- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.941
Gecmis olsun canimMerhaba arkadaşlar birkaç gündür hiç giremedim kızımın hastalığı ilerled hastanede filan kaldık şimdi iyiyiz ama çok şükür
Çok geçmiş olsun canımmMerhaba arkadaşlar birkaç gündür hiç giremedim kızımın hastalığı ilerled hastanede filan kaldık şimdi iyiyiz ama çok şükür
cok geçmiş olsun cnm neyseki simdi iyiymişinizMerhaba arkadaşlar birkaç gündür hiç giremedim kızımın hastalığı ilerled hastanede filan kaldık şimdi iyiyiz ama çok şükür
14.00 de olabilir cnmEvet abla nasip olursa yarında tutucam
En geç 13:00 da yaparım bildirimi
sekersiz olunca icecekler yazilmasi şart değil cnm arada meyve kuruyemis vs. OlursaGecen hafta raporluydum gec tartildim. Cok farkediyormus onu gordum.
Icecekler sabah aksam menuleri arasinda
Digerlerini de 19 dan once yemistim. Belirteyim onlari
gözün aydın hayirli olsun cnmSelam hanımlar geldim ben. Çok yoğun birgün geçirdim 2 iş görüşmem vardı ve ilk görüştüüğüm yer hemen döndü yarın nasipse iş başı. İlk günler sık olamasa da diğer günler aranızda olurum genee.
Menüm fenaa.
Sahur 04:00
2 haşlanms yumurta, domates, salatalık, kk peyir, 2 hindi füme, 3 zeytin, 1 tbe
İftar 19:10
Yarım kase ılık tarhana
6 fırın köfte - 2 dilim haşlanmış patates
3 yk salata
Ayran
yarım dilim tbe
1 tane de kandil simidi elime geçtiyarın niyetli değilim dengelerim. bakalım tartıya nasıl yansıyacak.
Su 2 Lt bulmuştur.
1 saat normal tempo yürüyüş : 60 puan @Pnrrr-20
6 saat aralıksız ayakta kalmak da eklense ya.. 10 bin adım atmışım
Bir insanın ablasıyla ya da en yakın arkadaşıyla küs/dargın olması çok zor bir duygu olmalı. Özellikle de ablasıyla... evet o yaşadıklarımı da acı da olsa bir tecrübe kazanmak, hayattan ders almak adına yaşadım biliyorum. Birşeyleri kazanırken kaybettiğim çok şey oldu. 20 li yaşlarımı, kendime olan özgüvenimi, sevmeyi sevilmeyi, gülümsemeyi, sohbet etmeyi, sağlığımı, hayatımı.... güzel olan herşeyi... 40 kilo aldım, özgüvenimi 2 kere kaybettim. Hislerime çok güvenirim, şubemize ilk atandığında ondan zarar göreceğimi hissettim nitekim de uzun sürmedi. Haklı olmama rapmen dışlandım, hakarete uğradım, mobbinge maruz kaldım, çok bağırdım ama duyuramadım sesimi. Hayattan ümidimi kestim ama inadına istifa etmedim savaştım.affetmek benim uzmanlik alanim, kendi ablamla 7 sene küs degil ama kirgin kaldim, en yakin arkadasimla aram bozuldu 4 sene bulundugu semtin otobusune dahi binmedim. ama en nihayetinde affettim onlari, onlarda hatalarini kabul etti. ama ben onlari onlarla konusmadan affettim aslinda. genelde insanlari ve de kendimizi affedememe sebebimiz onlari hayatimizda daha ust bir yerde konumlandirmamizdir, kendimizin ki ise maalesef kibirdendir bu kismi birazdan detaylandiricam.
karsimizdaki insandan beklentimiz daha farkli davranmasi iken bizim ona yakistirmadigimiz bir sey yaparlar ve onlara kizariz veya kiriliriz. iste kilit noktasi budur, onunda insan oldugunu, onunda hatalari oldugunu, onunda bu hayata kendini törpülemek, bazi dersleri almak icin gonderildigini kabul etmek gerekir. aslinda bizi kiran ya da kizdiran onun caresizligi ve zayifligidir. onu affedip bir an evvel daha iyi olmasini dilemek en iyisidir bu durumda.
kendimizde ise durum biraz farklidir, kendimize nasil hata yaparim, neden ona soyle demedim, neden boyle davranmadim diye kizariz, sanki mukemmelmisiz gibi. iste bu kibirdir, kendinin cok daha ustun bir varlik oldugnu dusunup, yaptigin seyi kendine yakistirmamak. sende bu dunyaya geldiysen eger, demekki seninde ogreneceklerin var, demekki mukemmel degilsin, mukemmellik takintisi bizi atil birakir ve ilerlemeden geri birakir. insan oldugumuzu, hatalarimizlamdogruya varacagimizi kabul edersek hem icimiz ferahlar hem de kibir gibi ruhun ilerlemesine dusman bir duyguya dusmeyiz.
