Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence fena menu olmamis afiyet olsun
Teşekkür ederim canim
Menün süper canım bol eksi görürsün inşallah
Az önce eşime yarın için makarna yaptım ve yemedim.... içim kan ağladı adeta. Kokuyu içime çekip mutluluğun kokusu diye kendi kendime konuşurken bu makarna konusunu aşmam gerektiğini bir kere daha farkettim
Sen nasıl tatlısın ya❤❤ makarnayı sevmeyen ben bile oğluma yaparken yememek için zor tutuyorum kendimi ne diyim yediğimiz günlere sayalım
bugün sahura kalkabildim çok şükür biraz önce yedim sahurumu bende
Afiyet olsun canım
Canim inşallah tartida guzel eksiler gorursun
İnşallah canim sağ ol
afiyet olsun canım güzel
Teşekkürler canım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar❤❤❤
Bol eksili bir cuma olsun. Ha birde listede 1.olalım
Ohh dünkü o sinir bozucu halimi geride bırakarak uyandım şükür. İnşallah tartı da yüzümü güldürür de pozitifliğim devam eder.
Benimkileri gönderdim. Uyuyabilirsem biraz uyuyacağım. Uyumak tartıda çok işime yarıyor

Günaydın kızlar dün giremedim malesef ful doluydum ablamlar geldi hazırlık felan derken regaib kandili için kandil simidi yaptik sonra onları 3 erli kağıtlara sardık paketledik verdik cocuklalara dağıttılar rabbim kabul eder inşallah

Sonra akşam bi mide sancısı tuttu yine tüm gece inledim sancıdan bugun dr gidecem gece esim acile gidelim diye tutturdu ama ben istemedum simdi gecer simdi gecer gibisinden sonra nasil uyumusum hatirlamiyorum bilee
Ve gelelim bugüne inşallah güzel güzel eksiler olur ben sonunda 2li rakamları goŕdüm

Rabbim kabul etsin canım. Çok geçmiş olsun. Gerekirse endoskopi yaptır canım ancak anlaşılır ağrının nedeni

Şişlik yaptimi bilmiyorum ama yaptıysa bile dünki menüyle uçup gitmistir az sonra dünki yediklerini yazicam:)
buse8 sevgi bugun gorunmedin cnm hayirdir
özel günler olunca telefonu elime anlamıyorumki alamayınca benim ufaklık elinden düşürmüyor telefonumu ufak bi boşlukta size bakayim diyorum bu dafa bey efendi oyundayım anne lütfen sonra diyo:)
Birisi gorunmeyince icime korku saliyor :)))
korkmayın korkmayin
guzel olmuş canim ama türk kahvesi olsaydı keşke cappucino kalorisi var biliyorum
Günaydınn 9. Takımın güzel ailesi

Bugün cuma inşallah herkesin yüzü tartida güler
aminn insallah
bugün sahura kalkabildim çok şükür biraz önce yedim sahurumu bende
Allah kabul etsin canim
Rabbim kabul etsin canım. Çok geçmiş olsun. Gerekirse endoskopi yaptır canım ancak anlaşılır ağrının nedeni
öyle yaptiricam canim bakim ne zamna randevu alabilicem
Tebrikler canım. 2 li rakamlar hoş gelmisler. Bir daha 100 leri görmeyelim inşallah
Çok çok amin inşallah bir daha görmeyiz ama bu bizim elimizde ve hiç niyetim yok

emin misin bir kaç tane olduğuna

Günaydınnnnn canım kızçelerimmmm

Hayırlı, mutlu Adana gibi güneşli bir cumamız, günlerimiz olsun inşallah

Dünkü menüm

07:10 bir elma, bir kase yoğurt, 2 tam ceviz
10:20 sade türk kahvesi, 2 kuru erik
12:35 bir dilim tb ekmeği, ton balıklı salata
16:00 10 çiğ fındık, sade nescafe
19:30 1 adet antep lahmacunu, bol salata

3 litre su içildi

guzel olmus canim
Oruç olduğum için kahvaltı yok

Akşam 19.15
Fırında balık
Salata

Su 2 lt yi geçer
Spor 40 dk yürüyüş
Allah kabul etsin bol eksi getirsin sana insallah
gecmis olsun kiz dikkat et bize lazimsin:)
08.00 bir dilim peynir
09.00 nescafe
12.30 izgara tavuk, salata
14.30 nescafe
15.30 cay
19.00 1 kase corba, bol yesillik

