Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinlarrrr hayirli kandiller guzeller

Fatlady
Meliscim ayran aşı yaramadiysa zorlamasan cnm cunku normalde 1.gun cok gider detokslarda
Sonra birde bugun artiya gecme
Bugün canım bişey yemek istemiyor. Su bile icmedim hala. Hasta olacam sanırım. Başım da ağrıyor. Off bilmiyorum. Geçen haftaya göre eksideyim de düne göre değişim olmadi
Evet kaptanim cumartesi de tutulması gerekir . Programım olur diye tek gün dedim. Ben de en az 2 gün tutmak istiyorum zaten

Bugün canım bişey yemek istemiyor. Su bile icmedim hala. Hasta olacam sanırım. Başım da ağrıyor. Off bilmiyorum. Geçen haftaya göre eksideyim de düne göre değişim olmadi
Susuz olurmu tatlim durduk yere odem olacan
Kaynar suyun icine 1 limon sik cay gibi ic
Yapma bugun detoks falan
Hafif biseyler yemeye calis

hah aferin bir de sana her şey müstahak de ki bilinç altın, üstün hepsi kendinden vazgeçsin
mefkurem sultanım artık dün geçti 5 dk öncesi bile geçti geri dönüp değiştiremezsin ,yarına ne olacağını yaşayıp yaşayamayacağımızı da bir tek rabbim bilir sana sadece şu an, şimdi kalıyor , o zaman sirkelennnnnnnnnnn kendine gelllll şimdiyi yaşa ve şükredip kendini sev, elinde olanlara şükret sev , başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan ,sen kendine öyle davranmaya başlaaaaaa hemen şimdiiii yapppppp
senin yerin de olmak isteyen senin yaşamına imrenen milyonlarca insan bulabilirsin, çıkar şu ruhunubedeninden az dışarı oradan kendine bak bir, tarafsız dürüstçe kendine bak ve şu soruyu sor kendimi neden sevmeliyim
sonra da otur bir kağıt kalem al yaz madde madde kendini sevmek için huyundan tut becerilerine, bedenine kadar neler var hepsini iyice düşün ve yaz
ciddi yazıyorum şu an mefkuşum bunları sana, bu gün ödev olarak otur düşün ve kendini neden sevmelisin hepsini yaz 1 sayfa yetmezse başka kağıt al aklına gelen her şeyi yaz

kızlar bu ara şöyle bir göz atıyorum ruh halimiz de bir düşüş seziyorum sebebini de açıkça söylüyorum sevgi yetersizliği hissediyoruz genel olarak, kalbimiz de ki boşluğu sevgi dışın da hiç bir şeyle doldurmuyoruz neye ihtiyacımız varsa o bizim zaten doğuştan hakkımız, bedenimiz ruhumuz ve bilincimiz(bilinç altımız) tam bir denge ve uyum içerisin de olmazsa bedenen ve ruhen sorunlar çıkması normaldir,
sevgi ile yaşamak hakkımızzz o zaman elimizden geldiğince sevgimizi hissedelim hissettirelim

Gunaydın , hayırlı kandiller herkese oruö tutanlar var Allah kabul etsin benim de niyetim vardı ama midem cok kötü dün geceden beri evdeki ilacı bulamıyorum o da ayrı delirme sebebi
Gecmis olsun canım
Aynen yok her zmn yemiyorum canım zaten

düne kadar çok iyi, çok sakindim ya. bir anda delirdim yine. asıl sorunu kendime de tam ifade edemiyorum. Aslında tam ifade etmeyi başarabilsem çözebileceğimden eminim.
aslında sessiz bir yerde dağda bayırda ormanda bağırmak çok mantıklı ama nereye nasıl gidecem bilmiyorum.
belki de kickboksa geri dönerim

Selamm kızlar nasılsınız giremedim havalar güzeldi misafirleri gezdirdik bugün sabah yolcu ettim ohh rahatladım biraz

gözün aydın tatlım, demekki artık bizlesin.

biraz mevsim değişikliğinin de sebebi var ama sevgi yetersizliği konusunda sana çok katılıyorum. Ben o eksikliği çok hissediyorum ve itiraf da edebiliyorum artık.
eskiden annemin, babamın kardeşlerimin sevgisi bana yeter derdim, anladım ki yetmiyormuş. hala çok büyük bir boşluktayım. bu da mutsuzluğa, öfkeye, fazla yemeye itiyor işte.

kız tuğçemmm vallaha da billaha da ben de seni seviyorum da bazen ciğerime sokacak kadar çoook fazla seviyorum beee nasıl bir şeysin sen kendini böyle sevdiriyorsun kızzz

oyyy canım benim. ben kendimi sevdirmiyorum o senin kalbinin büyüklüğünden öyle. canım benim canımmmm
Eki Görüntüle 2242940
Buda dünkü aclik surem bakalim bugun nasil geçecek hayret derecede aclik hissetmedim ve suan cok rahatim
Kizlar bu arada daha once aletli platese giden oldumu platese gitmek istiyorm durus bozuklugum icin burdaki salonun fiyatina baktım 10 ders 1250 tl 20 seans 2250 grup plateste 275 tl dedi lakin grup platesin saatleri uymuyor bana

açlık süresi nedir, sen napıyorsun anlamadım ki? yeni bir sistem filan mı

reformer iyi birşey amaaaaa yaptıracak hocanın çok iyi bilgi birikiminin olması lazım. hem faydasal açıdan hem sakatlanmamak açısından

If yapmaya çalışıyorum canim bu yer egitmenlik veren bir yermis canim kadin hem fizyoterapistmis okudugum yorumlar vs baya ılımlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…