- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.001
Teşekkür ederim canimBence fena menu olmamis afiyet olsun
Menün süper canım bol eksi görürsün inşallahHemen ben de menumu yazayim
Saat 12:00
Yarim armut
Saat 13:00
Sebzeli 1 yumurtali omlet
1 kk peynir
1 dtbe
Salatalik
Domates
Saat 16:00
5 badem
Saat 17:30
1 rezene
Ceyrek kk peynir
3 yk yogurt
Su 2.5 lt dir
Gun icinde odem suyu da ictim
Aksam da cappucino ve yesil cay ictim
Bu aksam disari ciktim ama sadece cay kahve ictim, evde yemegimi yiyip ciktim. Umarim yarina guzel eksi gelir :)
Sen nasıl tatlısın ya❤❤Az önce eşime yarın için makarna yaptım ve yemedim.... içim kan ağladı adeta. Kokuyu içime çekip mutluluğun kokusu diye kendi kendime konuşurken bu makarna konusunu aşmam gerektiğini bir kere daha farkettim
Afiyet olsun canımbugün sahura kalkabildim çok şükür biraz önce yedim sahurumu bende
İnşallah canim sağ olCanim inşallah tartida guzel eksiler gorursun
Teşekkürler canımafiyet olsun canım güzel
Rabbim kabul etsin canım. Çok geçmiş olsun. Gerekirse endoskopi yaptır canım ancak anlaşılır ağrının nedeniGünaydın kızlardün giremedim malesef ful doluydum ablamlar geldi hazırlık felan derken regaib kandili için kandil simidi yaptik sonra onları 3 erli kağıtlara sardık paketledik verdik cocuklalara dağıttılar rabbim kabul eder inşallah
Sonra akşam bi mide sancısı tuttu yine tüm gece inledim sancıdan bugun dr gidecem gece esim acile gidelim diye tutturdu ama ben istemedum simdi gecer simdi gecer gibisinden sonra nasil uyumusum hatirlamiyorum bilee
Ve gelelim bugüne inşallah güzel güzel eksiler olur ben sonunda 2li rakamları goŕdüm
Tebrikler canım. 2 li rakamlar hoş gelmisler. Bir daha 100 leri görmeyelim inşallahBildirimimi yapayım geçmişe uçayım
Geçen hafta .100.6
Bu hafta 99.4
fark.1.2
Yüzde.1.19
Şişlik yaptimi bilmiyorum ama yaptıysa bile dünki menüyle uçup gitmistir az sonra dünki yediklerini yazicam:)Sadece cuma tek gun tutulmuyor cnm
yukarda yazdim cnm bence devam etme bugunde spora ara ver
sonunda yapmisin lahanayi ama yanlis gunde
Insallah sislik olmaz
Ekmek alirken icendekileri okuyun cnm
Bazen tb deyip icine rengi koyu olsun diye farkli seyler koyuyolar
Ben en cok kendime kizip kendimi cezalandiriyorum
Sana hersey mustahak diye
Sabah kahve icmen kotu degil cnm midene dokunmuyorsa
paketli urunleri fazla tercih etmesek iyi olur cnm
niye tuttuki cnm
Ilik sut iyi gelmezmi acaba
takvimin gelmis pinarcim :))
yok yaaa okadar degildir heralde
yine konsantrem bozuldu depresyona girdim heralde
Gecmisi degistiremicenki bitanem
Aslinda ormana yada sessiz biyere gidip avazin ciktigi kadar agaca, biseye icindeki butun kizginligini haykirsan rahatlarmisinki
özel günler olunca telefonu elime anlamıyorumki alamayınca benim ufaklık elinden düşürmüyor telefonumu ufak bi boşlukta size bakayim diyorum bu dafa bey efendi oyundayım anne lütfen sonra diyo:)buse8 sevgi bugun gorunmedin cnm hayirdir
korkmayın korkmayinBirisi gorunmeyince icime korku saliyor :)))
guzel olmuş canim ama türk kahvesi olsaydı keşke cappucino kalorisi var biliyorumHemen ben de menumu yazayim
Saat 12:00
Yarim armut
Saat 13:00
Sebzeli 1 yumurtali omlet
1 kk peynir
1 dtbe
Salatalik
Domates
Saat 16:00
5 badem
Saat 17:30
1 rezene
Ceyrek kk peynir
3 yk yogurt
Su 2.5 lt dir
Gun icinde odem suyu da ictim
