Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kalori hesabi iyi de bu karbonhidrat-protein-yag dagilimini ayarlamak gerekiyor mesela 1500 hakkin varsa hepsini kekle pastayla ekmekle doldurmaman lazim :) onu ayarlayabilirsen kalori saymak gercekten cok ise yariyor. su ingilizce olan forumdaki arkadas 11 ayda 35-40 kiloya yakin verdi gunde 1200 kalori yiyerek (ve hergun spor tabiki). ben de ondan ozenip sayiyordum kalori ama bende onunki gibi irade yok tabi :26:
benim profilim gizli o yuzden altta gorunmuyorum canim caktirmadan baska topikleri okuyabilmek icin gizli yapmistim

ye edoşum ye biz burda ot yiyelim sen dürüm ye senin kilona gelsem bende yerdim ama sen yeme daha bebiş dogurcan ben 4 tane dogurdum bu hale geldim .kızımda benim yolumda ilerliyor 20 yaşındaki boy 155 kilo 71 olmuş

ayyy dogru soyluosun ben daha cocuksuz bu hallerdeyim oof of

Son düzenleme:

canım bugünde o linlteki 2 ve 3 cü zumbayı yaptım cok eglendim 3cüye bayıldım:

ye edoşum ye biz burda ot yiyelim sen dürüm ye senin kilona gelsem bende yerdim ama sen yeme daha bebiş dogurcan ben 4 tane dogurdum bu hale geldim .kızımda benim yolumda ilerliyor 20 yaşındaki boy 155 kilo 71 olmuş

ah fadime abla ya
dürümü yedim zaten zorla yedim eve geldim midem bulandı prdon ama gitti hepsi ((
eve gelince bi mercimek çorba içtim şimdide 1 bardak sütümü içtim..
su eve geldiğimden beri 3 bardak içtim
işyerindede 1 litre içmiştim toplam 2 litre yapıyo sanırım içerim yine :)
böyle kızlarrr
buarada yarın misafirlerim var
gelir gelmez börek yaptım sardım dolaba koydum
bide tatlı yaptım kadayıflı muhallebi..
yarınsa salata çeşitlerini yapcam

inşallah ben yemeği planlamıyom
ah bu misafirler olmasaaa

günaydın günaydın günaydın
ben büyük hüsran içindeyim akşam sardığım lahana dolmasının ucundan kıyısından derken epey yedim sanırım işin kötüsü korka korka çıktığım tartıdaki rakama inanamadım indim çıktım indim çıktım sonuç aynı 71.00 bakalım cumaya kadar sıkcam inş grubu eksiye düşürmem
böyle olacağı belliydi hafta içi tut boğazı haftasonu sal off offf daha sıkı sarılmalıyım bu arada büşra seni tebrik ediyorum beraber başladık ama sendeki azim süper bendeki tırt

Günaydın cnm. Olur böyle şeyler salma sen yinede kendini. Teşekkür ederim güzel gidiyorum gerçekten bende seviyorum durumumu

misafirlerin yanında yemeyince ayıp olur diye mecburen kıyısından yeniliyor kadayıfa hayatta dayanamam

bu akşam arkadaşa davetliyim yemek yemeden sadece 1 dilim pasta yemek niyetim çünkü minik oğlunun doğum günü
aslında öğlenleri daha sıkı yiyip akşamları meyveyle geçiştirsem sanki daha çok kilo kaybım olur gibi geliyo dayanabilirmiyim işte onu kestiremiyorum

allah ogluna saglıklı nice yıllar versin inşallah hep beraber ..........bende çok iyi gidiyordum akşam sobanın üstünde kestane bozdu biraz 5 tanecik yedim tartıda eksiler var

allah ogluna saglıklı nice yıllar versin inşallah hep beraber ..........bende çok iyi gidiyordum akşam sobanın üstünde kestane bozdu biraz 5 tanecik yedim tartıda eksiler var

hadi maşallah bende şimdilik artılar gözüküyo ama 2 gün var bakalım inş eksiler görürüm

Ben dr gidicem ilaçlarımı yazdırcam sonra gelirim

geçmiş olsun gelince grşürüz

bugün için
sabah
1 közlenmiş kırmızı biber
süzme peynir
2 dilim ekmek
ara
iki mandalina

ben geldim ve de hemen gidiyorum
bugunku menum:

sabah: special k, yagsiz sut
ara: yok
ogle: soya etinin tavuk versiyonundan, yaninda yagsiz yogurt

simdilik bu kadar. yalniz dun aksam esim gidip cikolata almis yedim valla biraz(!) hem de gece gece su cikolataya hayir demeyi ne zaman ogrenicem ben.. bugun dengelemem lazim mutlaka

günaydın canım sende benim gibi erkencisin senin gerçek adın ne

Büşra fadime abla...

Sabah kahvaltını sıkı ye öğlyeyi de çorba salata geçir acayip doyuyorsun gerek kalmıyor akşama... Sen yine de tut kendini o pastanın 1/2sini yiyebilirsin

5 taneden bişey olmaz canın istediyse ye tabi cuma güzel bi rakam görürürüz inş

Ben dr gidicem ilaçlarımı yazdırcam sonra gelirim

Geçmiş olsun.

O çikolatayı doğru saatte küçük parçalara ayırıp gözünde büyüt sonra 3 tane parçayı ağzında emerek ye gayette işe yarıyor. Yada bendemi irade var bilemiyorum :44::26:

ya kızlar düşündüm düşündüm benim ilave tedbirler almam lazım bu akşam işim var ama yarın aktarıma uğrayıp beşi bir yerde mi olur biberiyemi olur yoksa zayıflama macunumu olur bişeyler alıcam işinin ehlidir o beni yönlendirir

Al bende dün aktarın önünden geçerken düşündüm de vazgeçtim. Bulursan güzel bişey bizede bildir cnm.

Menüm :
Sabah : 1 yumurta beyazı
biraz peynir
2 dilim kepek ekmek
1 çay kaşığı marmelat
3 çatal salatalık 2 çatal domates
4-5 yudum yeşilçay

Ara : 1 porsiyon meyve

Öğle : 1kase çorba
1 dilim kepek ekmek

Ara: 3 kayısı
1 fincan yeşilçay

Akşam : Günün sebze yemeği :44:
Salata
yoğurt

bugün 8 bardak hedefledim suyumu ve 30 dakika spor

menün güzel cnm bende spora başlayamadım gitti ( bugün ki menüm
sabah
közlenmiş kırmızı biber,
peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
ara
2mandalina
öğlen
yarım kase çorba
1d.k.ekme
haşlanmış fasülye ve karnıbahar 1 kaşık yoğurtla
ara
1 elma
3 minik galete
akşam
1 bardak kahve/kola
1 dilim pasta

bu arada şimdiden 2 lt suyumu içtim

Seninkide güzel cnm. Herügn bu ölçülerde PASTA hariç gitsen kilo kaybın olur. Sporu bende gündüz yapamıyorum ders çalışmaktan fırsatım olmuyor ama akşam 6 gibi yapıyorum. Wc sorunum yine başladı cumaya kadar çözsem yeter kayısı da fayda etmiyor. Su için tb ediyorum bide ben yapsam öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…