Senın ki fiyatı uygunmus canım 10 dersi 1250 tl cok geldi bana bakalim baska salonları arastiricamBen gittim canım Reformer pilates 6 aylık paket + istasyon çalışmaları 1600 tl idi. ama 3 ay yarım yamalak gittim o bile farkettirmişti. Vücudunu şekle sokuyor bence faydası da vardı ama disiplinli gitmek gerek.
Çok güzelolmuş canım inşallah güzel eksiler gelir
Gayet güzel olmuş afiyet olsun cnm
Teşekkür ederim
Çok güzel olmuş sporda var ohh miss
Afiyet olsun canım sabah çok az olmuş ve kahveyi çok tüketme ödem yapar
Hafif güzel olmus🖒 canım
Güzel olmuş canım
Çok begendim menünü canım
Teşekkür ederim
Güne baya erken baslamissın afiyet olsun guzel olmus canım
Tatlı uykular
Canim akşam hem kuru hem pilav ödem yapar ama üstüne bol bol su ic
Afiyet olsun canım paketli şeyleri(biskuvi) çıkar hayatında ne kadar az yesende yine kilo vermeye engel
G Gonulbagi
@elifkkk
seyrekyagmur
pesto26
@Mirayalp1311
@Cicito88
Kizlar sizleri takimda daha fazla gorsek memnun oluruz :)))
6 aylıktı ama 40 dersti canmSenın ki fiyatı uygunmus canım 10 dersi 1250 tl cok geldi bana bakalim baska salonları arastiricam
afiyet olsun canım08.00 bir dilim peynir
09.00 nescafe
12.30 izgara tavuk, salata
14.30 nescafe
15.30 cay
19.00 1 kase corba, bol yesillik
3 litre su
Benden bu kadar, iyi geceler
Afiyet olsun canımKahvalti 06.50
Tavada 1 yumurta (yarisini yedim )
2 3 zeytin
1 parca peynir
1 dilim tbe
Yesillik
Aksam 16.00
Mercimek corbasi 1 kase
Salata
1 tbe
Ara
Sekersiz cay
Sekersiz kahve
4 findik
2 ceviz
2 dilim portakal
2 litre su
20 dk yuruyus normal
Afiyet olsun canımBugünkü menum
Sahur yok
İftar 19:30
Tavuklu salata
1 avuç leblebi
Ara
Yarim ayva
2 kaşık yoğurt
1.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor 3mil leslie*135 puan @Pnrrr-20
Gecmis olsun Rabbim sifa versin canımMerhaba arkadaşlar birkaç gündür hiç giremedim kızımın hastalığı ilerled hastanede filan kaldık şimdi iyiyiz ama çok şükür
afiyet olsun canım yeni işin de hayırlı olsunSelam hanımlar geldim ben. Çok yoğun birgün geçirdim 2 iş görüşmem vardı ve ilk görüştüüğüm yer hemen döndü yarın nasipse iş başı. İlk günler sık olamasa da diğer günler aranızda olurum genee.
Menüm fenaa.
Yarım kase ılık tarhana
3 yk salata
Ayran
yarım dilim tbe
1 tane de kandil simidi elime geçtiyarın niyetli değilim dengelerim. bakalım tartıya nasıl yansıyacak.
Su 2 Lt bulmuştur.
Afiyet olsun canım09.30
1 yumurta yarım çay bardağı süt ve 1.5 yemek kaşığı unla yapılmış krep, bir parça peynir, 1 tatlı kaşığı reçel, 4-5 badem
18.30
1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, bir dilim ekmeğin 1/4 ü ile yumurtaya bandım dayanamadım:)
2lt su
Rabbim kabul etsin canımMerhabalar bende iftarımı açtım şimdi çay iciyorum ben bi geçmişe gidip gelem
Cennetten nimetler gelmiş yemissin afiyet olsunIyi akşamlar kızlar menümu yazayım
Sahur 1:30
Bi bucuk yumurta az tereyağında tavada yaptim
5 zeytin
1.5 kk peynir
1dilim tbe
4-5 bardak su
Normalde orucum ama nasıl olduysa annemgildr oruc oldugumu unutup kahvaltı yaptim hala şaşkınım
10:40 falandi snrm
1 haşlanmış patates
1 yumurta
1kk peynir ve 1 dilim tbe yedim cay içecektim aklım başıma geldi resmeen unuttum hemen ağzımı calkaladm annemler bisey olmaz bilerek yapmadın devam et dediler orucuna..
