- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.981
Biliyorum ablacımTmm cnm nasil istersen
Cok zorlanma diye dedim :))
Ben de şimdi listeye bakınca onu farkettim ne yaptı diye.@buse8 sevgi bugun gorunmedin cnm hayirdir
Birisi gorunmeyince icime korku saliyor :)))Ben de şimdi listeye bakınca onu farkettim ne yaptı diye.
Guzel olmus bence bugun afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm
Sabah 09.00 1 d tbe 1 haşlanmış yum 4 kiraz domates 1 kk peynir
Öğlen 1 d tbe 1 tabak kereviz yemeği
Ara 1 portakal biraz yoğurt
Akşam 18.30 1 haşlanmış yum yarım dlm kk peynirli 5 zeytinli salata 1 d tbe yoğurt
Su 2 lt
Spor yok bu hafta hiç yapamadım.
Iftari guzel yapmissin canim bence guzel eksi goreceksin yarin hic merak etmeOruç olduğum için kahvaltı yok
Akşam 19.15
Fırında balık
Salata
Su 2 lt yi geçer
Spor 40 dk yürüyüş
Cok gecmis olsun canim, oku ufle buraz kendine kiyamamHuhu ben. Beceriksiz yine parmağımı kestim bu defa kase elimde patladı derin ama çok değil geçen sefer ki gibi bıçak bir uçtan gidip öbür uçtan çıkmadışükür . Ondan alıntılar yarına kaldı zor kullanıyorum @Pnrrr-20 tempolu 1 saat yürüyüş cnm 120 puan menüde sıkıntı yok hafif bir perşembeydi
Tam persembelik menu olmus afiyet olsun :)08.00 bir dilim peynir
09.00 nescafe
12.30 izgara tavuk, salata
14.30 nescafe
15.30 cay
19.00 1 kase corba, bol yesillik
3 litre su
Benden bu kadar, iyi geceler
Guzel olmus afiyet olsun, Allah kabul etsinBugünkü menum
Sahur yok
İftar 19:30
Tavuklu salata
1 avuç leblebi
Ara
Yarim ayva
2 kaşık yoğurt
1.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor 3mil leslie*135 puan @Pnrrr-20
Cok gecmis olsun canim, Allah tez zamanda sifa versin, daha iyi olmasina sevindimMerhaba arkadaşlar birkaç gündür hiç giremedim kızımın hastalığı ilerled hastanede filan kaldık şimdi iyiyiz ama çok şükür
Menu bence cok kotu degil, niye fena dedin ki, afiyet olsun Allah kabul etsinSelam hanımlar geldim ben. Çok yoğun birgün geçirdim 2 iş görüşmem vardı ve ilk görüştüüğüm yer hemen döndü yarın nasipse iş başı. İlk günler sık olamasa da diğer günler aranızda olurum genee.
Menüm fenaa.
Sahur 04:00
2 haşlanms yumurta, domates, salatalık, kk peyir, 2 hindi füme, 3 zeytin, 1 tbe
İftar 19:10
Yarım kase ılık tarhana
6 fırın köfte - 2 dilim haşlanmış patates
3 yk salata
Ayran
yarım dilim tbe
1 tane de kandil simidi elime geçtiyarın niyetli değilim dengelerim. bakalım tartıya nasıl yansıyacak.
Su 2 Lt bulmuştur.
