Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kizlar selam, saatlerdir gecmisteyim ancak bitti. biradan alintilarimi cevaplicam.

simdi oncelikle dun tarifini verdigim kur 20 gun degil 25 gun bekletilecekmis North River askrhpozitif anneme sordum tekrar, 25 gun karanlik bir yerde bekleycek her gun calkalanacak. sonra her sabah 1 fincan tuketilecek

Bahar sen bir de benim rezeneyi sormussun, ablam vejetaryen benim, o ogretmisti yapmayi, rezene sogana benzeyen birsebze ve ben ne zaman yesem en azin 500 gr verdim ertesi gune, bugunde yicem insallah ayni etkisi olur :)

tamam aksam seker olmus ama olsun baska bir sey yememissin zaten, hic canininsikma bu kadar, yedigimiz ictigimiz kadar dusuncemiz de kilo vermemizi etkiliyor, yedim oh mis iyi de geldi, simdi onumuze bakicaz de :)
Yarın kesim artı çıkacağım
deme oyle bilincalti onemli
Yapmazdım regli öncesi eşim ile tartışınca daatak oluyor genelde yarın iftarı hafif geçireceğim abla
Birde sıkıntı şu bazen diyette yoruyor insanı maalesef
ah kusum o kadar iyi anliyorum ki, artik o ogun gecti onumuzdekilere bakicaz de kendine
bugun detoks yapma bence, vucut her zaman bir olmuyor canim, sikma canini
günaydın canparelerimmm:)
okurken gulumseyip derin bir nefes aldim icim ferahladi gunaydin, tunaydin Ekimim
GÜNAYDIN KIZLAR
Sahura kalktım bakalım :) inş çok güzel geçer günüm ...
allah kabul etsin canim
lahana sisirebilir ama guzel menu olmus afiyet olsun
oh miss ev temiz olunca insan kendini daha mutlu hissediyo eline saglik
Arkadaşlar yeşillik olarak neler alıyorsunuz yazar mısınız?
canim herkes yazmis zaten ama benim favori sebzem pirasadir. pirasali omlete bayiliyorum hem tok tutuyor hem metoyu calistiyor. aksamda yapabilirsin. incecik dograyip azicik yagda soteleyip sonra yumurtayla karistirip pisiriyorsun. cigdende elinde iyice yogurup yumurtayla karistirip da pisirebilirsin, ben az sotelemeyi seviyorum.
hemen favorilerime ekledim, okuyucam yine ara ara
Gunaydin kizlarrr
ay senin hamislik takvimin gelmiss hayirli olsunn
canim bence bilincaltiyla alakali kitaplar oku biraz, aslinda ne yedigimiz kadar yedigimiz hakkinda ne dusundugumuz de onemli, dun yediginde bir sey yok kirk yilda bir aksam yemek yememis onun yerine azicik sekerli beslenmissin, olsun, hep boyle degilsin ya. affet kendini don onune devam et yolunna
iste benimde cok sik yaptigim bir hata, kendine kizmak. yapma kusum, affet kendini, biz de insaniz, bizde ustun varlik degiliz, hata yapariz, serbest birak tutma bu olaylari, kimse senden kiymetli degil. tuttugun affedemedigin her sey ruha yuk, baskalarinin hatalari yuzunden kendini daha fazla cezalandirmanin hic faydasi yok. boyle olaylarda, bana hayat bu deneyimi yasitarak ne ogretmeye calisiyor de dersini al onune bak bir daha bunu yasamazsin zaten.
Bir evlen canım, kaynana elti görümce geçmişten eser kalmaz
kiz hayirli dua et, tugcemi kaynanasi anasindan cok sevsin, kendi kizi olsa ancak bu kadar sevebilirdim desin. eltisi, gorumcesi olursa kiz kardesi gibi bilsin Tugceyi.
ahcanim benim dogru is yaptigim icin azar yemis insanim ben. insanlar mudur oluyor ama insan olamayabiliyor. sen icini ferah tut, isini dogru yapiyosun, herkes kendine baksin.
yine cok guzel yazmissin Ekim eline emegine saglik
o kendini ifade edebilmek iste temel sorunumuz. sen bence kendini ifade edebiliyorsundur ama karsindakinin algisi baska seviyede oldugu icin anlamiyordur. bazen insanlar anlamak istemedigi icin anlamazlar. bana ilk subemde mudurum, tanistigimizin 2. dksinda su cumleyi kurmustu"sakin sefinle, yonetmeninle tartisip bana gelme, benim gozumde unvani ustte olan daima haklidir, bilhassa haksiz oldugunda haklidir" demisti. nereye dustum ben diye icimden gecirmistim. her sey geciyor, sonra o muduru de kendi inanciyla vurdu sistem. kimsenin ettigi kendine kalmiyor.

