- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.881
İnşallah canımhmm anladım canım...
kolay gelsin tatlım inşallah faydasını bol bol görürsün
tamam aksam seker olmus ama olsun baska bir sey yememissin zaten, hic canininsikma bu kadar, yedigimiz ictigimiz kadar dusuncemiz de kilo vermemizi etkiliyor, yedim oh mis iyi de geldi, simdi onumuze bakicaz de :)Eki Görüntüle 2242710
Sabah 10.00 kahvaltım
Akşam 18.00
1 tarçınlı muz 2 kare bitter
1 küçük elma
Sahur 00.30
Çeyrekten biraz fazla simit
Peynir zeytin
Domates
Taze biber
Yarım haşlama patates
Berbat bir menü biliyorum yememe k için zor tuttum kendimi ama beceremedim
Su 2.5 lt
Spor görümcem geldi yapamadım
deme oyleYarın kesim artı çıkacağım
ah kusum o kadar iyi anliyorum ki, artik o ogun gecti onumuzdekilere bakicaz de kendineYapmazdım regli öncesi eşim ile tartışınca daatak oluyor genelde yarın iftarı hafif geçireceğim abla
Birde sıkıntı şu bazen diyette yoruyor insanı maalesef
bugun detoks yapma bence, vucut her zaman bir olmuyor canim, sikma caniniGünaydın kızlar ❤❤❤
Ben tartıda dünle aynı çıktım. Canım sıkıldı ya. Önceden yapınca 1 kilo gidiyordu. Bu gün de deneyeceğim eğer yine veremezsem detoks yapmam bir daha. Bugün spor yapmasam mı ? Belkide ondan veremedim
okurken gulumseyip derin bir nefes aldim icim ferahladi gunaydin, tunaydin Ekimim
allah kabul etsin canimGÜNAYDIN KIZLAR
Sahura kalktım bakalım :) inş çok güzel geçer günüm ...
lahana sisirebilir ama guzel menu olmus afiyet olsunIyi akşamlar kızlar menümü yazayım
12.40
1 kase m.çorba
5 zeytin
1 domates
2 çatal labne
14.30
1 portakal
bitki çayı
18.10
5 lahana sarmasi (sonunda yapabildim:))
1 kase cacık
2 kasik yoğurtlu patlıcan yemeği
Su.2.5
Spor yapamadım
oh miss ev temiz olunca insan kendini daha mutlu hissediyo eline saglikDün tam tahıllı ekmek aldım tuzsuz içi kahverengi, akşam sütümü içtim..
Birde şu pazarı halletsem maruldu kırmızı pancardı limon süper olacak..
İşten gittiğim gibi de hep ev işi yaptım eşime revani, bulaşık , balkon yıkaması 2 saat full aktifdim..
canim herkes yazmis zaten ama benim favori sebzem pirasadir. pirasali omlete bayiliyorum hem tok tutuyor hem metoyu calistiyor. aksamda yapabilirsin. incecik dograyip azicik yagda soteleyip sonra yumurtayla karistirip pisiriyorsun. cigdende elinde iyice yogurup yumurtayla karistirip da pisirebilirsin, ben az sotelemeyi seviyorum.Arkadaşlar yeşillik olarak neler alıyorsunuz yazar mısınız?
hemen favorilerime ekledim, okuyucam yine ara araHATA : kızgınlığımızı, öfkemizi, stresimizi yemekten çıkarmak
SEBEP: sakin bir ortam bulun , derin ve yavaş nefesler alıp verin iyice sakinleştiğinizi düşündüğünüz de kendi kendinize sorun ben neye kızgınım , neden bu kadar öfkeliyim, stresliyim şeklin de açık ,net ,kısa cümleler kurarak kendinize sorun
misal cevabınız eşinize , o gün haksızlığa uğradığınız bir olaya ve kişilere, ya da çok yorulduğunuz halde takdir görmediğinize mi oldu , tekrar sorun aslın da neye kızgınım işte o zaman asıl cevap gelecek kızlar ....
büyük ihtimalle asıl kızgınlığınız kendinize neden mi haksızlığa uğradınız diyelim buna izin veren kimdi ..
söylemek istediklerinizi içiniz de tuttunuz kendinizi savunmadınız , öfke birikti , bıkkınlık birikti, stres birikti değil mii..
