- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.961
sen zaten hakkini savunmusun cnm bunun icin kendine kizgin olmana gerek yokBir insanın ablasıyla ya da en yakın arkadaşıyla küs/dargın olması çok zor bir duygu olmalı. Özellikle de ablasıyla... evet o yaşadıklarımı da acı da olsa bir tecrübe kazanmak, hayattan ders almak adına yaşadım biliyorum. Birşeyleri kazanırken kaybettiğim çok şey oldu. 20 li yaşlarımı, kendime olan özgüvenimi, sevmeyi sevilmeyi, gülümsemeyi, sohbet etmeyi, sağlığımı, hayatımı.... güzel olan herşeyi... 40 kilo aldım, özgüvenimi 2 kere kaybettim. Hislerime çok güvenirim, şubemize ilk atandığında ondan zarar göreceğimi hissettim nitekim de uzun sürmedi. Haklı olmama rapmen dışlandım, hakarete uğradım, mobbinge maruz kaldım, çok bağırdım ama duyuramadım sesimi. Hayattan ümidimi kestim ama inadına istifa etmedim savaştım.
Şimdi ordaki kaybettiğim zamanın telafisine çalışırken anı yaşayamadığımı farkettim. En son da zaten yakın zamanda psikoloğa başladım.
Benim en çok merak ettiğim içimde nefreti öfkesi neden hala büyük. Neden en ufak kıvılcımda kor gibi oluyor. Dünkü ve bugünkü sarfedilen birkaç cümle neden beni tamamen eskiye götürüyor? Nasıl affedecem nefret ettiğim birini bilmiyorum, çözüm üretemiyorum.
Kendime öfkem bütün bunlara izin vermekten, 40 kilo almaktan, kendimi yerden yere vurmaktan. Ya ben kendimi sevmeyi öğrenemiyorum ki. Mükemmel olmaya çalışmak neden? İnsan kendini sevmezse birşeyi kimssyi sevemez zaten. Ahan da o yüzden kilo problemimiz var. Ondan gece yemek yeme alışkanlığımız var.
Hikayeni de okudum, o patatesleri nasıl atacaz ?
evde sorunlar olunca kendimi hic onemsemiyorumMefkurem Şu an seninle aynı düşüncelerdeyiz farklı konularda muhtemelen. Ama her insanın çokça iyi yönü vardır insan sadece farkında değildir. Belki bana kendinle çelişiyorsun diyeceksiniz ama konular tamamen farklı.
Neden düştün ablamMefkurem hadi düştün gayet normal neden kalkamıyorsun? İzne ayrıldığını bugün farkettim, belli ki iyi gelmemiş. Diyet zihniyetinden çık ama kendini de yemeğe verme. 3 beyazı çıkarıp yaşamaya devam et, haftanın 3-4 günü de orta seviyede spor yap. Ama mutlu ol, modunu yükselt
Bizi senden mahrum etme, kendini kendinden mahrum etme
Zor olan hayatı ekstra zorlaştırmamız neden?
sabahki krebi hangi unla yaptin cnm09.30
1 yumurta yarım çay bardağı süt ve 1.5 yemek kaşığı unla yapılmış krep, bir parça peynir, 1 tatlı kaşığı reçel, 4-5 badem
18.30
1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, bir dilim ekmeğin 1/4 ü ile yumurtaya bandım dayanamadım:)
2lt su
Bizim kizdada oyle oldu cnmHerkese çok teşekkür ederim kızlar sağolun kulakta akıntı varmış antibiyotik kullanmak zorunda kaldık hiç istemesem de maalesef
Bu detoks hic icime sinmedi ama yarin insallah guzel supriz olur cnmMenüm
14.30
1 kase detoks çorbası
16.30
1 kase detoks çorbası
17.30
Çeyrek ayva
2 kaşık yoğurt
19.00
Tavada 1 yumurta
20.00
Çayla 1 hurma
Su:2.5 lt
Sen pazartesimi bildirim yapmistin cnmMefkurem . Ben listeye tekrar girmek istiyorum abla düzene sokalım artık kendimizi nasıl olacak mezun olduğum kiloya dönünce mi girebilirim ancak
