Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fena değil diyelim.az az veriyorum.69.1 i gördüm geçen hfta şükür.bakalım bu cuma nolacak.inşallah ramazan bayramını fit fit kutlaruz canım.
kalıcı olması bu işin en güzel.tarafi
Burda 10 kilo verdim canım burda olmasam kilo veremedim Mefkurem ablamın sopasından korka korka verdim
Burda aktif olup düzenli menü yazarsan herkes sana yardımcı olur ve Menülerin düzene girer
MART HEDEFLERİ

Üye01 Mart 31 Mart Fark
Nanekekik69,866-3,8
Fatlady99.793.6-6
Gulbe seker105.5101.5-4
Tugcetugcem58,656,6-2
Ahsen84.480.9-4.4
askrhpozitif77,670,9-6.7
Buse8100.695-5.6
bi prenses annesi89.786.7-3
pesto2677,373,3-4
elfkkk75
bahar benide ekleyenmi hedefim 64
sanada pinarcim bugün tartıldim 71.4 yani listedeykn 71.1 aslında 69 u görmüştüm tekrar goruruz insallah

Ayy Çok teşekkür ediyorum çok duygulandim ❤❤

1 kalip kac gr oluyor cnm
Yanina kuruyemis sut falan al daha iyi olur
Selamm kızlar nasılsınız giremedim havalar güzeldi misafirleri gezdirdik bugün sabah yolcu ettim ohh rahatladım biraz
gozun aydin tatlim :)))
sanada pinarcim bugün tartıldim 71.4 yani listedeykn 71.1 aslında 69 u görmüştüm tekrar goruruz insallah
masallah fazla degilmis cnm
Siteye baktıkça kafam dağılıyor ya hiç güzel olmamış keşke eskiye donseler sizde durumlar nasil
degismicek cnm o yuzden mecbur alisacaz aslinda daha fazla yenilik var

Sayfanin en alta solda kadinlar kulubu yerine basip rengini degistirebilirsin

Teşekkür ederim abla
Sen nasılsın izin nasıl geçiyor abla

Güzel canım afiyet olsun
kuzum cumalari tek tutulmaz diye biliyorum istersen bi araştır genelde bir gün once ve bir gün sonrasindada tutulurak 2 gun yapılıyor
Evet canım tek tutulması hoş değil. Tutabilirsem cumartesi de tutacağım bakalım

Şey mi yapsan. Diyet yapıyorum değil de sağlıklı besleniyorum de mesela. Hiç sağlıksız şeyler de yeme. Sık tartılma. Az az da gitse kafi aslında. Ama bilinç altına ben zaten çok yedim çok doydumu kabullendir.

Gunaydin bazen spor siskinlik yapar derler bana kalirsa bugun ara verebillirsin cnm
Zaten hiç enerjim de yok bugün.
süperrrr olmuş herseyiyle
Teşekkürler canım
biz de bugun aynı seyi yaptık ve sonuç olarak gece yatamadım sabahta esim oglum derken suan iptalim
Sorma ben de iptalim. Günüm yatarak geçiyor
etkisini gördün mü kuzum
Bilmiyorum ki canım. Bu kiloda pek farkedilmiyor fakat göbeğim küçüldü mesela. Kahveden mi, kilo verdigim için mi bilmiyorum
sahura kalktın mı canım belki ondandır
Yok canım bugün oruç tutmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…