ÇÖZÜM:
derin ama yavaş nefesler alıp verip , karşımızda biri varmış gibi kendinize dürüst bir şekilde ,söylemek istediklerimi söylemeyip kendimi savunmadığım için özür diliyorum , hak ettiğim değeri kendime vermediğim için kendimi affediyorum
değerli olduğumu biliyorum saygıyı hak ediyorum ,
kendimi olduğum gibi kabul edip, seviyorum
diyoruzzz
tüm kızgınlık, öfkeyi SERBESTT BIRAKIYORUM (vurgulu biraz sesli olarak)diyoruz
çünkü onlara ihtiyacımız yok , uygun bir ortamsa levaboya gidip akan suya ellerimizi tutuyoruz elimizi yüzümüzü yıkıyoruz, işte yada makyajlıysanız sadece elinizi yıkayıp kuruttuktan sonra ellerinizi yüzünüze bir kaç kez vurur gibi hafiften dokundurup kendimi seviyorum demeyi unutmadan gülümseyin , timüs bezinize(iman tahtası da denilen göğüsle boğaz arasın da bulunan mutluluk hormonu salgılatan küçük salgı bezimiz) küçük vuruşlar yapın, içinizden gelmese bile gülümseyin öfke ve stresin kaybolduğunu göreceksiniz
bu benim kendi yöntemlerimden biri :))
ay senin hamislik takvimin gelmiss hayirli olsunnGunaydin kizlarrr
canim bence bilincaltiyla alakali kitaplar oku biraz, aslinda ne yedigimiz kadar yedigimiz hakkinda ne dusundugumuz de onemli, dun yediginde bir sey yok kirk yilda bir aksam yemek yememis onun yerine azicik sekerli beslenmissin, olsun, hep boyle degilsin ya. affet kendini don onune devam et yolunnaDoğru söylüyorsun Melis bende sadece yorgunluk var oğlum 1 yaşına girecek zaten istemeyerek aldığım 30 kilo gebelik zehirlenmesi
Dolayısı ile 9 ay hamilelik boyunca diyet sonra hiç kilo gitmemesi üzerine birde tiroid problemi olmuş ben oğlum 50 günlük olduğunda ben yine diyet aylarca kilo veremedim benim ki artık yorgunluk bıkkınlık canım anlatamam sana kendimi bildim bileli hep diyet yapmak normal insanlar gibi yemek istiyorum yıllardır meyve bile özlemim
iste benimde cok sik yaptigim bir hata, kendine kizmak. yapma kusum, affet kendini, biz de insaniz, bizde ustun varlik degiliz, hata yapariz, serbest birak tutma bu olaylari, kimse senden kiymetli degil. tuttugun affedemedigin her sey ruha yuk, baskalarinin hatalari yuzunden kendini daha fazla cezalandirmanin hic faydasi yok. boyle olaylarda, bana hayat bu deneyimi yasitarak ne ogretmeye calisiyor de dersini al onune bak bir daha bunu yasamazsin zaten.Dünkü bir konu bana eski şubemde olan ve beni çok üzen birşeyi hatırlattı. uzun süreli öfkeme yenik düştüm maalesef. şimdi de müthiş baş ağrısıyla cebelleşiyorum.
İyi miyim evet iyiyim ama hala çok öfkeliyim. kendime çok kızgınım.
Neden hala geçmişi anıp üzülmeme izin veriyorum ?
