- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.361
unsuz tavuk corbasi doyurucu olur belkiBen çorba içmemeye karar verdim bu süreçte. Dediğin gibi hem doyurmuyor hem ağır çıkıyorum tartıda
senin vucut bi ne oluyorum demistir garibimEvet bacaklarim bile 1 haftada toparlandı. Birde yazık vücudum spor yüzü görmediginden
anacim herkesmi küstüBen de şoklardayim. Günde 1 kahve bile beni kesmez normalde. Ama bu hafta eşimle küstük . Hiçbir şeyden zevk almıyordum. Diyete uygun beslenmeye çalıştım mecburmuşum gibi. Kendimi spora verdim. Bugün barıştık çay içince içemedim
Ben de hiç kabak yiyemem. Her türlüsünüBenim guzel takimim tabiki haftasonu deyip salmicak :)))
Sifir kacamakli 2 gun gecirip pazartesi guzel eksilerle haftaya baslicaklar
Yarin ne yiyeceginizi planladinizmi
Ben belki kabak yerim evde benden baska kimse yemiyor
Esime dedim firindada yapsam kiymali yemezmisin diye
Yok kabak sevmiyormus sadece kizartma olursa yermis
Bende, kusura bakma sana kanserojen seyleri yediremem dedim
Çorba ana yemekten önce güzel gidiyorunsuz tavuk corbasi doyurucu olur belki
Ben genelde bakliyat yemedigim icin corbasinida icmiyorum
senin vucut bi ne oluyorum demistir garibim
anacim herkesmi küstü
Firinda mucver yapsan onudami yemezsinBen de hiç kabak yiyemem. Her türlüsünü
Ben yarın davetliyim. Paçamı faciasız kurtarmaya bakacağım. Yarın eşim evde. 1.5 aydan sonra beraber kahvaltı yapacağız inşallah. Akşamı da yarin düşünürüm
Tadına bile bakamiyorum abla. Yok elcağızlarımla hazırlayacağımFirinda mucver yapsan onudami yemezsin
Yada kabak spagetti kiymali yogurtlu cok guzel oluyor
Kahvaltiya disarimi cikacaksiniz
Facia ve melis
Bence ikisi yanyana hic yakismiyor zaten
Hele ki bu hafta o kadar guzel kilo vermisken :))
Senin adina en ufak bi şüphem yok cnmTadına bile bakamiyorum abla. Yok elcağızlarımla hazırlayacağımAy inşallah bu haftayı da güzel atlatirsam bir süre rahatım
Biz de gececiyiz ondan benceBizim misafirler diger takimlara gore geceleri artıyor
Herkese benden kahve efenim :))))
Sanada cnm bende yatiyorum simdi,
İnşallah ablam❤❤Senin adina en ufak bi şüphem yok cnm
Atlatacagina eminim
Kiz kahvaltı DA makarna mi yedin
Kiz aksamda makarna vardi :))Ya Akşam yiyemedim diye sabah nefsimi körelteyim dedim, üstüme gelmeyin
HahahaKız kahvaltida da mi makarna yedinafiyet olsun güzel olmuş canım
Teşekkürler tatlım
Bende esimin gitmesini bekliyorumO zaman herkese benden sütiyi geceler sutu saka saka bu saatte bir sey yiyip icmeyin, su icip yatin hadi simdi bi yazi omudum gece gec yatinca butun hormonlar karisip bizi aciktirip gece oburluguna suruklermis. Ben hala esimi bekliyorum, is yerindekilerle proje kutlamalari var bu aksam, ama biraz daha gelmezse ben de artik yaticam. Simdi kendime kimyon cayi yapmaya gidiyorum ben de
disari bisikleti abla ama ben epey hizli kullaniyorum, kondisyon bisikleti gibi oluyo :)
ellerine saglik ablaa
North River Baharrr bu hafta sen de azimlisin ben de bakalim sonuc nasil olacak, heyecan yaptim :)
kiz kahvaltida da mi makarna yedinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?