Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kizlar bugun ofis eskisi kadar yogun degil neyse ki rahat nefes alabiliyorum. sabah o hisimla leslie 5mil yaptim biraz da mekik falan cektim toplam 70 dakika oldu. bu gece cok erken uykum gelicek yalniz tavuk gibi olcam bu gidisle tam
menumu de sayayim,
sabah: kahvaltilik gevrek, yagsiz soya sutu 300 kalori civari
ara: 1 kahve
ogle: patates puresi, bezelye ve soya kiymasindan olusan bir yemek 167 kalori
200 ml yagsiz yogurt 120 kalori
1 bardak sekersiz limonata 3 kalori

bu kadar simdilik. aksami da hafif atlatirsam super olcak umarim boyle giderim kizlar bayadir kendimi salmistim artik eski motivasyonlu hallerime donmek istiyorum. sunu farkettim yalniz sporu biraktigimdan beri dogru durust ne kilo verebildim ne de diyetime uyabildim. spor yapinca motivasyonum cok daha artiyor. artik sabah veya gece bir sekilde yolunu bulup sporuma devam etmem lazim.
bu arada mursh canim ben de hep ayagimin altina koyarim sicak su torbasini karnim agridiginda, gercekten cok cok iyi geliyor

kahve metabolizmayi hizlandirir canim 1 tane ic o kadarciktan bir zarar gelmez
bu arada "puskevit"

fulyacım malumun bu püskevit fırtınası bir dönem türkiyede esti geçti bende yad edeyim dedim
bu arada menün iyiymiş ama sen kalori hesabı yapmazdın bu yeni yöntem mi :44:

Kahve türk vesimi nescafemi acaba ben nes cafeyi cok seviyorum ama 2 şekerli
Arada içi bilirmiyim

bence bişey olmaz bende severim ve 2 şeker olmadan içemem bazen akşamları sırf sütten yapıyorum ama tabi haftada 2 yi geçmiyorum temkinli olmakta fayda var

Kahve türk vesimi nescafemi acaba ben nes cafeyi cok seviyorum ama 2 şekerli
Arada içi bilirmiyim

valla ben hergun 1 tane sade nescafe iciyorum yeni dadandim ona da eskiden sevmezdim. inanilmaz tok tutuyor acayip tikiyor.
turk kahvesi de olur farketmez.. onun da icine tarcin koyup iciyorlarmis tatli yeme istegini kesiyormus tamamen. ben onu henuz denemedim ama yapicam bi ara.

aa hiç duymadım denemek lazım, ben sade neskafe içemem çok acı çokkk

fulyacım malumun bu püskevit fırtınası bir dönem türkiyede esti geçti bende yad edeyim dedim
bu arada menün iyiymiş ama sen kalori hesabı yapmazdın bu yeni yöntem mi :44:

evet canim youtube'da izlemistim cok komik
ben kalori hesabi yaparak basladim aslinda diyete. ilk 8 kiloyu da oyle vermistim. sonradan biraktim tembelligimden yani.. simdi tekrar basladim :)) telefonumda bir program yuklu oradan her yedigimi giriyorum hesapliyor. ingilizce ama malesef o yuzden paylasamiyorum :<

Ben canım cok çektimi bir bardak hazırlıyorum 3-4 yudum içiyorum gözümde doyuyor kendimi kandırıyorum biraz ziyan oluyor ama

acaba hangisi daha etkili kalori hesabı bende ne etki eder acaba :44: ben bu ayı böyle atlatayım bakalım bir tabloya gerçi hala spor yapmıyorum ve haftasonları 2 haftadır diyet gümlüyo fulya sen neden altta gözükmüyosun forumda olduğun halde yoksun merak ettim :44:

Tüm topiği okudum...

Sıra menümde...

1 bardak yeşil çay
2 çatal peynir
domates salatalık
1 yumurta beyazı
2dilim kepek ekmek + bulgurlu çörekten bir gıdımcık

Ara : 1 avuç ceviz içi
Su içtim arkasına 2 bardak

Öğlen yok artık öğleyi atlıyorum sabah doyduğum için

Ara : kayısı 3 tane + 2 tane leblebi

Akşam : Haşlanmış kuru fasülye
1 kase yoğurt

ara : Meyve 1 porsiyon 1 fincan yeşilçay

Bugün toplamda 5 bardak su içtim 45 dakikada sporum var...

Sabah
2dilim kepek ekmegi
Az peynir
1 bardak süt
Ara Ögün
leblebi
Öglen
Corba ve 5-10 ciger
Ara Ögün
1 Elma
Akşam üzeri
Yogurlu Domates
Akşam yemegi patates yemegi
5-6 kaşık makarna

ra ögün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…