- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.841
kalıcı olması bu işin en güzel.tarafiFena değil diyelim.az az veriyorum.69.1 i gördüm geçen hfta şükür.bakalım bu cuma nolacak.inşallah ramazan bayramını fit fit kutlaruz canım.
Burda 10 kilo verdim canım burda olmasam kilo veremedimMefkurem ablamın sopasından korka korka verdim
Burda aktif olup düzenli menü yazarsan herkes sana yardımcı olur ve Menülerin düzene girer
bahar benide ekleyenmi hedefim 64
MART HEDEFLERİ
Üye 01 Mart 31 Mart Fark Nanekekik 69,8 66 -3,8 Fatlady 99.7 93.6 -6 Gulbe seker 105.5 101.5 -4 Tugcetugcem 58,6 56,6 -2 Ahsen 84.4 80.9 -4.4 askrhpozitif 77,6 70,9 -6.7 Buse8 100.6 95 -5.6 bi prenses annesi 89.7 86.7 -3 pesto26 77,3 73,3 -4 elfkkk 75
sanada pinarcim bugün tartıldim 71.4 yani listedeykn 71.1 aslında 69 u görmüştüm tekrar goruruz insallahGunaydin canim
Gunaydinbazen spor siskinlik yapar derler bana kalirsa bugun ara verebillirsin cnm
Gunaydin kizlarrr
Gunaydin cnm Allah kabul etsin insallah
Gunaydin canimm, hadi bakalim muzlarini kuşat ozaman
Gunaydin kuzumm
Hayirli kandiller canim
Gunaydin canim, gecmis olsun cok mide agrisida berbat oluyor be
Gunaydin canimm, noldu umarim kotu bisey yoktur
Ayy Çok teşekkür ediyorum çok duygulandim ❤❤611. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2242136
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2242137
Yarışmamız 611. Etap birincisi 9.TakımdanAdaisyLove
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 611. Etap sonuncusu 5. Takımdan @Hmavidag
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir. / Paylaştı
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
611. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Önceki etaba göre sıralama derecesini yükselten takımlarımızın listesi:
3. TAKIM (7 ► 4)5. TAKIM (9 ► 5)8. TAKIM (8 ► 6)9. TAKIM (5 ► 1)
ETAP NOTLARI:
10. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 10. takıma isabet etti.
Tebrik ederim, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
- 5. Takımdan @kollontai mezun oldu, tebrikler!
- 9. Takımdan @AdaisyLove ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 9. Takımdan @Sweetyy83 ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 14. Takımdan @gokyuzundekiturna mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini linkte paylaşabilirler:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.
Rapor Kaynağı
Malesefabla menu de yazmıyorsun korkutma bizi
Ya aslında kötü değil canım eski ye alıştık diye garip geliyor ama bu şekilde daha pratik olmuşSiteye baktıkça kafam dağılıyor ya hiç güzel olmamış keşke eskiye donseler sizde durumlar nasil
1 kalip kac gr oluyor cnmCanim kahvaltiya alisamiyorum bir turlu maalesef, midem almiyor daha kotu oluyorum zorladikca
1 kalip marketlerde satilan peynirin yarisi
Minik cerezlik kaselerden
Su an zaten asiri ac hissediyorum kendimi, yarin meyve getircem yanimda yoksa oglen yemegine deli gibi saldirmaktan korkuyorum
gozun aydin tatlim :)))Selamm kızlar nasılsınız giremedim havalar güzeldi misafirleri gezdirdik bugün sabah yolcu ettim ohh rahatladım biraz
masallah fazla degilmis cnmsanada pinarcim bugün tartıldim 71.4 yani listedeykn 71.1 aslında 69 u görmüştüm tekrar goruruz insallah
degismicek cnm o yuzden mecbur alisacaz aslinda daha fazla yenilik varSiteye baktıkça kafam dağılıyor ya hiç güzel olmamış keşke eskiye donseler sizde durumlar nasil
Teşekkür ederim abla1 kalip kac gr oluyor cnm
Yanina kuruyemis sut falan al daha iyi olur
gozun aydin tatlim :)))
masallah fazla degilmis cnm
degismicek cnm o yuzden mecbur alisacaz aslinda daha fazla yenilik var
Sayfanin en alta solda kadinlar kulubu yerine basip rengini degistirebilirsin
Dengem bi bozuldu topliyamadim cnmTeşekkür ederim abla
Sen nasılsın izin nasıl geçiyor abla
Nehir yanlis yere mesaj yazmisin cnm :))) diger taraftan sil mesajiniTeşekkür ederim abla
Sen nasılsın izin nasıl geçiyor abla
Gecen cuma bizim takim 1.olmustu cnmKizlar bu hafta 9 takimmi kazandı tam anlayamadım
Niye agriyor cnmSelamlar herkese..
Sahura kalkamadim şuan midem aşırı derecede agriyo neyse kızımın ignesi var götürümem lazım hiçç halim yok
Güzel canım afiyet olsunIyi akşamlar kızlar menümü yazayım
12.40
1 kase m.çorba
5 zeytin
1 domates
2 çatal labne
14.30
1 portakal
bitki çayı
18.10
5 lahana sarmasi (sonunda yapabildim:))
1 kase cacık
2 kasik yoğurtlu patlıcan yemeği
Su.2.5
Spor yapamadım
Evet canım tek tutulması hoş değil. Tutabilirsem cumartesi de tutacağım bakalımkuzum cumalari tek tutulmaz diye biliyorum istersen bi araştır genelde bir gün once ve bir gün sonrasindada tutulurak 2 gun yapılıyor
Şey mi yapsan. Diyet yapıyorum değil de sağlıklı besleniyorum de mesela. Hiç sağlıksız şeyler de yeme. Sık tartılma. Az az da gitse kafi aslında. Ama bilinç altına ben zaten çok yedim çok doydumu kabullendir.Doğru söylüyorsun Melis bende sadece yorgunluk var oğlum 1 yaşına girecek zaten istemeyerek aldığım 30 kilo gebelik zehirlenmesi
Dolayısı ile 9 ay hamilelik boyunca diyet sonra hiç kilo gitmemesi üzerine birde tiroid problemi olmuş ben oğlum 50 günlük olduğunda ben yine diyet aylarca kilo veremedim benim ki artık yorgunluk bıkkınlık canım anlatamam sana kendimi bildim bileli hep diyet yapmak normal insanlar gibi yemek istiyorum yıllardır meyve bile özlemim
Evde ne var cnm aklinda varmi biseylerAkşama ne yesem acaba iftarda
Zaten hiç enerjim de yok bugün.Gunaydinbazen spor siskinlik yapar derler bana kalirsa bugun ara verebillirsin cnm
Teşekkürler canımsüperrrr olmuş herseyiyle
Sorma ben de iptalim. Günüm yatarak geçiyorbiz de bugun aynı seyi yaptık ve sonuç olarak gece yatamadım sabahta esim oglum derken suan iptalim
Bilmiyorum ki canım. Bu kiloda pek farkedilmiyor fakat göbeğim küçüldü mesela. Kahveden mi, kilo verdigim için mi bilmiyorumetkisini gördün mü kuzum
Yok canım bugün oruç tutmadimsahura kalktın mı canım belki ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?