Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel olmus bence bugun afiyet olsun
Oruç olduğum için kahvaltı yok

Akşam 19.15
Fırında balık
Salata

Su 2 lt yi geçer
Spor 40 dk yürüyüş
Iftari guzel yapmissin canim bence guzel eksi goreceksin yarin hic merak etme
Cok gecmis olsun canim, oku ufle buraz kendine kiyamam
08.00 bir dilim peynir
09.00 nescafe
12.30 izgara tavuk, salata
14.30 nescafe
15.30 cay
19.00 1 kase corba, bol yesillik

3 litre su

Benden bu kadar, iyi geceler
Tam persembelik menu olmus afiyet olsun :)
Bugünkü menum

Sahur yok

İftar 19:30
Tavuklu salata
1 avuç leblebi

Ara
Yarim ayva
2 kaşık yoğurt

1.5 litre su
1 kupa yeşil çay

Spor 3mil leslie*135 puan @Pnrrr-20
Guzel olmus afiyet olsun, Allah kabul etsin
Merhaba arkadaşlar birkaç gündür hiç giremedim kızımın hastalığı ilerled hastanede filan kaldık şimdi iyiyiz ama çok şükür
Cok gecmis olsun canim, Allah tez zamanda sifa versin, daha iyi olmasina sevindim
Menu bence cok kotu degil, niye fena dedin ki, afiyet olsun Allah kabul etsin
Oncelikle bu kisiyle bag kesme meditasyonlari yap canim, youtube da Can aydogmusun bag kesme videolari var. Kisaca soyle yapiyosun, sakin bir yerde gozlerini kapatiyorsun uzerinde bagli dugumlu hic bir sey olmayacak, ellerin acik olacak, ayaklarin birbrine dolanik olmayacak, bu haldeyken soyle diyeceksin, o kisinin bana yolladigi tum enerjileri ona geri yolluyorum, iyileride kotuleride hepsi ona geri donsun ve benden ona giden tum iyi enerjileri kendime geri aliyorum, kotu enerjileride ondan alip sonsuzluga gonderiyorum. Bunlari soylerken de gercekten o enerjinin senden ciktiginj ve ona gittigini, ondaki senden ona akan olumlu enerjininde sana sari altin rengo bir isik gibi sana aktigini hayal ediyorsun. Bunu her gun en az 3 ay yap canim. Onunla baglarini kopar tamamen.

Bunun disinda kendine deger ve guzele iyiye layik olma hissi icin, ben kendime sunu hatirlatiyorum hep, evet biz mukemmel degiliz ve olamayiz da ya da oldugumuzda bu dunyadan goceriz zaten ama sunu da unutmamaliyiz, insan aslinda o kadar degerli ki Allah melekleri bile ademogluna secde ettirmis. Iste bizi yaratan bizi bj kadar kiymetli gormus, onun kiymet verdigine biz nasil kiymet vermeyiz, guzele iyiye layik gormeyiz. Ben de bu konuda super degilim ama ne zaman ozsevgim ve ozguvenim azalsa kendime bunu hatirlatiyorum.
Inan seni pek cok yonden anliyabiliyorum, cok uzun sure bende eski grup baskanima hakkimi helal etmemistim ama artik onu da Allah a havale ettim. Demekki onunda hayattan alamadigi bazi dersler var, ben kendi payima duseni alip yoluma devam etmeye sectim.
Bir de bizim millet olarak ozsevgiden daha cok oz sefkat eksikligimiz de var. Daha iyisini yapmaliyim, neden boyle davraniyorum diye kendimize cok kiziyoruz, halbuki kendimizi bir annenin sefkatiyle sarip yaralarimizi sarmaya calissak, kendimize seni anliyorum, arada yoruluyorsun ama yolun sonu ferah hadi kalk ayagi desek daha kolay akacak her sey. Ama cogu zaman kendimize kizip nasil boyle davranirsin diye kendimize parmak salliyoruz ve aslinda kendi gelisimimizi baltaliyoruz.
Bence psikologa gitmek cok dogru bir adim. Ben de gitmek istiyorum ama Hollandada henuz turk bir psikolog arastiramadim.
Hic fena degil, giderek de guzellesecegine eminim afiyet olsun
Menüm
14.30
1 kase detoks çorbası