Geçer illaki, bu öfke de diner illaki
kiz hayirli dua et, tugcemi kaynanasi anasindan cok sevsin, kendi kizi olsa ancak bu kadar sevebilirdim desin. eltisi, gorumcesi olursa kiz kardesi gibi bilsin Tugceyi.Bir evlen canım, kaynana elti görümce geçmişten eser kalmaz
ahcanim benim dogru is yaptigim icin azar yemis insanim ben. insanlar mudur oluyor ama insan olamayabiliyor. sen icini ferah tut, isini dogru yapiyosun, herkes kendine baksin.ben yargısız infazlardan hiç haz almam. hele müşterinin sözüyle hareket eden müdürden hiç almam
müşteri yurtdışında tahsil edemediği para için eleman yanlış gönderdi demiş, bizimki de inanıyor ona göre dik cümleler kuruyor.
olayın aslı müşteri western union anlaşması olan bir yere gitmediği için tahsil edemiyor.
kaldı ki hata yapılsa bile kurumu temsil eden bir müdürün çalışanına davranışı böyle olmamalı.
ben farklı olaylardan eski şubemdeki müdürle çok atıştım ve ciddi depresyon geçirdim. üzerimden atamıyorum hala en ufacık birşey orada yaşadıklarımı hatırlatıyor.
öyle işteee
evlenince görecez o zaman şu an yapacak birşey yok
bari süt filan içsen mi yanında da
bir de çiğ kuru yemiş filan al yanına bence de öğlene saldırma
canım ben 11 yıllığım, ilk şubemde müdürle çok atıştım, haklı olduğum bilinmesi.ne rağmen kimse birşey yapmadı
o nedenle çok öfkeliyim
yoksa salladığım yok, kapıdan çıktığım an banka biter bende
yine cok guzel yazmissin Ekim eline emegine saglikhah aferin bir de sana her şey müstahak de ki bilinç altın, üstün hepsi kendinden vazgeçsin
mefkurem sultanım artık dün geçti 5 dk öncesi bile geçti geri dönüp değiştiremezsin ,yarına ne olacağını yaşayıp yaşayamayacağımızı da bir tek rabbim bilir sana sadece şu an, şimdi kalıyor , o zaman sirkelennnnnnnnnnn kendine gelllll şimdiyi yaşa ve şükredip kendini sev, elinde olanlara şükret sev , başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan ,sen kendine öyle davranmaya başlaaaaaa hemen şimdiiii yapppppp
senin yerin de olmak isteyen senin yaşamına imrenen milyonlarca insan bulabilirsin, çıkar şu ruhunubedeninden az dışarı oradan kendine bak bir, tarafsız dürüstçe kendine bak ve şu soruyu sor kendimi neden sevmeliyim
sonra da otur bir kağıt kalem al yaz madde madde kendini sevmek için huyundan tut becerilerine, bedenine kadar neler var hepsini iyice düşün ve yaz
ciddi yazıyorum şu an mefkuşum bunları sana, bu gün ödev olarak otur düşün ve kendini neden sevmelisin hepsini yaz 1 sayfa yetmezse başka kağıt al aklına gelen her şeyi yaz
o kendini ifade edebilmek iste temel sorunumuz. sen bence kendini ifade edebiliyorsundur ama karsindakinin algisi baska seviyede oldugu icin anlamiyordur. bazen insanlar anlamak istemedigi icin anlamazlar. bana ilk subemde mudurum, tanistigimizin 2. dksinda su cumleyi kurmustu"sakin sefinle, yonetmeninle tartisip bana gelme, benim gozumde unvani ustte olan daima haklidir, bilhassa haksiz oldugunda haklidir" demisti. nereye dustum ben diye icimden gecirmistim. her sey geciyor, sonra o muduru de kendi inanciyla vurdu sistem. kimsenin ettigi kendine kalmiyor.düne kadar çok iyi, çok sakindim ya. bir anda delirdim yine. asıl sorunu kendime de tam ifade edemiyorum. Aslında tam ifade etmeyi başarabilsem çözebileceğimden eminim.
aslında sessiz bir yerde dağda bayırda ormanda bağırmak çok mantıklı ama nereye nasıl gidecem bilmiyorum.
belki de kickboksa geri dönerim
gözün aydın tatlım, demekki artık bizlesin.
biraz mevsim değişikliğinin de sebebi var ama sevgi yetersizliği konusunda sana çok katılıyorum. Ben o eksikliği çok hissediyorum ve itiraf da edebiliyorum artık.