çok şey yaşadım canım ben, buraya yazsam sayfalara sığdıramam. çok tecrübe edindim, hala ediniyorum. ama an geliyorki herşey bir anda tepetaklak oluyor.
ben de hiç alakam olmayan bir konuda 'bankanın imajını zedeliyorsun' diyen bir müdüre denk geldim. o an yakasına yapıştım öfkemden. haksızlığa hiç tahammülüm yok, dinlemeden konuşana hiç tahammülüm yok. kendini yetiştirmeyen kör cahil insanlar o koltuklarda oturmamalı....

ama dediğin gibi kendime yapıyorum işte ben. işimde de çok iddialıyım. kimse asla aksini söyleyemez ki zaten çekemediklerinden çekiyorum bazı şeyleri.

Allaha havale ediyorum herkesi, Allah herkesin gönlüne göre versin... Ötesi yok

İnsanın kendini ya da bir başkasını affetmesi nasıl oluyor? Bu hafta hep üzerinde düşünüdğüm bir konu. Yapamıyorum , olmuyor ya da nasıl yapacağımı bilmiyorum. Öfke nefret insanda neyi besliyor da sürekli tazeleniyor. Az kaldı psikolojiye de el atacam bu gidişle :)

gEÇMİŞE KIZGINLIĞIM BİTMİYOR DEMİŞ BENDE BİTECEĞİ GÜNÜ SÖYLEDİM :) Ne var bunda canım iyileriyle karşılaşssın herkes canım ama illa bir pürüz çıkar
Bende brokoli haşlar yerdim eskiden alcam yine

İnan herşey gelip geçici kim karşılaşmıyor ki bu tarz insanlarlar , halen aynı yerde mi çalışıyorsun

affetmek benim uzmanlik alanim, kendi ablamla 7 sene küs degil ama kirgin kaldim, en yakin arkadasimla aram bozuldu 4 sene bulundugu semtin otobusune dahi binmedim. ama en nihayetinde affettim onlari, onlarda hatalarini kabul etti. ama ben onlari onlarla konusmadan affettim aslinda. genelde insanlari ve de kendimizi affedememe sebebimiz onlari hayatimizda daha ust bir yerde konumlandirmamizdir, kendimizin ki ise maalesef kibirdendir bu kismi birazdan detaylandiricam.

karsimizdaki insandan beklentimiz daha farkli davranmasi iken bizim ona yakistirmadigimiz bir sey yaparlar ve onlara kizariz veya kiriliriz. iste kilit noktasi budur, onunda insan oldugunu, onunda hatalari oldugunu, onunda bu hayata kendini törpülemek, bazi dersleri almak icin gonderildigini kabul etmek gerekir. aslinda bizi kiran ya da kizdiran onun caresizligi ve zayifligidir. onu affedip bir an evvel daha iyi olmasini dilemek en iyisidir bu durumda.

kendimizde ise durum biraz farklidir, kendimize nasil hata yaparim, neden ona soyle demedim, neden boyle davranmadim diye kizariz, sanki mukemmelmisiz gibi. iste bu kibirdir, kendinin cok daha ustun bir varlik oldugnu dusunup, yaptigin seyi kendine yakistirmamak. sende bu dunyaya geldiysen eger, demekki seninde ogreneceklerin var, demekki mukemmel degilsin, mukemmellik takintisi bizi atil birakir ve ilerlemeden geri birakir. insan oldugumuzu, hatalarimizlamdogruya varacagimizi kabul edersek hem icimiz ferahlar hem de kibir gibi ruhun ilerlemesine dusman bir duyguya dusmeyiz.