Demek ki bu detoks yeni alınan kiloyu vermeye yarıyormuş onu anladım. Bugün cidden ne yiyeceğimi bilemedim. Birde tartı öncesi.... Yarın sürpriz göreyim diye sahur da yapmıycam . İnşallah görürümBu detoks hic icime sinmedi ama yarin insallah guzel supriz olur cnm
Sen pazartesimi bildirim yapmistin cnm
Girişini o gunden aliriz o kiloyla
Yarin daha fazla degilsindir heralde dimi :))
Yarin bildirim yap bi bakalim eksidemisin
Yoksa haftaya girebilirsin
Hoş geldin canimSelammm ben geldimmm şükür gelebildim akşam kv deye gittim snra eve dön teli sarja koy evi toparla derken anca fırsat oldu neyse ki kavuştuuukkkk
Ekside değilimdir regl oluyorum 2günü pazartesi miydi tam gününü hatırlamıyorum da görüntü paylaştım tahmin edelim diye konuşmuştukBu detoks hic icime sinmedi ama yarin insallah guzel supriz olur cnm
Sen pazartesimi bildirim yapmistin cnm
Girişini o gunden aliriz o kiloyla
Yarin daha fazla degilsindir heralde dimi :))
Yarin bildirim yap bi bakalim eksidemisin
Yoksa haftaya girebilirsin
Afiyet olsun canım. Ekmeğin beyaz değilse gayet güzelMenüm
10.30
Bi avuç peynir
2 has yumurta
Maydonoz
6 7 zeytin
Yeşil çay
12.00
3 ceviz
14.30
Bi kase kara lahana çorbası
1 dilim ekmek
Akşam 20.30(kayınvalidede olduğum için erken olamadı,ancak bu saat olabildi)
3.5 fırın köfte
Su
2.5 lt civarı
Spor
30 dk yürüyüş
Mefkurem North River
@Gonulbagi
@elifkkk
@seyrekyagmur
@pesto26
@Mirayalp1311
@Cicito88
Kizlar sizleri takimda daha fazla gorsek memnun oluruz :)))
Tmm cnm listeye boyle girisini yapicamPazar günü 62,5 ile bildirim yapmışım ablaMefkurem
Tamam yarın sabah burdayım bildirimle beraberTmm cnm listeye boyle girisini yapicam
Haftaya guzel bi eksiyle listeye girersin artikyarinda bildirimi unutma
bakliyat oldugu icin cogu kisiye yaramiyor cnmDemek ki bu detoks yeni alınan kiloyu vermeye yarıyormuş onu anladım. Bugün cidden ne yiyeceğimi bilemedim. Birde tartı öncesi.... Yarın sürpriz göreyim diye sahur da yapmıycam . İnşallah görürüm
sabah peynir miktarini cok abartmayalim cnmMenüm
10.30
Bi avuç peynir
2 has yumurta
Maydonoz
6 7 zeytin
Yeşil çay
12.00
3 ceviz
14.30
Bi kase kara lahana çorbası
1 dilim ekmek
Akşam 20.30(kayınvalidede olduğum için erken olamadı,ancak bu saat olabildi)
3.5 fırın köfte
Su
2.5 lt civarı
Spor
30 dk yürüyüş
Mefkurem North River
tmm cnm insallahMefkurem ablam bugün akşam kv ye gittik anca fırsat oldu bugünlük böle inş.Onun dışında sabah ve özellikle de akşam saatlerinde aktif olmya calısıyrm(öğleden snra okuldayım inş) ama daha da dikkat ederimmmm
Haklısın abla. Ben ilk İsveç diyeti yaptıgımda 5 kilo vermiştim. Sonra iki kez denedim ve veremedim. Bu da öyle oldu sanırım. Yarından normal rutinime dönüyorum inşallah. Sahur için de çok çay içtim. Şuan hiç aç hissetmiyorum . 12 gibi evden çıkacagım geç tartilamam. Sanki yemesem daha iyibakliyat oldugu icin cogu kisiye yaramiyor cnm
Bazende onceden iyi gelen bisey sonradan gelmez oluyor :))
Tmm cnm nasil istersenHaklısın abla. Ben ilk İsveç diyeti yaptıgımda 5 kilo vermiştim. Sonra iki kez denedim ve veremedim. Bu da öyle oldu sanırım. Yarından normal rutinime dönüyorum inşallah. Sahur için de çok çay içtim. Şuan hiç aç hissetmiyorum . 12 gibi evden çıkacagım geç tartilamam. Sanki yemesem daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?