüntü degisimi bile cok motive eder ben artik kizdikca yoruldukca daha cok spora asilmaya gayret ediyorum huma ile aciyoruz bir cocuklar icin olan zumba yapmaya çalışırken zaten butun ofke kriz kalmıyor
sahura kalktın mı canım belki ondandırGünaydın kızlar ❤❤❤
Ben tartıda dünle aynı çıktım. Canım sıkıldı ya. Önceden yapınca 1 kilo gidiyordu. Bu gün de deneyeceğim eğer yine veremezsem detoks yapmam bir daha. Bugün spor yapmasam mı ? Belkide ondan veremedim
lahanayı cuma yeseydin daha iyiydi ama miktar cok degilIyi akşamlar kızlar menümü yazayım
12.40
1 kase m.çorba
5 zeytin
1 domates
2 çatal labne
14.30
1 portakal
bitki çayı
18.10
5 lahana sarmasi (sonunda yapabildim:))
1 kase cacık
2 kasik yoğurtlu patlıcan yemeği
Su.2.5
Spor yapamadım
kuzu kulagı, roka , tere , maydonoz kahvaltı içinArkadaşlar yeşillik olarak neler alıyorsunuz yazar mısınız?
ben yönetemiyorum adamın tüm eşyalarını koridora fırlattıgm zamanlar olmuştur yemekten çıkarmamışsam eger birde hem fırlatıp hemde sayıyorum sonra sakinleşip geriye topluyorumHATA : kızgınlığımızı, öfkemizi, stresimizi yemekten çıkarmak
SEBEP: sakin bir ortam bulun , derin ve yavaş nefesler alıp verin iyice sakinleştiğinizi düşündüğünüz de kendi kendinize sorun ben neye kızgınım , neden bu kadar öfkeliyim, stresliyim şeklin de açık ,net ,kısa cümleler kurarak kendinize sorun
misal cevabınız eşinize , o gün haksızlığa uğradığınız bir olaya ve kişilere, ya da çok yorulduğunuz halde takdir görmediğinize mi oldu , tekrar sorun aslın da neye kızgınım işte o zaman asıl cevap gelecek kızlar ....
büyük ihtimalle asıl kızgınlığınız kendinize neden mi haksızlığa uğradınız diyelim buna izin veren kimdi ..
söylemek istediklerinizi içiniz de tuttunuz kendinizi savunmadınız , öfke birikti , bıkkınlık birikti, stres birikti değil mii..
ÇÖZÜM:
derin ama yavaş nefesler alıp verip , karşımızda biri varmış gibi kendinize dürüst bir şekilde ,söylemek istediklerimi söylemeyip kendimi savunmadığım için özür diliyorum , hak ettiğim değeri kendime vermediğim için kendimi affediyorum
değerli olduğumu biliyorum saygıyı hak ediyorum ,
kendimi olduğum gibi kabul edip, seviyorum
diyoruzzz
tüm kızgınlık, öfkeyi SERBESTT BIRAKIYORUM (vurgulu biraz sesli olarak)diyoruz
çünkü onlara ihtiyacımız yok , uygun bir ortamsa levaboya gidip akan suya ellerimizi tutuyoruz elimizi yüzümüzü yıkıyoruz, işte yada makyajlıysanız sadece elinizi yıkayıp kuruttuktan sonra ellerinizi yüzünüze bir kaç kez vurur gibi hafiften dokundurup kendimi seviyorum demeyi unutmadan gülümseyin , timüs bezinize(iman tahtası da denilen göğüsle boğaz arasın da bulunan mutluluk hormonu salgılatan küçük salgı bezimiz) küçük vuruşlar yapın, içinizden gelmese bile gülümseyin öfke ve stresin kaybolduğunu göreceksiniz
bu benim kendi yöntemlerimden biri :))
sagol canım kahvaltı bile xehir oldu banaGunaydin canim
Gunaydinbazen spor siskinlik yapar derler bana kalirsa bugun ara verebillirsin cnm
Gunaydin kizlarrr
Gunaydin cnm Allah kabul etsin insallah
Gunaydin canimm, hadi bakalim muzlarini kuşat ozaman
Gunaydin kuzumm
Hayirli kandiller canim
Gunaydin canim, gecmis olsun cok mide agrisida berbat oluyor be
Gunaydin canimm, noldu umarim kotu bisey yoktur
Haftasonu hava da guzel gorunuyor, yuruyebildigimiz kadar yuruyecegiztatlım akşamları olmasa da hafta sonu birlike yuruyebilirsin 10 olmazda senin ki basta 5 olur