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak kabuska
2 kaşık yoğurt
1dilim tbe
Benim menü bi degisik oldu bugün
Sevindim canım. Biz de takvimden takip ediyoruz güzel oluyor
Güzel olmuş afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm
Sabah 09.00 1 d tbe 1 haşlanmış yum 4 kiraz domates 1 kk peynir
Öğlen 1 d tbe 1 tabak kereviz yemeği
Ara 1 portakal biraz yoğurt
Akşam 18.30 1 haşlanmış yum yarım dlm kk peynirli 5 zeytinli salata 1 d tbe yoğurt
Su 2 lt
Spor yok bu hafta hiç yapamadım.
Afiyet olsun canımOruç olduğum için kahvaltı yok
Akşam 19.15
Fırında balık
Salata
Su 2 lt yi geçer
Spor 40 dk yürüyüş
Çok geçmiş olsun canım neyseki ufak atlatmışsın. Rabbim beterinden korusunHuhu ben. Beceriksiz yine parmağımı kestim bu defa kase elimde patladı derin ama çok değil geçen sefer ki gibi bıçak bir uçtan gidip öbür uçtan çıkmadışükür . Ondan alıntılar yarına kaldı zor kullanıyorum @Pnrrr-20 tempolu 1 saat yürüyüş cnm 120 puan menüde sıkıntı yok hafif bir perşembeydi
Güzel canım afiyet olsun08.00 bir dilim peynir
09.00 nescafe
12.30 izgara tavuk, salata
14.30 nescafe
15.30 cay
19.00 1 kase corba, bol yesillik
3 litre su
Benden bu kadar, iyi geceler
Afiyet olsun canim güzel olmuşKahvalti 06.50
Tavada 1 yumurta (yarisini yedim )
2 3 zeytin
1 parca peynir
1 dilim tbe
Yesillik
Aksam 16.00
Mercimek corbasi 1 kase
Salata
1 tbe
Ara
Sekersiz cay
Sekersiz kahve
4 findik
2 ceviz
2 dilim portakal
2 litre su
20 dk yuruyus normal
Afiyet olsun canım çok güzelBugünkü menum
Sahur yok
Tavuklu salata
1 avuç leblebi
Ara
Yarim ayva
2 kaşık yoğurt
1.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor 3mil leslie*135 puan @Pnrrr-20
Kandil simidi dışında gayet güzel canım afiyet olsunSelam hanımlar geldim ben. Çok yoğun birgün geçirdim 2 iş görüşmem vardı ve ilk görüştüüğüm yer hemen döndü yarın nasipse iş başı. İlk günler sık olamasa da diğer günler aranızda olurum genee.
Menüm fenaa.
Yarım kase ılık tarhana
3 yk salata
Ayran
yarım dilim tbe
Su 2 Lt bulmuştur.
Afiyet olsun canım güzel olmuş09.30
1 yumurta yarım çay bardağı süt ve 1.5 yemek kaşığı unla yapılmış krep, bir parça peynir, 1 tatlı kaşığı reçel, 4-5 badem
18.30
1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, bir dilim ekmeğin 1/4 ü ile yumurtaya bandım dayanamadım:)
2lt su
Gecmis olsun canim
Çok geçmiş olsun canımm
cok geçmiş olsun cnm neyseki simdi iyiymişiniz
14.00 de olabilir cnm
sekersiz olunca icecekler yazilmasi şart değil cnm arada meyve kuruyemis vs. Olursa
gözün aydın hayirli olsun cnm
Insallah buraya gelmeni etkilemez
Kandil simiti olmasa iyi olacakmis menun
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun Rabbim sifa versin canım
afiyet olsun canım yeni işin de hayırlı olsun
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun. Olsun canim gerekliyse kullanın .Herkese çok teşekkür ederim kızlar sağolun kulakta akıntı varmış antibiyotik kullanmak zorunda kaldık hiç istemesem de maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?