Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi akşamlar kızlar menümü yazayım

12.40
1 kase m.çorba
5 zeytin
1 domates
2 çatal labne

14.30
1 portakal
bitki çayı

18.10
5 lahana sarmasi (sonunda yapabildim:))
1 kase cacık
2 kasik yoğurtlu patlıcan yemeği

Su.2.5
Spor yapamadım

HATA : kızgınlığımızı, öfkemizi, stresimizi yemekten çıkarmak

SEBEP: sakin bir ortam bulun , derin ve yavaş nefesler alıp verin iyice sakinleştiğinizi düşündüğünüz de kendi kendinize sorun ben neye kızgınım , neden bu kadar öfkeliyim, stresliyim şeklin de açık ,net ,kısa cümleler kurarak kendinize sorun
misal cevabınız eşinize , o gün haksızlığa uğradığınız bir olaya ve kişilere, ya da çok yorulduğunuz halde takdir görmediğinize mi oldu , tekrar sorun aslın da neye kızgınım işte o zaman asıl cevap gelecek kızlar ....
büyük ihtimalle asıl kızgınlığınız kendinize neden mi haksızlığa uğradınız diyelim buna izin veren kimdi ..
söylemek istediklerinizi içiniz de tuttunuz kendinizi savunmadınız , öfke birikti , bıkkınlık birikti, stres birikti değil mii..

ÇÖZÜM:
derin ama yavaş nefesler alıp verip , karşımızda biri varmış gibi kendinize dürüst bir şekilde ,söylemek istediklerimi söylemeyip kendimi savunmadığım için özür diliyorum , hak ettiğim değeri kendime vermediğim için kendimi affediyorum
değerli olduğumu biliyorum saygıyı hak ediyorum ,
kendimi olduğum gibi kabul edip, seviyorum
diyoruzzz
tüm kızgınlık, öfkeyi SERBESTT BIRAKIYORUM (vurgulu biraz sesli olarak)diyoruz
çünkü onlara ihtiyacımız yok , uygun bir ortamsa levaboya gidip akan suya ellerimizi tutuyoruz elimizi yüzümüzü yıkıyoruz, işte yada makyajlıysanız sadece elinizi yıkayıp kuruttuktan sonra ellerinizi yüzünüze bir kaç kez vurur gibi hafiften dokundurup kendimi seviyorum demeyi unutmadan gülümseyin , timüs bezinize(iman tahtası da denilen göğüsle boğaz arasın da bulunan mutluluk hormonu salgılatan küçük salgı bezimiz) küçük vuruşlar yapın, içinizden gelmese bile gülümseyin öfke ve stresin kaybolduğunu göreceksiniz

bu benim kendi yöntemlerimden biri :))

Sabahlari benim icin kabus, yiyemiyorum midem almiyo

cocukla birlikte direk eve atandım zaten gebelik önceside diyordum 3 yıl kendim bakacagım diye oldu . Tahılla ve makarnayla başlayan stajla birlikte tahılla devam ettim , iç anadolu olunca zaten en yaygın tahıl, şeker ve çikolata grubu
1 sene lab. da 1 sene üretim denetlemede (kocayı da imalatta buldum )sonrasında ofiste idari birimde çalıştım 6,5 yıl
4 senedir de evde çalışıyorum geçen yaz başlayacaktım ama kıyamadık kuzeye lakin çok sıkıldım artık evde olmaktan ruyalarımda hep çalışıyorum

Günaydın güzeller ❤ bol diyetli günler
günaydın canım
Günaydın canım insAllah
günaydın canım
Cuma sadece tutmayı düşünüyorum bakalım
kuzum cumalari tek tutulmaz diye biliyorum istersen bi araştır genelde bir gün once ve bir gün sonrasindada tutulurak 2 gun yapılıyor
günaydın canım bakliyat sislik yapmis olabilir
Günaydın kızlar
günaydın canım
Gunaydınlar hepinize
günaydın canım
günaydın canparelerimmm:)
günaydın ablam
GÜNAYDIN KIZLAR
Sahura kalktım bakalım :) inş çok güzel geçer günüm ...
günaydın Allah kabul etsin canım
süper cankm
Günaydın kızlar ay ben menümü yazmıştım gönderdim sanıyorum şimdi girdim baktım halen mesaj kutusunda duruyo
Neyse hazırmışız güne bugün kimler neler yapiyo detoks günü muz bugun
günaydın canım
Arkadaşlar yeşillik olarak neler alıyorsunuz yazar mısınız?
fix aldiklari maydanoz, dereotu, nane ve taze sogan arada aldiklarim roka tere ve kuzu kulagi baska bilmediğim yesilliklerde geliyir ama cesaret edip almadım
Gunaydin kizlar, sabaha yine peynir ve kahve ile basladim. Midem ve bunyem alisik bu duruma. Kahve icmeden ayilamiyorum ogleni de tavuk veya izgara et ile bitirip aksam corba salata dusunuyorum, herkese kolay gelsin
günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…