1 saat normal tempo yürüyüş : 60 puan @Pnrrr-20
6 saat aralıksız ayakta kalmak da eklense ya.. 10 bin adım atmışım
Oncelikle bu kisiyle bag kesme meditasyonlari yap canim, youtube da Can aydogmusun bag kesme videolari var. Kisaca soyle yapiyosun, sakin bir yerde gozlerini kapatiyorsun uzerinde bagli dugumlu hic bir sey olmayacak, ellerin acik olacak, ayaklarin birbrine dolanik olmayacak, bu haldeyken soyle diyeceksin, o kisinin bana yolladigi tum enerjileri ona geri yolluyorum, iyileride kotuleride hepsi ona geri donsun ve benden ona giden tum iyi enerjileri kendime geri aliyorum, kotu enerjileride ondan alip sonsuzluga gonderiyorum. Bunlari soylerken de gercekten o enerjinin senden ciktiginj ve ona gittigini, ondaki senden ona akan olumlu enerjininde sana sari altin rengo bir isik gibi sana aktigini hayal ediyorsun. Bunu her gun en az 3 ay yap canim. Onunla baglarini kopar tamamen.Bir insanın ablasıyla ya da en yakın arkadaşıyla küs/dargın olması çok zor bir duygu olmalı. Özellikle de ablasıyla... evet o yaşadıklarımı da acı da olsa bir tecrübe kazanmak, hayattan ders almak adına yaşadım biliyorum. Birşeyleri kazanırken kaybettiğim çok şey oldu. 20 li yaşlarımı, kendime olan özgüvenimi, sevmeyi sevilmeyi, gülümsemeyi, sohbet etmeyi, sağlığımı, hayatımı.... güzel olan herşeyi... 40 kilo aldım, özgüvenimi 2 kere kaybettim. Hislerime çok güvenirim, şubemize ilk atandığında ondan zarar göreceğimi hissettim nitekim de uzun sürmedi. Haklı olmama rapmen dışlandım, hakarete uğradım, mobbinge maruz kaldım, çok bağırdım ama duyuramadım sesimi. Hayattan ümidimi kestim ama inadına istifa etmedim savaştım.
Şimdi ordaki kaybettiğim zamanın telafisine çalışırken anı yaşayamadığımı farkettim. En son da zaten yakın zamanda psikoloğa başladım.
Benim en çok merak ettiğim içimde nefreti öfkesi neden hala büyük. Neden en ufak kıvılcımda kor gibi oluyor. Dünkü ve bugünkü sarfedilen birkaç cümle neden beni tamamen eskiye götürüyor? Nasıl affedecem nefret ettiğim birini bilmiyorum, çözüm üretemiyorum.
Kendime öfkem bütün bunlara izin vermekten, 40 kilo almaktan, kendimi yerden yere vurmaktan. Ya ben kendimi sevmeyi öğrenemiyorum ki. Mükemmel olmaya çalışmak neden? İnsan kendini sevmezse birşeyi kimssyi sevemez zaten. Ahan da o yüzden kilo problemimiz var. Ondan gece yemek yeme alışkanlığımız var.
Hikayeni de okudum, o patatesleri nasıl atacaz ?
Hic fena degil, giderek de guzellesecegine eminim afiyet olsun09.30
1 yumurta yarım çay bardağı süt ve 1.5 yemek kaşığı unla yapılmış krep, bir parça peynir, 1 tatlı kaşığı reçel, 4-5 badem
18.30
1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, bir dilim ekmeğin 1/4 ü ile yumurtaya bandım dayanamadım:)
2lt su
Bence fena menu olmamis afiyet olsunMenüm
14.30
1 kase detoks çorbası
16.30
1 kase detoks çorbası
17.30
Çeyrek ayva
2 kaşık yoğurt
19.00
Tavada 1 yumurta
20.00
Çayla 1 hurma
Su:2.5 lt
Guzel olmus yine de afiyet olsunMenüm
10.30
Bi avuç peynir
2 has yumurta
Maydonoz
6 7 zeytin
Yeşil çay
12.00
3 ceviz
14.30
Bi kase kara lahana çorbası
1 dilim ekmek
Akşam 20.30(kayınvalidede olduğum için erken olamadı,ancak bu saat olabildi)
3.5 fırın köfte
Su
2.5 lt civarı
Spor
30 dk yürüyüş
Mefkurem North River
Menu tam persembelik cnmHemen ben de menumu yazayim
Saat 12:00
Yarim armut
Saat 13:00
Sebzeli 1 yumurtali omlet
1 kk peynir
1 dtbe
Salatalik
Domates
Saat 16:00
5 badem
Saat 17:30
1 rezene
Ceyrek kk peynir
3 yk yogurt
Su 2.5 lt dir
Gun icinde odem suyu da ictim
Aksam da cappucino ve yesil cay ictim
Bu aksam disari ciktim ama sadece cay kahve ictim, evde yemegimi yiyip ciktim. Umarim yarina guzel eksi gelir :)