oo pınarcım takvimin gelmiş hayırlı olsun
merve emziriyorsun doydun mu canım peki arada süt meyveli liste sana daha iyi olmaz mı
bitter yeseydin ya
sagol canım malesef oyleler
süperrrr olmuş herseyiyle
özelden atsana abla adını
biz de bugun aynı seyi yaptık ve sonuç olarak gece yatamadım sabahta esim oglum derken suan iptalim
avy programı da varmış
çok güzel bana diyetisyen ikindi arasında vermşti azcık simit onun için hergun olmadıgı sürece sıkıntı yok
içmiyorumtarcını kahvede hiç sevemedim tereyagı bile daha iyi yakısıyor
süper canım
etkisini gördün mü kuzum
süpersin fıstık
ya herkes ii demiş ama yarım kalıp peynir bildigimiz bir kalıp 800 g gelen peynirin yarısı mı ben mi yanlış anladım bir tek oyle ise eger sadece sabah 1000 cal almış olmalısın
guzel olmuş cnm
gün geçmiyor ki yeni birsey öğrenmeyelim :)
güzel olmuş makarnacı
afiyet olsun guzel olmuş
hem bulgur hem ekmek olmasa daha iyi birde kuru bakiyatla birlikte bulgur bile olsa pilav öenerilmiyor canım
ufak kaçaklarda olsa iyi
aslında daha çok yemem lazım bizim ki orjinal kp yapıyor kestane balı baya acı tadı var ilk deneyen yemekte zorlanıyor ama alıştık şifa niyetine
abla menu de yazmıyorsun korkutma bizi
güzel olmuş canım
aramıza hoşgeldin canım ben bahar
tepsini seveyim ama sahurunu sevmedim
bu durumlar da bende öyleydim çokta baskılamış sayılmamm uykuda bu atagım sanırjm hatta yerken dusunurdum keske sıgara içen biri olsam bir sigara yakar siniirimi atardım diye yani o kadar demoralize yerdim yerken bile ama yerdim
ben adapte olamıyorum spor yaparken dişlerimi sıktıgımı fark ediyorum
sahura kalktın mı canım belki ondandır
lahanayı cuma yeseydin daha iyiydi ama miktar cok degil
kuzu kulagı, roka , tere , maydonoz kahvaltı için
ben yönetemiyorum adamın tüm eşyalarını koridora fırlattıgm zamanlar olmuştur yemekten çıkarmamışsam eger birde hem fırlatıp hemde sayıyorum sonra sakinleşip geriye topluyorum
görüşürüz kızlar yine gelirim anneme gidecegiz kuzeyi özlemişler yogun istek var bende de yogun uyku arabada esimde ama ne demişler sarı taksilerin hepsi bizimyaz gelse de yuruyerek gitsek spor olsa
Harika menü ablamMenü yazıp kacacagim sabah geçmiş yaparım şarj yok
Sabah (10:00)
1/2 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 ck bal
Ara(14:30)
4 YK yoğurt
1yk chia
1 hurma
1 gün kurusu
Ara(16:30)
Kahve
2 kare bitter
Akşam (18:00)
2 YK pilav
Salata
3 YK tavuk sote
Su: 2 lt
İnşALLAH öyle olacak
Çok güzel menü11.30
2 adet haşlanmış yumurta(tekinin sarısı yenmedi) 1 dilim tost makinesinde kurutulmuş kepek ekmeği, 4 zeytin, küçük bir parça peynir, 2 yk yoğurt,1 avuç kavrulmamış badem ve kuruüzüm karışımı, 1 çay kaşığı bal
19.40
1 kase mercimek çorbası
1 adet fırında balık
Salata
4 zeytin
Su 2 lt
Bir de 45 dk eliptik yapmayı düşünüyorum
Dün yapmıştım: 45x4=180
Aksam guzel diger ogunler cok ideal olmamis cnm
Sabah : yarim kalip peynir
Oglen :6 kasik bulgur pilavi, 3 kasik sebze yemegi, 1 kase yogurt
Aksam: 1 kucuk kaseye yakin kuru yemis ve 2 incir
Aralarda 3 fincan nescafe, 3 bardak cay
3 litre su
Bugunluk boyle, iyi geceler kizlar
Pek iyi degil
Beni cuma konusuruz simdi kimsenin enerjisi dusurmek istemiyorum cnm
Siz hayirlisiyla yarini da bi atlatin da
Hepinize cok guveniyorum
Arkadaşlar yeşillik olarak neler alıyorsunuz yazar mısınız?