16.30
1 kase detoks çorbası

17.30
Çeyrek ayva
2 kaşık yoğurt

19.00
Tavada 1 yumurta

20.00
Çayla 1 hurma

Su:2.5 lt
Bence fena menu olmamis afiyet olsun
Guzel olmus yine de afiyet olsun

Hemen ben de menumu yazayim
Saat 12:00
Yarim armut

Saat 13:00
Sebzeli 1 yumurtali omlet
1 kk peynir
1 dtbe
Salatalik
Domates

Saat 16:00
5 badem

Saat 17:30
1 rezene
Ceyrek kk peynir
3 yk yogurt

Su 2.5 lt dir
Gun icinde odem suyu da ictim
Aksam da cappucino ve yesil cay ictim

Bu aksam disari ciktim ama sadece cay kahve ictim, evde yemegimi yiyip ciktim. Umarim yarina guzel eksi gelir :)

Menu tam persembelik cnm
Sadece cappucino nazarlik olmus onun yerine kahve tercih etseydin daha iyiydi

Menu tam persembelik cnm
Sadece cappucino nazarlik olmus onun yerine kahve tercih etseydin daha iyiydi
Abla bana diyetisyenim disarda kahve iceceksem en iyisi cappucino demisti ondan sectim. Icinde azicik gercek sut var, katkili bir sey yok hic, bir de oyle buyuk degil cay fincani kadar kucuk bir fincan ictim yarisi sut kopuguydu zaten :)

Abla bana diyetisyenim disarda kahve iceceksem en iyisi cappucino demisti ondan sectim. Icinde azicik gercek sut var, katkili bir sey yok hic, bir de oyle buyuk degil cay fincani kadar kucuk bir fincan ictim yarisi sut kopuguydu zaten :)
Valla kuzum senin diyetisyen hangi cappucuhinoyu diyor bilmiyorum ama normal cappucinolarin icinde sut tozu katki maddeleri vs. Var ve baya kalorili
Bende cok severim normalde
En son 4-5sene once ictiydim heralde :)))

Yaaa ben senin mesajını yeni gördüm ve ikinci yaaa ben seni başka bir dalda mühendis sanmıştım. İçimden bi ses şöyle Konyayla Akdeniz arası bir şehirde çalıştığını söylüyor:) benim de aslında çocuk durumundan eve atanma fikri zaman zaman kafamdan geçiyor ama az daha şansımı denemek istiyorum. Sana göre tıfıl kalıyorum ben, 2 sene proses kalitede çalışıp kocaya vardım

Valla kuzum senin diyetisyen hangi cappucuhinoyu diyor bilmiyorum ama normal cappucinolarin icinde sut tozu katki maddeleri vs. Var ve baya kalorili
Bende cok severim normalde
En son 4-5sene once ictiydim heralde :)))

Çok sevilen bir şeyi en son 4-5 önce tüketecek irade için nasıl bir dua okumamız gerekiyor hocam

Biraz gecikmiş olsa da tüm niyetlilere Allah kabul etsin, tüm hastalara, elini kesenlere:) ve hasta yakınlarına geçmiş olsun, dertli gönüllere de takma kafana, gönlünü ferah tut diyor, iyi geceler diliyorum.
tugcetugcem sana da özellikle 90a10 kuralını araştırmanı tavsiye ediyorum tuğçe

14.00 de olabilir cnm

Tamam abla ❤

Rabbim kabul etsin canım

Amin canım teşekkür ederimm

Herkese çok teşekkür ederim kızlar sağolun kulakta akıntı varmış antibiyotik kullanmak zorunda kaldık hiç istemesem de maalesef

Canim cokk geçmiş olsun...

Menüm
14.30
1 kase detoks çorbası

16.30
1 kase detoks çorbası

17.30
Çeyrek ayva
2 kaşık yoğurt

19.00
Tavada 1 yumurta

20.00
Çayla 1 hurma

Canim inşallah tartida guzel eksiler gorursun

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Guzel olmus afiyet olsun, Allah kabul etsin

Teşekkür ederim canım' anın insalllah

Cappucino dışında çok guzel canim

Biraz gecikmiş olsa da tüm niyetlilere Allah kabul etsin

Amin inşallah canım

Saol cnm
Menüm
14.30
1 kase detoks çorbası

16.30
1 kase detoks çorbası

17.30
Çeyrek ayva
2 kaşık yoğurt

19.00
Tavada 1 yumurta

20.00
Çayla 1 hurma

afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Günaydınn 9. Takımın güzel ailesi

Bugün cuma inşallah herkesin yüzü tartida güler
amin insAllah günaydın
bugün sahura kalkabildim çok şükür biraz önce yedim sahurumu bende
afiyet olsun Allah kabul etsin simdiden
Günaydın kızlar guzel bir cuma olsun inşallah
Günaydın canım insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…