eskiden annemin, babamın kardeşlerimin sevgisi bana yeter derdim, anladım ki yetmiyormuş. hala çok büyük bir boşluktayım. bu da mutsuzluğa, öfkeye, fazla yemeye itiyor işte.
oyyy canım benim. ben kendimi sevdirmiyorum o senin kalbinin büyüklüğünden öyle. canım benim canımmmm
açlık süresi nedir, sen napıyorsun anlamadım ki? yeni bir sistem filan mı
reformer iyi birşey amaaaaa yaptıracak hocanın çok iyi bilgi birikiminin olması lazım. hem faydasal açıdan hem sakatlanmamak açısından
tamam aksam seker olmus ama olsun baska bir sey yememissin zaten, hic canininsikma bu kadar, yedigimiz ictigimiz kadar dusuncemiz de kilo vermemizi etkiliyor, yedim oh mis iyi de geldi, simdi onumuze bakicaz de :)
deme oylebilincalti onemli
ah kusum o kadar iyi anliyorum ki, artik o ogun gecti onumuzdekilere bakicaz de kendine
bugun detoks yapma bence, vucut her zaman bir olmuyor canim, sikma canini
okurken gulumseyip derin bir nefes aldim icim ferahladi gunaydin, tunaydin Ekimim
allah kabul etsin canim
lahana sisirebilir ama guzel menu olmus afiyet olsun
oh miss ev temiz olunca insan kendini daha mutlu hissediyo eline saglik
canim herkes yazmis zaten ama benim favori sebzem pirasadir. pirasali omlete bayiliyorum hem tok tutuyor hem metoyu calistiyor. aksamda yapabilirsin. incecik dograyip azicik yagda soteleyip sonra yumurtayla karistirip pisiriyorsun. cigdende elinde iyice yogurup yumurtayla karistirip da pisirebilirsin, ben az sotelemeyi seviyorum.
hemen favorilerime ekledim, okuyucam yine ara ara
ay senin hamislik takvimin gelmiss hayirli olsunn
canim bence bilincaltiyla alakali kitaplar oku biraz, aslinda ne yedigimiz kadar yedigimiz hakkinda ne dusundugumuz de onemli, dun yediginde bir sey yok kirk yilda bir aksam yemek yememis onun yerine azicik sekerli beslenmissin, olsun, hep boyle degilsin ya. affet kendini don onune devam et yolunna
iste benimde cok sik yaptigim bir hata, kendine kizmak. yapma kusum, affet kendini, biz de insaniz, bizde ustun varlik degiliz, hata yapariz, serbest birak tutma bu olaylari, kimse senden kiymetli degil. tuttugun affedemedigin her sey ruha yuk, baskalarinin hatalari yuzunden kendini daha fazla cezalandirmanin hic faydasi yok. boyle olaylarda, bana hayat bu deneyimi yasitarak ne ogretmeye calisiyor de dersini al onune bak bir daha bunu yasamazsin zaten.
kiz hayirli dua et, tugcemi kaynanasi anasindan cok sevsin, kendi kizi olsa ancak bu kadar sevebilirdim desin. eltisi, gorumcesi olursa kiz kardesi gibi bilsin Tugceyi.
ahcanim benim dogru is yaptigim icin azar yemis insanim ben. insanlar mudur oluyor ama insan olamayabiliyor. sen icini ferah tut, isini dogru yapiyosun, herkes kendine baksin.
yine cok guzel yazmissin Ekim eline emegine saglik
o kendini ifade edebilmek iste temel sorunumuz. sen bence kendini ifade edebiliyorsundur ama karsindakinin algisi baska seviyede oldugu icin anlamiyordur. bazen insanlar anlamak istemedigi icin anlamazlar. bana ilk subemde mudurum, tanistigimizin 2. dksinda su cumleyi kurmustu"sakin sefinle, yonetmeninle tartisip bana gelme, benim gozumde unvani ustte olan daima haklidir, bilhassa haksiz oldugunda haklidir" demisti. nereye dustum ben diye icimden gecirmistim. her sey geciyor, sonra o muduru de kendi inanciyla vurdu sistem. kimsenin ettigi kendine kalmiyor.
