- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.861
Bugün canım bişey yemek istemiyor. Su bile icmedim hala. Hasta olacam sanırım. Başım da ağrıyor. Off bilmiyorum. Geçen haftaya göre eksideyim de düne göre değişim olmadiGunaydinlarrrr hayirli kandiller guzeller
Fatlady
Meliscim ayran aşı yaramadiysa zorlamasan cnm cunku normalde 1.gun cok gider detokslarda
Sonra birde bugun artiya gecme
Evet kaptanim cumartesi de tutulması gerekir . Programım olur diye tek gün dedim. Ben de en az 2 gün tutmak istiyorum zatenSadece cuma tek gun tutulmuyor cnm
yukarda yazdim cnm bence devam etme bugunde spora ara ver
sonunda yapmisin lahanayi ama yanlis gunde
Insallah sislik olmaz
Ekmek alirken icendekileri okuyun cnm
Bazen tb deyip icine rengi koyu olsun diye farkli seyler koyuyolar
Ben en cok kendime kizip kendimi cezalandiriyorum
Sana hersey mustahak diye
Sabah kahve icmen kotu degil cnm midene dokunmuyorsa
paketli urunleri fazla tercih etmesek iyi olur cnm
niye tuttuki cnm
Ilik sut iyi gelmezmi acaba
takvimin gelmis pinarcim :))
yok yaaa okadar degildir heralde
yine konsantrem bozuldu depresyona girdim heralde
Gecmisi degistiremicenki bitanem
Aslinda ormana yada sessiz biyere gidip avazin ciktigi kadar agaca, biseye icindeki butun kizginligini haykirsan rahatlarmisinki
Susuz olurmu tatlim durduk yere odem olacanBugün canım bişey yemek istemiyor. Su bile icmedim hala. Hasta olacam sanırım. Başım da ağrıyor. Off bilmiyorum. Geçen haftaya göre eksideyim de düne göre değişim olmadi
hah aferin bir de sana her şey müstahak de ki bilinç altın, üstün hepsi kendinden vazgeçsinSadece cuma tek gun tutulmuyor cnm
Insallah sislik olmaz
niye tuttuki cnm
Aslinda ormana yada sessiz biyere gidip avazin ciktigi kadar agaca, biseye icindeki butun kizginligini haykirsan rahatlarmisinki
ben deeeeeeeeeeeeeeeeee :)))
kız tuğçemmm vallaha da billaha da ben de seni seviyorum da bazen ciğerime sokacak kadar çoook fazla seviyorum beee nasıl bir şeysin sen kendini böyle sevdiriyorsun kızzzseni de çok seviyorummmm
Gecmis olsun canımGunaydın , hayırlı kandiller herkese oruö tutanlar var Allah kabul etsin benim de niyetim vardı ama midem cok kötü dün geceden berievdeki ilacı bulamıyorum o da ayrı delirme sebebi
Aynen yok her zmn yemiyorum canım zatentatlım akşamları olmasa da hafta sonu birlike yuruyebilirsin 10 olmazda senin ki basta 5 olur
oo pınarcım takvimin gelmiş hayırlı olsun
merve emziriyorsun doydun mu canım peki arada süt meyveli liste sana daha iyi olmaz mı
bitter yeseydin ya
sagol canım malesef oyleler
süperrrr olmuş herseyiyle
özelden atsana abla adını
biz de bugun aynı seyi yaptık ve sonuç olarak gece yatamadım sabahta esim oglum derken suan iptalim
avy programı da varmış
çok güzel bana diyetisyen ikindi arasında vermşti azcık simit onun için hergun olmadıgı sürece sıkıntı yok
içmiyorumtarcını kahvede hiç sevemedim tereyagı bile daha iyi yakısıyor
süper canım
etkisini gördün mü kuzum
süpersin fıstık
ya herkes ii demiş ama yarım kalıp peynir bildigimiz bir kalıp 800 g gelen peynirin yarısı mı ben mi yanlış anladım bir tek oyle ise eger sadece sabah 1000 cal almış olmalısın
guzel olmuş cnm
gün geçmiyor ki yeni birsey öğrenmeyelim :)
güzel olmuş makarnacı
afiyet olsun guzel olmuş
hem bulgur hem ekmek olmasa daha iyi birde kuru bakiyatla birlikte bulgur bile olsa pilav öenerilmiyor canım
ufak kaçaklarda olsa iyi
aslında daha çok yemem lazım bizim ki orjinal kp yapıyor kestane balı baya acı tadı var ilk deneyen yemekte zorlanıyor ama alıştık şifa niyetine
abla menu de yazmıyorsun korkutma bizi
güzel olmuş canım
aramıza hoşgeldin canım ben bahar
tepsini seveyim ama sahurunu sevmedim
bu durumlar da bende öyleydim çokta baskılamış sayılmamm uykuda bu atagım sanırjm hatta yerken dusunurdum keske sıgara içen biri olsam bir sigara yakar siniirimi atardım diye yani o kadar demoralize yerdim yerken bile ama yerdim
ben adapte olamıyorum spor yaparken dişlerimi sıktıgımı fark ediyorum
sahura kalktın mı canım belki ondandır
lahanayı cuma yeseydin daha iyiydi ama miktar cok degil
kuzu kulagı, roka , tere , maydonoz kahvaltı için
