- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.901
Ohh masallah orucsun ama hic ac kalmamisinIyi akşamlar kızlar menümu yazayım
Sahur 1:30
Bi bucuk yumurta az tereyağında tavada yaptim
5 zeytin
1.5 kk peynir
1dilim tbe
4-5 bardak su
Normalde orucum ama nasıl olduysa annemgildr oruc oldugumu unutup kahvaltı yaptim hala şaşkınım
10:40 falandi snrm
1 haşlanmış patates
1 yumurta
1kk peynir ve 1 dilim tbe yedim cay içecektim aklım başıma geldi resmeen unuttum hemen ağzımı calkaladm annemler bisey olmaz bilerek yapmadın devam et dediler orucuna..
İftar 19:30
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak kabuska
2 kaşık yoğurt
1dilim tbe
Benim menü bi degisik oldu bugün
Sadece cuma tek gun tutulmuyor cnm
yukarda yazdim cnm bence devam etme bugunde spora ara ver
sonunda yapmisin lahanayi ama yanlis gunde
Insallah sislik olmaz
Ekmek alirken icendekileri okuyun cnm
Bazen tb deyip icine rengi koyu olsun diye farkli seyler koyuyolar
Ben en cok kendime kizip kendimi cezalandiriyorum
Sana hersey mustahak diye
Sabah kahve icmen kotu degil cnm midene dokunmuyorsa
paketli urunleri fazla tercih etmesek iyi olur cnm
niye tuttuki cnm
Ilik sut iyi gelmezmi acaba
takvimin gelmis pinarcim :))
yok yaaa okadar degildir heralde
yine konsantrem bozuldu depresyona girdim heralde
Gecmisi degistiremicenki bitanem
Aslinda ormana yada sessiz biyere gidip avazin ciktigi kadar agaca, biseye icindeki butun kizginligini haykirsan rahatlarmisinki
kalıcı olması bu işin en güzel.tarafi
bahar benide ekleyenmi hedefim 64
sanada pinarcim bugün tartıldim 71.4 yani listedeykn 71.1 aslında 69 u görmüştüm tekrar goruruz insallah
Malesef
Ne bilim vala ya ne yesem bilemdim bu ara sebze bulamdim pisirecek bugun bu hafta duruma bakicam eger hic verememissem cok daha iyi liste yapamam laizmOhh masallah orucsun ama hic ac kalmamisin
Ama menu hic persembelik degil
2.kahvalti hem patates hem ekmek var
Aksamda 1 tabak lahana
Tartiya yakin sislik yapicak seyler yenmesin diyoruz
Aksam corbayla ekmek
Sen gecen hafta daha iyiydin sanki cnm yoksa banami oyle geliyor
Yok kati olma, kendini sev ona iyi davran
Tabiki saglikli beslenerek kendine iyilik yapmis oluyorsun
afiyet olsun bol eksi getirsin guzel olmus
Gunaydın , hayırlı kandiller herkese oruö tutanlar var Allah kabul etsin benim de niyetim vardı ama midem cok kötü dün geceden berievdeki ilacı bulamıyorum o da ayrı delirme sebebi
süper canım
Iyi akşamlar kızlar menümu yazayım
5 zeytin
1.5 kk peynir
1dilim tbe
4-5 bardak su
Normalde orucum ama nasıl olduysa annemgildr oruc oldugumu unutup kahvaltı yaptim hala şaşkınım
1 haşlanmış patates
1 yumurta
1kk peynir ve 1 dilim tbe yedim cay içecektim aklım başıma geldi resmeen unuttum hemen ağzımı calkaladm annemler bisey olmaz bilerek yapmadın devam et dediler orucuna..
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak kabuska
2 kaşık yoğurt
1dilim tbe
Afiyet olsun Allah kabul etsin insAllah cnm
Eki Görüntüle 2242940
Buda dünkü aclik surem bakalim bugun nasil geçecek hayret derecede aclik hissetmedim ve suan cok rahatim
tamam aksam seker olmus ama olsun baska bir sey yememissin zaten, hic canininsikma bu kadar, yedigimiz ictigimiz kadar dusuncemiz de kilo vermemizi etkiliyor, yedim oh mis iyi de geldi, simdi onumuze bakicaz de :)
deme oylebilincalti onemli
ah kusum o kadar iyi anliyorum ki, artik o ogun gecti onumuzdekilere bakicaz de kendine
bugun detoks yapma bence, vucut her zaman bir olmuyor canim, sikma canini
okurken gulumseyip derin bir nefes aldim icim ferahladi gunaydin, tunaydin Ekimim
allah kabul etsin canim
lahana sisirebilir ama guzel menu olmus afiyet olsun
oh miss ev temiz olunca insan kendini daha mutlu hissediyo eline saglik
canim herkes yazmis zaten ama benim favori sebzem pirasadir. pirasali omlete bayiliyorum hem tok tutuyor hem metoyu calistiyor. aksamda yapabilirsin. incecik dograyip azicik yagda soteleyip sonra yumurtayla karistirip pisiriyorsun. cigdende elinde iyice yogurup yumurtayla karistirip da pisirebilirsin, ben az sotelemeyi seviyorum.
