Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim guzel takimim tabiki haftasonu deyip salmicak :)))

Sifir kacamakli 2 gun gecirip pazartesi guzel eksilerle haftaya baslicaklar

Yarin ne yiyeceginizi planladinizmi

Ben belki kabak yerim evde benden baska kimse yemiyor
Esime dedim firindada yapsam kiymali yemezmisin diye
Yok kabak sevmiyormus sadece kizartma olursa yermis
Bende, kusura bakma sana kanserojen seyleri yediremem dedim

Ben çorba içmemeye karar verdim bu süreçte. Dediğin gibi hem doyurmuyor hem ağır çıkıyorum tartıda
unsuz tavuk corbasi doyurucu olur belki
Ben genelde bakliyat yemedigim icin corbasinida icmiyorum
Evet bacaklarim bile 1 haftada toparlandı. Birde yazık vücudum spor yüzü görmediginden
senin vucut bi ne oluyorum demistir garibim
anacim herkesmi küstü

Ben de hiç kabak yiyemem. Her türlüsünü
Ben yarın davetliyim. Paçamı faciasız kurtarmaya bakacağım. Yarın eşim evde. 1.5 aydan sonra beraber kahvaltı yapacağız inşallah. Akşamı da yarin düşünürüm

unsuz tavuk corbasi doyurucu olur belki
Ben genelde bakliyat yemedigim icin corbasinida icmiyorum
senin vucut bi ne oluyorum demistir garibim
anacim herkesmi küstü
Çorba ana yemekten önce güzel gidiyor Vücuduma çok acıyorum neler neler çektirdim Ama artık kiymetini bileceğim inşallah. North River i dinledim alttan almadim 1 hafta sürdü

Firinda mucver yapsan onudami yemezsin
Yada kabak spagetti kiymali yogurtlu cok guzel oluyor

Kahvaltiya disarimi cikacaksiniz

Facia ve melis
Bence ikisi yanyana hic yakismiyor zaten
Hele ki bu hafta o kadar guzel kilo vermisken :))

Firinda mucver yapsan onudami yemezsin
Yada kabak spagetti kiymali yogurtlu cok guzel oluyor

Kahvaltiya disarimi cikacaksiniz

Facia ve melis
Bence ikisi yanyana hic yakismiyor zaten
Hele ki bu hafta o kadar guzel kilo vermisken :))
Tadına bile bakamiyorum abla. Yok elcağızlarımla hazırlayacağım Ay inşallah bu haftayı da güzel atlatirsam bir süre rahatım

O zaman herkese benden süt iyi geceler sutu saka saka bu saatte bir sey yiyip icmeyin, su icip yatin hadi simdi bi yazi omudum gece gec yatinca butun hormonlar karisip bizi aciktirip gece oburluguna suruklermis. Ben hala esimi bekliyorum, is yerindekilerle proje kutlamalari var bu aksam, ama biraz daha gelmezse ben de artik yaticam. Simdi kendime kimyon cayi yapmaya gidiyorum ben de

Kız kahvaltida da mi makarna yedin afiyet olsun güzel olmuş canım

Teşekkürler tatlım
Hahaha Fit mutlu anne de tamamen aynı tepkiyi verdi 11.00 aslında tam kahvaltı sayılmaz dicem ama 08.00 de olsaydı midem pek yadırgamazdı.. seviyorum demiştim ( Mefkurem bilinçaltıma halen makarnayla ilgili mesajlar gönderiyorum ama değiştirecem bu durumu, söz )

Bende esimin gitmesini bekliyorum
Gececi işe gidecek

Allah Allah adeta anlaşılıp aynı tepki verildi, kendime tişört bastırcam ‘kahvaltıda makarna yidim’ diye nefsimi körelttim azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…