Abla bana diyetisyenim disarda kahve iceceksem en iyisi cappucino demisti ondan sectim. Icinde azicik gercek sut var, katkili bir sey yok hic, bir de oyle buyuk degil cay fincani kadar kucuk bir fincan ictim yarisi sut kopuguydu zaten :)Menu tam persembelik cnm
Sadece cappucino nazarlik olmus onun yerine kahve tercih etseydin daha iyiydi
Valla kuzum senin diyetisyen hangi cappucuhinoyu diyor bilmiyorum ama normal cappucinolarin icinde sut tozu katki maddeleri vs. Var ve baya kaloriliAbla bana diyetisyenim disarda kahve iceceksem en iyisi cappucino demisti ondan sectim. Icinde azicik gercek sut var, katkili bir sey yok hic, bir de oyle buyuk degil cay fincani kadar kucuk bir fincan ictim yarisi sut kopuguydu zaten :)
güzel olmuş makarnacı
cocukla birlikte direk eve atandımzaten gebelik önceside diyordum 3 yıl kendim bakacagım diye oldu . Tahılla ve makarnayla başlayan stajla birlikte tahılla devam ettim , iç anadolu olunca zaten en yaygın tahıl, şeker ve çikolata grubu
1 sene lab. da 1 sene üretim denetlemede (kocayı da imalatta buldum)sonrasında ofiste idari birimde çalıştım 6,5 yıl
4 senedir de evde çalışıyorumgeçen yaz başlayacaktım ama kıyamadık kuzeye lakin çok sıkıldım artık evde olmaktan ruyalarımda hep çalışıyorum
Valla kuzum senin diyetisyen hangi cappucuhinoyu diyor bilmiyorum ama normal cappucinolarin icinde sut tozu katki maddeleri vs. Var ve baya kalorili
Bende cok severim normalde
En son 4-5sene once ictiydim heralde :)))
14.00 de olabilir cnm
Rabbim kabul etsin canım
Herkese çok teşekkür ederim kızlar sağolun kulakta akıntı varmış antibiyotik kullanmak zorunda kaldık hiç istemesem de maalesef
Menüm
14.30
1 kase detoks çorbası
16.30
1 kase detoks çorbası
17.30
Çeyrek ayva
2 kaşık yoğurt
19.00
Tavada 1 yumurta
20.00
Çayla 1 hurma
Menüm
10.30
Bi avuç peynir
2 has yumurta
Maydonoz
6 7 zeytin
Yeşil çay
12.00
3 ceviz
14.30
1 dilim ekmek
3.5 fırın köfte
Su
2.5 lt civarı
Spor
30 dk yürüyüş
Mefkurem North River
Guzel olmus afiyet olsun, Allah kabul etsin
Hemen ben de menumu yazayim
Yarim armut
1 kk peynir
1 dtbe
Salatalik
Domates
5 badem
1 rezene
Ceyrek kk peynir
3 yk yogurt
Su 2.5 lt dir
Bu aksam disari ciktim ama sadece cay kahve ictim, evde yemegimi yiyip ciktim. Umarim yarina guzel eksi gelir :)
Biraz gecikmiş olsa da tüm niyetlilere Allah kabul etsin
Rabbim kabul etsin canım
Cennetten nimetler gelmiş yemissin afiyet olsun
Sevindim canım. Biz de takvimden takip ediyoruz güzel oluyor
Güzel olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım neyseki ufak atlatmışsın. Rabbim beterinden korusun
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canim güzel olmuş
Afiyet olsun canım çok güzel
Kandil simidi dışında gayet güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun canım güzelMenüm
14.30
1 kase detoks çorbası
16.30
1 kase detoks çorbası
17.30
Çeyrek ayva
2 kaşık yoğurt
19.00
Tavada 1 yumurta
20.00
Çayla 1 hurma
Afiyet olsun canımMenüm
10.30
Bi avuç peynir
2 has yumurta
Maydonoz
6 7 zeytin
Yeşil çay
12.00
3 ceviz
14.30
1 dilim ekmek
3.5 fırın köfte
Su
2.5 lt civarı
Spor
30 dk yürüyüş
Mefkurem North River
afiyet olsun canımHemen ben de menumu yazayim
Yarim armut
1 kk peynir
1 dtbe
Salatalik
Domates
5 badem
1 rezene
Ceyrek kk peynir
3 yk yogurt
Su 2.5 lt dir
amin insAllahGünaydınn 9. Takımın güzel ailesi
Bugün cuma inşallah herkesin yüzü tartida güler
afiyet olsun Allah kabul etsin simdidenbugün sahura kalkabildim çok şükür biraz önce yedim sahurumu bende
Günaydın canım insAllahGünaydın kızlar guzel bir cuma olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?