hemen favorilerime ekledim, okuyucam yine ara ara
ay senin hamislik takvimin gelmiss hayirli olsunn
canim bence bilincaltiyla alakali kitaplar oku biraz, aslinda ne yedigimiz kadar yedigimiz hakkinda ne dusundugumuz de onemli, dun yediginde bir sey yok kirk yilda bir aksam yemek yememis onun yerine azicik sekerli beslenmissin, olsun, hep boyle degilsin ya. affet kendini don onune devam et yolunna
iste benimde cok sik yaptigim bir hata, kendine kizmak. yapma kusum, affet kendini, biz de insaniz, bizde ustun varlik degiliz, hata yapariz, serbest birak tutma bu olaylari, kimse senden kiymetli degil. tuttugun affedemedigin her sey ruha yuk, baskalarinin hatalari yuzunden kendini daha fazla cezalandirmanin hic faydasi yok. boyle olaylarda, bana hayat bu deneyimi yasitarak ne ogretmeye calisiyor de dersini al onune bak bir daha bunu yasamazsin zaten.
kiz hayirli dua et, tugcemi kaynanasi anasindan cok sevsin, kendi kizi olsa ancak bu kadar sevebilirdim desin. eltisi, gorumcesi olursa kiz kardesi gibi bilsin Tugceyi.
ahcanim benim dogru is yaptigim icin azar yemis insanim ben. insanlar mudur oluyor ama insan olamayabiliyor. sen icini ferah tut, isini dogru yapiyosun, herkes kendine baksin.
yine cok guzel yazmissin Ekim eline emegine saglik
o kendini ifade edebilmek iste temel sorunumuz. sen bence kendini ifade edebiliyorsundur ama karsindakinin algisi baska seviyede oldugu icin anlamiyordur. bazen insanlar anlamak istemedigi icin anlamazlar. bana ilk subemde mudurum, tanistigimizin 2. dksinda su cumleyi kurmustu"sakin sefinle, yonetmeninle tartisip bana gelme, benim gozumde unvani ustte olan daima haklidir, bilhassa haksiz oldugunda haklidir" demisti. nereye dustum ben diye icimden gecirmistim. her sey geciyor, sonra o muduru de kendi inanciyla vurdu sistem. kimsenin ettigi kendine kalmiyor.
Merhabalar bende iftarımı açtım şimdi çay iciyorum ben bi geçmişe gidip gelem
Iyi akşamlar kızlar menümu yazayım
5 zeytin
1.5 kk peynir
1dilim tbe
4-5 bardak su
1 haşlanmış patates
1 yumurta
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak kabuska
2 kaşık yoğurt
1dilim tbe
Abla tabiki sevmeliyim ama biyana kendime çok kızıyorum bugüne kadar yedim yedim Şu halime bak artık, aç susuz kalsamda vericem bu sefer
Teşekkür ederim canımm❤
Amin canım sağol. Sanada gecmis olsun dikkat et kendine
Teşekkür ederimcanım
afiyet olsun cnm
Amin canim
Çok sevindim canımtakvimin gelmiş geçen uzulmustun
Masallah canim cok iyi gidiyorsun bence
Aynen takvimim gelmişş
Allah kabul etsin cnm afiyet olsun cayın
Allah kabul etsin cnm bilmeden yediysen sorun yok hatta afiyet bal şifa olsun
Aynen canim sagolasin bende cok mutlu oldumm
Allah kabul etsin cnm afiyet olsun cayın
Çok sağol kuzum tek tek her mesajıma cevap verdiğin içintamam aksam seker olmus ama olsun baska bir sey yememissin zaten, hic canininsikma bu kadar, yedigimiz ictigimiz kadar dusuncemiz de kilo vermemizi etkiliyor, yedim oh mis iyi de geldi, simdi onumuze bakicaz de :)
deme oylebilincalti onemli
ah kusum o kadar iyi anliyorum ki, artik o ogun gecti onumuzdekilere bakicaz de kendine
bugun detoks yapma bence, vucut her zaman bir olmuyor canim, sikma canini
okurken gulumseyip derin bir nefes aldim icim ferahladi gunaydin, tunaydin Ekimim
allah kabul etsin canim
lahana sisirebilir ama guzel menu olmus afiyet olsun
oh miss ev temiz olunca insan kendini daha mutlu hissediyo eline saglik
canim herkes yazmis zaten ama benim favori sebzem pirasadir. pirasali omlete bayiliyorum hem tok tutuyor hem metoyu calistiyor. aksamda yapabilirsin. incecik dograyip azicik yagda soteleyip sonra yumurtayla karistirip pisiriyorsun. cigdende elinde iyice yogurup yumurtayla karistirip da pisirebilirsin, ben az sotelemeyi seviyorum.