Aksam da cappucino ve yesil cay ictim
Bu aksam disari ciktim ama sadece cay kahve ictim, evde yemegimi yiyip ciktim. Umarim yarina guzel eksi gelir :)
aminn insallahGünaydınn 9. Takımın güzel ailesi
Bugün cuma inşallah herkesin yüzü tartida güler
Allah kabul etsin canimbugün sahura kalkabildim çok şükür biraz önce yedim sahurumu bende
öyle yaptiricam canim bakim ne zamna randevu alabilicemRabbim kabul etsin canım. Çok geçmiş olsun. Gerekirse endoskopi yaptır canım ancak anlaşılır ağrının nedeni
Çok çok amin inşallah bir daha görmeyiz ama bu bizim elimizdeTebrikler canım. 2 li rakamlar hoş gelmisler. Bir daha 100 leri görmeyelim inşallah
emin misin bir kaç tane olduğunaInan bende seni bitanemmm
Bilmiyorumki bi dustum kalkamadim
kuzummmm emek verip yazmisin ellerine saglik
Yazsam iyi yönlerimi bikac tanedir belki :))
Begenmedigim cok yönüm var
Aslinda degistirmekde benim elimde
Degistirmedigim icinde kendime kiziyorum
emzirenlerde yapiyormuymus cnm ben ona bakmamistim
cok pahali mervecim bence degmez
bencede stres atmana iyi gelir cnm
rezenenin oyle yendigini bilmiyordum :)) nasil yapiyodun cnm
guzel olmus canimİyi akşamlar
Menüm
Sabah 09.00 1 d tbe 1 haşlanmış yum 4 kiraz domates 1 kk peynir
Öğlen 1 d tbe 1 tabak kereviz yemeği
Ara 1 portakal biraz yoğurt
Akşam 18.30 1 haşlanmış yum yarım dlm kk peynirli 5 zeytinli salata 1 d tbe yoğurt
Su 2 lt
Spor yok bu hafta hiç yapamadım.
Allah kabul etsin bol eksi getirsin sana insallahOruç olduğum için kahvaltı yok
Akşam 19.15
Fırında balık
Salata
Su 2 lt yi geçer
Spor 40 dk yürüyüş
gecmis olsun kiz dikkat et bize lazimsin:)Huhu ben. Beceriksiz yine parmağımı kestim bu defa kase elimde patladı derin ama çok değil geçen sefer ki gibi bıçak bir uçtan gidip öbür uçtan çıkmadışükür . Ondan alıntılar yarına kaldı zor kullanıyorum @Pnrrr-20 tempolu 1 saat yürüyüş cnm 120 puan menüde sıkıntı yok hafif bir perşembeydi
nescafe 2si bi aradaki 3ubiaradami08.00 bir dilim peynir
09.00 nescafe
12.30 izgara tavuk, salata
14.30 nescafe
15.30 cay
19.00 1 kase corba, bol yesillik
3 litre su
Benden bu kadar, iyi geceler
akşamdan sonraki arayı öğle ile akşam arasında yesen daha iyi canimKahvalti 06.50
Tavada 1 yumurta (yarisini yedim )
2 3 zeytin
1 parca peynir
1 dilim tbe
Yesillik
Aksam 16.00
Mercimek corbasi 1 kase
Salata
1 tbe
Ara
Sekersiz cay
Sekersiz kahve
4 findik
2 ceviz
2 dilim portakal
2 litre su
20 dk yuruyus normal
Güzel canimBugünkü menum
Sahur yok
İftar 19:30
Tavuklu salata
1 avuç leblebi
Ara
Yarim ayva
2 kaşık yoğurt
1.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor 3mil leslie*135 puan @Pnrrr-20
Yeni işin hayırlı olsun tatlım inşallah istediğin gibi gelişir herşey menünde guzel kandil simidini keşke yetmeseydim ama olan olmuş bugün daha hafif tut menünüSelam hanımlar geldim ben. Çok yoğun birgün geçirdim 2 iş görüşmem vardı ve ilk görüştüüğüm yer hemen döndü yarın nasipse iş başı. İlk günler sık olamasa da diğer günler aranızda olurum genee.
Menüm fenaa.
Sahur 04:00
2 haşlanms yumurta, domates, salatalık, kk peyir, 2 hindi füme, 3 zeytin, 1 tbe
İftar 19:10
Yarım kase ılık tarhana
6 fırın köfte - 2 dilim haşlanmış patates
3 yk salata
Ayran
yarım dilim tbe
1 tane de kandil simidi elime geçtiyarın niyetli değilim dengelerim. bakalım tartıya nasıl yansıyacak.
