- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.801
marul maydanoz dereotu yeşil soğan( en sevdiklerimmm )sürekli alınanlar, arada roka , kuzu kulağı (ekşi ot)Arkadaşlar yeşillik olarak neler alıyorsunuz yazar mısınız?
Gunaydin canim, sabahlari midem almiyor maalesefInsallah kaptanım
Sabahlari benim icin kabus, yiyemiyorum midem almiyoBu hafta baya iyi spor yaptin cnm menulerinde cok iyiydiinsallah detoksda işe yarar
Guzelim emzirirken aclik suresinin cok uzun olmasi iyi olmaz sanki
Guzel gorunuyor cnm
menu cok guzelde kahvaltiyi erken yapinca aksama kadar ara da yapmamisin baya süre uzun olmus cnm
cok cok guzel cnm da aksam biraz az olmus
baslangic icin guzel cnm
Kahvaltini biraz cesitlendirebilirsin
Kuruyemiside miktar olarak yazarsak iyi olur
nerelerdesin gizemcim pek gorunmuyon
Menu baya hafif olmus
guzel cnm
Spor listesine girmek icin pinari etiketlemen gerekiyor cnm gerci hafta bitti sayilir cumadan itibaren oyle yaparsin
Menu guzel gorunuyor
Kepek ekmegi yerine tb yada cavdar tercih edersen daha doyurucu olur
Kuruyemiside miktar olarak yazarsak daha iyi anlariz
Bence sabah ekmek yedigin icin kuruyemisi ara da yesen daha iyi olurdu sanki
guzel olmus cnm
sabaha yesillik vs. Ilave edebilirsin cnm
Aksam kuru derken? Kuru fasulyemi miktar yazmamisin
Oyleyse pilavla beraber biraz fazla karbon olmus oluyor
Diger ogunler guzel
İnanin bilincli secilmis bir sey degil, tamamen zorunlu secimlerOldukça ezber bozan, çılgın bir menü. Tuttum
Proteini cumartesi pazar sabahlari omlet ile tamamlamayi dusunuyorum. Baska oneriniz var mi canim?Menü iyimiş canım ama protein de yer ver yağları kovsun :)
gayet iyi menü
Canım dengeli iyi bi menü seninki de
Kesinlikle hindi füme canım yağı kalorisi çok düşük hemde hafifProteini cumartesi pazar sabahlari omlet ile tamamlamayi dusunuyorum. Baska oneriniz var mi canim?
Hic sevmedigim bir sey canim yaKesinlikle hindi füme canım yağı kalorisi çok düşük hemde hafif
marul maydanoz dereotu yeşil soğan( en sevdiklerimmm )sürekli alınanlar, arada roka , kuzu kulağı (ekşi ot)
cocukla birlikte direk eve atandımMezun olduktan sonra özelde 2 sene çalıştım sonra evlilik sebebiyle bırakıp sonra da yurt dışına taşındım. 2 sene oldu işi bırakalım şimdi yeniden arıyorum
Sen hangi daldasın, şimdi devlete mi atandın yoksam?
günaydın canımGünaydın güzeller ❤ bol diyetli günler
günaydın canımGünaydın canım insAllah
kuzum cumalari tek tutulmaz diye biliyorum istersen bi araştır genelde bir gün once ve bir gün sonrasindada tutulurak 2 gun yapılıyorCuma sadece tutmayı düşünüyorum bakalım
günaydın canım bakliyat sislik yapmis olabilirGünaydın kızlar ❤❤❤
Ben tartıda dünle aynı çıktım. Canım sıkıldı ya. Önceden yapınca 1 kilo gidiyordu. Bu gün de deneyeceğim eğer yine veremezsem detoks yapmam bir daha. Bugün spor yapmasam mı ? Belkide ondan veremedim
günaydın canımGünaydın kızlar
günaydın canımGunaydınlar hepinize
günaydın ablam
günaydın Allah kabul etsin canımGÜNAYDIN KIZLAR
Sahura kalktım bakalım :) inş çok güzel geçer günüm ...
süper cankmDün tam tahıllı ekmek aldım tuzsuz içi kahverengi, akşam sütümü içtim..
Birde şu pazarı halletsem maruldu kırmızı pancardı limon süper olacak..
İşten gittiğim gibi de hep ev işi yaptım eşime revani, bulaşık , balkon yıkaması 2 saat full aktifdim..
günaydın canımGünaydın kızlar ay ben menümü yazmıştım gönderdim sanıyorum şimdi girdim baktım halen mesaj kutusunda duruyo
Neyse hazırmışız güne bugün kimler neler yapiyo detoks günü muz bugun
fix aldiklari maydanoz, dereotu, nane ve taze sogan arada aldiklarim roka tere ve kuzu kulagi baska bilmediğim yesilliklerde geliyir ama cesaret edip almadımArkadaşlar yeşillik olarak neler alıyorsunuz yazar mısınız?
günaydın canımGunaydin kizlar, sabaha yine peynir ve kahve ile basladim. Midem ve bunyem alisik bu duruma. Kahve icmeden ayilamiyorumogleni de tavuk veya izgara et ile bitirip aksam corba salata dusunuyorum, herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?