hemen favorilerime ekledim, okuyucam yine ara ara
ay senin hamislik takvimin gelmiss hayirli olsunn
canim bence bilincaltiyla alakali kitaplar oku biraz, aslinda ne yedigimiz kadar yedigimiz hakkinda ne dusundugumuz de onemli, dun yediginde bir sey yok kirk yilda bir aksam yemek yememis onun yerine azicik sekerli beslenmissin, olsun, hep boyle degilsin ya. affet kendini don onune devam et yolunna
iste benimde cok sik yaptigim bir hata, kendine kizmak. yapma kusum, affet kendini, biz de insaniz, bizde ustun varlik degiliz, hata yapariz, serbest birak tutma bu olaylari, kimse senden kiymetli degil. tuttugun affedemedigin her sey ruha yuk, baskalarinin hatalari yuzunden kendini daha fazla cezalandirmanin hic faydasi yok. boyle olaylarda, bana hayat bu deneyimi yasitarak ne ogretmeye calisiyor de dersini al onune bak bir daha bunu yasamazsin zaten.
kiz hayirli dua et, tugcemi kaynanasi anasindan cok sevsin, kendi kizi olsa ancak bu kadar sevebilirdim desin. eltisi, gorumcesi olursa kiz kardesi gibi bilsin Tugceyi.
ahcanim benim dogru is yaptigim icin azar yemis insanim ben. insanlar mudur oluyor ama insan olamayabiliyor. sen icini ferah tut, isini dogru yapiyosun, herkes kendine baksin.
yine cok guzel yazmissin Ekim eline emegine saglik
o kendini ifade edebilmek iste temel sorunumuz. sen bence kendini ifade edebiliyorsundur ama karsindakinin algisi baska seviyede oldugu icin anlamiyordur. bazen insanlar anlamak istemedigi icin anlamazlar. bana ilk subemde mudurum, tanistigimizin 2. dksinda su cumleyi kurmustu"sakin sefinle, yonetmeninle tartisip bana gelme, benim gozumde unvani ustte olan daima haklidir, bilhassa haksiz oldugunda haklidir" demisti. nereye dustum ben diye icimden gecirmistim. her sey geciyor, sonra o muduru de kendi inanciyla vurdu sistem. kimsenin ettigi kendine kalmiyor.
cok haklisin cnm zaten boyle kaptan olmaz olsunAbla listeden hic cikmasamiydin acaba neden boyle olduki hani menu yazicaktin ve saglikli beslenicektin ama sen kendine boyle yaparsan nasil motive olucaksin surda ne kaldi yaza 2 ayda 10 kilo vermek mi iyi olur 10 - 15 kilo geri almakmi bence hemen toparla kendini ve aramiza doon cok daha az geliyorsun farkindayim iyice kopma
onceden yazki fikir alisverisinde bulunalim cnmNe bilim vala ya ne yesem bilemdim bu ara sebze bulamdim pisirecek bugun bu hafta duruma bakicam eger hic verememissem cok daha iyi liste yapamam laizm
menu cok guzel cnmİyi akşamlar
Menüm
Sabah 09.00 1 d tbe 1 haşlanmış yum 4 kiraz domates 1 kk peynir
Öğlen 1 d tbe 1 tabak kereviz yemeği
Ara 1 portakal biraz yoğurt
Akşam 18.30 1 haşlanmış yum yarım dlm kk peynirli 5 zeytinli salata 1 d tbe yoğurt
Su 2 lt
Spor yok bu hafta hiç yapamadım.
iftar guzel cnmOruç olduğum için kahvaltı yok
Akşam 19.15
Fırında balık
Salata
Su 2 lt yi geçer
Spor 40 dk yürüyüş
Burdayim kizzzz :)))Zuhal aba nereleedeydin bir sorun yok di mi
cok haklisin cnm zaten boyle kaptan olmaz olsunbenim once herkese ornek olmam gerekirki siylediklerimin bi kiymeti olsun
Allah izin verirse yarin GERCEKTEN basliyorum herkese SÖZ
Bu 2 haftayi yasanmamamis sayip onume bakicam
onceden yazki fikir alisverisinde bulunalim cnm
menu cok guzel cnm
iftar guzel cnm
Gulbecinm sana bisey yazamadim cunku kendime hayrim yok :)))
Yarin daha umutlu enerjik şekilde devam ediyoruz
Sende sanki atla deve yemedin ya dun :)))
O kadar canini sikmani gerektirecek bi durum yok
Yoksa ben intihar edeyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?