3 litre su

Benden bu kadar, iyi geceler
nescafe 2si bi aradaki 3ubiaradami
Kahvalti 06.50
Tavada 1 yumurta (yarisini yedim )
2 3 zeytin
1 parca peynir
1 dilim tbe
Yesillik

Aksam 16.00
Mercimek corbasi 1 kase
Salata
1 tbe

Ara
Sekersiz cay
Sekersiz kahve
4 findik
2 ceviz
2 dilim portakal
2 litre su
20 dk yuruyus normal
akşamdan sonraki arayı öğle ile akşam arasında yesen daha iyi canim
Bugünkü menum

Sahur yok

İftar 19:30
Tavuklu salata
1 avuç leblebi

Ara
Yarim ayva
2 kaşık yoğurt

1.5 litre su
1 kupa yeşil çay

Spor 3mil leslie*135 puan @Pnrrr-20
Güzel canim
Yeni işin hayırlı olsun tatlım inşallah istediğin gibi gelişir herşey menünde guzel kandil simidini keşke yetmeseydim ama olan olmuş bugün daha hafif tut menünü
krep yerine tam buğday ekmeği ye canim krep muhtemelen beyaz unla yapmissindir
Hala bir tuhaf hissediyorum. Neyseki baş ağrım biraz hafifledi. Menüm de bir tuhaf oldu zaten. Yazmayayım dedim de dayanamadım.
geçmiş olsun canim
Menüm
14.30
1 kase detoks çorbası

16.30
1 kase detoks çorbası

17.30
Çeyrek ayva
2 kaşık yoğurt

19.00
Tavada 1 yumurta

20.00
Çayla 1 hurma

Su:2.5 lt
böl bol eksi gelsin insallah
Güzel canim bol eksi olsun

Bildirimimi yapayım geçmişe uçayım
Geçen hafta .100.6
Bu hafta 99.4
fark.1.2
Yüzde.1.19
cok iyi cnm tebrik ederim
sahur
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay

iftar
kaşarlı salçalı tost
şekersiz çay
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Dun ki menüyü yazayım bende
Sabah 12.10
2 haşlanmış yumurta
1domates
1catal labne

15.20
5 adet minik medine hurması
1 elma
yeşilçay

18.00
bol limonlu maydanoz
1 bardak ayran
Su.2lt
Spor fırsat olupta yapamadim
afiyet olsun canım

İnsanın hakkını doğrusunu savunurken sorunlu olarak anılması kadar kötü birşey ne var bilmiyorum. Başıma gelen en kötü şey bu olduğu için felaket olarak tanımlıyorum. Ve maalesf hayatmızın her anında bu tür insanlarla mutlaka karşılaşacağız.

Evet kimse mükemmel değil ama ben mükemmel olmaya çalışıyorum. Ve tabii başaramıyorum :)
Evdeki sorunlar umarım en kısa zamanda çözülür ablacım. Ama bilki kendini bırakınca düzelmicek evdeki sorunlar. Yaşanması gereken bir süreç, ve önemli olan bu süreci sağlıklı bir şekilde geçirmek.
Sözünü vermişsin , ayağa kalkmazsan bu sefer sopa bizden sana gelir haberin olsun :)

Ben de seni, senin aracılığıyla burdaki herkesi tanıdığım için çok ama çok mutluyum. Hiç kimseye söylemediğim, anlatmadığım şeyleri sizlere anlattım, sevginiz kalbimde sonsuz ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Bağ kesme meditasynlarını akşam eve gidince araştıracam ve hemen başlicam tatlım. Sanırım asıl sorun yetiştirilme tarzımızdan kaynaklanıyor. Onu üzme, bunu deme derken bir bakıyorsun ki mutsuzsun ya da sevgisizsin.
Nefret duygum çok gelişmiş benim, hauyatımdaki her 10 kişiden 8 inden abartısız nefret ediyorum, çocukluğumdan beri hem de ama hiçbiri bunun kadar hayatımı olumsuz etkilememişti.
adım adım yaptıklarımı anlatacam burda sizlere. Psikoloğa hala alışma evresindeyim ama faydalarını görmeye başladığımı düşünüyorum. Umarım daha da iyi olacak
Yazdıkların için çok çok teşekkür ederim

araştıracam tatlım 90 a 10 kuralını da, merak ettim

Sade iciyorum canim, sut tozu ve seker yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…