tamam aksam seker olmus ama olsun baska bir sey yememissin zaten, hic canininsikma bu kadar, yedigimiz ictigimiz kadar dusuncemiz de kilo vermemizi etkiliyor, yedim oh mis iyi de geldi, simdi onumuze bakicaz de :)
deme oylebilincalti onemli
ah kusum o kadar iyi anliyorum ki, artik o ogun gecti onumuzdekilere bakicaz de kendine
bugun detoks yapma bence, vucut her zaman bir olmuyor canim, sikma canini
allah kabul etsin canim
lahana sisirebilir ama guzel menu olmus afiyet olsun
oh miss ev temiz olunca insan kendini daha mutlu hissediyo eline saglik
canim herkes yazmis zaten ama benim favori sebzem pirasadir. pirasali omlete bayiliyorum hem tok tutuyor hem metoyu calistiyor. aksamda yapabilirsin. incecik dograyip azicik yagda soteleyip sonra yumurtayla karistirip pisiriyorsun. cigdende elinde iyice yogurup yumurtayla karistirip da pisirebilirsin, ben az sotelemeyi seviyorum.
hemen favorilerime ekledim, okuyucam yine ara ara
ay senin hamislik takvimin gelmiss hayirli olsunn
canim bence bilincaltiyla alakali kitaplar oku biraz, aslinda ne yedigimiz kadar yedigimiz hakkinda ne dusundugumuz de onemli, dun yediginde bir sey yok kirk yilda bir aksam yemek yememis onun yerine azicik sekerli beslenmissin, olsun, hep boyle degilsin ya. affet kendini don onune devam et yolunna
iste benimde cok sik yaptigim bir hata, kendine kizmak. yapma kusum, affet kendini, biz de insaniz, bizde ustun varlik degiliz, hata yapariz, serbest birak tutma bu olaylari, kimse senden kiymetli degil. tuttugun affedemedigin her sey ruha yuk, baskalarinin hatalari yuzunden kendini daha fazla cezalandirmanin hic faydasi yok. boyle olaylarda, bana hayat bu deneyimi yasitarak ne ogretmeye calisiyor de dersini al onune bak bir daha bunu yasamazsin zaten.
kiz hayirli dua et, tugcemi kaynanasi anasindan cok sevsin, kendi kizi olsa ancak bu kadar sevebilirdim desin. eltisi, gorumcesi olursa kiz kardesi gibi bilsin Tugceyi.
ahcanim benim dogru is yaptigim icin azar yemis insanim ben. insanlar mudur oluyor ama insan olamayabiliyor. sen icini ferah tut, isini dogru yapiyosun, herkes kendine baksin.
yine cok guzel yazmissin Ekim eline emegine saglik
o kendini ifade edebilmek iste temel sorunumuz. sen bence kendini ifade edebiliyorsundur ama karsindakinin algisi baska seviyede oldugu icin anlamiyordur. bazen insanlar anlamak istemedigi icin anlamazlar. bana ilk subemde mudurum, tanistigimizin 2. dksinda su cumleyi kurmustu"sakin sefinle, yonetmeninle tartisip bana gelme, benim gozumde unvani ustte olan daima haklidir, bilhassa haksiz oldugunda haklidir" demisti. nereye dustum ben diye icimden gecirmistim. her sey geciyor, sonra o muduru de kendi inanciyla vurdu sistem. kimsenin ettigi kendine kalmiyor.
çok şey yaşadım canım ben, buraya yazsam sayfalara sığdıramam. çok tecrübe edindim, hala ediniyorum. ama an geliyorki herşey bir anda tepetaklak oluyor.
ben de hiç alakam olmayan bir konuda 'bankanın imajını zedeliyorsun' diyen bir müdüre denk geldim. o an yakasına yapıştım öfkemden. haksızlığa hiç tahammülüm yok, dinlemeden konuşana hiç tahammülüm yok. kendini yetiştirmeyen kör cahil insanlar o koltuklarda oturmamalı....
ama dediğin gibi kendime yapıyorum işte ben. işimde de çok iddialıyım. kimse asla aksini söyleyemez ki zaten çekemediklerinden çekiyorum bazı şeyleri.