Su 2 Lt bulmuştur.
1 saat normal tempo yürüyüş : 60 puan @Pnrrr-20
6 saat aralıksız ayakta kalmak da eklense ya.. 10 bin adım atmışım
krep yerine tam buğday ekmeği ye canim krep muhtemelen beyaz unla yapmissindir09.30
1 yumurta yarım çay bardağı süt ve 1.5 yemek kaşığı unla yapılmış krep, bir parça peynir, 1 tatlı kaşığı reçel, 4-5 badem
18.30
1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, bir dilim ekmeğin 1/4 ü ile yumurtaya bandım dayanamadım:)
2lt su
geçmiş olsun canimHala bir tuhaf hissediyorum. Neyseki baş ağrım biraz hafifledi. Menüm de bir tuhaf oldu zaten. Yazmayayım dedim de dayanamadım.
böl bol eksi gelsin insallahMenüm
14.30
1 kase detoks çorbası
16.30
1 kase detoks çorbası
17.30
Çeyrek ayva
2 kaşık yoğurt
19.00
Tavada 1 yumurta
20.00
Çayla 1 hurma
Su:2.5 lt
Güzel canim bol eksi olsunMenüm
10.30
Bi avuç peynir
2 has yumurta
Maydonoz
6 7 zeytin
Yeşil çay
12.00
3 ceviz
14.30
Bi kase kara lahana çorbası
1 dilim ekmek
Akşam 20.30(kayınvalidede olduğum için erken olamadı,ancak bu saat olabildi)
3.5 fırın köfte
Su
2.5 lt civarı
Spor
30 dk yürüyüş
Mefkurem @nanekekik
cok iyi cnm tebrik ederimBildirimimi yapayım geçmişe uçayım
Geçen hafta .100.6
Bu hafta 99.4
fark.1.2
Yüzde.1.19
afiyet olsun canımsahur
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
iftar
kaşarlı salçalı tost
şekersiz çay
afiyet olsun canımGünaydınnnnn canım kızçelerimmmm
Hayırlı, mutlu Adana gibi güneşli bir cumamız, günlerimiz olsun inşallah
Dünkü menüm
07:10 bir elma, bir kase yoğurt, 2 tam ceviz
10:20 sade türk kahvesi, 2 kuru erik
12:35 bir dilim tb ekmeği, ton balıklı salata
16:00 10 çiğ fındık, sade nescafe
19:30 1 adet antep lahmacunu, bol salata
3 litre su içildi
afiyet olsun canımDun ki menüyü yazayım bende
Sabah 12.10
2 haşlanmış yumurta
1domates
1catal labne
15.20
5 adet minik medine hurması
1 elma
yeşilçay
18.00
bol limonlu maydanoz
1 bardak ayran
Su.2lt
Spor fırsat olupta yapamadim
sen zaten hakkini savunmusun cnm bunun icin kendine kizgin olmana gerek yok
Karsidakiler insan degilse bu senin suçun degilki
Ayrica kimse mukemmel degil
Tmm o zaman hata yapmisin ama o 40 kiloyu vererekde hatani duzeltmisin
Artik kendinle gurur duy lutfen
Ben sana hem imreniyorum hem gurur duyuyorum
Her yonden Boyle bi guzelligin bizimle oldugu icinde cooook mutluyummmm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
evde sorunlar olunca kendimi hic onemsemiyorum
Kilo almisim vermisim bisey ifade etmiyor
Istedigim gibi olmadigim icinde kendimi cezalandiriyorum bi yerde
Yarin sonuc cok kotu olsada moralimi bozmadan tekrar ayaga kalkacam cnm soz verdim zaten
sabahki krebi hangi unla yaptin cnm
Saglikli bi un olsa bile fazla kullanmisin 1 tk yeterdi. Yulaf kepegi olursa 1-2ks olabilir
Aksamada salata eklesen guzel olurdu tum gun hic sebze yok menunde
Tabiki kacamaksiz guzel menu
Guzel olmus bence bugun afiyet olsun
Iftari guzel yapmissin canim bence guzel eksi goreceksin yarin hic merak etme
Cok gecmis olsun canim, oku ufle buraz kendine kiyamam
Tam persembelik menu olmus afiyet olsun :)
Guzel olmus afiyet olsun, Allah kabul etsin
Cok gecmis olsun canim, Allah tez zamanda sifa versin, daha iyi olmasina sevindim
Menu bence cok kotu degil, niye fena dedin ki, afiyet olsun Allah kabul etsin
Oncelikle bu kisiyle bag kesme meditasyonlari yap canim, youtube da Can aydogmusun bag kesme videolari var. Kisaca soyle yapiyosun, sakin bir yerde gozlerini kapatiyorsun uzerinde bagli dugumlu hic bir sey olmayacak, ellerin acik olacak, ayaklarin birbrine dolanik olmayacak, bu haldeyken soyle diyeceksin, o kisinin bana yolladigi tum enerjileri ona geri yolluyorum, iyileride kotuleride hepsi ona geri donsun ve benden ona giden tum iyi enerjileri kendime geri aliyorum, kotu enerjileride ondan alip sonsuzluga gonderiyorum. Bunlari soylerken de gercekten o enerjinin senden ciktiginj ve ona gittigini, ondaki senden ona akan olumlu enerjininde sana sari altin rengo bir isik gibi sana aktigini hayal ediyorsun. Bunu her gun en az 3 ay yap canim. Onunla baglarini kopar tamamen.