HATA : kızgınlığımızı, öfkemizi, stresimizi yemekten çıkarmak
SEBEP: sakin bir ortam bulun , derin ve yavaş nefesler alıp verin iyice sakinleştiğinizi düşündüğünüz de kendi kendinize sorun ben neye kızgınım , neden bu kadar öfkeliyim, stresliyim şeklin de açık ,net ,kısa cümleler kurarak kendinize sorun
misal cevabınız eşinize , o gün haksızlığa uğradığınız bir olaya ve kişilere, ya da çok yorulduğunuz halde takdir görmediğinize mi oldu , tekrar sorun aslın da neye kızgınım işte o zaman asıl cevap gelecek kızlar ....
büyük ihtimalle asıl kızgınlığınız kendinize neden mi haksızlığa uğradınız diyelim buna izin veren kimdi ..
söylemek istediklerinizi içiniz de tuttunuz kendinizi savunmadınız , öfke birikti , bıkkınlık birikti, stres birikti değil mii..
ÇÖZÜM:
derin ama yavaş nefesler alıp verip , karşımızda biri varmış gibi kendinize dürüst bir şekilde ,söylemek istediklerimi söylemeyip kendimi savunmadığım için özür diliyorum , hak ettiğim değeri kendime vermediğim için kendimi affediyorum
diyoruzzz
çünkü onlara ihtiyacımız yok , uygun bir ortamsa levaboya gidip akan suya ellerimizi tutuyoruz elimizi yüzümüzü yıkıyoruz, işte yada makyajlıysanız sadece elinizi yıkayıp kuruttuktan sonra ellerinizi yüzünüze bir kaç kez vurur gibi hafiften dokundurup kendimi seviyorum demeyi unutmadan gülümseyin , timüs bezinize(iman tahtası da denilen göğüsle boğaz arasın da bulunan mutluluk hormonu salgılatan küçük salgı bezimiz) küçük vuruşlar yapın, içinizden gelmese bile gülümseyin öfke ve stresin kaybolduğunu göreceksiniz
Günaydın kızlar
Gunaydın , hayırlı kandiller herkese oruö tutanlar var Allah kabul etsin benim de niyetim vardı ama midem cok kötü dün geceden berievdeki ilacı bulamıyorum o da ayrı delirme sebebi
Gunaydin canim
Gunaydinbazen spor siskinlik yapar derler bana kalirsa bugun ara verebillirsin cnm
Gunaydin kizlarrr
Gunaydin cnm Allah kabul etsin insallah
Gunaydin canimm, hadi bakalim muzlarini kuşat ozaman
Gunaydin kuzumm
Hayirli kandiller canim
Gunaydin canim, gecmis olsun cok mide agrisida berbat oluyor be
Gunaydin canimm, noldu umarim kotu bisey yoktur
Hayırdır inş canımDünkü bir konu bana eski şubemde olan ve beni çok üzen birşeyi hatırlattı. uzun süreli öfkeme yenik düştüm maalesef. şimdi de müthiş baş ağrısıyla cebelleşiyorum.
İyi miyim evet iyiyim ama hala çok öfkeliyim. kendime çok kızgınım.
Neden hala geçmişi anıp üzülmeme izin veriyorum ?
Geçer illaki, bu öfke de diner illaki
Dünkü bir konu bana eski şubemde olan ve beni çok üzen birşeyi hatırlattı. uzun süreli öfkeme yenik düştüm maalesef. şimdi de müthiş baş ağrısıyla cebelleşiyorum.