Allaha havale ediyorum herkesi, Allah herkesin gönlüne göre versin... Ötesi yok
İnsanın kendini ya da bir başkasını affetmesi nasıl oluyor? Bu hafta hep üzerinde düşünüdğüm bir konu. Yapamıyorum , olmuyor ya da nasıl yapacağımı bilmiyorum. Öfke nefret insanda neyi besliyor da sürekli tazeleniyor. Az kaldı psikolojiye de el atacam bu gidişle :)
affetmek benim uzmanlik alanim, kendi ablamla 7 sene küs degil ama kirgin kaldim, en yakin arkadasimla aram bozuldu 4 sene bulundugu semtin otobusune dahi binmedim. ama en nihayetinde affettim onlari, onlarda hatalarini kabul etti. ama ben onlari onlarla konusmadan affettim aslinda. genelde insanlari ve de kendimizi affedememe sebebimiz onlari hayatimizda daha ust bir yerde konumlandirmamizdir, kendimizin ki ise maalesef kibirdendir bu kismi birazdan detaylandiricam.çok şey yaşadım canım ben, buraya yazsam sayfalara sığdıramam. çok tecrübe edindim, hala ediniyorum. ama an geliyorki herşey bir anda tepetaklak oluyor.
ben de hiç alakam olmayan bir konuda 'bankanın imajını zedeliyorsun' diyen bir müdüre denk geldim. o an yakasına yapıştım öfkemden. haksızlığa hiç tahammülüm yok, dinlemeden konuşana hiç tahammülüm yok. kendini yetiştirmeyen kör cahil insanlar o koltuklarda oturmamalı....
ama dediğin gibi kendime yapıyorum işte ben. işimde de çok iddialıyım. kimse asla aksini söyleyemez ki zaten çekemediklerinden çekiyorum bazı şeyleri.
Allaha havale ediyorum herkesi, Allah herkesin gönlüne göre versin... Ötesi yok
İnsanın kendini ya da bir başkasını affetmesi nasıl oluyor? Bu hafta hep üzerinde düşünüdğüm bir konu. Yapamıyorum , olmuyor ya da nasıl yapacağımı bilmiyorum. Öfke nefret insanda neyi besliyor da sürekli tazeleniyor. Az kaldı psikolojiye de el atacam bu gidişle :)
İnan herşey gelip geçici kim karşılaşmıyor ki bu tarz insanlarlar , halen aynı yerde mi çalışıyorsun
affetmek benim uzmanlik alanim, kendi ablamla 7 sene küs degil ama kirgin kaldim, en yakin arkadasimla aram bozuldu 4 sene bulundugu semtin otobusune dahi binmedim. ama en nihayetinde affettim onlari, onlarda hatalarini kabul etti. ama ben onlari onlarla konusmadan affettim aslinda. genelde insanlari ve de kendimizi affedememe sebebimiz onlari hayatimizda daha ust bir yerde konumlandirmamizdir, kendimizin ki ise maalesef kibirdendir bu kismi birazdan detaylandiricam.
karsimizdaki insandan beklentimiz daha farkli davranmasi iken bizim ona yakistirmadigimiz bir sey yaparlar ve onlara kizariz veya kiriliriz. iste kilit noktasi budur, onunda insan oldugunu, onunda hatalari oldugunu, onunda bu hayata kendini törpülemek, bazi dersleri almak icin gonderildigini kabul etmek gerekir. aslinda bizi kiran ya da kizdiran onun caresizligi ve zayifligidir. onu affedip bir an evvel daha iyi olmasini dilemek en iyisidir bu durumda.
kendimizde ise durum biraz farklidir, kendimize nasil hata yaparim, neden ona soyle demedim, neden boyle davranmadim diye kizariz, sanki mukemmelmisiz gibi. iste bu kibirdir, kendinin cok daha ustun bir varlik oldugnu dusunup, yaptigin seyi kendine yakistirmamak. sende bu dunyaya geldiysen eger, demekki seninde ogreneceklerin var, demekki mukemmel degilsin, mukemmellik takintisi bizi atil birakir ve ilerlemeden geri birakir. insan oldugumuzu, hatalarimizlamdogruya varacagimizi kabul edersek hem icimiz ferahlar hem de kibir gibi ruhun ilerlemesine dusman bir duyguya dusmeyiz.