ben yönetemiyorum adamın tüm eşyalarını koridora fırlattıgm zamanlar olmuştur yemekten çıkarmamışsam eger birde hem fırlatıp hemde sayıyorum sonra sakinleşip geriye topluyorum
Niye agriyor cnm
Niyetlendinmi
Cnm çok teşekkür ederim ama 6. Takımdayımm
Sadece cuma tek gun tutulmuyor cnm
Insallah sislik olmaz
niye tuttuki cnm
Selamm kızlar nasılsınız giremedim havalar güzeldi misafirleri gezdirdik bugün sabah yolcu ettim ohh rahatladım biraz
kızlar bu ara şöyle bir göz atıyorum ruh halimiz de bir düşüş seziyorum sebebini de açıkça söylüyorum sevgi yetersizliği hissediyoruz genel olarak, kalbimiz de ki boşluğu sevgi dışın da hiç bir şeyle doldurmuyoruz neye ihtiyacımız varsa o bizim zaten doğuştan hakkımız, bedenimiz ruhumuz ve bilincimiz(bilinç altımız) tam bir denge ve uyum içerisin de olmazsa bedenen ve ruhen sorunlar çıkması normaldir,
sevgi ile yaşamak hakkımızzz o zaman elimizden geldiğince sevgimizi hissedelim hissettirelim
kız tuğçemmm vallaha da billaha da ben de seni seviyorum da bazen ciğerime sokacak kadar çoook fazla seviyorum beee nasıl bir şeysin sen kendini böyle sevdiriyorsun kızzz
Eki Görüntüle 2242940
Buda dünkü aclik surem bakalim bugun nasil geçecek hayret derecede aclik hissetmedim ve suan cok rahatim
Kizlar bu arada daha once aletli platese giden oldumu platese gitmek istiyorm durus bozuklugum icin burdaki salonun fiyatina baktım 10 ders 1250 tl 20 seans 2250 grup plateste 275 tl dedi lakin grup platesin saatleri uymuyor bana
düne kadar çok iyi, çok sakindim ya. bir anda delirdim yine. asıl sorunu kendime de tam ifade edemiyorum. Aslında tam ifade etmeyi başarabilsem çözebileceğimden eminim.
aslında sessiz bir yerde dağda bayırda ormanda bağırmak çok mantıklı ama nereye nasıl gidecem bilmiyorum.
belki de kickboksa geri dönerim
gözün aydın tatlım, demekki artık bizlesin.
biraz mevsim değişikliğinin de sebebi var ama sevgi yetersizliği konusunda sana çok katılıyorum. Ben o eksikliği çok hissediyorum ve itiraf da edebiliyorum artık.
eskiden annemin, babamın kardeşlerimin sevgisi bana yeter derdim, anladım ki yetmiyormuş. hala çok büyük bir boşluktayım. bu da mutsuzluğa, öfkeye, fazla yemeye itiyor işte.
oyyy canım benim. ben kendimi sevdirmiyorum o senin kalbinin büyüklüğünden öyle. canım benim canımmmm
açlık süresi nedir, sen napıyorsun anlamadım ki? yeni bir sistem filan mı
reformer iyi birşey amaaaaa yaptıracak hocanın çok iyi bilgi birikiminin olması lazım. hem faydasal açıdan hem sakatlanmamak açısından
If yapmaya çalışıyorum canim bu yer egitmenlik veren bir yermis canim kadin hem fizyoterapistmis okudugum yorumlar vs baya ılımlıdüne kadar çok iyi, çok sakindim ya. bir anda delirdim yine. asıl sorunu kendime de tam ifade edemiyorum. Aslında tam ifade etmeyi başarabilsem çözebileceğimden eminim.
aslında sessiz bir yerde dağda bayırda ormanda bağırmak çok mantıklı ama nereye nasıl gidecem bilmiyorum.
belki de kickboksa geri dönerim
gözün aydın tatlım, demekki artık bizlesin.
biraz mevsim değişikliğinin de sebebi var ama sevgi yetersizliği konusunda sana çok katılıyorum. Ben o eksikliği çok hissediyorum ve itiraf da edebiliyorum artık.
eskiden annemin, babamın kardeşlerimin sevgisi bana yeter derdim, anladım ki yetmiyormuş. hala çok büyük bir boşluktayım. bu da mutsuzluğa, öfkeye, fazla yemeye itiyor işte.
oyyy canım benim. ben kendimi sevdirmiyorum o senin kalbinin büyüklüğünden öyle. canım benim canımmmm
açlık süresi nedir, sen napıyorsun anlamadım ki? yeni bir sistem filan mı
reformer iyi birşey amaaaaa yaptıracak hocanın çok iyi bilgi birikiminin olması lazım. hem faydasal açıdan hem sakatlanmamak açısından
If yapmaya çalışıyorum canim bu yer egitmenlik veren bir yermis canim kadin hem fizyoterapistmis okudugum yorumlar vs baya ılımlı
aralikli oruc canim bizim oructan tek farki aclik saatleri arasinda kalorisiz icecekler serbest olmasi aralığını kendin belirliyorsunıf ne ki
aralikli oruc canim bizim oructan tek farki aclik saatleri arasinda kalorisiz icecekler serbest olmasi aralığını kendin belirliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?