Bunun disinda kendine deger ve guzele iyiye layik olma hissi icin, ben kendime sunu hatirlatiyorum hep, evet biz mukemmel degiliz ve olamayiz da ya da oldugumuzda bu dunyadan goceriz zaten ama sunu da unutmamaliyiz, insan aslinda o kadar degerli ki Allah melekleri bile ademogluna secde ettirmis. Iste bizi yaratan bizi bj kadar kiymetli gormus, onun kiymet verdigine biz nasil kiymet vermeyiz, guzele iyiye layik gormeyiz. Ben de bu konuda super degilim ama ne zaman ozsevgim ve ozguvenim azalsa kendime bunu hatirlatiyorum.
Inan seni pek cok yonden anliyabiliyorum, cok uzun sure bende eski grup baskanima hakkimi helal etmemistim ama artik onu da Allah a havale ettim. Demekki onunda hayattan alamadigi bazi dersler var, ben kendi payima duseni alip yoluma devam etmeye sectim.
Bir de bizim millet olarak ozsevgiden daha cok oz sefkat eksikligimiz de var. Daha iyisini yapmaliyim, neden boyle davraniyorum diye kendimize cok kiziyoruz, halbuki kendimizi bir annenin sefkatiyle sarip yaralarimizi sarmaya calissak, kendimize seni anliyorum, arada yoruluyorsun ama yolun sonu ferah hadi kalk ayagi desek daha kolay akacak her sey. Ama cogu zaman kendimize kizip nasil boyle davranirsin diye kendimize parmak salliyoruz ve aslinda kendi gelisimimizi baltaliyoruz.
Bence psikologa gitmek cok dogru bir adim. Ben de gitmek istiyorum ama Hollandada henuz turk bir psikolog arastiramadim.
Hic fena degil, giderek de guzellesecegine eminim afiyet olsun
Bence fena menu olmamis afiyet olsun
Guzel olmus yine de afiyet olsun
Biraz gecikmiş olsa da tüm niyetlilere Allah kabul etsin, tüm hastalara, elini kesenlere:) ve hasta yakınlarına geçmiş olsun, dertli gönüllere de takma kafana, gönlünü ferah tut diyor, iyi geceler diliyorum.
tugcetugcem sana da özellikle 90a10 kuralını araştırmanı tavsiye ediyorum tuğçe
Sade iciyorum canim, sut tozu ve seker yokguzel olmus canim
Allah kabul etsin bol eksi getirsin sana insallah
gecmis olsun kiz dikkat et bize lazimsin:)
nescafe 2si bi aradaki 3ubiaradami
akşamdan sonraki arayı öğle ile akşam arasında yesen daha iyi canim
Güzel canim
Yeni işin hayırlı olsun tatlım inşallah istediğin gibi gelişir herşey menünde guzel kandil simidini keşke yetmeseydim ama olan olmuş bugün daha hafif tut menünü
krep yerine tam buğday ekmeği ye canim krep muhtemelen beyaz unla yapmissindir
geçmiş olsun canim
böl bol eksi gelsin insallah
Güzel canim bol eksi olsun
Dönersin abla insan ara verip döndüğü ilk gün biraz zorlanıyor sonra alışıyorDengem bi bozuldu topliyamadim cnm
Ama degistirmeye mecburum yarin sporla beraber duzenime donecem insallah
Abla silemedim yaNehir yanlis yere mesaj yazmisin cnm :))) diger taraftan sil mesajini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?