En iyisi o, yoksa bu stresle hayat gecmezben yargısız infazlardan hiç haz almam. hele müşterinin sözüyle hareket eden müdürden hiç almam
müşteri yurtdışında tahsil edemediği para için eleman yanlış gönderdi demiş, bizimki de inanıyor ona göre dik cümleler kuruyor.
olayın aslı müşteri western union anlaşması olan bir yere gitmediği için tahsil edemiyor.
kaldı ki hata yapılsa bile kurumu temsil eden bir müdürün çalışanına davranışı böyle olmamalı.
ben farklı olaylardan eski şubemdeki müdürle çok atıştım ve ciddi depresyon geçirdim. üzerimden atamıyorum hala en ufacık birşey orada yaşadıklarımı hatırlatıyor.
öyle işteee
evlenince görecez o zaman şu an yapacak birşey yok
bari süt filan içsen mi yanında da
bir de çiğ kuru yemiş filan al yanına bence de öğlene saldırma
canım ben 11 yıllığım, ilk şubemde müdürle çok atıştım, haklı olduğum bilinmesine rağmen kimse birşey yapmadı
o nedenle çok öfkeliyim
yoksa salladığım yok, kapıdan çıktığım an banka biter bende
uzun mesajini yazinca detayli konusuruz o zaman, sen onunyazana kadar ben bu konuyla alakali cok sevdigim bir hikaye var onu paylasayim sizlekurum aynı şehir farklı, memleketimin ilçesindeyim artık canım
şubeden çıkmadan kısaca şunu yazayım, detaylı yazıyı sonra yazacam sana. Benim affetmediğim kişi ölesiye nefret ettiğim müdürüm. Haksızlık yaptı, hakaret etti ve ben sesimi duyuramadım, yaşadıklarımı hazmedemedim.
nefret ettiğim bir kişiyi nasıl affedecem? aynı kurumda çalışıyoruz belki yine yollarımız kesişecek ve bunun düşüncesi bile panik ataklarıma sebebiyet verebiliyor
Detoks yapmadım. Ama beslenmem bir tuhaf oldu bugün malesef. Sevindiğim konu çok ve sağlıksız yemedimbugun detoks yapma bence, vucut her zaman bir olmuyor canim, sikma canini
guzel cok ve sagliksiz yemediysen her turlu eksi gelir sikma hic canini, arada sasirtmak da lazim bunyeyi :)Detoks yapmadım. Ama beslenmem bir tuhaf oldu bugün malesef. Sevindiğim konu çok ve sağlıksız yemedim
Feci şaşırttım bünyemiguzel cok ve sagliksiz yemediysen her turlu eksi gelir sikma hic canini, arada sasirtmak da lazim bunyeyi :)
Inan bende seni bitanemmm
kuzummmm emek verip yazmisin ellerine saglikhah aferin bir de sana her şey müstahak de ki bilinç altın, üstün hepsi kendinden vazgeçsin
mefkurem sultanım artık dün geçti 5 dk öncesi bile geçti geri dönüp değiştiremezsin ,yarına ne olacağını yaşayıp yaşayamayacağımızı da bir tek rabbim bilir sana sadece şu an, şimdi kalıyor , o zaman sirkelennnnnnnnnnn kendine gelllll şimdiyi yaşa ve şükredip kendini sev, elinde olanlara şükret sev , başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan ,sen kendine öyle davranmaya başlaaaaaa hemen şimdiiii yapppppp
senin yerin de olmak isteyen senin yaşamına imrenen milyonlarca insan bulabilirsin, çıkar şu ruhunubedeninden az dışarı oradan kendine bak bir, tarafsız dürüstçe kendine bak ve şu soruyu sor kendimi neden sevmeliyim