İnan herşey gelip geçici kim karşılaşmıyor ki bu tarz insanlarlar , halen aynı yerde mi çalışıyorsun

kurum aynı şehir farklı, memleketimin ilçesindeyim artık canım

şubeden çıkmadan kısaca şunu yazayım, detaylı yazıyı sonra yazacam sana. Benim affetmediğim kişi ölesiye nefret ettiğim müdürüm. Haksızlık yaptı, hakaret etti ve ben sesimi duyuramadım, yaşadıklarımı hazmedemedim.
nefret ettiğim bir kişiyi nasıl affedecem? aynı kurumda çalışıyoruz belki yine yollarımız kesişecek ve bunun düşüncesi bile panik ataklarıma sebebiyet verebiliyor

En iyisi o, yoksa bu stresle hayat gecmez

uzun mesajini yazinca detayli konusuruz o zaman, sen onunyazana kadar ben bu konuyla alakali cok sevdigim bir hikaye var onu paylasayim sizle

bir okul oncesi ogretmeni cocuklarla bir etkinlik yapar. tum cocuklardan ertesi gun 5 kilo patates ve bir bos cuval getirmelerini istemis. ertesi gun cocuklardan once bos cuvalin kenarina bir aski dikmelerini istemis, sonra bir cocugu ortaya cagirmis ve bos cuvalinin icine onu kizdiran, uzen her olay ve kisi icin bir patates atmasinin istemis. cocuk once dusunmus sonra annemden oyuncak istemistim almadi ona cok kizginim demis bir patates atmis, sonra babam cikolata yememe izin vermedi dislerim curuyo dedi onun icin bir patates, ogretmen diger cocuklarada ayni seyi yapmalarininsoylemis, bir zaman sonra tum patatesler bitmis cuvallar dolmus. o zaman ogretmen sunu demis, simdi cuvalin askisini boynunuza asin. bir ikimdakika gecmemis cocuklar ogretmenim bu cok agir nasil tasiyacagiz biz bunlari demisler. iste o an ogretmen sunu demis, cocuklar iste affetmediginiz her olay ve kisi ruhumuza boyle agirlik yapar, biz goremeyiz ama o agirligi tasiriz, kendinize bunu yapmayin.

senin durumunu yazinca ayrica detayli konusuruz, affedelim de bunu nasil yapacagiz kismini :)

yaaa sen neden ama ablam Mefkurem
ben seni çok seviyorummmmmm
Inan bende seni bitanemmm
Bilmiyorumki bi dustum kalkamadim
kuzummmm emek verip yazmisin ellerine saglik
Yazsam iyi yönlerimi bikac tanedir belki :))
Begenmedigim cok yönüm var
Aslinda degistirmekde benim elimde
Degistirmedigim icinde kendime kiziyorum
Eki Görüntüle 2242940
Buda dünkü aclik surem bakalim bugun nasil geçecek hayret derecede aclik hissetmedim ve suan cok rahatim
emzirenlerde yapiyormuymus cnm ben ona bakmamistim
Kizlar bu arada daha once aletli platese giden oldumu platese gitmek istiyorm durus bozuklugum icin burdaki salonun fiyatina baktım 10 ders 1250 tl 20 seans 2250 grup plateste 275 tl dedi lakin grup platesin saatleri uymuyor bana
cok pahali mervecim bence degmez
belki de kickboksa geri dönerim
bencede stres atmana iyi gelir cnm
rezenenin oyle yendigini bilmiyordum :)) nasil yapiyodun cnm

Rezeneyi halka halka kesiyoruz boyle bir parmak kalinliginda halkalar gibi, cok az yagda tavada iki tarafida kizarana kadar orta ateste pisiriyoruz, sonra uzerine sevdigimiz bir peynirden serpiyoruz, biraz peynier eriyince alip afiyetle yiyoruz. Ablam parmesan koyuyor ama biz eve pek parmesan almayiz, ben kasar koyuyorum. Hem cok doyurucu da oluyor.

Tmm cnm sagolasin
Heralde tostta falan da olur

Iyi akşamlar kızlar menümu yazayım
Sahur 1:30
Bi bucuk yumurta az tereyağında tavada yaptim
5 zeytin
1.5 kk peynir
1dilim tbe
4-5 bardak su

Normalde orucum ama nasıl olduysa annemgildr oruc oldugumu unutup kahvaltı yaptim hala şaşkınım
10:40 falandi snrm
1 haşlanmış patates
1 yumurta
1kk peynir ve 1 dilim tbe yedim cay içecektim aklım başıma geldi resmeen unuttum hemen ağzımı calkaladm annemler bisey olmaz bilerek yapmadın devam et dediler orucuna..
İftar 19:30
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak kabuska
2 kaşık yoğurt
1dilim tbe
Benim menü bi degisik oldu bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…