Canim kahvaltiya alisamiyorum bir turlu maalesef, midem almiyor daha kotu oluyorum zorladikcayarım kalıp ne kalıbı canım :)
kasenin boyunu ne kadar
ve lütfen sabah kalvaltıya alıştır kendini. ben ağlaya ağlaya alıştırdım kendimi
zihnen çok yoruluyoruz ve dolayısıyla o yorgunluk açlık hissi oluşturuyoz biz bankacılarda. eziyet etme kendine tatlım
kuzummm neden pek iyi değil
deretu, dere, nane, maydonoz, kuzukulağı, roka
kaydettim, uygulamak için elimden geleni yapacam :)
Günaydın canlarımmmm
Ne olmustu ki tatlim? Ben oyle seylere hic takilmiyorum, 6 sene olcak artik alistim galiba. Aklima bile gelmiyor subede olan gerginlikler, tartismalar..Dünkü bir konu bana eski şubemde olan ve beni çok üzen birşeyi hatırlattı. uzun süreli öfkeme yenik düştüm maalesef. şimdi de müthiş baş ağrısıyla cebelleşiyorum.
Hayırdır inş canımtugcetugcem
Bir evlen canım, kaynana elti görümce geçmişten eser kalmaz
Canim kahvaltiya alisamiyorum bir turlu maalesef, midem almiyor daha kotu oluyorum zorladikca
1 kalip marketlerde satilan peynirin yarisi
Minik cerezlik kaselerden
Su an zaten asiri ac hissediyorum kendimi, yarin meyve getircem yanimda yoksa oglen yemegine deli gibi saldirmaktan korkuyorum
Ne olmustu ki tatlim? Ben oyle seylere hic takilmiyorum, 6 sene olcak artik alistim galiba. Aklima bile gelmiyor subede olan gerginlikler, tartismalar..
Sadece cuma tek gun tutulmuyor cnmCuma sadece tutmayı düşünüyorum bakalım
yukarda yazdim cnm bence devam etme bugunde spora ara verGünaydın kızlar ❤❤❤
sonunda yapmisin lahanayi ama yanlis gundeIyi akşamlar kızlar menümü yazayım
12.40
1 kase m.çorba
5 zeytin
1 domates
2 çatal labne
14.30
1 portakal
bitki çayı
18.10
5 lahana sarmasi (sonunda yapabildim:))
1 kase cacık
2 kasik yoğurtlu patlıcan yemeği
Su.2.5
Spor yapamadım
Ekmek alirken icendekileri okuyun cnmDün tam tahıllı ekmek aldım tuzsuz içi kahverengi, akşam sütümü içtim..
Birde şu pazarı halletsem maruldu kırmızı pancardı limon süper olacak..
İşten gittiğim gibi de hep ev işi yaptım eşime revani, bulaşık , balkon yıkaması 2 saat full aktifdim..
Ben en cok kendime kizip kendimi cezalandiriyorumHATA : kızgınlığımızı, öfkemizi, stresimizi yemekten çıkarmak
ÇÖZÜM:
diyoruzzz
Sabah kahve icmen kotu degil cnm midene dokunmuyorsaGunaydin kizlar, sabaha yine peynir ve kahve ile basladim. Midem ve bunyem alisik bu duruma. Kahve icmeden ayilamiyorumogleni de tavuk veya izgara et ile bitirip aksam corba salata dusunuyorum, herkese kolay gelsin
paketli urunleri fazla tercih etmesek iyi olur cnmKesinlikle hindi füme canım yağı kalorisi çok düşük hemde hafif
niye tuttuki cnmGunaydın , hayırlı kandiller herkese oruö tutanlar var Allah kabul etsin benim de niyetim vardı ama midem cok kötü dün geceden berievdeki ilacı bulamıyorum o da ayrı delirme sebebi
takvimin gelmis pinarcim :))Gunaydin kizlarrr
yok yaaa okadar degildir heraldeherkes ii demiş ama yarım kalıp peynir bildigimiz bir kalıp 800 g gelen peynirin yarısı mı ben mi yanlış anladım bir tek oyle ise eger sadece sabah 1000 cal almış olmalısın
yine konsantrem bozuldu depresyona girdim heraldekuzummm neden pek iyi değil
Gecmisi degistiremicenki bitanemDünkü bir konu bana eski şubemde olan ve beni çok üzen birşeyi hatırlattı. uzun süreli öfkeme yenik düştüm maalesef. şimdi de müthiş baş ağrısıyla cebelleşiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?