sonra da otur bir kağıt kalem al yaz madde madde kendini sevmek için huyundan tut becerilerine, bedenine kadar neler var hepsini iyice düşün ve yaz
ciddi yazıyorum şu an mefkuşum bunları sana, bu gün ödev olarak otur düşün ve kendini neden sevmelisin hepsini yaz 1 sayfa yetmezse başka kağıt al aklına gelen her şeyi yaz
emzirenlerde yapiyormuymus cnm ben ona bakmamistimEki Görüntüle 2242940
Buda dünkü aclik surem bakalim bugun nasil geçecek hayret derecede aclik hissetmedim ve suan cok rahatim
cok pahali mervecim bence degmezKizlar bu arada daha once aletli platese giden oldumu platese gitmek istiyorm durus bozuklugum icin burdaki salonun fiyatina baktım 10 ders 1250 tl 20 seans 2250 grup plateste 275 tl dedi lakin grup platesin saatleri uymuyor bana
bencede stres atmana iyi gelir cnmbelki de kickboksa geri dönerim
rezenenin oyle yendigini bilmiyordum :)) nasil yapiyodun cnmkizlar selam, saatlerdir gecmisteyim ancak bitti. biradan alintilarimi cevaplicam.
simdi oncelikle dun tarifini verdigim kur 20 gun degil 25 gun bekletilecekmisNorth River askrhpozitif anneme sordum tekrar, 25 gun karanlik bir yerde bekleycek her gun calkalanacak. sonra her sabah 1 fincan tuketilecek
Bahar sen bir de benim rezeneyi sormussun, ablam vejetaryen benim, o ogretmisti yapmayi, rezene sogana benzeyen birsebze ve ben ne zaman yesem en azin 500 gr verdim ertesi gune, bugunde yicem insallah ayni etkisi olur :)
Rezeneyi halka halka kesiyoruz boyle bir parmak kalinliginda halkalar gibi, cok az yagda tavada iki tarafida kizarana kadar orta ateste pisiriyoruz, sonra uzerine sevdigimiz bir peynirden serpiyoruz, biraz peynier eriyince alip afiyetle yiyoruz. Ablam parmesan koyuyor ama biz eve pek parmesan almayiz, ben kasar koyuyorum. Hem cok doyurucu da oluyor.Inan bende seni bitanemmm
Bilmiyorumki bi dustum kalkamadim
kuzummmm emek verip yazmisin ellerine saglik
Yazsam iyi yönlerimi bikac tanedir belki :))
Begenmedigim cok yönüm var
Aslinda degistirmekde benim elimde
Degistirmedigim icinde kendime kiziyorum
emzirenlerde yapiyormuymus cnm ben ona bakmamistim
cok pahali mervecim bence degmez
bencede stres atmana iyi gelir cnm
rezenenin oyle yendigini bilmiyordum :)) nasil yapiyodun cnm
Tmm cnm sagolasinRezeneyi halka halka kesiyoruz boyle bir parmak kalinliginda halkalar gibi, cok az yagda tavada iki tarafida kizarana kadar orta ateste pisiriyoruz, sonra uzerine sevdigimiz bir peynirden serpiyoruz, biraz peynier eriyince alip afiyetle yiyoruz. Ablam parmesan koyuyor ama biz eve pek parmesan almayiz, ben kasar koyuyorum. Hem cok doyurucu da oluyor.
Afiyet olsun Allah kabul etsin insAllah cnmMerhabalar bende iftarımı açtım şimdi çay iciyorum ben bi geçmişe gidip gelem
Olur olur ama rezene boyle asiri pismiyo abla, hafif yumusuyo ama yine yerken dise dokunur bi sertlikte oluyo biraz sert bir sebze :) tostta yaparsan ay bu hic yumusamadi deme yani, normali o :)Tmm cnm sagolasin
Heralde tostta falan da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?